sista november, äntligen.

Alla ljusstakar är uppe och det luktar nybakta lussekatter, min chokladkalender väntar på att få öppnas och jag bara längtar tills tomtarna kommer upp! Julen är min höjdpunkt på året, så har det alltid varit.
Men vart är snön?


Första advent.

Gårkvällen blev great, som straff har jag fått satans ont i fötterna efter promenaden från Tuppenz, eftersom att vissa utav oss gick hela vägen ;) Trots det lyckades jag dansa på julavslutningen i kylan!
Som sagt, dansuppvisning i kyla på första advent. Men vart är snön?

Nu ska jag mysa ner i soffan med mina älskade serier och med en bonus, chips och dipp! Och imorgon är vi lediga från skolan, det kallar jag lycka!


nattbus.

Fick med mig trevligt sällskap av Britta hem efter skolan idag, mamma bakade pizza som vi mumsade i oss innan vi for till Mell. Hämtade Jen Modd och Hannah på kyrkan efter en minnesstund och sen började myskvällen. Och fy vad jag tycker om mina tjejer!
Nu ska jag ringa några nattliga samtal, knäppa på en film och sen sova för att orka morgondagen. Dans och party, great!

.

Det är bara skit med denna vecka, ingenting är bra och det kommer fan inte bli bättre heller. Skolan och allt plugg kan dra åt helvete!!! Ska bli så jävla skönt att slippa den SKITEN!
Ja jag är förbannat sur och ledsen, ingenting att göra åt saken, eller hur.

Torsdag 26

Jag förstår inte hur nätterna kan gå så fort? Man hinner ju bara blunda så ringer den där dryga alarm signalen så är det dags att gå upp igen, totalt världelöst.
Jag håller iallafall på med mitt projektarbete idag, jag börjar komma nåon vart nu och det känns great.
Har hål i två timmar idag så man kan ju hoppas på att Tisa säger att historian är inställd, skulle vara väldigt skönt!
Lillebror Linus har också namnsdag idag, grattis!




Mina snygga tjejer!

härmar B, hihi



Denna bild sitter just nu uppklistrad på mediaväggen, vi älskar Bert Karlsson.

Tisdag 24

Tog en tur till min frisör idag, för att klippa bort det slitna som fanns av mitt hår. Lillebror blev skit snygg!
Har också bölat en skvätt eftersom att jag fattar nada av svenska uppgiften, men hundra ord är skriven så det är väl bara att kämpa lite till!
Min dator är på lagning, känns ganska skönt så slipper jag sitta vid den där dumburken på ett par dagar. Jag ska njuta! Men det jag inte förstår av mammas dator är att bokstäverna hoppar runt när dom känner för det, vad är det för fel?
Snar blir det desperata hemmafruar, ska dränka mina sorger med det.

j.m



Du är den bästa!

söndag 22

Igår blev det mycket bil åkning, igen. Modd sov genom hela bilresan hem medanst jag och Mell försökte hålla oss vaken hela resan haha.
Sedan fortsatte bilresan hela kvällen, överallt och ingen stans och vid halv två körde jag in bilen i garaget och somnade lagomt fort.

Idag skulle jag plugga men O.C var mycket mer lockande, mums.


Lördag 21

Filmen igår var så jävla bra! Jag har lite smärta i nacken idag men det är det värt, helt klart.
Är även nöjd över min körning till Falun igår, kom förbi vägarbetsområde och överlevde ett möte på en ganska smal bro med en lastbil med bred last. Ja jag skrek!
     Hoppas att tjejerna tänker vakna snart så att vi kan göra stan och sedan leta oss hem i god tid. Eller så stannar vi en stund till och myser med Ewin (som han själv kallar sig), min snutteplutt!

Fredag 20 - efterlängtad.

FREDAG. Och idag är det ingen vanlig fredag, Linas Joel, Fannys Alex och Puppi fyller år. Grattis grabbar.
En ledig dag och en roadtripp till Falun i eftermiddag kommer göra denna dag susen! Ser fram emot att träffa pappsen och lillebror E. Längtar också tills bion ikväll och hoppas att den inte blir en besvikelse, vi ska också sitta längstfram så det slutar väl med nackont som för en viss stor bloggerska.
     Imorgon blir det lite shopping innan vi beger oss mot Hälsingland igen. Och min lördagskväll kommer erbjuda en viss person vars namn är Felicia.

