som jag längtat

har gjort helg för första gången på tre veckor. livet leker!

telefonsamtal

pratar med sandra och lucas i telefonen, samtalsämnet är bonden.

Lucas: jag vill också gå på bonden.
Sandra: vill du? men du är för några år. hur många år är du?
Lucas: Två.
Sandra: men man måste vara 18 år för att komma in på bonden.
Lucas: jag kan vara 18.

gullunge som ger en ett väldigt gott skratt!

schoool

imorgon är får jag äntligen träffa mina klassisar, LÄNGTAR!

sundsvall baby!

har haft en heldag med malin i sundsvall, klockan åtta for bilen dit och vid sju var vi hemma igen med så mycket nya saker och kläder! det svider en aning på kontot men inte i hjärtat, där känns det otroligt bra. ett par nya skor kom in i familjen och jag beslutade mig för att flytta in alla mina kläder in i den stora garderoben, tillsammans med alla nya galgar som jag längtat så mycket efter. där inne trivs jag mycket bättre nu!
 
snart är det dags för att lägga sig innan resten av helgen väntas av jobb, sista helgen innan mitt sommarlov slutar för den här gången.. det här var en perfekt dag som avslut på detta lov!

shopping

snart rullar bilen mot alfta för att hämta upp malin och sen vidare mot sundsvall!!! WOOOHO!

LOVE

 
 

my best friend

idag slog det mig på riktigt att sommaren är över. en sista lunch med britta innan hon lämnar ovan och åker tillbaka till uppis det är då man inser att sommaren har passerat.. som tur är går hon hos tandläkarn här och dessutom har hon en tid, lycka!

the girls and I

snart rullar bilen mot leksand och sommarland med britta, erica och andrea. känns som att denna dag kommer bli fett rolig (som britta skulle ha sagt från förr). solen skiner och vi är redo!

we are all in this together

i lördag was it me and the girls, love it!
 

e

som jag älskar dig.
 
 

epic

i onsdags åkte vi upp till stugan efter att min älskade mamma varit här och hälsat på. vi hade världens mysigaste kväll för bara oss två, för bara mig och min finaste. ett litet firande inför våran 10 månaders dag.
i torsdags klev vi upp tidigt för att åka och fiska och jag fick min första fisk!!! vi körde också en tävling om vem som fick upp mest, erik vann med 21-2..
två perfekta dagar med killen som jag älskar mest.

igår var vi och några vänner på utomhusbio med picknick och vin. lite för mycket mygg men dirty dancing gjorde sitt ändå :)

sjukstugan

ja en annan har ju varit sjuk i en och en halv vecka. hostar, snorar och är hes. idag gav jag upp efter natten och sjukanmälde mig, klarar inte av att sitta i kassan och hosta lungorna ur mig, det orkar inte min kropp av något mer men för att jag ska kunna jobba om någon dag igen fick jag äntlígen medicin idag. min mamma kommer hem hit snart, vi ska äta med eriks föräldrar och bara mysa. ikväll åker jag och e till stugan, där ska vi båda vila upp oss och bli friska!

fest är våran grej


RSS 2.0