Fixat & klart

Nu är allt klart, 2 september åker vi till Turkiet ! : ) Blir där i en vecka .  Lite skönt .

Idag ska vi åka på grillnatta, Jennifer tänk att det är ett helt år sen ! :p haha.   

Fritz & Frida

Jag har alla Pelle Svanslös avsnitten (Fråb julkalendern) och dom är så bra : ) Älskar att kolla på sånt och teknade filmer, jag är fortfarande liten ; ) Då är det ju ett par som heter Fritz & Frida och har en pojk som heter Fridolf och en flicka som jag inte vet vad hon heter och en bebis i vagnen och en i magen. :P Haha.

Igår var jag till Bollnäs och åkte lite bil med Lina , Jennifer , Eva , Tony & Peder eller vad han hette ( Han körde ) . Sen åkte vi med Linas Joel hem till hålan. Så gick jag upp till lägenheten så hör jag nåt ljud utanför, då är det en kille som står och sparkar på grannens bil [moget].  Sen åkte jag , Peter & Linus hem till mamma och sov där. Vaknade av att farfar ringde och skulle kolla om jag ville med till Falun över dan men jag hade ingen lust . . 
Ska ringa pappa nu och sen ska jag kolla på Pelle :)

Hejdå.

ShooHoo

Vaknade ganska nyss . .  Skit tråkigt ja vet . .  Peter ja han sover fortfarande, blä ;p
Ska väl ta och klä på mig lite och gå hem till mamma för hon har kommit hem nu ! :D ( Hon, Linus & Linda har varit i Blekinge ) .  Ikväll blir det väl Bollnäs skulle jag tro, fast jag måste ju prata lite med Jennifer först och kanske Lina med : )
Jag har verkligen gjort det fint i lägenhehetn nu, så stolt ; )  Det är till och med fint i garderoben, haha : )

Hejdå .

Hu,.

Inatt sov Jennifer hos mig : ) Kollade på 10 orsaker att hata dig också började vi prata om handbollen så vi kollade på en film som pappa har filmat när vi spelar en match i sundsvall. Vi sög verkligen !  : / haha. .   Så idag vakande vi tidigt och käka frulle & kolla på våra bästa år eller jag kolla och Jennifer försökte somna igen, så knäppte vi på en film när teven var slut och det blev, Pocahontas (Har inte en aning om hur det stavas) så bara slogs teven av och vi hade inte ström i hela huset, det var en kille utaför som knäppte av det för att han skulle byta nåt ;p  Vi gick ner och spelade lite kort och sen drog vi ner på byn och köpte en glass.  Så drog Jennifer hem och jag gick upp till lägenheten. Fast jag ska hem nu och kolla på 7 himlen . [ Har kollat på det i två år och jag måste fortsätta. ; ) ] Sen ska jag upp till mormor och käka lite. Var meningen att jag & Faster skulle åkta till pappa imorgon över dan & Peter ville ocksåfölja med men så blir det inte för faster är sängliggande . . : / Skit tråkiigt !  Så nu dar jag hem och kollar på teve.

Hejda. !


.. . . .

Nu har jag tråkigt . .  Väntar på att älsklinngen ska komma hem från s-hamn : )
Ikväll ska Jennifer sova hos mig, det var längesen må jag säga, byter ut en HuckelJonsson mot en annan ; p haha.  Ska ringa Sara nu , : )

Hejdå .

Städ dag.

Idag har jag tvättat en massa kläder, (Peters) och städat lite på mitt rum och städat lite här i lägenheten :) Fast först så låg jag bara i sängen typ hela dan och bara slappa , så skönt :) Sen badade jag & Peter  i badkaret, mys :)  Så imorgon blir det att städa mer i lägenheten och kanske tvätta lite mer, det ska ju bli dåligt väder så det blir väl bara att sitta inne . .  Jo så kasnke jag skulle träffa Jennifer också och jobba  lite matte :/ :) så jag måste väl sova nu så att jag orkar upp imorgon.
Hejdå .


