peace & love 2011


igår beställde jag och nissejenny p&l biljetter!!!!!!

lonelyboy

jag sleepade hos jenny inatt, låg och höll om hennes nallebjörn Harald HELA natten, släppte han inte haha. idag tog vi en tur till bollnäs, uträttade ärenden och fikade på lilla k, eller det var våran frukost. och det var inte nyttigt! sedan hamnade vi i slödderhamn med dennis för att han skulle på arbetsintrervju och vi avslutade med dansuppvisning i bollan innan jobb väntade.
jag var så rastlös när jag slutade att jag tog en till tripp till alfta, det känns i bensintanken. tur att jag inte ska köra i helgen :)

imorgon vankas det fotboll och fest! jag undrar vart jag och jenny hamnar? vi har ju som sagt inga vänner..

a shot for us




jag kan inte sluta kolla på detta underverk!

run it!

jag fyndade lite på stan idag. man blir så glad av att bara köpa någonting och ännu gladare om man får någonting gratis, som mina strumpbyxor som erika köpte idag! :D var till bb en sväng och träffade fredrik, sofie och pontus, min mys pontus! fick med mig fredrik hem till bollnäs, skönt att få umgås lite med dady F :)

i like the way

uppe med tuppen efter att edwin fått ett utav sina utbrott, han har till och med lyckats vridit på hela min dataskärm så att allt ligger på sidan.. men pappa fixar tillbaka det!

träffade ju pontan igår, åh vilken underbar unge! och han var så liten, mycket mindre än jag trott och han fick en present av mig ;) brorsan sa att strumporna nog skulle vara för små men att bodyn skulle sitta perfa!

snart ska jag göra mig iordning och skjutsa lilleman på dagis, "vi ska åka fridas röda bil!!!!" senare kommer fredrik, sofie och pontus och efter det hemfärd för mig :)

LYCKA



faster frida ♥ pontus

okej

jag känner mig seg, måste städa rummet men nej pallar inte. och det är inge fint väder, inte okej.

bakismåndag

igår festade vi igen, denna gång bara jag och jennifer och vi hade as roligt! kvällen på tranan var bra och lika så resten av natten :) fotboll idag med jens och bull innan jag for till arbråskolan för lite häng med dennis och polarna som skata :)
nu ska ni få se min älskade pontus!


110424 - pontus ceder ♥

idag blev jag först lycklig över att få tillbaka internet, sedan för att få umgås med ewelina sedan kom den finaste och bästaste nyheten som jag väntat på sedan den 8 augusti. min älskade brorson pontus är nu född, en liten eller ja han är jätte stor och väger 4,7 kg längden vet vi inte än för när fredrik ringde hade dom inte mätt han än. tårarna bara rann när pappa skickade bilden, kändes fruktansvärt overkligt och när fredrik ringde och jag fick höra skruttet skrika då insåg jag att det är på riktigt, min storebror har blivit pappa!

jag lägger upp en bild på honom när han har fått på sig några kläder, naveln är ju inte sådär överdrivet gullig just nu ;)


puss

nu har jag internet igen!!!!!!! brorsan och sofie befinner sig på bb, snart kommer bebisen! och jag ska promenera till e.paai, lycka!

i´m here!

ja vi har ju varit utan internet sedan förra onsdagen typ, fruktansvärt jobbigt och irriterande! fick tilbaka det i onsdags men det funkade ENBART på linus dator, om det inte löste sig löser det sig kanske på tisdag. jag för övrigt längtat sjukt mycket tills på tisdag, bebis kommer då! den är idag 13 dagar sen, skulle egentligen sätta igång sofie imorgon men vi får vänta tills på tisdag. fruktansvärt irriterande. dom här två sakerna har fått mig att gå i taket flera gånger denna veckan.
goda nyheter är att min älskade pappa har köpt spritt nya sommardäck till min bil, får dom till veckan :D och jag har fått sommarjobb!!! det däremot känns fruktansvärt bra dock fick jag en kort tid men jag fick det iallfall :) börjar inte först 19 juli!
idag är det långfredag. skulle ut på piren egentligen men smart frida trodde att det var på kvällen, vet inte hur jag tänkte. så nu vet vi väl inte riktigt vart vi blir. ska nog hem till filles pappa och äta middag iallafall, jag blir filles date som vanligt :)
nu ska jag och mamma åka på ica för att handla tills i helgen, party fredag lördag och söndag!

jag älskar dig

jag tror att jag somnade innan tolv igår och ändå var jag helt död när edwin väckte mig vid sju imorse. idag har vi myst ensamma hemma. kollat på film, slagit kinden i bokhyllan(edwin), knäpp kort, varit ute och spelat innebandy och även golf. nu ska vi äta innan jag överlämnar edwin till mormor sin och jag åker hem till gettoarbrå igen :)
 vi har förvrigt inget internet hos mamma!







