Onsdag 31

Usch vilken ångest jag fått, projektarbetesångest! Imorgon skickar jag in min målarbok till tryck och jag är inte ens nöjd än.. Projektplanen ska jag bli klar med imorgon och det finns så sjukt mycket att göra på den. fan att man alltid ska göra allt i sista sekunden. Tänk om jag bara hade lyssnat på Karin från början så hade jag fått ett arbete jag blev nöjd med, för sällan jag gör ett arbete som jag inte blir nöjd med..

Ni skrämer upp mig med detta skit, och jag gillar det inte!
Historien upprepar sig, sakta men säkert.


tisdag 30 - lillpluttJens 17 år.

Muntliga nationella, avklarat
Redovisning i Claes, avklarat
Projektarbete, kämpar på för fullt denna veckan!
Tänk när projektarbetet ska vara klart och när hela nationella är avklarat, jävlar vilken lättnad jag ska känna då! Dock ett tag kvar så nu får vi kämpa en stund till. Iallfall i två dagar till..

Jag har beställt hem lite bilder sedan peace and love, eller snarare 101 stycken. Kännde att det var på tiden och när jag fick ett fint erbjudande av extrafilm att dom 101 bilder var gratis och att det bara var frakten jag skulle betala kunde jag inte motstå.


Peace and love 2009, jajjemen!


måndag 29

Nu nationella muntliga över! Jag är inte fullt nöjd med mitt framförande men det får väl bli så. Alla hade super bra saker att prata om och alla var jätte duktiga!
När jag kom hem somnade jag som en stock, jag har nu inget plugg att göra så lite serier blir det nog innan jag ska ta mig ner till gymmet, ja nu jävlar ska här tränas igen!

söndag 28

Igår tog jag med mig Dennis och åkte hem till Jenny, där hade vi en mys kväll med godis, glass och te. Okej lite te och mycket vatten! På hem vägen tog jag och D en sväng förbi tranan, pratade med fulla människor innan vi for vidare hem. En mycket fin kväll måste jag säga!

Idag har jag fått ihop mitt tal till fem minuter och jag är lycklig för det! Jag har snart plockat upp hela resväskan sedan kryssningen så jag ska unna mig med lite serier innan jag och mell ska åka på fotboll, HEJA BOGÅRDEN!


Lördag 27

Gårdagen började med kalas hos Sara och slutade med fredagsmys till One tree hill hemma hos Marre, en fin kväll!
Idag fick jag äntligen sova ut med känner mig fortfarande ganska död. Mell hjälpte mig nyss med att skicka mail till abc gruppen eftersom att min beställning har ändrats så jag fått fel jävla mössa. Jag ska ha den nyaste, så är det bara! studenten händer bara en gång i livet och då ska man väl få vara nöjd med mössan så därför skiter jag i om dom slutat gjort dom helt plötsligt, dom får fan ta fram symaskinen och sy en ny åt mig.

Nu måste jag börja öva på natioonella framförandet så att det förhoppningsvis blir bra. Jag börjar bli lite smånervös men det kommer säkert att gå bra, jag har en sån fin klass så det här löser sig nog på bästa sätt. Och ikväll vill jag ut, men nej vi spar oss istället tills nästa helg så därför känner jag för en mys kväll med fina vänner. Så det så.


910326-100326

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min bästa väns födelsedag. Hurrrra Hurrra Hurra! Så ikväll ska jag åka och äta en rosa äckel tårta, vad gör man inte för bästisen liksom ;)


Jag älskar dig.

Torsdag 25

Just nu, just denna tid punkt så peppar jag min kära vän Mell till att springa lite fortare nu när hon är ute på sin kvällsrunda, dock slutade det med att vi bröt ihop i skratt båda två. Tränings coach är nog kanske inte riktigt min grej ändå ;)
Ikväll ska jag plugga, jag måste öva på mitt muntliga framträdande och jag måste verkligen plocka upp alla kläder från resväskan sedan i helgen och även idrottsväskan som också står ganska orörd sedan i fredags. Pinsamt men ja så är det här i mitt rum, två stora väskor fullt med kläder i, plus alla klädesplagg som ligger på golvet. Nej nu måste jag ta tag i det!

