sälen x 2

om två timmar går bussen mot bollnäs och sedan vidare mot gävle, ikväll ska kursavslut firas! sälentjejerna here we go again!


clamour of glamour

just nu precis lider jag av skavsår. köpte mig ett par nya promenad/springskor idag. dom var på rean, skulle ha kostat lite över tusenlappen men nu kostade dom 340 kr. det såg ju jag och ropade ut det av lycka i affären men lite fel hade jag. 890 kr fick jag pröjsa för dom. skit bra iallfall, 600 kr billigare och det firade jag och erik med en promenad och självklart fick jag skavsår. skit kul.

en till sak som gjorde mig överlycklig idag var att jag gjorde upptäckten av att dom har börjat med langos igen i gävle. gissa vem som ska äta det på fredag när vi ska dricka vin och fira kursavslut? JAG.
langos för mig är kärlek. peace and love + langos = erik ♥

och visst var det så att fina b kommer hem på fredag? längtar ungefär såhäääääääääär mycket och lite till på det.

at school

befinner mig i skolan med mina pendlare, två dagar kvar innan innan redovisning. önska oss lycka till!

Ladänges/Ceder

fredagkväll hos Ladänges/Ceder, killarna sitter i vardagsrummet och kollar på bandyfinal. jag sitter i sovrummet och kollar på innebandy och jag blir så glad att se pappa på teven och väldigt stolt. min fina pappa!


friday!

jag älskar att kunna ligga kvar i sängen på morgonen och kolla på tv. det är lyx! igår hade till och med E turen med sig och fick frukost här ;) och nu är helgen här, det är väl också lycka!

fjällen baby!

 










vårkänslor

det har varit en sån fin dag idag! 16 grader varmt ute, jag och erik passade på att tvätta min bil vårkänslor så nu är det vääääldigt fin. vi gjorde en tripp till erikshjälpen för att lämna saker och sedan drog vi till bollan. köpte lite nya saker till lägenheten och nu står det en ny tv framför mig i sovrummet. idag har livet lek! bjöd tall på mat och nu väntas big brother, sedan somnar jag nog fint. har känslan av att det är någon sjukdom som närmar sig mig..

måndag, tisdag, onsdag, torsdag. fredag lördag söndag.

med några ord summerar jag våran härliga resa till tänndalen

bastu, skoter, mus, öl, cider, vin, morgan, shott, bajs, fjällutsikt, skoterpolis, sol, cigg, disk, mat, kanal 1, kanal 2, hundar, chefen, bruten hand, surtant, skratt, tårar, för alla oss, allsång, eriksgården, redbull vodka, biljard, taxi, snö, dans, tacos, 11 personer i en liten stuga.

tack för fyra härliga dagar erik, josse, joel, sara, jens, emma, emil, pelle, anders, jocke, nico och sally :)

school is out

har varit i skolan i tre dagar för att göra ett grupparbete med min fina studiegrupp och idag gjorde vi det bra, riktigt bra brudar!!! men nu lämnar jag plugg och allt här hemma för att spendera min långhelg i fjällen med erik och många fler. ser fram emot riktiga kanon dagar med skoter, alkohol och allt vad fjällen innebär :)
trevlig helg mina vänner!

jag kom hem från skolan idag och hade liite ångest eftersom att jag visste att en skitig lägenhet med ett helt berg av disk väntade på mig. när jag öppnade dörren var allt borta. fina fina erik ♥

fina fina fredag

fina fina fredag. min älskade pappa, lillebror och erika kommer på besök om någon timme och jag längtar så mycket! pappa ska få se sin favorit dotters första lägenhet och erika ska få träffa erik för första gången. edwin ringde nyss och frågade vad det var för färg på huset och om det fanns fika, vilket det gör. jag har bakat! ;)

ikväll vankas det tacos hos julia med mina pinglor, fina fina fredag.


min älskade lilla plutt, som jag har längtat efter honom!

lovely

huvudet tungt, nacken i smärta. seg dag men ikväll får jag träffa mina fina vänner för nu är nästan alla samlade på hemmaplan igen!

finaste killarna



lycka

igår kom tre utav mina favoritkillar hem till bollnäs. Storebror, lillebror L och min fina brorson. nu är deras syster lyckligast! idag ska jag träffa fredrik och pontus, hoppas på att vi kan umgås med min faster med :)



seminaruim i skolan igår, gick bra tror jag. texterna är inlämnade så vi får hoppas på ett bra betyg med! när jag kommit hem från skolan tog jag en prommenad in till byn sedan åkte vi och storhandlade! nu är kylskåpet fullt :D på kvällen åkte vi till bollnäs för att gå på kalas :)


dag 2

idag känner jag mig ganska död, men på't igen ba!



lycka

hur fint och underbart är det inte att jenny är påväg hem igen?! om en timme ska vi kramas på station i bollnäs, sedan ska vi göra det vi gör bäst. dricka viiin! ♥

avundsjuk

varför är det +9 grader i skuggan ute när jag måste sitta inne och förbereda inför seminariet som vi har på måndag? jag måste få klart det här nu så att jag kan få njuta lite av det fina vädret och även hinna träffa malin och julia en sväng innan min fin fina plugg kväll fortsätter. längtar till på tisdag när seminariet är ööööver!!!

RSS 2.0