Eenie Meenie

jag trodde att jag skulle ha en fet träningsvärk idag efter träningspasset med ollas igår men nej. känner ingenting eller ja lite stel i armarna bara, heeeeelt världelöst! kände att jag skulle vara duktig ikväll och gå och träna igen så det gjorde jag, i tio minuter sedan började jag och jennifer babbla. helt plötsligt var klockan dags att gå hem. jag känner mig väldigt effektiv ;) nog för att det var värt det, jag tycker om att prata med huckelis!
så imorgon är det bara att sätta sig på cykeln här hemma ett tag innan det vankas jobb och festligheter med jullan! vi planerar att köra en tvådagars, det är bara vi hemma i helgen typ så när man är två personer blir det en tvådagars, clever.

men nu ska jag mysa ner mig i soffa och kika på big brother :)
och bara för att slänger jag in en gammal goding till bild på mig och J ♥


bebisträningkladdkakefrida

idag har jag varit på stan med sara, köpte bebiskläder till min gullunge till brorsbarn som för övrigt är beräknad om en och en helv vecka!!! det blev en jätte mysig boddy ur ursöta strumpor. nästan så att jag vill behålla det själv!
har även tränat i bollnäs med ollas och det känns i hela kroppen jag är mycket nöjd! justdärför förtjänar jag att äta kladdkaka hemma hos nissejenny ikväll ;)

 
efter att ha köpt dom här kläderna längtar jag super mycket efter bebisen och även efter saras, känns ju som att det är år och dar kvar innan pluttarna kommer ut..!

tisdag 29

jag hänger hemma hos dennis, fast nu tänker jag lämna honom! han gjorde någonting olagligt med min dator så han förtjänar en smisk! :D

white light moment

så var denna helg över. i fredags var jag på fest hemma hos karro och daniel. jag var nykter medans jalmar stod på händer i bara kalsonger, fick öl på rumpan och stupade ut för trappan. skjusade hem lina, joel och dunder och när lunie sätter sig i bilen låter det som att hon har sönder "listen" vid golvet, tvärt om hon lagade den! haha. så när hon ändå hade lagat den passade vi på att limma fast en annan list med superlim kvart i tre på natten.

igår var vi hos lindén, drog igång musiken och började dansa. kvart över åtta ringer det på dörren och jag skyndar mig dit och öppnar eftersom att jag trodde att det var en annan vännina som skulle stå där men icke. det står en man/karl whatever och ser inte överdrivet happy ut och säger någonting i stilen med "ni håller väl ljudnivån". seriöst, kvart över åtta på en lördagskväll? skrattretande!
jag britta och sofie promenerade till tranan medanst resten åkte taxi. kvällen där gick oerhört fort, blev bjuden på drink och fick höra en kille säga förlåt till mig, vilket absolut inte var väntat ifrån honom.
sedan somnade jag fint, tror jag.

och idag har jag jenny och dennis käkat bakislunch på krockan och mamma lagade tacos till middag! en finfin helg.

idag fyller min bästa vän 20 år, hela tjugo år! var det inte nyligen jag var på kalas hos dig och satt på era barstolar (som ni tydligen inte haft), lekte med ditt stora barbiehus och kollade på pandafilmen?
 stort grattis på födelsedagen lillen ♥

  

  


25 mars = löning

jag bara älskar den 25 när det är löning och pengarna rullar in, och på måndag får jag ännu mer. jag känner mig stenrik!!!!!!!!! som melanie skulle ha sagt "jag går för att bli rick" (och jag stavade inte fel, utifall att någon undrar).

JIMMY EAT WORLD <3 FRIDA CEDER

jag kommer aldrig att kunna somna ikväll, jag är så himla lycklig just nu. JIMMY EAT WORLD SKA PÅ PEACE AND LOVE, gissa om jag och mellplutt kommer stå längst fram, detta är lika häftigt som att 30 seconds to mars kommer dit men nästan så att JEW är häftigare alltså! GE MIG JUNI OCH FESTIVAL NU!!!!!!!!!!!
Det här är så jäkla häftigt, det är så jävla "fan va coolt!" . jag är helt till mig nu, vad ska jag ta mig till?!
tänk när jag står framme vid scen och sjunger till work, jag börjar ladda upp redan nu! 


I say boom boom boom now let me hear you say wayoh

mitt rum är svin kallt, det blåser som bara den ute och igår natt hade mitt fönster blåst upp! jag sov hos britta så jag missade det tack och lov. igår efter jobbet var jag hem till sara, myste nere hos hästarna och satt ute på våran älskade altan haha! sen for jag till bollnäs för att hänga med jenny och dennis, vi skulle göra någonting som vi inte brukar. så vi satt på max och sedan åkte runt runt i bilen, man kan inte ha dåligare fantasi! men vi hade kult, det är väl huvudsaken :)

inatt drömmde jag att jag och jenny hamnade i stor bråk, stooooooooooooort bråk! drömmar är ju inte alltid sådär jätte roliga..

del 2

nu är jag på hemmaplan igen. hämtade upp britta i gävle så tog vi en tur på max och kollade på håll när bollnäs hyllades, jag satt och sa tusen gånger om "fan va coolt!".
egentligen skulle jag kunna gå och lägga mig nu för jag är så förbannat trött, men big brother kan jag absolut inte missa, det går ju bara inte hähä.