Min kära vän Olov fyller år idag, grattis till dig snygging!

ehu

Nu är packningslistan igång för en photography imorgon åt Mells bokomslag. Ja lite panik finns det kan jag meddela! Dansen gick för övrigt bra, jag kan absolut inte stegen och det är förvirrande men det kommer att bli kung iallfall, jajjemen det kommer det.

Nu ska jag snackis klart med mell sedan kolla på ett avsnitt av någon utav mina serier och sedan sova, jajjemen det ska jag.

Onsdag 24 - uppeppande.

Igår var jag lycklig och kom hem med mina balskor efter en timme i Gävle med Mell, donken hann vi absolut med och jag ångrar mig att jag inte tog mer mat.. Efektiv som tusan var jag när jag klev innanför dörren och satte igång med nationella, fick klart mitt pm och började på med det muntliga, dock ändrade jag det en miljon gånger för att jag inte får fram det jag vill ha sagt. Mina vänner ska få bedömma det sen, det är dom duktiga på.

Imorse fick jag träffa bästaste bäst, det gjorde min dag och det kanske är därför jag varit så effektiv med att både fått klart en till bild och utkastet av raporten. Den där raporten och jag kommer nog inte komma så bra överens i slut ändan, det känner jag redan nu. Men vem vet, kanske att jag blir vän med min fiende ännu en gång ;)

Ikväll ska jag dansa! Jag kommer känna mig kass och totalt otränad men vafan gör det jag kommer att klara det iallfall fast att jag har stor press på mig eftersom att jag missat dansen fem gånger.. Men jag ska kämpa och vara lycklig över att få träna inge, jävlar vad duktig jag ska känna mig ikväll när jag går och lägger mig. Jag ska vara så stolt!

Rock me.

Måndag 22

Vi överlevde lördagen och hade en sån jävla kanon kväll på båten! Det blev mycket bättre än vad jag trodde och det tackar jag mina fina vänner för! Vi kom hem på igår vid tolv på kvällen efter en lång bussresa och en matbit på max. Giffarna förlorade finalen men inte surar vi för det, silver är vi stolta över iallfall!

Denna dag var tröttsam, åkte till Gävle för att laga min klocka som gick sönder på kryssningen och jag fann ett par skor till balen, så nu måste jag och Mell åka tillbaka imorgon och köpa dom ;p

Lördag 20

Så var dagen här, studentkryssningen. Inte ett dugg taggad men vafan gör det, kul ska vi ha iallfall!

Onsdag 17

Nu har jag bilder från mitt kära Lager så min lärare kan bli nöjd någon gång, jävla krav dom har dom där lärarna alltså. Jag ska också lägga mig och läsa i nationella häftet, jag kommer få ånges och må alldeles förjävla dåligt. Sova ganska dåligt och vakna som ett ufo imorgon. Skolan tar ju död på en!

Imorgon efter jobbet åker jag hem till Arbrå igen, denna gång tänker jag inte vara i närheten av att köra på en älg som på hit resan..


rock 'n' roll clown

Idag har jag läst lite i nationella häftet, jag är stressad och har ångest över att jag inte alls vet vad jag ska prata om och att jag inte fattar varför jag måste ha en bild och en text med. Jag hatar att jag är trög och inte fattar. Lika så är det med uppgiften som vi fick av Niklas som jag nyss kikade igenom. Jag vet inte alls vilken låt jag ska ta! Jag försöker och försöker med dom här två uppgifterna med det går fan inte, kanske får slå en pling till B ikväll. Hon brukar vara duktig att förklara för mig :)

Nu ska jag fortsätta att plugga i en halvtimme, sedan klä på Edwin och skjussa han till dagis innan jag börjar jobba klockan tolv. Sedan efter jobbet ska jag hem och plugga igen. Plus att jag ska lägga mig tidigt ikväll, var helt död när Edwin ville upp halv sju imorse ;p

F


Bollnäs GIF är dom bästa!

