Tisdag 29

I två dagar har vi legat på Orbaden, där trivs jag bäst! Nu har jag fått en fin brun fägr, kanske en aning röd men det gör mig ingenting för det är värt det :) Dock så kunde det ha varit lite varmare i vattnet, men svalkar det gör det allt! Idag åkte jag Fanny, Alex, Jens, Jalmar och Linn även lite båt, skapligt rädd men en fin adrelalin kick hade både jag och Fanny efter att ha suttit och skrikit framme i fören haha.

Imorgon hoppas jag på kasst väder för då ska jag äntligen få jobba lite, förhoppningsvis får jag göra det veckan ut och kanske även nästa vecka om jag har tur :) Det kommer sitta fint med lite mer pengar till nästa månad, det känns som att det kan behövas!
För övring så tycker jag att Britta, Mell och Fille kan komma hem snart.

Söndag 27

Min midsommar firades ändå i Långhed efter lite mat hemma hos mamma, det var helt okej. Men jag vet att vi kan bättre mina kära vänner!
Gårdagen låg jag i sängen hela dagen, även fast att jag inte var ett dugg bakis men skönt var det! Mot kvällskanten åkte jag hem till Mell för lite skräckfilmsmys med henne, Jen, Grims och Linnea. Det blev en sen kväll efter att fått ha varit chafför åt killarna i Iste. Men några fina skratt blev det allt. Haha!

Idag har det varit kanon väder men inte fick jag ligga ute och sola för det. Nej för vi skulle på marknad i Järvsö, åt god Langos och kom hem med en väska och goda chips. Sedan har jag och mamma städat min nya bil, ett jävla dumhuvud som haft den innan och ej vetat vad dammsuga är för något. Men jag fick ju en kniv och hammare på köpet. Tack för det!
Imorgon far jag och Dennis till Borlänge för att skjusa fina vänner till fina festivalen. Ja man blir ju lite smått avundsjuk..

Grattis Tjockis på födelsedagen!

25 Juni - Midsommarafton

Igår bestämde jag mig för att bli i Långhed idag på midsommar, utan att ha ångest så bestämde jag mig! Men nu när jag var så duktig så ser det ut som att jag ändå inte kan åka dit, jag tar mig inte ut i skogen en dag som denna. Därför blev min midsommarafton ändrad till någonting som jag inte vet ännu. Men det som tar mest är att Britta åker iväg imorgon, i en hel månad och jag hinner inte träffa henne! Det gör mig ledsen..

Men jag önskar er alla en fin midsommar!

Bogården - Bergvik

3-1
Härligt med vinnst killar!


22 Juni

Jag tänker gratulera min älskade lillebror som fyller 3 år idag. Min älskade bebis Edwin <3
Jag älskar dig.


Söndagsyr

Igår var allt bra, idag mår jag mindre bra men det var värt det!

Lördag 19 - PARTYNIGHT

Ikväll är det dags att gå i höga klackar, party kläder och ha en mängd alkohol i kroppen. Det är Partynight! Det är dags att säga hej då till min kära E.Paai som tänker flytta till Norge på måndag.. Så vi är ett gäng som ska käka på Take Off ikväll innan vi beger oss ut på trevligheter. Och det förvånar mig inte alls om det kommer några tårar när jag ska krama min älskade vän hej då. Jag tycker inte om det här, jag tycker inte alls om att det är så många som flyttar nu.. 

  

B - 910616

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Brittas födelsedag Hurrrra Hurrra Hurra! Och den ska firas med grillning hemma hos Jenny och sedan utgång på tranan, tyvärr så blir jag nykter på grund av ekonomiska problem men vad gör det? Vi kommer att ha en kung kväll iallfall! Så grattis på födesledagen min älskade vän!


mp07

Jag älskar min klass!
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
I'll always have you

  
  
 
 
   
 
  

Lördag 12

Nu märks det är sommar, det har öst ner med regn hela jävla dagen. Det är Svensk sommar, och det gjorde så att peppen på fest försvann.. But hey vi har hela sommaren på oss och partaja så det är ingenting att hänga läpp över haha. Jag har för övrigt tagit första turen med bilen, men det var väldigt ovant att köra en gammal skruttis så dom närmaste dagarna kommer att bli spännande hur detta ska gå ;)


