Sista dagen . .

Idag var det sista dagen i skolan och vi hade mycket roligt ;) Knäppte kort, 80-tal :D Haha .  Så var jag med Sara efter skolan,  hoppade studsmatta med Adde, Viktor, My & Sofia .  . Ontontont !  :p Så nu pratar jag med min älskade Jennifer i telefon, hoppas att jag hinner träffa henne innan jag åker : ) Så väntar jag på att Sara Einars ska komma hit, vi ska spela tv-spel :D Supermario !
Ni får höra hur min sista dag i sverige i morgon . Hej då :)
image25
image26

Skolan

Nu sitter vi vid våra datorer och jag har en känsla av att jag kommer få satans ont i ryggen ; p  kalle sa att vi skulle kolla runt på datorerna men alla är nog inne på internet ; )  Det ser ut som att vi får vänta tills kvart över fyra bussen går . . Suck !  Alla andra nere på T-berg har säkert slutat . .  Justja på fredag ska vi knäppa kort till hemsidan : D hppt://Hedengymnasiet.se/medie  Tror jag : p 
Nje , nu ska jag kika vidare . ! Hejdå :) 

Usch !

Usch och blä jag börjar bli sjuk, jag som ska åkta utomlands på Söndag ! Kan inte vara sjuk då heller . .  Är lite snorig och har ont i huvudet & är lite illamående ibland . .  Men tyvärr så måste jag till skolan iallafall, kan ju inte missa två veckor irad för då får jag inte bara lite att ta igen . . !  Men jag ska väl gå och lägga min vid nio halv tio så att jag orkar imorgon måste ju bli frisk , annars blir ju pappa ledssen om han har ett till sjukt barn. Haha . 
Fast gårdagen var lite bättre än den här dagen och här kommer den :

Åkte hem tll Sara vid tre typ, hoppade studsmatta med henne och My medanst Magnus och Tom spelade boll med hundarna ( Ville & Peggy ) . Sen drog vi på macken och köpte nya tändare och åkte upp till stallet för att hämta en jacka och kolla på Pontus med sina häst kamrater.  Sen satt vi på Vallstaskolan och gunga gungbräda men såklart så ledsna vi på det med så vi drog hem och drack cola och då var det på flugor som parade sig ! Äckligt !  Efter det så gick vi ut til hagen och jag vågade gå in där , ett plus för mig ; ) Sen stog jag faktist och höll i saras Shettis Ronja medanst hon sprang och jagade Piast . Så tog vi en promenad med dom bort till pumphuset och vände och allt gick jätte bra. Så kom vi hem så sa Sara : Piast brukar vara rädd för den där och hoppa till.  Vi fortsatte att gå en meter så gör Ronja ett skutt nästan på min fot, hon blev ju rädd för den där saken som Sara pratade om . Haha ; ) Sen drog jag upp till Jennifer så åkte vi på kiosken och käkade glass ; )

Så idag hade jag ju ingen bra dag . Men allt kan ni ju inte få veta :p
Hejdå !

Seg lördag . .

Så nu har jag klarat av tre dagar på Mediaprogramet, helt okej faktist tror att det kommer att gå skit bra faktist : ] Man kan ju alltid hoppas : ] Jag pratade först inför hela klassen, [ jag hatar att prata inför hela klassen ] kännde mig stolt ; ] Haha .
Så igår kväll kännde jag mig dålig, tror att jag börjar bli sjuk och det kan jag ju inte nu när jag ska åka utomlands : ] Jag , mamma & peter kollade på film, jag somnade eftersom att jag var så trött efter dom tre skoldagarna plus att en förkylning kanske var på väg . .   Polisen åkte också förbi, det var nåt i grangaraget eller nåt oxkså hade nån slagit sönder en runta på ICA .  Så jävla onödigt ! Inte konstigt att man inte vågar gå hem på kvällarna . .  Usch !
Idag har jag bara slappat, kolla på tre One tree hill avsnitt ( love it ! ) så nyss kom vi hem från mamma, har suttit och käkat lite där .  : ]  Så ska vi väl ta och trypa ner i sängen, håller på och somnar här ; ]  Haha.