P.Jonsson <3


Grattis

Idag fyller pappa år :) Grattis. 
Har stäfat hela lägenheten nu, ska tvätta massa kläder. (Peter har så otroligt mycket kläder) . .  Så mammma ska tvätta lite åt oss nu s´å stiker hon och Linus till stugan hela veckan ;) hihi.
Ska dra hem och käka lite mat nu . Hejdå .

Trötter . . ?

Kom hem för en timme sen ungefär, Peter är fortfarande ute så jag måste vara vaken tills han kommer hem (Jag har nyckeln) . Ikväll var det inte så roligt, det var ganska tråkigt på festivalen fast jag fick träffa Jenka som jag inte har gjort på hela sommarlovet ! :/  Så letade jag och Britta efter läraren Tomas men vi hittade han inte, osis . .   Kollade lite på Pain och när blood bound började så måste vi åka hem,  fast det gör inget =)  Så nu pratar jag men Sara i telefon så kommer väl peter hem snart så ska vi sussa ;)  Lite trött :/

Gårdagen

Först så var vi ner på yran och kollade lite men mitt och Jennifers lag spelade inte . (Bruks) Haha. Så det var inte så roligt för det var ju inte så många lag som man kände som spela . .  Men så åkte vi hem och gjorde oss iordning lite så var vi hemma hos Marre och när jag om in innan för dörren så fick jag så ont i huve ! Åkte nio tåget ner och åttan upp till sävstaås, vi gick in och träffde lite folk så fick LillSara för sig att hon , Lina & Jag skulle åka virvellvinden (Vet inte hur den stavas ;p) och det var fan inte roligt började må illa som en gris och min huvudverk gick ju inte bort av det . .  Sen så fortsatte vi att springa runt så träffade jag storebror och pratade lite med han sen var det dax för TAKIDA . Min ben höll på att vika sig och  mitt huve bara värkte så frös jag som bara den så jag och Britta gick in i ishallen så kom Sara och la sin iskalla han på min panna ( Det var väldigt skönt mot min huvudverk). Vi gick ut till bussen och det blev fullproppat i den, kom kunde faktist ha satt in en till buss . .  Kvällen var väl lyckad bara att huvudet höll på att sprägas . . :/ Får se om jag drar dit idag är så trött i hela kroppen, fast våran lärare ska ju dit så jag och Sara kasnke måste dit då ;p haha.
Nä nu ska jag nog och lägga min igen. Hejdå !

^^^*'''´´´´`

Idag är det namnet Margareta och vem har inte namsdag då ? Jo jag , Mamma , Mormor , Kusin Vilma , Strorbrors Mamma & Peters Mamma så Grattis på oss :) Så fyller Pappas fru Erika år idag, Grattis .
Igår åkte vi och fiska det var så mysigt :) Sen åkte vi hem och kollade på film och käka dipp :p 
Ska snart ner till Bollnäs på Brännbolssyran sen blir det festivalen ikväll :) Hejdå 


-^^*~

Ewelina fyller år idag , Grattis :)

Bollnäsfestivalen börjar idag men jag är inte så sugen att gå . .  Men imorgon ska jag gå och på lördag. Men jag oroar mig så mycket, att nåt ska hända. Vill inte prata om det . .
Är på så konstigt humör idag, är så otroligt trött så har jag inte fått nån mat ( Pappa säger att jag blir sur då), så är jag både ledsen och arg. Fast för ingenting . .  

Grattis

Idag har ju storebror namsdag, Grattis :)
Faster skickade lite roliga blider nyss på syskona Ceder ;)

Farbror Magnus , Fredrik , Linus & Jag ;)
image14
Linus , Fredrik & Jag :)
image13

Blåsigt !