  


Torsdag 19 -

Britta och Jennie har just kärat ner sig i en fransk låt, dom fattar inte ett ord av vad tjejen sjunger.
Mina tjejer är allt bra dom!
Det är ju torsdag idag, långtorsdag. Jag är klar med en text om teatern som vi såg igår och texten till min berömda person. När jag kommer hem måste jag blir klar med min historia!
Imorgon kanske vi är lediga heeeela dagen, då ska jag vara nöjd. Jag ska sova, skicka in mitt historiaarbete och åka till Falun. Den fredagen kommer att bli great!

Justja. Idag efter skolan ska jag till posten och hämta ut mitt körkort, Adde säger att jag är vuxen nu!

Onsdag 18

Ett stort jävla fett grattis till min Ewelina som klarade körkortet idag!


Fick skjusa Linus till träningen igår, hämtade Jenny och skulle visa mina skills på att parkera, det blev inte lyckat! Så åkte vi till gumpels för att träffa Dennis, så vi fick känna oss som små fjortisar som hänger där och är cool. Kom hem hit och mös med dipp och chips till desperata hemma fruar och O.C - Det är tur att vi har rymligt kök.
     Nu ska jag skriva några ord på historian och sedan fara till Bollnäs för lite dans igen. Sen ska jag sova, så jävla efterlängtat!

nattligt sällskap.



16 november

Måndag, ny dag ny vecka, samma månad. Ser fram emot helgen då Fille kommer hem plus att jag Modd och Mell ska ta en tur till Falun för lite bio! New Moon.
Idag efter skolan tänkte jag gå på gymmet, städa rummet och göra historia, jag undrar om jag kommer klara det?

Lovely day!

Finns ingen rubrik

Äntligen har bloggen ett nytt utseende och  det är tack vare Sofie, vad skulle jag göra utan dig? hah. Ett stort tack!

Nu mår jag som sagt bra efter gårdagen men är allt för sliten. Har kollat klart på alla mina söndagsserier även Riverside som gav mig ett gott jävla skratt hahaha. Nu ska jag fortsätta med svenskan och kolla ännu en gång om det går att få hem musik igen, jag blir depprimerad när dom gör såhär mot mig!
Och imorgon kan jag åka två bussen hem, det är lycka!

Söndag 15

I fredags fick jag mitt efterlängtade körkort! På kvällen var jag Sara Britta och Mell ute på en tur, en lååååång men väldigt rolig tur ;) hahaha.
Igår vankades det fest i Alfta för att fira Andrea, dock blev det en tidig kväller för mig.. Och idag har jag mått som förtjänat!

Jag låg och planerade detta inlägg men det blev inte alls som jag ville, detta måste göras om. Men nu måste jag plugga svenska och sen kolla på teve heeeela kvällen, skulle ha varit ner till ica med.

Puss
F

Torsdag 12

Wooooho snart är det helg, igen och jag försöker tagga tills på Lördag då vi ska fira Andreas födelsedag :)
     Pratar i telefon med Mell nu medanst hon är ute och går och snart ska jag ta tag i körkortsteorin igen, pluggade i över två timmar på Driver idag. Jag hoppas att jag klarar det snart!
Jag har verkligen ingenting att skriva, lägger upp en bild sen Fannys Halloween fest som Amanda knäppte :)

Gladtjej_91

Phu vilken jobbig dag, dans snart och sen sova två nätter så att det blir fredag, då jävlar! :D


Måndag 9

Måndag morgon och totalt ovillig att gå upp! Dock så sitter jag här i skolan och har spenderat förmiddagen med vägledning efter gymnasiet. Jag vet absolut inte vad jag vill jobba med eller om jag vill plugga vidare i något ämne, måste man bestämma sig nu? Jag är ju bara 18 år!!!

Om två timmar är det dags för körlektion igen, jag vill nog gå igenom allt ännu en gång så att jag känner mig säker.

My best friend B

Jag fick ett samtal från Britta, innan hon fick fram ett ord så måste det ha gått fem min. Jag förstår inte hur människan kunde skratta så mycket?


Lördag 7 November - Björn 18 år!