Bollnäs i FINAL! Detta är stort sjukt stort!

Måndag 15

Första dagen i skolan, helt okej. Fick en aning ångest när nationella provet kom på tal. Somnade fint när jag kom hem och jag har lyckats städa mitt rum. Skulle vilja ta en promenad men det känns lite riskabelt med denna halka. Mes! Istället ska jag unna mig med lite cougar town.

MF


Du är bäst!

Söndag 14

Så var min fina konsert helg över..
Gårdagen blev dyr men rolig. Ett kort besök på tranan för att se Mustasch innan ett sista besök på Gärdet. Allsång med Addis till Bullet i bilen hem på natten och idag är jag lagomt seg och därför kommer ingenting bli gjort idag. Teven kommer stå på full rullning med alla fina program som visas ikväll och jag ska göra ett tappert försök med att somna tidigt för att orka upp till skolan imorgon, good luck!

Lördag 13

Igår hade vi en jäkla nostalgikväll! Lite mys hemma hos Marre innan Senate of prevails spelning på gårn, som för övrigt var jäkligt bra! Fick stryk av E.Paai på biljard innan vi två åkte hem till Jennifer för en liten skvaller kväll ;) Haha. Ja nostalgi var det!

Idag har jag blivit runt 600 kr fattigare och haft ett tandläkarbesök. as usual. Och ikväll blir det nog party, någonting som kommer att gillas från min sida!



fredag 12

Nu är jag back in Arbrå igen och jag har en dryg familj, dom är verkligen skit dryga..

Torsdag 11

Mina två arbetsdagar är nu över så imorgon bär det av till Hälsingland igen. Konstigt känns det att komma tillbaka dit eftersom att jag bott här nu i nästan fem veckor. Ja konstigt är det.
Fick ett samtal av min kära storebror idag som leker förälder åt mig och säger hur jag ska andvända mina pengar och att jag abslout måste flytta från Bollnäs när jag tagit studenten. Jag får inte flytta till en egen lägenhet men jag får flytta till han och Sofie eller till pappa. Jag måste också lägga undan pengar och inte köpa nåt på avbetalning eller köpa massa onödiga saker. Han är allt bra Fredrik som tar hand om lillasyster :)

Nu kollar jag på Sveriges värsta bilförare och känner mig jävligt grym i min bilkörning! Jag har också min vän Ben'n Jerrys nära till hands.

Rock you!

Tisdag

Igår åkte jag och Mell till Take Off för lite mat och sedan "kidnappade" jag henne och det blev en tripp till Alfta för att hälsa på Jenny. Hade en kanon kväll med dom två tjejerna och fick till lite planer :)
Hade tandläkar tid idag och förhoppningsvis så vet jag när tandställningen tas ut men vågar inte hoppas riktigt, allting kan ju förändras..
Nu är jag i Falun igen och kollar på bandy, Bollnäs ligger under med 3-2 mot SAIK. Andra halvlek har precis börjat så jag hoppas att den blir bättre!
Imorgon är det jobb som väntar och det känns som sagt jävligt bra :)

Och idag sänder jag en bamsekram till min kära vänn Adde vars morfar gått bort.. Du vet att jag finns här för dig vännen!


Måndag 8 - Falun, Lager

Nu är det bara att börja packa igen för imorgon åker jag tillbaka till Falun och till Lager 157! Det ska bli jätte roligt att få komma tillbaka och jag är glad över att dom ringde :D  Så för min del blir det jobb onsdag och torsdag och det känns jävligt bra!

mitt i natten.



Jag saknar redan min goplutt!

söndag 7

Igår sa jag hejdå till Falun, gjorde av med nästan 1000 kr, åkte tåg, packade upp all packning!, träffade Fille, skjusade mamma, umgicks med Mell, somnade i hennes säng, träffade en gammal vän och sov i min sköna säng. Lite saker hände iallfall den lördagen, tackar och bockar.

