Lördag

Igår var det väl inte så jätte roligt nere på byn eller vissa stunder va det ;) (när Linda rammla av cykeln) haha.  När nästan alla hade gått hem så blev det ju bråk . .  Menmen :)
Ikväll blir det nog bara filmmys med Peter :) mysmysmys !  HAr jag sagt hur mycket jag saknar Eew ? SÅ JÄVLA FUCKING MYCKET ! :) 

hej då .

Nyss kikat på film , Rosa the movie ganska bra faktist ;p (Jag älskar barn filmer)  Så nu blir det väl inte så mycket mer än att sitta vid datan lite och sen blir det sängen =)  Fan jag har inte så mycket och skriva . . har ju inte gjort nå idag, jo varit på corner och käka, lite gott :) Imorgon blir det att jobba matte, jag fick inte G så jag ska jobba över sommaren för att göra prov så jag kommer in på en linje, lite sugit men va fan jobbar ju inte varje dag och när jag jobbar så gör jag det bara i en timme, fan Lina är på engslunda med gammlingar flera timmar och i två veckor ;p haha.
Imorgon kommer Lillebror Linus hem :) Han har varit hos pappa hela veckan. .
Ska nog ta med mig Peter och åka till Falun nån dag, måste tillbaka till min lillebror Edwin :)image6

Hejdå :)

Fredag

Ikväll är det fest på esplanaden får se om man går dit :) Fast jag måste umgås med älsklingen först, har saknat dig så !
Vill att ewe ska komma hem för hon måste föjla med mig till Falun en sväng, åka tåg i bergslagen. Wiiiie ;)

Igår köpte jag nya kläde och skor ! :D Fast jag har skavsår, hm . .  Nä nu ska jag ta och ringa till MArree.
 Hejsvejs

Fredrik Linus Edwin <3

Torsdag

Idag åker älsklingen till Åland så det blir lite tomt när jag kommer hem . .  Men jag klarar mig :)
Nyss myst lite med Edwin, gofis är vad han är ! :D  Fast nu blir han matad så då får väl storasyster tillbaka en lillebror med hicka (Två gånger har han haft det när jag håller i han). Främande kommer Hejdå .

Nu är jag hemma i Arbrå igen , men jag saknar faktist min bebis . . Får väl ta och åka dit nån dag igen :) 
Och imorgon kommer sötnosen hem ! :D Saknar dig hjärtat.
Ska väl ta och sova .

Storasyster älskar lillebror  <3

Edwin

Mysbarn är vad han är ! Han satt precis och sov i min famn, fast måsta lägga tillbaka honom så jag kunde skriva lite :)  Han vill egentligen inte ha nappen, jag tror att han vill ha tummen. Som mig ! ;) haha.  Men han är faktist min ögonsten !  Nu tittar han lite försiktigt med sina småa ögon, så söta :)  Han har sovit i flera timmar nu, utan mat och han gnäller ingenting. :)  Edwin Per Micael  . Fast han skulle heta Agnes Rebecca Tuva eller nåt sånt om det blev en tjej :) Men ikke, vilken tur :) För jag och Peter ska få en flicka Zelda Pipi Magie Ceder. Killnamn Luzifer eller slash haha ovanliga namn ;p Zelda är för att Peter älskar Zelda spelet Pipi är för att morfar kallade mig det och magie är för Margareta (Jag, mamma mormor och peters mamma)  och bebisen i simpsons ;) Luzifer är nåt jag kom på själv, eller inte helt själv men a ni fattar och Slash är ifrån  Guns´n roses ( Peters idol)  Väldigt söta namn tycker jag :)

Nä nu ska jag ta och väcka pappa så att lillpojken kan få gå upp och sova i sängen och inte ligga kvar i vagnen i mitt rum :)

Älskar dig Peter <3 God natt.

Falun

Nu sitter man här igen, i Dalarna. Är och hälsar på min pappa och min nya lillebror. Han är väldigt söt när han sover men just nu skriker han bara, väldigt irriterande. . Är inte så van vid sånt.  Första gången jag träffar han idag, jag höll hans lilla hand.
Jag åkte hit idag vid tre men kom inte hem till huset först sex tror jag, var upp och hälsade på lillebror Linus, han är på innebandy skola. verkar vara väldigt roligt :)

Jag saknar redan min älskling ! Fast vi ses ju imorgon igen men jag är inte van att vara utan dig . . Får sova ensam i sängen inatt. Trååååkigt !

Kanske skriver sen . .

Så nu har jag ätit, sen satte jag mig på golvet och hade Edwin i min famn. Han somnade . .  Han har ett gulligt huvud som ser ut som ett ägg ;)  Han skriker också som en tjej, lite irriterande faktist. Men han lär sig väl nån gång :)

Nu har jag käkat lite godis, också tänkte jag käka glass nu. Måste passa på medanst det finns eller hur ? ;p
Sen hoppas jag att lillpojken kan vaka igen så att jag får mysa med han lite nu när pojkvännen är hemma . . :)

Hejdå.

Välkommen till min nya blogg!

wiiiiiiiiiie va roligt du !

RSS 2.0