Skolstart.

Idag började vi skolan igen , lite jobbigt att komma upp bara men annars var det helt Okej.  Satt inne i  ett klassrum och fick lite innformation och presenterade oss.  Tror att klassen kommer att bli ganska bra : )  Pratade ganska mycket med en tjej som heter Jennie Modd, jätte trevlig : )  Vi knäppte klassfoto idag med, bara så att alla lärare ska känna igen en :) Så käkade vi pankaka och sen så drog vi upp till Heden. Fast vi missade bussen två gånger, osis :p Fick sitta i vårat nya hemklassrum , så otroligt sköna stolar ! : ) Sen gick vi runt och kollade lite och fick sitta och lyssna på när våran nya rektor pratade , han är mycket bättre än Birgitta Mobacke ! :p Haha.  Imorgon ska vi ha cubb turnering, hela media . Det kommer nog bli roligt : )

Arbråskolan <3
image24

Skolstart.

Igår kunde jag inte sova, var inge trött . .  Vaknade vid en halv sju och åkte bussen halv åtta . .  Satt i ett klassrum och pratade lite sen så knäppte vi ett skolkort [ ska knäppa ett nytt sen nån månad ] käkade och sen drog vi upp på Heden .  Gud vilka sköna stolar det är vid våra datorer i vårat klassrum ,  ;p Satt och lyssnade när våran rektor pratade, han är mycket bättre än hon på Arbråskolan :p Haha.   Imorgon ska vi spela cubb hela dagen , hela media :D Kommer säkert att bli super kul :) 


image23

Tisdag kväll . .

Sista kvällen på sommarlovet och jag har suttit och kollat på Sunes sommar men min lilla sjuka pojkvän : ] Gruvar mig bara lite tills imorgon . .  Fattar inte varför vi ska vara där så tidigt ? Helt onödigt !  Det är typ tre Fridor i klassen , en ovana har alltid varit en ensam Frida :p Haha.  så nu börjar jag mina sista tre skolår utan mina flickor. .  Usch !  Hoppas bara att jag fortfarande kommer ha kontakten kvar ´med dom så att vi kan få ett sommarlov till , ett bra. .     Så hoppas jag att Jennifer kommer vilja gå på gym med mig igen, haha måste börja med det kan jag dock lova :p   Så imorgon 07.25 drar vi till våran nya skola . .  Får hoppas att jag kommer upp ur sängen, har en liten känsla av att jag inte kommer kunna somna så fort inatt , fast jag brukar vara morgon pigg ändå : p
Torsbergs here we come !

Mysmysmys

Somnade vid halv fem inatt så väckte lillebror mig med sitt skrik kl nio typ , inte mycket till sömn precis :p  Så nu blir han ammad . .  Kanske ska ner på stan en sväng idag och kolla lite, måste köpe en kläning eller  nåt tills vi åker utomlands . ( 2/9)

På onsdag börjar skolan, är inte så jätte nervös än . . Oroar mig bara över lillebror . .  <3

Ska mysa lite nu :)

Nattinatti

Nu äre natt : ) Imorgon ska jag till Falun och träffa mina underbara småbröder :D Längtar !

På Onsdag börjar skiten, Usch !

Glada miner . :)

Ett år med dig är nåt jag inte ångrar !
Jag älskar dig gubben : )
17/8-06


*

Tack för allt stöd, jag klarade det !

Ewelina : Min älskade frida, välkommen till t-berg. Du är så jävla grym !

AnnikaJonsson : Jag hörde precis att du klarat provet och betyget!! :) lycka till på gymnasiet och bra jobbat under
sommaren! Tomas hälsar och gratulerar ;) Kram från Annika


Vissa sms betyder lite mer.

 Lycka till imorn gumman, jag vet att du klarar det : ).  
Det behövde jag verkligen höra, Tack Jennifer ! 


. . . . . . . .

Nu börjar det pirra i magen , typ vid den hära tiden imorgon sitter jag och gör mitt matte prov . .  Jag hoppas verkligen att det går bra . Det är ju min framtid som står på spel, hemsk tanke . .
Men nu är det slut på dom hära böckerna . . ! : )
image22

Hu .

