BB ♥

White trash, black money.
mitt hjärta gör ont..

friday night

idag är det fredag, idag är det fredag, IDAG ÄR DET FREDAG! såg fram emot att spendera kvällen i edsbyn på persmässan med mina vänner men så blev det inte.. imorgon väntas delad tur på lundan. hej min första nyktra helg på evigheter, levern mår bra, plånboken njuter och jag längtar tills nästa lön..


drop the world

då var brännbollsyran helgen över och vilken kanon helg det blev! jag och mina vänner vet hur man har roligt på fest!
min älskade pappa har också hunnit fylla år i helgen, träffade honom igår när han kom och tog mitt hjärta till bil. jag är nu billös, igen. vilka stora problem man har! hahaha. imorgn fyller kusin Vilma år så hela familjen åker ner till stockholm förutom jag, jobbar varje dag fram tills nästa helg så det känns som att jag kommer att vara slut som människa..

peace!

vem bryr sig

nu har jag jobbat två nätter igen, jag känner mig rätt slut eftersom att jag sovit samanlagt 8 timmar från och med tisdagsmorgon. det är kämpigt att jobba det är det verkligen. har även jobbat idag på gallerian och snart tror jag att det blir esplanaden med lina och amanda. mamma har åkt bort så vi får ingen mat här hemma :) hihi.

v 29

ny vecka, nya möjligheter och jag har legat i sängen ungefär exakt hela dagen. regnet har öst ner så det var inte så lockande att gå ut men nyss så läste jag i alftonbaldet där det stod att solen var påväg tillbaka men det stod också att regnet drar norrut och bort från sverige inatt, hamnar det här då?

inatt ska jag försöka vara vaken super länge och sedan kliva upp super tidigt imorgon, luncha med pappa och sedan sova någon timme innan nattjobb. låter väl helt okej.

full?

fan jag som skulle sluta gå på tranan efter peace and love men vart hamnade vi inatt? jo om inte på kära tranan.. men imorgon då ska jag på kära terassen igen och på lördag ja då är det rockbaren som gäller. om två helger jobbar jag, blir nog kanske skönt med en nykter helg för en gång skull, när hade jag det senast? pinsam fråga.

blaaablaaa bu

inatt jobbade jag min sista introduktionsdag så nästa vecka börjar jag gå på schema, mycket spännande! och ikväll ser det ut som att det blir vin drickning med mediabrudarnam för våran efterlängtade modd is back in b-town :)

fuck you

peace and love levererade

peace and love levererade! en kung vecka med mitt härliga camp, vi skulle vara tolv stycken men det slutade med att vi var över tjugo personer där. stolar gick sönder, stolar försvann, brännd på öra och axel, polen blev en soptipp och vi var fulla. jag tappade också rösten men som tur var var jag inte ensam om det, melanie pratar och skriker lika mycket som mig så hennes röst liksom försvann, hur kunde det komma sig? hahahahha. bilder tänker jag lägga upp snart, dom är fortfarande i kameran :)

och jag har jobbat hela veckan! på kesam och idag började jag på lundan och imorgon jobbar jag på salongen på dagen och på natten på lundan sedan kommer pappa med bil till mig så jag ska få köra saaaaaaaaaaaaaaaab, lycka!

RSS 2.0