11 juni - Studenten

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FY FAN VAD JAG ÄR BRA!
En galen studentdag/kväll som jag firade med mina vänner. En vurpa i trappen, tusen kronor rikare, stekande sol och ägare till en bil gjorde dagen liiite bättre. Jag är nöjd, så jävla nöjd och jag älskar min kära klass, ni är för jävla bra ska ni veta!
Idag känns det, efter två timmars sömn tog jag mig till kyrkan vid åtta. Satt där och tyckte synd om mig själv och blev utskrattad av min kära kusin Johan..

 
Tack för tre härliga år mp07!

Onsdag 9

Egentligen så ska det här vara den sista gången jag sitter i detta klassrum men eftersom att det bara är massa strul med datorerna och dem ändrar hela tiden när vi ska få ta hem dom så är jag tvungen att åka hit till veckan igen. Men vem vet, kanske vill jag hit då?

Om någon timme drar vi oss mot Edsbyn för att kolla på våra fina vänner när de tar studenten, när dem springer ut ur skolan och är alldelses lyckliga! Nu blir jag alldeles lycklig också för imorgon är det våran tur!

Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss

Söndag 6

Igår hade vi en riktigt kung kväll med firande av födelsedagsbarnet Melanie i Dönjegårn och sedan ett avslut av kvällen på tranan. Träffade en sån efterlängtad vän vid namn Enzio(!) och hamnade på två efterfester. kvällen var nästan lika bra som i torsdags! Och allt är tack vare mina kära vänner!

Lite småsliten idag efter fyra timmars sömn, men det glömmer vi nu bort och åker på fotboll istället. HEJA BOGÅRN!

Fredag 4

Igår hade jag den roligaste dagen, kvällen och natten på länge! Allt var helt perfekt och alla var så lyckliga och glada. Men jag har aldrig flinat så mycket åt så många människor någon gång förr, helt otroligt att jag inte har träningsverk i kinderna idag haha. Det finns så mycket att berätta om denna dag. Balen var helt underbar, alla var så otroligt fina och speciellt min klass. Mycket kort, äcklig mat och en dans med min bordsherre Björn innan vi alla gick mot förfesten på salongen. Vi bytte från fina bal klänningar och stiliga frackar till våra party kläder som var minst lika fina och sedan partade vi hela natten lång. Men efter att ha varit vaken i ett dygn och sovit fem timmar "inatt" då är man bra allt sliten. Klassen nöjde sig med en vinnst mot esteterna med en poäng i brännbollen och Bogårns match var otroligt dålig. Jag avslutar min kväll och går och lägger mig nu. Men först så tänker jag gratulera min älskade vän Melanie som fyller 18 år idag! Jag hoppas att du haft en fin födelsedag och att du laddar upp inför imorgon, gratulationer i massor!

Onsdag 2

Detta har varit en galen vecka, så mycket har hänt alla dagar! Lena och "lillebror" M har anlänt till Sverige efter lite strul, jag och mell gjorde en roadtripp till Stockholm, vi har varit ute och festat, dansuppvisningen är gjord, Bogården vann över Vallsta, Jennie har kommit hem från turkiet men ligger nu på sjukhuset, Dennis har blivit morbror och Olle har fått körkort!

Just nu sitter vi i skolan och spelar tv-spel med Claes, en mycket givande lektion om jag får säga det själv. Tänk om alla lektioner kunde vara såhär haha.
Efter denna dags slut så ska vi åka på stan och äta och sedan fara ut till skogen och kolla på Edsbyns bal och efter det mamma och mormors köravslutning.

Detta är en fullspäckad vecka och imorgon är det bal, redan bal! Tyvärr så är det så jävla tråkigt att Jennie ligger på sjukan och kanske inte kan följa med. Jag tycker så jävla synd om henne men hoppas att hon iallfall blir bättre till studenten!

Nu ska vi fortsätta spela, see ya!

RSS 2.0