27 oktober - my day

liten tjej blir stoooor idag!
grattis till mig själv på min födelsedag och ett stort tack till min erik och mina fina vänner för presenterna. ikväll kör vi klackarna i taket med födelsedagsfesten för mig och bästis jennifer (som vi har planerat i flera år att vi ska ha men aldrig har inträffat, men bättre sent än aldrig).  ha en bra kväll för det kommer vi garanterat att ha!
 
 

b

det är bara fyra dagar kvar innan min älskade vän kommer hem efter två månader i en annan stad. som jag längtar efter henne!

SNÖ

imorse fick jag uppleva snöfall för första gången för denna vinter men när vi kom fram till gävle sken solen, där är det fortfarande liiiite sommar..

Gotland baby!

har städat i en låda och i denna låda hittade jag min kamera och i kameran fanns det bilder från Gotland som jag inte lagt in på datarn eller ens sett sen vi var där i juli! men det var bra fint med sommar :)
 
 
och sen gick det inte att lägga upp fler bilder.
 

knäppskalle till vän

förra veckan sa britta att hon var rädd för djävulen, den här veckan är hon rädd för fjortispojkar i gäng. love the girl!

estetjävlar

har precis kollat på en dokumentär eller film, vet inte hur jag ska klassa den. Estetjävlar. namnet på filmen och namnet som vi kallar dom för. fy fan vilken jävla bra! jag blev så rörd och brydd men även glad!
fick se dom igen, min bästa lärare och min bästa rektor.
vi hade det faktiskt riktigt bra där uppe på heden.
 
 
 
 

LOVE

ett år av kärlek och lycka.
jag älskar dig!
 
 
 

RSS 2.0