Idag har jag legat i sängen hela dagen (som jag tänker forsätta att göra hela kvällen med) och haft suget efter godis, som jag garanterat kommer köpa lite senare under dagen så att jag har något att gotta mig med till Gossip och Wallander.
Och det är faktiskt inte så roligt att Sara är i fjällen, det är det faktiskt inte. Och det finns två födelsedagsbarn i min kompiskrets, grattis till Fanny på 18 årsdagen och till Jimmy på 19 årsdagen!

Rock me.

Lager 157, fredag..

Mina fyra veckor på Lager 157 är slut.. Det är förjävla tråkigt men jag är så himla glad för att jag fick chansen att vara där! Jag bjöd mina arbetskamrater på tårta som tack för allt idag och fick en jätte fin och mysig peak tröja tillbaka. Dom är guld värda, det är dom. Att skolan står och väntar nu ser jag inte ett dugg fram emot, jag mår faktiskt dåligt av att vi måste tillbaka. Tråkigt nog så känns det så, men det är bara att se frammåt. Studenten närmar sig! Ett jätte stort tack till alla på Lager 157 för dom här veckorna, en rolig och väldigt lärorik resa har det varit och jag hoppas absolut att få komma tillbaka!

E

Lillplutten är så himla söt när han sover, jag vill bara krama om honom och ha han i min famn hela natten.

Edwin är min fina lillebror!

Ikväll är jag barnvakt igen åt Edwin, min fina fina minilillebror. Vi har spelat fotboll, ätit fil och nu kollar vi på film, han kan som vanligt replikerna så allt är som vanligt här hemma! Haha. Imorgon är det sista dagen på Lager och det ska bli så förbannat jävla tråkigt att sluta där! Jag tar med mig en tårta och bjuder mina fina jobbarkompisar på som tack för dom här fyra veckorna och för att dom är sånna fina människor! På lördag åker jag hem till Arbrå igen, ett litet stopp i Gävle blir det med för lite shopping av en klocka, som jag hoppas finns kvar! Jag kanske får med mig någonting annat med. hihi. Tänkte lägga upp en bild på mig och Edwino men blogg.se tillåter det inte. Snacka om att man blir sjukt irriterad.

Lager 157

Jag är en stolt ägare av tre tröjor som pappa och Erika köpte till mig idag. Två lika som pappa och en som Erika. Killavdelningen är grejer ;) Idag sa en jobbarkompis ;Det kommer bli så tomt när du slutar, du är ju en av oss nu. Så nu vill jag absolut inte sluta! Jag blev så himla glad att höra det och rörd. Det känndes så bra!

.

Föresten så hade jag fått ett vykort hem från thiland från Jenka :D Dock kan jag inte läsa det än..

Tisdag 2

Två dagar har gått på denna vecka och det har varit kanon på jobbet! Har haft fullt upp och haft hand om andra chansen och även killavdelningen. Det känns som sagt jätte bra och jag känner att jag utvecklas i mig själv dom här veckorna och absolut dom här två dagarna då det verkligen är att ta kontakt med kunder. Nu hoppas jag bara på sommarjobb och kanske även extra jobb där, med tanke på att jag trivs så himla bra och att det verkligen går bra för mig. Jag kan verkligen se mig göra karriär där! Ikväll har jag också fått varit barnvakt åt Edwin. Vi har spelat fotboll, ätit fil och kollat på film. Någon sömn blev det dock inte för lilleman men lite välling blev det allt. Jag har också hört ett rykte om att Desperate housewives börjar idag! Äntligen säger jag bara. Och Britta tror att Edwin kan läsa, det är det bästa idag!

Ballen balen

Jag sitter här och funderar på min balklänning som jag provade igår. Den var ju för stor! Här har jag oroat mig att den ska bli för liten men så blev det tvärt om. Så antingen måste jag förstora booobisarna eller så måste jag käka upp mig så att dom blir lite större.Eller helt enkelt sy in den. Jag återkommer med mitt val!

RSS 2.0