syskonkärlek

jag: jag älskar dig edwin.
edwin: okej.
jag: älskar inte du mig?
edwin jo jag älskar dig i hela världen.

man får ju nästan en tår i ögat!

so far away

befinner mig hemma i falun nu, tills på fredag. vi kikade precis på efterlyst och tårarna rann. det var jobbigt, riktigt jobbigt. och om någon vecka är det "över", tidningarna slutar antagligen skriva och nyheterna slutar sända det låter kanske sjukt men det kommer att bli tomt när det blir tyst, kusligt tomt..
men nu ska jag försöka få upp humöret igen med big brother, får se basshunter ragga på sara samtidigt som martin gör allt för att komma in i vip rummet. tänk om det blir fight mellan dom två killarna om sara. isåfall hejar jag på snyggmartin!

avenged sevenfold

nightmare

pratar med tjockissara i telefon nu och ska göra mig iordning för att åka till bollnäs med lunie. ett besök på vandra, arbetsförmedlingen och en runda på stan med lunch!
men jag vet inte om det är varmt ute, var ju för fasiken dimma ute för en timme sedan!

mamma <3

idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa mammas födelsedag, hurrrra hurrra hurra! tårtarn är redan uppäten så mamma har lovat att vi ska äta kebab ikväll, det som jag längtat efter i över en vecka! bebisen vill inte komma ut än, den är nu två dagar sen inte okej!!!!


var det fest igår eller?

jävlar vad vi öste på festen igår, eller? jag fick iallafall åka hem innan vi skulle på tranan för att jag blev dålig väldigt dålig! men vi hade så jäkla roligt så det där gör vi om!
om någon timme kommer släkt och vänner hit, det är dags för att fira mamma. mammas älskade smörgåstråta ska ätas, det är väl den ända tårtan jag tycker om och den är såååååå god så det finns inte!

        

lööööööööööördag

först och främst vill jag gratulera melanie till hennes två nya kusiner :D jag är skapligt avundsjuk med tanke på att våran bebis är beräknad idag(!) men jag har inte hört någonting än så det är väl inte på gång..

igår var vi hem till karro och daniel, firade födelsedagsbarnet. åt glass, paj och skrattade hela kvällen! vilka lirare det där är ;)
ikväll ska vi festa kanske hos karro och daniel eller så går jag ut på hederliga tranan med nisse, har inte bestämt än :)

kakel <3

vill gratulera min fina vän karro på 19 årsdagen!




dag 7 i april

jag lider av träningsvärk! igår kunde jag inte böjja mig varken framåt eller bakåt för att svanken var helt stel, har aldrig lyckats fått träningsvärk där!! men nu är denna träningsvecka över och jag är stolt över mig själv, jajjemen det är jag och det ska belönas med att rätta till ryggen imorgon :D

jag som har nött rederiet i 16 säsonger nu har äntligen sätt klart det och gått in på skilda världar, det är så nostalgiskt så det finns inte!

toarulle

okej vi kör en sammanfattning. i fredags satt jag och julia hemma hos mig, kollade på innebandy och drack. slutade med att vi var nere på sport in och hade en grym kväll! i lördags började jag om igen och denna gång hemma hos lina med henne, jocke och jens. bull skjutsade oss mot tranan och vi ringde emlol och sjöng my heart will go on. det samtalet skulle jag allt vilja höra med tanke på att ingen utav oss har en bra sångröst ;p

i söndags mådde jag dåligt, så dåligt. fick gå i regnväder och kollade på en långtråkig fotbollsmatch samtidigt som jag blev halvt misshandlad på armen. fick reda på att jehovas vittnen var ute och gick runt i bollnäs och att sigge min klockrena kompis har satt en lapp på sin dörr där det står "ingen religion här tack!" och som vi skrattade när han berättade det, bara att hålla tummarna för att dom inte ringer på hos honom nu! hahaha.

i måndags hände jag med lina, satt och pratade och var till karro en sväng. jobbade i en timme och sedn var det dags för ett gympass. igår gymmade vi med och denna gång fick vi även med karro! men på dagen käkade jag, lina, karro och jenny lunch på roys innan vi åkte upp till heden och kollade på esteternas slutproduktion. dom är så duktiga och teatern var bra men tyvärr så kändes det inte som en slutproduktion, carmen var ju bättre och den är svår att klå.

imorse var jag ner på arbetsförmedlingen och nu väntar jag på att tiden ska gå så att jag kan åka och jobba och sen blir det träning i bollnäs med ollas!

det där var mina fyra dagar. överdrivet intressant. tack och bock.

i'm alive!

jag lever. ville bara säga det.

friday day

idag är det fredag idag är det fredag IDAG ÄR DET FREDAG!
jobbsök, skolsök, jobb och sedan fest. om vi nu hittar någonstans att vara men det brukar ju lösa sig :)

RSS 2.0