*

För varje gång jag ser den så rinner tårarna bara mer och mer.
P.S I love you


^_^

Tomas Wallin är bara för bra, bästavän <3


...

Segcptråk Fredag,
Nu är det drygt 45 min kvar tills det är Forskarns födelsedag, :)


!

För två timmar sen slutade skolan, det är äntligen fredag!

fredagmorgon

Kul att jag Modd och Johan sitter i skolan fast att det är en 1/2 timmer kvar tills vi börjar. Tog också fel buss imorse, mitt fel. 

sex and the city

Jag har tagit mig till säsong fem!
fan snart är det slut..

Pengartorsdag

Riktig kort dag i skolan idag. Började kl ett och slutade kl tre (sista lektionen var inställd) och imorgon får vi ännu en sovmorgon dock inte lika länge som idag men jag slipper ju kliva upp kl sex iaf. Tio över två slutar vi imorgon, gud va skönt! Fast jag måste ändå ta tre bussen hem, sög ju..

Mamma är nu och hämtar mina pengar som jag ska få sen jag jobbade på grillnatta inte alls mycket pengar men mer än vad jag har på kortet nu iallafall, ska försöka vara sparsam också ;)
Nu snart börjar one three hill, så mys med dom första avsnitten! (dock så kan man dom)

Onsdag

Jimmy och Dennis räddade min kväll slapp sitta hemma liksom. Vi spelade memory på Dennis data skit skumt men jag vann tur att man har minne ibland ;) Nu ska jag lägga mig och kolla på en film som jag och P kollade på för längesen, number 23 så gör det ingenting om jag är vaken lite längre ikväll för min första lektion börjar kl 1.

are men just women with balls?

Som sagt vi slutade tolv idag, hamnade på max med några av brudarna :) Tog två bussen hem och sen har det blivit film tittade för mig, as skönt och även fast jag har legat i sängen halva dagen så är jag ändå lite trött nu och det är skönt då kanske jag kan somna tolv ikväll. Fick en timmes sovmorgon imorgon med så åtta bussen blir det för tredje gången den här veckan, inte lik våran klass att få åka så sent haha. Ja det är treorna som bestämer vad som ska hända imorgon hoppas lite på att få träffa ettorna annars kommer dom snart säga att vi mobbar dom för att vi glor ut dom, haha vilka roliga samtalsämnen vi kan få för oss vi mediabrudar ;)

Gamal mys låt

I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'm beggin' you to beg me.




klassrummet,

Vet ni vart vi är? Uppe vid våra datorer och vi har samma som förra året! (än så länge iallafall..) Nya stolar har vi också fått dock så är det ingen rull men sköna är dom :) 

Mp07 - And we are back in the game

Första skoldagen är avklarad, tänk att mitt sommarlov äntligen är slut!
Var bara i skolan i en halvtimme idag och jag gillar vårat nya schema (stavas?), sovmorgon är det bästa jag vet! :D Så imorgon skulle vi ha lektioner på onsdag så ska treorna bestämma vad vi ska göra och torsdag- fredag är det  nog lektioner igen :) Känns faktiskt förjävla bra för tillfälligt, men jag oroar mig lite för datorerna, jag vill ju ha min gammla och sitta bredvid Britta igen, hah dom får inte flytta på oss men dom kan ge oss nya stolar :)

Söndag

Hade planer på att döda Sara imorse när hennes mobil ringde och väckte mig kl ELVA imorse(!) men jag var snäll och följde med upp till hästarna, var lite duktig och höll i Piast också i typ en min och från avstånd haha. Sen kollade jag när dom lyfte stallet också blev det lite studsmatta, känndes som att hjärnan satt lös inne i huvudet :p
Nu har jag också städat för sista gången, känns as bra! Fast jag kommer hjälpa mamma lite ibland iallafall måste ju vara snäll :) Övningskörde lite idag igen, motorstopp WOHO!  Nu ska jag åka till Vallsta, sova där :)

Imorgon börjar skolan!

Lördag

Sov över imorse så jag blev lite sen till brudarna idag men jag hann iallafall träffa dom en sväng :) Och Mellis har kommit hem! Har ju inte träffat henne på evigheter känns det som.. Men på måndag då är det alla sju tjejer igen! Plus  våra sju killarna ;p

Ikväll blir det en lugn kväll, hoppas jag. Ska hem till Lillen och kolla på film, sist vi skulle göra det hamnade vi uppe i prickiga huset istället och nåt sånt äventyr känner jag inte för ikväll ;) haha.