Jag börjar tro att min data har fått virus : /  Då är det synd om den . .

City Festen / Stockholm

Igår var vi på City Festen , var inte så roligt för vi gjorde liksom inget, fast det är bara skoj att träffa folk : ) På Tåget hem hade vi kul , världens fjortis hej av mig ;p Haha. Kom hem kvart i fyra gick och la mig men somnade inte först vid halv fem tror jag så ringde faster och väckte mig halv åtta . . HU ! Så stack vi till Gefle och hämtade Fredrik sen så åkte vi till Stockholm. Syskona Ceder sov :D Träffade pappa , Linus Erika & Edwin på gallerian där vi skulle äta och sen var det dax för dop. Jag satt och höll i Edwin och han började skrika efter ett tag , och den dumma prästen slutade läsa så då började alla kolla på mig och Edwin ist . . Fast han skrattade lite också : ) Sen skulle vi käka tårta, fast jag gjorde inte det jag tycker inte om. [ Ovanligt ; ) ] Så efter nån timme åkte vi hem. Ganska skönt att komma iväg här ifrån men var så jäkla trött ; p 
                                                                                                   

image21

-.-.-.-

Jag är så trött , vill sova mera men det är så jävla varmt , fast att det är klallt ute . . 
Idag ska jag jobba lite matte, provet kanske blir på torsdag nästa vecka , HU . .  Sen så ska jag hem till faster och äta mat och umgås lite . Alla är ju i Gävle idag, drar ner imorgon och åker natt tåget hem. Kommer hem typ halv frya på natten också ska jag upp tidigt och åka till Stockholm på dop . . Så det blir ju inte mycket till att sova. . Suck . .  
Nä nu ska jag hem och kolla på teve och jobba matte . .
Hejdå : )

Folk försvinner

För ungerfär tre år sen [ kanske mer eller mindre ] dog min gammelmorfar [ på pappas sida ] , jobbig begravning eftersom att jag aldrig hade varit på en tidgare. 96 år.  Idag fick jag reda på att låsas gammelfarfar [på mammas sida ] dog i söndags, fick läsa det i tidningen . . 94 år .  Inte för att jag träffade han längre men det var ju mammas låsas farfar som hon har vuxit upp med . Det känns lite tungt. Nu har jag inga gammelkvar.  Jag har min älskade mormor och hon försvinner inte på länge också har jag ju min älskade farfar kvar som också kommer att leva så jätte många år till, och det är jag glad över . Farmor dog när jag var 4 år, kommer knappt ihåg henne : / . Morfar dog när jag var ca 6-7 år och han hade jag så roligt med det var jätte tungt när han dog.  .  Höll på att mista min nya kusin men hov överlevde , hon är en sån stark och go tjej. Ingen får försvinna på flera år !  Jag känner min så dum ibland att jag aldrig åker och hälsar på min familj, alla bor så nära men det  blir aldrig av [ mitt fel . . ]  Jag vill vara liten igen, när jag inte hade några problem. När jag bodde med mamma , pappa , Fredrik & Linus. När jag var hos farmor och farfar och när jag nästan alltid sov hos mormor och morfar. När jag lekte med mina kusiner. När jag hälsade på hos faster. När jag hälsade på hos fabror.  Fast jag är glad att alla bara finns, inget är bättre .  Men snart försvinner väl mina närmaste vänner, när dom går nere på t-berg och jag på Heden. Fast jag har lovat mig själv nu att inte tro på så mycket saker, för allt har blivit helt annorlunda, till och med med mig själv . .  