Både jag och Jen upptäckte på idrotten att vi fick ont på rumpan, och idag har jag träningsverk på hela röven! Även armarna. Enbart för att jag gymmade ytterst lite igår och även tog en promis fram och tillbaka till ica, som även firade 40 år!
Hade ett telefon samtal med Mell i över två timmar innan Britta ringde och bröt det och mitt liv gick under när jag upptäckte att jag inte kan göra om youtub låtar till mp3 låtar länge, Pertan räddade en del av min kväll med nya låtar från Breaking Benjamins nya album!

Idag kanske B kommer en sväng och jag ska också till Saris och kika på hennes nya rosa mini dator, jag blev inte ett dugg förvånad över vilken färg den har..

GRATTIS BJÖRNIS!

6 november, fredagsmys!

Shiiiiit vad Torsbergs datorer är sega! Men jag lyckades få ut mycket fakta om två folkmord, dock vet jag inte om jag kommer orka läsa allt.
     När skolan äntligen är slut för dagen åker jag med Addis till gymmet sedan kanske vi skulle till Bollnäs och träffa dw om inte planerna har förändrats. Framförallt så ska det bli en tidig kväller, jag ställde om klockan tio min imorse, då är det illa. Jag måste få sova!!!

Fick också ett inte så roligt besked igår, Lars-Göran mormors pojkvän ligger på Gävle sjukhus. Han har fått en hjärtinfarkt. Bara hoppas hoppas att han klarar det!

Nu ska jag har fredagsmys med mina stumpilumpor, det kallar jag great!

utan en bra rubrik

Tog en tur till gymmet med Addis ikväll, solade en sväng och pluggade körkort haha. Fick även en present av Kerstin, gymkort! Så nu ska Adde få med mig och börja träna igen, start redan imorgon! Phuuu.
Efter mycket strul med beställning av bio biljetter så lyckades jag, Mell och Jennie få tre platser till New Moon den 20 November! Dock kommer vi få nackspärr men vi kommer ha det såjäkla bra.

Nu ska jag nöta körkort innan jag ska sova så jäkla great inatt!


5 Nov.

Oh happy day, det är snö! Så jag tog på mig uggs och vinterjacka, ett mycket bra val om jag får säga det själv.
Just nu håller jag på att ta reda på fakta om legenden Bert Karlsson men smyger ändå runt och fipplar med mitt projektarbete. Har lyckats fått klart en bild, dock kommer jag måsta fixa till den mer sen eftersom att man aldrig blir klar enligt Karl. But I dont care.

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder, ni får helt klart vänta med att se hur mina stol bilder ser ut, hiih.
Idag ska jag även fixa klart mitt rum, tror att mamma har lessnat med att ha alla skivor och skrot ute på vardagsrummsbordet.
Jag ska även simma med Addis en sväng erfter skolan, om kroppen tillåter det såklart, så snälla kropp var på min sida!

.

Jag tycker att det är så jävla dåligt, så jävla dåligt!

kan det vara den 4 november?

Vilken hemsk tröttsam dag detta är! Jag blir alltid så besviken när alarmet ringer på morgonen, jag trodde att den var min vän..
Snart ska vi gå på lunch och sen ska jag ta mig ner till tåget, tandläkarn på listan idag plus lite shopping. Ska försöka få reda på när dom tänker plocka ur metallklumpen, det är ju trots allt höst nu och då sa dom att den skulle ut! Jag är besviken..
Ikväll blir det också dans, äntligen! Har inte dansat på tre veckor så mamma är snäll att hämta mig ikväll men snart så kan jag köra hem själv, förhoppningsvis!

jälva skit blogg.se - det går ju inte att lägga upp några bildeer..

Tisdag 3 November

Jesus vilken helg det har varit, i fredags var det fest hemma hos Fanny, nyktert för min del men det blev en livad fest iallfall haha :D
I lördags så laddade vi upp hemma hos Jenny med utklädnad och alkohol  innan det blev tranan dags. Så jäkla mycket folk men tycker ändå att det var en rolig kväll :D
I söndags tog jag mitt pick och pack och åkte till Sara, myste med film tills teven pangade.. Opps! Sedan sov vi i hennes nya mysiga(!) "stuga".

Idag åkte vi ner och åt pizza, skrattade och livade haha. Jag bara älskar min klass!

RSS 2.0