V 12.

det blev en tung förlust igår. vårat avgörande mål blev bortdömt, vilket var fel av dommarn eftersom att det inte var offside(!). och det är som brorsan säger, att det är dåligt att vi förlorar på saker som man kan skylla på, förra året var det vädret och i år en stor dommarmiss, hade känts lite bättre om saik vunnit rättvist istället. men what to do? bollnäs är ett starkt lag som tog sig till final igen, och nästa år ska det bli tredje gången gillt!

jag befinner mig fortfarande i avesta och idag är det hemfärd. ska åka till gävle och fiska upp britta som kommer hem över veckan. så jag kommer hem på kvällskanten någongång :)

ORANGE OCH BLÅ, INUTI OCH UTANPÅ ORANGE OCH BLÅ INUTI!

Dags för match!
HEJA BOLLNÄS!!!




passar på att andvända den oranga appertiff mössan idag som jag fick av dennis för ett tag sedan!

lördag med bröderna

nu är vi hemma hos fredrik och sofie, tog nästan tre timmar att komma fram till avesta. dålig väg och min bil går det inte direkt att göra rally med liiite för riskabelt om man måste bromsa, vilket jag måsta när vi hamnade i kö för att det var någon olycka, då bromsade jag så hårt att bilen la av. det kan väl ändå inte vara bra? men det är ju min bil, då kan allt hända haha!

bröderna mina spelar nhl vilket ser mycket roligt ur när dom spelar på wii. mina fina bröder. och inatt ska jag sova i bebisens rum och om den lillen känner för att komma ut inatt är det jag som är chafför till bb!. Fredrik passade på att ta en öl nu när jag är här så jag är barnvakt. men bebisen får inte komma inatt eller imorgon för nu ska vi ju på final!

peace!

lördag 19 mars

Idag, om en stund ska jag och lillebror åka till avesta till storebror för att spendera natten och imorgon åker vi till uppsala för bandyfinal, heja fram bollnäs till vinnst! är tillbaka hemma på måndag igen för jag ska nämligen spendera två nätter hos fredrik :)


fre 18 mars


nya brillor!

big brother

simon: ska vi köra pensionär? nej militär.

HM

satt inne på hm's hemsida igår och kikade på kläder, klarade mig ifrån att inte göra en beställning. pratade med sara tidigare ikväll och hon häver ut sig att hon beställt, då fick jag ångest och gjorde det jag med!


17 mars

det är torsdag och snart helg, det betyder att det bara är tre dagar kvar till bandyfinalen. världens bästa faster bjuder mig fredrik och linus så vi missar den inte!
om tre timmar börjar jag jobba och ikväll borde jag träna, meeeeeeen jag är världens lataste människa!

förövrigt så har jag nog en utav dom finaste sommarbilderna någonsin!



kråka




lyssna på faster


ut med dig nu då, jag längtar ihjäl mig!

Wrap u around me

imorgon tänker mamma säga upp vårat internet, jag tror att det var imorgon och jag vet inte hur länge vi blir utan. hur roligt är det? jag kommer att känna mig så handikappad, jag är ju beroende av vårat internet och vad ska linus göra när han inte kan sitta och spela?
men ja, vårat internet förvinner och lika så gör jag.
 
peace!


enjoy

   

 
 

 

 

 

 

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



I almost told you that I loved you

fast ja lördagsnatten blev ganska händelserik ändå. stoppad av polisen tre gånger inom en halvtimme. sista gången var det piketbussen med blåljus som stoppade oss. så inom fem minuter fick jag blåsa två gånger vid två olika tillfällen, ja vem vet jag hade ju kunnat tagit mig en sup under dom minutrarna.
vi gav iallfall upp med att åka bil, kollade på film och sov istället. var lugnast så :)

hittade mysgamla bilder igår som jag lägger upp i ett annat inlägg. nostalgi på hög nivå kallar jag det!

helg vecka 10

åh världelösa helg, världelösa helg, VÄRLDELÖSA HELG!

SM FINAL!!!

BOLLNÄS ÄR I SM FINAL I ÅR IGEN!!! ingen biljett har jag men det är nästan så att jag tänker åka till britta bara för att få gå ute på gatan i min fina orange och blåa halsduk!
och jag fick nyss så lov att ge brittas vän eller en komentar på hennes blogg, hon vet inte vem gurkan är!! det är ju the number one man och enis två :D
ett utav gurkans sköna citat, meningar what ever.
"Du jag är en och tio, inte två meter!"

bollnäs gif är dom bästa

det är lite små nervöst just nu. sitter här i sängen och följer bandyn, det kan ju faktiskt bli så att bollnäs går till final i år igen! var sugen på att åka dit idag men det kanske var tur att det inte med av med tanke på snöovädret ute.. men ändå så har 3113 personer tagit sig till åsen idag! för övrigt så leder bollnäs med 2-1 och snart är första halvlek eller period avslutad, dom kör nämligen 3x30 idag. 

