Måndag 22

Idag är det Lillebror Edwins födelsedag, redan 2 år!
Pratade med pappa och han berättade att Edwin hade blivit av kastad av en häst haha. Sen fick jag en bild av Erika när han och lillebror Linus åker karusell, mina favoriter!

Pratade nyss med Mell och hon hade redan börjat packa till PL och trodde självklart att jag var klar eftersom att jag har stressat så mycket om det ;) hehe men jag har då inte ens börjat!

Äntligen fin väder ute! Gick ut och satte mig i en timme tills molnena kom, klarar inte heller av att bara sitta i flera timmar så tråkigt.. Men snart kommer mamma och då ska vi åka och städa, näst sista gången nu förhoppningsvis! Sen ska jag leta upp brudarna och umgås med dom någon timme innan jag verkligen måste lägga mig i tid ikväll. Måste vara uppe med tuppen imorgon och dra till Hudik med familjen..

Puss
F

Söndag 21

Vilken underbar helg! Midsommar var så lyckad, bröllopet var så himla fint men mina bilder blev inge bra.. Efter bröllopet drog jag hem till DH med han och Martin innan vi åkte till byggdegården. Väl på byggde blev det god mat, mycket prat och fika sen drog vi ungdommar mot Arbrå en sväng innan det blev dans ;)
Jag och Karro tog cykeln mot Arbrå medanst resten åkte bil mot Bollnäs. Hamnade hos Kristian en sväng innan vi drog oss ner mot Karro :D Väldigt mycket skratt blev det till slut och vid fyra drog jag mig hemmåt :)

Igår väckte Fille mig och fick mig att åka ner till henne, stannade där hela dagen med henne och Bea och på kvällskanten drog vi oss hem mot mig och Bea för att hämta kläder så att vi kune sova kvar :D Tog en tripp till Karro med och sen hämtade vi upp DH så gjorde han oss sällskap ovan på Rohdins :) Klockan tre inatt blev det silverfisk jakt.. Och vid klockan sex somnade vi äntligen haha.

Fyra timmar senare var det bara att kliva upp för att åka mot Falun på kalas :) Övningskörde från Bollnäs och även inne i Falun :) Var där och grattade Lillebror en sväng och lämnade andra lillebror med sen åkte jag faster och pär tillbaka hemmåt :)

Planerar en tidig kväller för en gångs skull hehe. 3 dagar kvar innan vi drar till PL! Och en vecka kvar tills jag börjar jobba..

Puss
F

torsdag 18 del 2 - Medianer!

Efter många timmar kom äntligen mina mediantjejer! Tog oss en tur ner på byn med en bra chafför, mig hah. Köpte godis och kom ut därifrån ganska snabbt fast att vi hade mamma med, Britta och Jenny vet precis vad jag pratar om!
Väl här hemma satt vi ute ett tag tills Jenny frös om fossingarna och då knäppte vi på en film och mös under filt och täcke. Planerade också lite till PL och jag stressar mina tjejer haha. Typiskt mig som ska vara ute i allt för god tid..

Nu ska jag ta och äntligen läsa mells blogg och sen försöka få tag på Fille igen :)

Puss
F

Torsdag 18

Får göra en liten uppdatering här hehe.
I tisdags (Brittas födelsedag) tog jag mig ner mot byn och hamnade med Karro Bea och Linnea. Bastade och pratade på en massa. Jag och Linnea fastnade även vid teven eftersom att det var säsongsavslutning på desperata hemmafruar, jag kan verkligen gissa mig rätt igenom hela programmet ;) Tog mig hem runt ett tror jag,
Igår, onsdag. Skulle ta mig till Alfta för att umgås med medianerna men eftersom att våra bussar går så himla olika så stannade jag hemma.. Övningskörde lite och åkte till byggdegården för att hjälpa till med bord och dukning eftersom att det är där bröllopsfesten blir imorgon, självklart ska jag lägga upp bilder från bröllopet!

Idag hade jag tänkt att umgås med medianerna iallfall och ta mig till dom men då kommer B och J hit istället :D

Puss
F


Tisdag 16 - B´s birthday!

Jag gjorde ett fint försök med att sjunga i telefon för Britta men när jag började sjunga hörde jag att hon kunde få lida av det resten av livet så jag slutade med min fina sång och sa med stora bokstäver, GRATTIS! Hon har nu varit ute ur cias mage i 18 år(!), i hela 18 år! Mer än vad jag har och mindre än vad Jen har ;)

Snart ska jag ta min cykel och cykla ner på byn och ta ut pengar sen ska jag slå en pling till Sara och kolla om det är dags att ses och ikväll blir det bastu med Karro och Linnea tror jag :D

Puss
F

Söndag 14

Jag har redan blivit besviken på detta sommarlov och det är enbart vädrets fel än så länge.. Imorse vaknade jag av att det regnade, trodde att det skulle bli översvämmning ett tag.
Hade också fått ett lustigt meddelande av Britta som hon skickade i sömnen så jag gjorde nästan samma sak tillbaka till henne, ett gott skratt fick jag mig när hon förklarade allt haha.

hittade en bild på hälsinglands blogg från dansuppvisningen i igår :)


Imorgon ska jag och mamma tydligen åka och städa igen, känns verkligen inte så lockande men efter det så är det bara två gånger kvar och sen kanske jag äntligen har orken att städa mitt eget rum igen..

