dop












pompe

idag fyller min älskade brorson ett år! kan inte förstå att det redan gått ett helt år, otroligt overkligt.
Grattis fasters älskling!






heja edwin!

inte nog med att edwin tappade en tand igår, idag då kan han cykla utan stödhjul. duktiga lillebror!

älskade unge!

en gång i tiden, för nästan fem år sedan var edwin såhär liten. otroligt söt och värdens bästa unge.


sedan har det gått framåt. börjat på dagis. slutat med napp och allt annat.

 

 

idag har min minibror blivit så stor, han har tappat sin första tand och går nu runt med glugg. älskade älskade edwin!



väldigt bra humör!

nu gillar jag skolan igen. denna kurs är mycket bättre än de andra som vi haft. idag fick vi gå in i ett jätte stort uppblåstbart tält och se en kort film om alla planeter sedan fick vi ligga och kolla på stjärnorna. innan lektionen var slut hann vi även med att göra lite experiment. är så mycket gladare i skolan nu! :D

efter skolan stannade jag i bollnäs för att äta lunch med ewe och marre. så otroligt skönt att träffa dom och ewe som jag inte träffat sen i julas.. hon är en såndär vän som finns kvar även om man inte pratar så ofta, en vän som man saknar hela tiden och en vän som man nästan grinar över varje gång man ser denne för att man blir så glad. hajar ni? hon är en utav mina absolut bästa vänner!

och vädret idag har ju varit kanon, ännu bättre för mitt humör! tog mig en promenad nu på kvällskanten, sprang även lite. lägg märke till att jag skrev lite. pallar inte alls att springa många meter innan hjärtat håller på att flyga ut ur kroppen. dåligt tränad tjej!

en dusch och lite plugg innan sängen. sovmorgon imorgon!

new car

idag har vi tvättat nya fina bilen!


14 april 1912

för exakt hundra år sedan höll titanic på att sjunka. därför sitter jag just nu och kolla på filmen, precis där man vill grina när rose hoppar ur livbåten in på titanic och springer till jack. så fint och man blir såååå käääär!  ♥


erik är min älskade jack ♥

tillbaka till verkligheten

idag flyttade vi hem till lägenheten igen. den känns ganska liten nu när man är van att bo i ett stooooort hus! jag kommer att sakna katterna, ville ha en egen tills att jag såg hur hårig min filt hade blivit. men jag hinner ju ändra mig fler gånger :)

13 fredag

Efter en lång dag med roadtrip till stockholm för att köpa en ny bil ligger jag halft utslagen i soffan hemma hos jenny. välbehövligt!

mysmorgon

 

morgonmys med Erik och Erik.


världens bästa mamma

är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag hurrrra hurrra hurra!!! om en stund åker vi mot arbrå, mamma och tårta. längtar.




f ceder

vi myser i soffan med en varsin dator i knä och jag har en handduk på huvudet. nyduschad. våra bebisar till katter är någonstans i huset. snart dags för bb sedan den sköna sängen. jobb imorgon igen!

oth

jag har sett det sista avsnittet någonsin av one tree hill. det svider i hjärtat..


över

påskhelgen är över. men ledigheten har precis börjat!!!
igår åkte vi till eriks stuga för att umgås med familjen när vi kommit hem kom det över folk och vi spelade bingolotto. vinnst för både mig och erik! sedan tror jag att vi blev lite berusade.

idag vill jag inte göra någonting. men just nu vill jag äta och nysa.

glad påsk

ligger för tillfället i en super skön säng, under ett super skönt täcke med världens finaste kille.
glad påsk!

för er som bryr er om mitt skolarbete

- vad tror du att du bidragit med till din studiegrupps lärande.

sista frågan på det sista arbetet i denna kurs och jag är fast. men man får ljuga lite va?

du är den finaste jag vet

jag är sådär kär och löjlig. idag firar vi faktiskt sex månader tillsammans ♥


jag älskar dig.

hej mitt vinterland

måndagkväll och snön faller ner på backen, igen. jävla skit väder om jag får säga det själv. vill ha sol och värme nu till påsken..

i fredags intog vi blivande förskollärare gävle city. jag, carro och morsorna satte oss på brända bocken när vi kommit in till stora staden för att dricka lite vin. några glas och cigaretter senare hoppade vi in i linnea och annas bil och åkte till deras lägenhet. vi gjorde oss iordning och drack lite till, tog på oss klackarna och började prommenaden ner till interpool för mat. sju tjejer, en kille och två mammor vid samma bord, det var otroligt mycket skratt och tokigheter. vi kan nog allt!

ena delen gick hem, andra gick på harrys och vi i tredje delen for hem till anna och linnea igen för att fortsätta förfesten där. efter en dans på bordet och med hunden var vi nöjda och glada och gick ner på stan igen. träffade mammorna och sara innan vi gick in på heart break och dansade resten av kvällen. halv fyra somnade jag och linnea fint! vi förskollärare kan och vi gör det så bra!

i lördags kom jag hem väldigt tidigt, dog en sväng i sängen innan britta kom förbi. handlade och tvättade innan jenny kom och vi serverade tacos. sådär fruktansvärt gott! när vi var mätta och belåtna knäppte vi av alla lysen och tände ljus, earth hour. slog en pling över till grannen emma och hon kom förbi med gitarren. vi fyra hade en riktigt myskväll!

igår kom erik hem igen, myste på hela dagen och på kvällen försökte vi oss på bingolotto men ingen vinnst.. imorse for jag till skolan igen och var där i någon timme. när jag kommit hem bjöd erik på lunch på stan innan vi for till arbrå för att hämta min cykel och lite annat plock. just nu har jag absolut ingen användning av min cykel.. åååh jävla snö..

RSS 2.0