En anorlunda kväll ;D

Ikväll blev det "mys"fest hos Jimmy :) Faktiskt ganska mycket folk som var där och trevligt var det dock så var jag nykter men det gjorde ju inget för jag hade minst lika roligt iallafall!
Tack Sara och Cissi för kvällen :)

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av min nya serie och sen ska jag lägga mig, ska upp vid elva för att träffa mina mediabrudar på stan ;)

Kollt jag har nästan varit vaken i ett dygn skulle lätt klara av det nu men jag känner att jag skulle behöva min sömn, 21 timmar får räcka för idag,
God Natt!


FridaFridilus duktig -D

Nu är mina två jobbdagar på Kesam gjorda, fyfan va skönt. Jag måste bara tycka lite synd om mig, jag haront i fingrarna, i handleden, fötterna ryggen till och med låren ibland :p Det finns inga stolar där, man måste stå upp och göra sitt arbete hallå jag går  i skolan där finns det stolar överallt hihi. Men jobbigt var det ibland men det var roligt att få göra något nytt med :) Kan lova att jag ska sova hur länge som hellst imorgon(!) skönt skönt :)

Nu ska jag kika på sex and the city (känns som att jag tjatar om det ganska mycket ;) )


ont i kroppenn.

Tror ni att min mamma tänker vara snäll och ge mig masage snart så att jag kan jobba imorgon?

Sen jag kom hem idag har jag barat kollat på teve och film, as skönt. Imorgon slutar jag vid ett så då ska jag hem och ta en tupplur så får vi se vad som händer på kvällen. Känns också som att jag kommer somna tidigt ikväll, tänk om jag skulle lyckas somna innan tolv?! Det har jag inte gjort sen ja jag vet inte, inte det här året iaf. Nej det här året har jag somnat sent varje dag, men så blir det när man har speciella personer man pratar med :) Glömer inte när bästaste bäst tvingade mig att vara vaken till fyra och jag skulle upp sex på morgonen, så hände det flera gånger haha. Inte konstigt att jag somnade på lektionerna tillslut. hihi

4 dagar innan skolan börjar!

dag 1 avklarad

Nu är första dagen på jobbet avklarad! Gick faktiskt väldigt bra men mina fötter är helt slut.. Hoppas att jag kommer kunna sova fint inatt iallafall :)
Mat och Dusch nästa

Rubrik'

Okej den här kvällen har varit intresant, fått ur mig saker som jag aldrig trodde att jag skulle berätta (okej nu lät det som att det var en stor sak men det är det egentligen inte). Och jag fick hjälp av min bästavän Tomas som jag också ska äta glass med när våran första skoldag är slut. :)

Okej om fem timmar kommer mamma upp och väcker mig, jag sover inte nu och jag kommer inte lyckas somna före tre. Om jag är vaken vid halv fem inatt (som jag var natten till idag) så skiter jag i att sova, helt klart.
Ni får höra om min dag imorgon, om jag inte är för trött för att skriva..

Puss!

Onsdag

Nu är jag hemma i Arbrå igen fick nyss reda på att jag ska få jobba imorgon och på fredag på mammas jobb, ska åka hemmifrån kvart i sex (ohja jag tycker synd om mig själv nu). När jag ska upp i skolan kliver jag upp tio över sex och det tycker jag är tidigt så jag kommer vara helt slut imorgon. Men jag kommer få lite pengar iallafall, huvudsaken :)

Idag var Edwin hur mysig som hellst, tror faktiskt att jag aldrig har sett han på det där humöret så söt! Han hade ju inskolning på dagis idag och det hade gått jätte bra, själv så låg jag hemma i sängen och sov..
Lånade hem 4 filmer från pappa med som jag ska börja kolla på nu, måste också kolla klart på sex and the city så att faster kan få tillbaka dom snart.
Nu är det nog mat och sen börjar min filmkväll,

Puss!