HEJA BOLLNÄS GIF! 

onsdagsmys!

är precis hemkommen efter en kväll hemma hos arvidsson/selggren. tacos, engelskaläxa, kortspel och sångspel med karro, felicia, fanny och beckan. riktigt onsdagsmys tänker jag! som vanligt mycket skratt och helt plötsligt förbannat mycke snö ute. jag och fille låg på 50 km/h när vi åkte hemmåt, nästan så att jag måste ut och skotta nu men neeeeeej det kan då vänta tills imorgon!

Fanny sjunger: Du ger mig bra vibrationer...
Karro: Vem är det som sjunger?
Fanny slår näven i bordet och säger helt seriöst CAROLA.
HAHAHHAAHHAHAHAHAAHA

Karro och daniel råkar ha en liten spis.
Jalmar: har spisen bantat eller?
när den killen är igång kan man inte annat än skratta, vilken stjärna!

Puss!

8 mars

efter ett gympass nu på morgonen mår man som fisken i vattnet, om en timme väntar jobb och sedan ska jag och sara simma. dubbelträning på en dag samtidigt som man får umgås med fina vänner är helt okej enligt mig!

eh

i lördags hade vi förbannat roligt! igår var det inte lika roligt längre, efter att jag och jennifer smällt ihop våra huvuden gick jag hela söndagen med huvudvärk. men jag tog mig till bollnäs för att gå på arbrås sista hemmamatch och det blev vinnst!!! Jenny åkte med mig och kussen hem, beställde mat från corner och hon sleepade över här :)
idag har jag jobbat, tränat och varit med min sara :) skulle lukta på saras hästliniment, slutade med att det hamnade rätt in i näsan! fick ett gott skratt och en fint doft :D


bild från i lördags :)

jag hittade någonting fint

När jag mådde som dåligast,
då kom du och drog mig upp ur gropen,
gropen av smärta, sorg och hat!
1,5 år med dig har gått,
och jag vet att det kmr bli flera!
Många flera år tillsammans,
du och jag,
När jag mår dåligt finns du alltid där för mig och lyssnar och säger;
det kmr ordna sig Sara,
jag finns alltid här när du behöver prata och jag lyssnar alltid!<3
Du förstår inte hur det känns att ha en sån vän som dig Frida!
Du är det bästa jag har och om jag tappar dig nu kmr jag aldrig
förlåta mig själv!
älskar dig mer än livet!
Du betyder allt för mig, alla borde ha en vän som dig,
du är underbar!<3

10 februari 2008

lördag 5

jag lyckades till och med att tjäna tvåhunda kronor inatt. att köra bil är så lättförtjänta pengar! och nu borde jag hoppa in i duschen, åka på ica och sedan börja göra mig iordning men jag orkar inte.. jag känner att jag måste vila i en halvtimme till om jag ska orka med en partynatt med brudarna på tranis!

och en nostalgilåt spelas i mina högtalare 3 doors down - be like that <3

ninus<3

jag hade inte planerat att min fredagsnatt skulle bli såhär. fått hämtat min fulla lillebror på fest och nu sitter jag vid hans sängkant och passar på honom eftersom att han mådde så dåligt..
han är allt för söt när han sover.
nog hade det känts bättre om han fortfarande var en oskyldigt söt liten bebis.


friday night

Fillepille är hemma i A-town! så vi har varit och solat idag innan jag skulle jobba och snart ska vi åka och säga hej till sara innan hon och underbara tjockismagen ska sova :)
och jag fick nyss ett samtal från moddiloddan! känns som att det var hundra år sedan vi pratade (vilket det egentligen var), så nu har vi fått ur oss lite under en halvtimme. det gjorde min fredag!

3 mars

hur underbart är det inte att gå med skinnjacka i plusgrader ute i solen, det är en sån himla underbar känsla. våren är mer än gärna välkommen nu!

blaaaaaaaaaaahaaaaaablaaaaaa

idag har jag hängt på stan med min fina vän jenny. lunchat god mat på krokanen, fikat på nk och suttit med dw och co på roys med kaffe i deras nävar. jag har även jobbat och kört ett gympass med kussen, ikväll somnar jag fint!

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisday

det bästa med denna dag var att linus fick svar på om han var diabetiker eller inte. tack och lov så är han inte det! medanst jag är glad över det håller jag på att dö av träningsvärk, baksida lår och knäveck. efter att jag suttit länge och ska börja röra mig känner jag mig som en 60+, men det är värt det så värt det!

denna sjukt tråkiga kväll får jag nöja mig med big brother och jag klagar nog på människorna där inne mer och mer för varje dag, men ändå så älskar jag såna här program!

RSS 2.0