Nu har jag inget att göra. .  Det bara blåser ute och regnar gör det säkert med , så jävla tråkigt väder på sommarlovet !  Det är bara att sitta liksom, inte undra på att man vänder på dygnen ! HU. 
Så snart åker Peter iväg och repar så då blir man själv tills kl 6 ungefär för då ska jag jobba matte igen, sen på kvällen vet jag inte vad som händer. Inget bestämt än . .   Oc slutade igår  ! :,(  Det är jätte tråkigt, nu när det är dåligt väder . .  Får väl hoppas på att det blir fint :)  Så jag får bara kolla på sjunde himlen, det är också bra fast har typ sett alla dom avsnitten :p
Ska ta och städa lte här nu.
Hej då !

Borta bra men hemma bäst

Nu har vi kommit hem från våran moppesemenster . Väldig mysigt bara att alla inte var på topphumör hela tiden men va fan man överlever :) Men jag hade en sån otrolig hemlängtan, efter min underbara !  Somnade fyra varje natt kunde verkligen inte sova före det . . Jobbigt. . 
Igår tog vi en sväng ut på sjön med båten så när vi skulle åka hem så hävde ju Lina sönder ena åran ;p Haha. Vi fick in den på land så satte vi  fast den där :) 
Vi hade ingen mottagning ! Det var väldans jobbigt så vi hävde sönder marres tröja lite och tog snöret ur den och knöt upp mobilerna, smarta allihopa :)  Men nu är vi hemma och det är ganska skönt, visst det kan vara skönt att komma bort men jag var verkligen inte på hömör först sen tappade jag det lite då och då undertiden med. Men nu ska jag nog vara hemma ett tag och bara mysa med Peter, 11 månader idag :)  Så jag ska gå och hjälpa han hem från totte snart så ska vi bara mysa, Han & Jag !

-

Idag har det tydligen varit jätte varmt fast jag märkte inte det, fast jag sprang faktist runt i min nya prickiga kläning ;) haha. Så var jag och Peter ute och gick en sväng sen har jag bara strosa runt. Var hem till mamma en sväg och käka lite och kollade på teve. Ska ta och sova hemma där i min säng i veckan, saknar den :p Var upp till Jennifer en sväng med kollade på teve sen bakade vi kladdkaka, och den blev väldigt kladdig ;p haha. Så pratade jag lite med ewe med, hon hade haft det sjukt underbart på Metallica, =) hihi.
Får se om vi sticker på våran moppesemeser imorgon, en moppe har gått sönder :/ Så vi får se, vi har inte ens bestämt när vi ska åka eller nåt. Dålig stil av oss ! Så vi får se vad som händer, vi kanske kan lösa det :)
Tror att jag måste gå och lägga mig nu om jag måste upp tidigt imorgon.

Hejsvejs !


Gävle

Vaknade för en kvart sen typ så duschade jag och nu sitter jag här. Drar till Gävle om ca 35 min. så är vi där och går på stan i en timme sen blir det bio :) efter det så käkar vi nog lite och bara strosar runt för tågen går hem halv åtta :/  En väldans tur att Jennifer inte skulle på tranan för isf skulle hon ha fått bytt om på tåget, haha :) Så vi blir i Gävle hela dagen om nån undrar, fast jag undrar när Ewe & Marre kommer hem från stockholm ? , idag kanske :)
Nä nu ska jag dissa datan å gå och göra mig iordning :)

OC/Harry Potter/Metallica !

Idag har jag kollat på tre OC avsnitt, jag älskar dom ! Men det börjar ju gå mot slutet på teven nu igen, tråkigt. Får väl ta och fixa alla avsnitt sen :) hihi. Fast idag har jag gjort fler saker än att kolla på oc och sjunde himelen. Jag jobbade lite matte idag, men det var så tråkigt . .  Så var jag och Jennifer på kiosken och käkade glass sen drog vi och tanka för vi känkte åka lite så åkte snuten förbi två gånger så började det regna så det var ju inte så roligt . . Men det slutade ju efter ett tag så då passade vi på att åka hem. Så snart kommer Peter så ska vi mysa och käka godis ;p Ska nog försöka lägga mig tidigt för jag och Jennifer ska ju till Gävle imorgon och kolla på Harry Potter och Fenixorden . Roligt :) Sen på kvällen vet jag inte vad det blir faktist, kanske mysa med Jennifer då :)
Lyssnar på Metallica LIVE nu ;) Pratar med Marre i telefon, hon EEW & Jenny är där ! :D
Nä nu ska jag lyssa vidare sen ska jag kika på teve :)
Biljetter till Harry Potter ;)
image12


Arbrå igen . .