Och det är bara 10 dagar kvar tills vi ska på Peace and Love! - Nu börjar min räkning.

Puss
F


Lördag - 13

Idag är det två kompisar som fyller år, Bästaste bäst och Jepser ett stort jävla grattis! :D

Igår fick vi sommar lov och det firades med en liten fest hos Fille. Kortspel, en försvunnen sko, det gamla vanliga och en vurpa på Esplanaden är ett bra sätt att beskriva min kväll på haha. Kom hem halv fyra med mamma och vaknade imorse halv nio helt död för att åka och dansa..
I regn stod vi där med 11 dansnummer och det var nästan en liten step up 2 känsla.
Tog mig hem och la mig på en gång, somnade helt otroligt och vakande med att mamma ropade att det var dags för att äta pizza, mums! Somnade om efter det och vaknade runt sju. Nu får jag hålla mig vaken i någon timme och lägga mig på riktigt sen.

Puss
F

Torsdag - STUDENTEN

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja med inlägget hah.
Min klass har iallafall varit ledig ons och idag (tors) - skönt! Men imorgon får vi sommarlov på riktigt men än så länge är jag inte taggad för det, kan bero på vädret..

Även fast vi är lediga idag ska jag dra mig mot Bollnäs med B och kika på studenten eftersom att det är kusins tur! Sen ikväll ska vi på student middag i Flästa :)

Nu blir det dusch innan trippen till Bollnäs.

Puss
F


Lördag 6

Lördag och national dagen och det firas med en förfest hemma hos mell innan dom drar på tranan. Vad jag ska göra efter att vi varit där är oklart men en Fille kväll kanske det blir eller något liknande iallfall.

Igår åkte jag och Fille hem till Puppi på lite för fest och på vägen till tranan träffade vi på herr polis så tid tog det innan vi kom fram haha.
När vi väl kom in på tranan möttes vi av massa folk, drog oss ut på dansgolvet och röjde loss! Helt plötsligt var klockan ett och det var dags att gå till bussen och jag somnade fint strax efter två.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen hitta en lämplig buss till Mell :)

Puss
F

Fredag 5

Idag var det ju planerat att åkta med hem till Mells morbror efter skolan och mysa med tjejerna men jag gjorde en liten diss och åker på tranan med Fille istället :)

Bilder från balen kommer iallafall här ;)
      
bilen :)                                 Tina och Emelie :)          Emelie, Tina och Sara :) 

   

Puss
F

Torsdag 4 - Mell

Den efterlängtade dagen var här för en viss person, Melanie. Ett år äldre blir lillstumpan och ett stort Grattis är hon värld!

Idag var det inte bara Mells födelsedag som var i centrum tyvärr så var det mycket mer, betyg och bal. Betyget gick bättre än väntat i engelskan eftersom att våran vikarie skrämde upp oss rejält! Pirrig som jag var i magen och med tåren i ögat gick jag in i rumet och väntade på beskedet om betyget, jag har aldrig blivit så glad för ett G! Men nu är den här jävla kursen avklarad och jag är väldigt nöjd och stolt med mig godkännda betyg!

Vid fyra var det dags för bal, B Mell Sofie Martin och jag stod på plats i det ösande regnet och inväntade alla treor och en spreciell trea var min kära kusin Emelie :) Jag hade fått order att ta några fina bilder på henne och jag hoppas verkligen att jag lyckades få några. När bilderna är klara så kommer det nog upp någon här så att familjen utanför Arbrå får se :)

Tillbaka till Mell. Imorgon några tjejer till Rengsjö för att fira våran lillbrutta och jag hoppas att det blir en lyckad kväll som vanligt med det sällskapet!

Men nu är klockan halv elva och jag ska faktiskt lägga mig och sova plus att jag tar en luring imorgon hihi.

Puss
F

Onsdag 3

Jag är förjävla dålig på att updatera dom här dagarna inget speciellt har hänt bara tandläkarn och konstiga Karin dagar, allt är som vanligt på Heden.
Idag slutade vi iallafall efter ett, skönt! Gick på krokanen med brudarna och sen åkte jag hem och la mig och kollade på Prison Break, mums! Men nu tänkte jag försöka ta tag i städningen i mitt rum men jag skjuter upp det igen eftersom att jag kom på en sak att göra men för tillfället har jag glömt bort vad det var..

Imorgon har kusin Emelie bal så då ska jag ta och knäppa några fina kort på henne och hoppas att vädret blir bättre än vad dom säger att det ska bli..
Sen är det nästan helg och jag vet inte alls vad jag ska göra förutom på söndag yippie!

Puss
F


RSS 2.0