Sommar & Sol

Nu har det riktiga sommarlovet börja, eller igår kanske ` : ) För nu när all semmester är slut så börjar den underbara sommaren = ) hihi . Legat på Orbaden i två dagar nu, soft :) Lite kallt  i vattnet med det funkar .
Imorgon blir det ingen Orbaden för då blir det att plugga matte, lägger väl mig ute på gräsmattan om det är fint väder [ Nån sa att det inte skulle bli det ? ] . Så på Torsdag kanska jag ska på IKEA , måste prata med Papi först : )
I helgen är det ju City festen, blir nog att jag åker ner på Lördag. Så på Söndagen ska man upp tidigt och åka till Stockholm på lillkusins dop. Om det blir nåt .
Nä nu ska jag käka sen så kanske jag måste kolla lite på matten igen, fast jag fattar ingenting ;p

Diggiloo ! :D

image19

Gud va bra dom va  ! Helt otroligt. Benjamin vilken sötis kunde verkligen inte sitta still ;) , Molly sån otroligt fin röst :) , Långa Lasse så störtskön , ;) , Alla andra var också ortoligt bra, många skämt som jag inte hann med på men alla skrattade ju för fullt så dom måsta ju ha varit bra ! ;p  Jag och Jennifer fick VIP pass av pappa, ;) Sen så åkte jag med artisterna hem till Arbrå, tack vare pappa :)  Det var en jätte rolig kväll iaf :)


Idag jobbade jag matte sen så drog jag till Orbaden där alla var, åkte hem och kollade på One tree hill [ Det har börjat igen, så otroligt bra ! :) ] Senare på kvällen åkte Jag , Jejje & Cissan och kollade på dåliga Arbrå när dom förlorade ;) Så nu ska jag och Peter mysa och kolla på film :) Hihi.

Diggeloo

Ikväll kanske jag & Jennifer ska på Diggeloo :) Jennifer mormor & morfar ska också med :) hihi . Superroligt !
Igår var jag med Sara , & Jennifer . Carro var också med på ett hörn :) Gick på grillen och käkade vid elva, haha sen satt vi hemma hos mig och pratade till nattbussen skulle gå, så Sara åkte med den, Jennifer åkte hem till sig och jag drog mig ner på byn hem till oss :) Somnade nästan på en gång :p
Nä ska dra mig hem till mamma nu , <3 Hejdå !

----....,,,,****

Grattis till faster som fyllde år igår :)

Jag hade en sån skjukt konstig dröm . .  Men så väckte Peter mig så jag fick inte veta så mycket av den ;p Haha.
Så jag har nyss vaknat och funderar på att hoppa in i duschen. Mina fötter har somnat och älsklingen väsnas med någonting . .  Ikväll Vet jag inte vad som händer, ska kanske ringa till flickorna ? :)
Igår var jag iaf med Sara ( Har saknat henne så ). Vi tog hennes nys lilla häst och red ner till piren där Dennis mf var . ( Sara red jag gick ) ;p. Sen så tog vi oss en tur ner dit igen fast då gick vi med hundarna, sen så åkte vi hem till Arbrå och käka på kiosken sen gick vi hem till Dennis och laga mat åt Jimmy. Haha ganska starka makaroner, massa grillkrydda på sen så hälde Sara ketchup i Jimmys öl, och det var nog inte så gott för han spottade på golvet och vi skratta för fullt ;) Haha  ! Sara åkte med nattbussen hem och jag gick upp och la mig :)
 image18
Gammal bild. (Sista April)

Tillbaka till hålan

I Tisdags (Igår) åkte jag & Peter till Falun och hälsade på Pappa , Erika och Lillebror . 
Var lite barnvakt åt Edwin idag så att Erika fick pyssla lite i hemmet .  Gick och köpte glass, men det tyckte inte lillebror va så roligt, har aldrig hört han skrika så mycket . . Så badade jag lillplutten men det tyckte han inte heller om, vi kom på att han var jätte hungrig idag, typist ! :p Sen satt vi och mös med han i soffan medanst han halvsov. Jag älskar min lillebror <3 
Pappa körde hem oss till Arbrå och tog med sig andra lillebror (Linus) tillbaka.

I helgen kanske vi ska på IKEA och kolla lite (håller på att göra om i lägenheten) ,  sen på söndag kanske jag ska med Pappa , Erika och Edwin på digelo i järvsö på söndag och kanske sova hos faster på natten :)

Han är världens sötaste ! :) 
image15 

Syskonkärlek <3
image16

Syskonkärlek <3
image17

RSS 2.0