made of

idag fyller min älskade lillebror 17 år. tänk va tiden går fort!
det har firats i falun med bowling, jag förlorade mot en 4 åring. en aning pinsamt om jag får säga det själv. och jag som har tjatat om att jag vill ha en innebandyklubba i present har nu fått det!!! en rosa, som faludamerna har, känner mig lite lagomt stolt över det faktiskt så nu behöver jag bara en boll så är matchen igång!

I'm gonna party like it's my birthday

Min födelsedags spenderades med mina klasskamrater ute i skogen. cykeltur som gav mig träningsvärk under rumpan och balonglekar som gör gubbar galna, en sån födelsedag har jag aldrig varit med om! hahaha. fick en present av mina kära pendlare!



i fredgas var vi också ute i skogen hela dagen. luktade äcklig brandrök när jag gick runt på stan med killarna för att göra premiär på systemet :)
Fifty var grym! lite folk med vi hade så jäkla roligt! dock så är alla filmer som jag filmade kass.. hamnade på heartbreak en stund där det var fullt ös! innan vi gick hem drog vi alla ut på dansgolvet och körde på!

igår åt vi langos(!) innan vi åkte hem mot bollan. en tur på skoternsdag och sen somnade jag fint innan halv elva på kvällen. sliten tjej.















idag vankas det kalas!

hihi

20 år!

the last day

idag har jag velat grina, exakt hela dagen. jävla pluggpanik. mycket som ska göras på kort tid och lite blir gjort. så gör jag ett jävligt tråkig inlägg där jag berättar att jag vill att britta ska vara här och hjälpa mig med mitt plugg och vad händer, allt försvinner. vilken jävla skit dag, min sista dag som tonåring är skit. jävligt kul.

DOOOOOH

igår grät jag av lycka, idag kommer jag att gråta av ångest. skolångest, för mycket att göra och för lite tid att hinna det på.. längtar tills nästa fredag, kursavslut och sundsvall med världens bästa tjejer!

we found love

slutet av veckan har varit allt annat än lugnt, eller ja reletivt lugnt har det varit men mycket har gjorts! i skolan byggde vi hus åt små folk och lekte ekorrar. huset som vi byggde blev jätte mysigt.


 fick med mig nisse hem till arbrå efter skolan, det var ju år och dar sedan vi sov här hemma. men långtråkigt hade vi så vi drog igång camen och pratade med fina vänner innan jenny drog igång en film och jag somnade fint. slog till henne på fredagsmorgonen så att hon skulle vakna, drog oss mot ovanåker för att lämna bilen och börja promenaden mot edsbyn. efter en timme var vi framme hos emil där vi fick träffa hans fruktansvärt söta systerson.
någon hempromenad blev det inte utan erik fick komma och hämta oss, köpte med kebab och melon till idolmyset som jag och jenny hade.
efter lite spöknoja gick vi ner till svärföräldrarna och roade oss ett tag innan det var god natt :)

bilen som brukar leva sitt eget liv började att göra det igen, det är någonting som inte alls stämmer under den så det var bara att hålla tummarna när vi började färden mot falun i lördags. erik fick träffa pappa och minibrorsan för första gången och det gick såklart väldigt bra! edwin blev helt såld på erik och skulle efter tio min spela spela något liknade hockeyspel mot honom. en innebandy match blev det ju självklart där edwin och erik absolut skulle vara i samma lag och spela mot mig. men gissa vem som vann med 15-14? the one and only!!!
efter våran match åkte vi till lugnet för att kolla på pappas match, vinnst där med!

maxmat och sedan var vi påväg hem igen och bilen lät som den skulle! eller ja, som den brukar göra.
bestämde oss för att festa och vi hade en super rolig kväll på bonden!
med en bakispojkvän blev det söndagsmat med hela hans familj, mostrar med familjer och vilket mysig familj det där är!!!
och i lördags natt hade jag tydligen lyckats skicka iväg ett lite roligt sms till britta som hon påminde mig om idag när hon skrev någonting om att hon dog lite när hon läste mina sms från i helgen och att hon ville gråta, av lycka såklart! hon är bra fin min brittis!