Nu är jag tillbaka till skithålan, det suger redan. Dåligt väder, trötta folk osv . .
Var på stan idag med pappa, erika & Edwin fick ett rött diadem också fixade vi biljetter åt mig och Jennifer till Harry Potter fem ;) På fredag kl 15.00 i Gävle (: ska bli så roligt att åka iväg och göra nåt med Jennifer :) hihi.
Idag knäppte vi kort till tidningen, jag fick vara med (: Fast vi fick inte se bilden så jag vet inte hur den ser ut ! HU !  Får se i tidningen på fredag kanske ;)
Men jag knäppte nya bilder på lillebror iaf :) vilken sötboll han är (:
image11

Storasyster <3 Lillebror

Sova ?

Är så trött, men jag kan inte sova. Why ?  Sängen ser så skön ut men det går bara inte, har inte somnat före ett någon gång på sommarlovet. Suck . .
Idag hade lillebror Linus uppspel i golf, tro det eller ej men han klarade det :D Grattis plutten . <3 Han följer familjens fotspår, det gör inte jag. Jag har mina egna :)
Å imorgon ska jag på stan och handla lite saker igen, får se vad det blir. Ett nytt diadem (kan vara stavfel ;) ) måste jag ha utifall mitt går sönder som jag har en känsla att dem gör . .  Kanske en ny väska. Får se om vi har peningar ;p  Och imorgon ska jag få masage med, ska bli så skönt :) Har inte blivit riktigt masserad på över ett år. Dålig stil av mig. . Har så ont i nacken och hela ryggen. Jag sitter med ryggen böjd och det ska man inte göra har marre sagt till mig men det är inte så lätt att sitta rak i ryggen efter alla år liksom. Men jag gör det när jag kommer ihåg det. Så tack till marre för att hon lär mig saker ( Fast jag förjer dom inte så ofta ;p ) haha.  
Nu har iaf Edwin fått sina nya skor, fast dom va jätte förstora det ser ut som att han har clown fötter ;) Men han var ändå så söt i dom. Så flinade han första gången åt mig :D Han är väldigt charmig ;p

Hejdå !

Nu sticker jag från den här jävla skvallerhålan ! För här har folk ingenting att göra än att skacka om andras liv, det är aldrig nån som snackar om sitt eget patetiska liv ! Så nu sticker jag härifrån i några timmar, ska bli skönt !  Så nu sticker jag hem till min bebis och kommer tillbaka imorgon, fast det blir en liten besvikelse att komma tillbaka för ingen har väl blivit ren i munnen igen . . suck . . 
Vill att det ska vara september nu, åka utomlands fyfan va skönt det ska bli . Att bara komma bort härifrån på riktigt ! Ta nya tag eftersom att skolan börjar och på Bollnässkolorna går det tydligen mycket snack om min familj om folk inte har slutat snacka om det då, man kan ju alltid hoppas :) Har folk inte det så behöver jag ta nya tag för att orka med allt .  Fast innan jag börjar oroa mig för det så måste jag komma in på en linje först, skulle jobba lite matte nu när jag åker bort men jag glömde boken hemma, osis . .  Klarar jag inte det där jävla provet så börjar jag fan grina och jag har aldrig grinat för mattens skull förr . Men det kommer aldrig att hända, för jag kommer att klara det där provet och jag kommer komma in på min linje och allt kommer att bli bra ! Det lät mer som mig ;)  
Det är ju inte långt kvar tills skolan börjar igen, fem / sex veckor kvar, suck . .  Har bara legat på stranden EN gång, EN jävla gång och förra året låg man ju där nästan hela lovet. Jävla skit sommar . .  Jag som köpte nya sommmar kläder - men får jag nån andvändning av dom, NEJ . Det suger . . 
Som sagt om en timme sticker jag och då ska min lillebror få dom här snygga skorna som storasyster har köpt ;)
image10 

Ilskan kryper sakta fram . .

