go friday!

känner mig som världens grymaste människa! lönen har rullat in och jag har tränat för första gången på nästan två månader. och det känns fruktansvärt bra! nu börjar jag mitt träningsliv igen, mitt älskade träningsliv!

do it like a brother, do it like a dude

jag och jenny har bestämt oss för en vit helg, hur duktiga är vi inte?
jag har iallafall varit på innebandy med mamma och jocke idag medanst linus låg hemma med svetsblink, så går det när man inte använder mask när man svetsar!
ikväll ska jag umgås med en gammal god vän, eller så ska jag umgås med fin fina vänner!

tack för mig.


Hold it against me

på två dagar har jag lärt mig att äta två nya maträtter! Kebabtallrik och cesarsallad. sååå sjukt gott! och nissejenny är stolt över mig, det är nog ändå det bästa med det. hade för övrigt henne och britta på besök igår och idag tog jag och nisse en tur till gävle för lite shopping. hon den jäkeln köpte nya snygga converse jag blev skapligt avundsjuk.
men nu har jag gjort helg från jobb och allt, lite smått huvudverk och är lagomt trött. hade varit fruktansvärt skönt att somna innan två för en gångs skull..

och jag hittar ingen bild på mig, britta och nissejenny tillsammans, sjukt konstigt om jag får säga det by myself.

onsdagkväll

nu känner jag för att denna dag ska sluta, för imorgon ska jag äntligen få umgås. pengarna rullar in på kontot och det ska jag fira med lunch på stan med dennis! jag ser verkligen fram emot det!

nu ska jag krypa ner i soffan för att kolla på big brother, som förövrigt har tagit in sjukt många äldre personer! 40+
puss

sadday

idag börjar famljen ceder ett nytt liv två veckor framåt och förhoppningsvis inte mer. Linus kanske är laktosintolerans och kanske har diabetes.. så det känns inte så överdrivet bra nu men vi hoppas på det bästa iallfall men nu vill jag bara att dom här veckorna ska gå så att vi får svar. min lillebror får ju inte vara sjuk!



On the floor

Dance the night away
Live your life, and stay young on the floor
Dance the night way
Grab somebody drink a little more
Lalalalalalalalalalalalalala
Tonight we gon’ be it on the floor
Lalalalalalalalalalalalalala
Tonight we gon’ be it on the floor

Jennifer Lopez feat Pitbull

party all night, sleep all day

igår hade vi kul, förbannat kul! klockan fem kom jag hem efter att ha suttit på max i tre timmar. och det var satans kallt ute inatt!


oh happy day

citerar Linnea Wikström "Idag är lööödaag, lördag betyder fest, fest betyder alkohol!"

Frida

grattis frida på namnsdagen! tacka tackar.




.

fejkar allt med ett leende, så mycket enklare då.

16

jag är nu hemma från falun, ëller ja igår kom jag hem rättaresagt. fick med mig en datorkudde hem från ikea som min pappa var snäll och köpte till mig, lika så lypsyl och nässpray för någon blev ju sjukt förkyld i falun! dock så försvann det ganska mycket nu när jag är back in A town.
Idag har jag varit på sååååå tråkiga arbetsförmedlingen och lyssnat på arbetsgivare i ett pissigt varmt rum. sedan lunchade jag, dennis, jullan och krug på roys. sjukt värt gott!

nu ska jag göra mig iordning och fara till min bff Dennis. vi ska säkert spela tv-spel, hänga på facebook och fippla med iphonen. det är mycket roligare än vad det låter!


happy valentine

det var en bild, som inte funkade. så då lägger jag upp en bild på mig och edwin istället. och jag fick fin fina rosor av min älskade pappa idag!


last night




söndag 13

händelserik helg, bilens bromsar försvann på mms parkering i fredags, tack och lov att det inte stod någon bil där när jag kom glidandes! resan hem till arbrå var skapligt läskig, rekomenderar inte att köra en bil utan bromsar.
igår festade vi, hemma hos mig. min höft gör ont och jag gjorde en vurpa med ansiktet först i snödrivan. men en jäkligt värd kväll, jag hade sjukt roligt!

idag var det inge bra, tågresan till gävle var hemsk men nu är jag piggare och sitter i soffan hemma i falun :) skulle lägga edwin ikväll, slutar med att han inte vill det längre och satt och lipade åt mig. kaxig unge.

och ett stort grattis till Cicci och Svante som varit förlovad i ett år <3

snowman

imorse tog jag för första gången denna vinter på mig mina täckbyxor. klockan var sex på morgonen och vi var ute och skottade snö. fyfan va mycket det var! jag har nog aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv. men nu är det borta igen. lars-göran var här med traktorn och hjälpe oss att få bort dom höga snöhögarna vi hade på gräsmattan, man kunde lätt ha åkt pulka där!

nu ska jag diska och sedan åka och jobba. efterlägtad helg som vanlig sen!

big big love

jag pratade med britta idag, vi disskuterade saker som jag kunde göra om dagarna då jag för det mesta inte gör ett piss. hon kom på förslaget att jag skulle skriva en bok och mitt liv okej visst. loggar in på mailen och ser att jag fått mail från blogg.se där det står "filmen om ditt liv är klar!" tack och bock nu kan jag inte skriva en bok heller nu när det redan finns på film.


.

för jag har aldrig berättat, hur du kom stanna kvar och hur du fyllde mitt hjärta.

Poppin bottles in the ice

ikväll kör vi på fest.




dreaming hippo

och jag drömde att brorsan fick barn inatt! en underbart söt liten isabelle, så nu vet jag att bebisen är en tjej och jag lägtar mer än någonsin efter fasters lilla älskling!

fridayday

men vafan ska det snöa så sjukt mycket för?! nu måste ju jag ut och skotta idag igen och jag vill inte. men om jag struntar i det nu och gör det när jag kommer hem från jobbet så kan linus hjälpa mig, bra idé va?
och jenny stack till uppsala idag, det känns jätte tomt! en hel helg utan henne händer väl inte allt för ofta.. därför ska jag festa med malin imorgon, så kan vi dränka sorgerna tillsammans!

love

torsdag efter night

igår längtade jag snuskit mycket efter våren och vad händer när jag vaknar imorse? jo det SNÖAR! jag och jenny bestämde oss då att vi skulle sluta längta efter våren eftersom att februari precis börjat. vilket jag jenny, dennis och per firade med att äta på spicy cow igår. värt!

idag fyller min kära barndomsvän Lina år. hela 20 år! stor grattis stumpan! en annan gammal vän vid namn Enzio fyller också år idag, grattis lilla nittonåring :)


good memories


hittade en sån ugly bild sedan dead by april på tranan i sommar.
vilken underbar kväll/natt!

it's so fluffy i'm gonna die! IT'S SO FLUFFAAAAAAAAAY!!!

jag och dennis kollade nog på världens bästaste animerade film igår Despicable me. jag som inte har någon humor skrattade mig genom hela filmen, så rolig var den! jag fick också ett par solglasögon av dw, är han inte världens bästa? så nu kan jag slänga mina trasiga för nu har jag nya favoriter!




RSS 2.0