ikväll är det min fet och plugg kväll, vilket menas med att det blev kebab till middag, plugg nu och chips & dipp till kvällsmyset! mitt liv är väl jävligt bra för tillfället!


mina favoriter!

tänker även gratulera min fina vän jennifer på hennes tjugo årsdag! den lilla skitungen är ju nämligen hela tre dagar äldre än mig. i know it sucks!


rosa moln

lämnar träningskläder och skor hemma för ikväll ska vi äta planka och bowla på ip!


california king bed

ikväll ska jag gå på ett nytt pass, ett nytt pass för mig. pulse&power står på schemat ikväll och jag har inte en aning om vad jag ger mig in på! men nu jävlar ska det köras på!

smoke weed everyday

så kommer vi till det här igen, hur min helg har varit. enkel beskrivning, skit bra, på ett nyktert sätt! jajjemen jag var nykter exakt hela helgen. fast jag var ju på förfest med mina tjejer men dom fick allt åka på tranan utan mig för mitt konto mår inte sådär jätte bra men om en vecka då är det annat!

igår fick jag med mig E till arbrå(!), hem till mamma eller ja hem till mig, till mitt flickrum (som jag nu kallar det för mina klasskompisar). det var ju typ premiär för honom att vara här men det gick ju såå bra! åt tacos och bara babblade. tillbaka till ovanåker, myste ner i soffan där jag somnade fin fint.

idag har jag varit på stan och käkat lunch med britta, jenny och ollas. nisse var även snäll och följde mig till tandläkarn, mesen som jag är. men det får jag vara för jag är ändå bara 19 år, hallå fortfarande tonåring! höhö.

gjorde en liten uppgift i skolan idag som löd "Vad har ni träffat för ledare under årens lopp?" den första personen som dök upp i mitt huvud var min älskade faster. hon fick fyra punkter som var omtänksam, peppande, bäst och förebild.
alla skulle ha en sån faster som jag!


hon är så gullig och tar min telefon för att knäppa kort på sig själv, hihi.

död, levande, ?

lider av en jävla träningsvärk i armar och ben efter träningspasset i måndags och det känns förjävla bra! drog ett pass ikväll igen så imorgon kommer jag väl inte att kunna röra mig, osis vi som ska ha lektion ute imorgon hihi.
men snart ska jag ta mitt pick och pack och lägga mig och sova, åkte från ovanåker klockan sex imorse och kom hem efter skola och träning strax innan nio ikväll. jag är en sliten tjej!

fina helg.

i fredags började min fina helg med att vi fick sluta tidigt från skolan, ååååh lycka! så jag bestämde mig för att luncha med jenny och erica på stan och sedan köpa nya träningskläder (som ska användas ikväll).hämtade upp mell i bollnäs och sedan blev det mys med brudarna hos lula och det blev en grym kväll med vin (alla utom jag) och idol!
i lördags var jag på lille albins dop, jätte fint och sötnosen hade skjortan på sig som han fick av mig när han föddes ♥ efter det blev det full fart hos jenny innan det var dags för Sahara Hotnights på tuppens!
igår var vi bara nästan bara hemma, åt jätte god mat och somnade innan halv elva(?!). sliten tjej som tydligen har börjat snarka som en riktig karl åh va roligt!

om några timmar är det dags för höjdpunkten på den här veckan, jag och jennifer ska börja träna! gruppträning på dönje, känns bra!


fick precis reda på att älskade fiffi har somnat in..







fina fiffi

skryt

och jag känner för att skryta lite med tanke på att det var 76 stycken (för att vara exakt) som gillade på min facebook medanst det bara var 31 som gillade på eriks. höhöhö.



RSS 2.0