Snart kokar jag av ilska ! JAg blir så jävla less på allt jävla skit snack ! Kan folk inte bara hålla käften om sånt som dom absolut inte har med att göra ?! Mår ni bra av att veta & Snacka om det eller ? För jag snackar inte om det så jävla mycket för jag mår dåligt av det  och sover dåligt om nätterna men ni som snackar om det måste ju må så jävla bra och sova så jävla underbart . GÖR NI DET ?! , VA ? Jag fattar inte ens varför ni ska veta ? Vad får ni ut på det ? Men eftersom att ni tycker att mitt liv är så jävla dåligt och era så perfekta varför lägger ni ner tid på mitt och inte på erat ?!  Jag bryr mig inte om era och jag vill inte att ni ska bry er om mitt !!!!!!!!!!!!!!

Lördag

Rolig lördag må jag säga alla sticker till Alfta medanst jag ska vara barnvakt . .   Men det gör inget ;p  FÖr jag ska käka chips & Dipp och bli fet ;)  Får se om det är någon bra film på teven för vi har inga braa ;) image9
Jennie Stockhaus 16 år idag ! :D

Torsdag

Jag saknar min lilla bebis ,  får väl ta å dra dit nån dag och ta peter med mig så att han får träffa Edwin :) & pappa igen så att han vänjer sig tills vi ska utomlands ! :D  Kanske drar i september vill tillbaka till Turkiet men vi får se hur det blir :) Pappa , Fredrik , Linus , Peter & Jag ;) Så jag sitter och kollar på massa hotell, det ska ju vara perfekt ;)  Men inget är riktigt bestämt än, jo bara att det är vi som åker :)

Igår fick alla reda på vad dom kom in på , men jag fick dock inte det ;p Får ju vänta tills vi börjar skolan . . suck. .   

16.20 OC
17.10 Sjunde himlen


Tisdag

Idag skulle morfar ha fyllt år Grattis, jag saknar dig ! Morfar var bäst & väldigt snäll :D Tillochmed Jennifers mormor var kär i han när dom var ung , han var väldigt populär ;) Men han gifte sig med mormor så fick dom två barn Åke & Åsa.  Efter att alla barnbarn kommit så dog han . .  ),:  Det är nio år sen.  Du ska bara veta att vi saknar dig ! // Pipi

Igår var det bästa dagen på det här året ! :D Nu har jag ingen oroligmagkänsla längre !  Det är en sån jävla lättnad !
image8 <3

Peter Jonsson - Mim dröm <3

Söndag

Igårkväll vart det Torön en sväng med Peter , mamma & Annika. :) Kom inte i sängen först vid sex ! Illa. så det var jätte jobbigt att kliva upp imorse . . HU !  Så nu snart ska jag , Lina & Jennifer ta en glass :) Tjockisar är vad vi är ! ;)
Pappa skulle tydligen skicka ett paket hem hit till mig, vill veta vad det är han vägrar att säga . . 

VET NI VET NI VET NI ? EWELNA HAR KOMMIT HEM ! Fuck vad jag har saknat henne. .  Men nu är hon här igen och min desutom ;p hihi. så snart drar vi till Falun igen, shiiit roligt ;)
Snart ska jag ut på promenix med Lina :) Måste prata av oss lite ;) längesen jag var med henne så det blir nog skoj =) Hon är ju en liten barndomskompis som jag mister kontakten med lite nu och då, men det fixar sig alltid ! :D
Så nån dag ska jag vara med Ewe & Lina för det var också länge sen . Mig , Ewe & Lina klår ingen !
image7


RSS 2.0