Fridas tråkiga kväll,

Jag har fett tråkigt, internet började fungera för en liten stund sen igen men inte hjälpte det var ju ändå inget skoj som hände. Tyvärr så kan jag inte lägga mig än för att jag är inte ett dugg trött och jag har ju min vana att lägga mig vid två ungefär.. Men till veckan blir det ändring på det.
Lillebror har också inskolning på dagis imorgon och medanst han är där och har roligt får jag ligga och sova hur kul låter det? Haha om några månader kommer jag ångra att jag skrev sådär om att sova, sova är nästan det bästa jag vet och jag kommer att sakna det grymt mycket när skolan börjar ;)  Ja justja pappa köpte en almanacka till mig idag, bästa köpet på länge! Inte lika stor som den som jag hade förra året men den här kommer duga bra som fan iallafall ;D

Och imorgon hoppas jag att mamma pappa och pär får papper om att jag får övningsköra, börjar bli långtråkigt att köra på fotbollsplan fast jag bara har gjort det tre gånger men jag vill köra på vägen! Jag vill köra mamma ner på ica istället för att jag ska få åka med henne när hon ska ner, haha.

Nej nu tänker jag göra någonting istället för att sitta här och tycka synd om mig själv för att jag har långtråkigt :p


Falun

Nu har jag varit hemma hos pappa i två timmar och har redan hunnit ätit, kollat på film med Edwin och lagt han i sängen och han somnade ganska på en gång.Skönt! :) Så nu sitter jag och pappa vid en varsin bärbar dator och käkar chips och dricker cola, Erika är på tjejmiddag och kommer hem ikväll :)
Känns som att jag gjorde ett bra val att åka hit, känns bra!

Nu ska jag kolla runt lite till och sen ska jag kika teve, kanske kommer in på msn senare ikväll om jag känner för det då. Men ni kan ju adda mig iaf  [email protected] , hihi.

Tisdag?

Om en halvtimme ska jag gå ner till station för att åka tåg i lite mer än en timme och sen åka bil ungefär lika länge, känns som att det tar en eviget att åka från den här slitna äckliga hålan för att komma till min andra hålla, min innebandy håla. Som vissa kanske förstår så ska jag till Falun bara för en natt men jag kommer ju härifrån iallafall. Kommer nog inte sitta vid datan när jag är där känns som att jag vill slippa den nu.
Så imorgon är jag tillbaka och då är Martina i skolan och hon kommer klara av det, jag vet :)

Den här låten som spelas nu är finns det minnen till, Ewelina minnen!

titta inte i ögona på han då tror han att han känner er

Tänkte om jag skulle lägga mig i sängen och sova snart? Har troligtvis planer imorgon så det kan vara bra om jag kommer upp i någolunda tid iallafall, plus att jag måste vara pigg annars kan det bli jobbigt.
Jag spenderade iallafall en liten tid av kvällen hemma hos min bästa och nu skumma vän Sara. Vi satt och spelade kort och seriöst hon håller på att bli sjuk hon pratar som mig vafan! Haha men roligt är det att lyssa på, tänk att jag också brukar sitta och säga sådär små låtsas sur för nästan ingenting, det är kärlek det hihi. Vi tog också en liten promenad runt Vallsta, alltså en väldigt kort väg.

Nu ska jag göra situps och sen kanske kolla på ett Sex and the city avsnitt sen blir det en lång dejt med kudden ;)

Sara

Nu ska jag nog ta och åka till Sara en sväng, bara det har slutat regna :p Jag har bestämt att vi ska spela kort och jag ska vinna! HIHI.

Puss!

Städning

Bara mamma har diskat klart så ska vi åka och städa.. Har ingen lust för det idag är så slut i kroppen men det är bara några gånger kvar så jag står ut. Plus att jag ändå inte har någon annat för mig nu :p Måste byta om nu,

Puss!

Måndag

Känner mig ganska duktig idag faktiskt. Jag har gjort situps, varit ute och sprungit och diskat känner mig stolt och snart ska jag hoppa in i duschen. Senare idag ska jag också åka och städa, har kanske fyra gånger kvar och sen slipper jag det. Men jag ska nog ändå hjälpa mamma ibland för att vara snäll, snällt va? :)
Funderar också på om jag ska åka till pappa någondag innan skolan börjar :)

Och nu är det precis en vecka kvar innan skolan börjar igen, hur underbart är inte det!

äckelväder.

Nu har mina älsklingar åkt hem, roligaste vi hade var nog när vi stod på busshållsplatsen dansade och tokade oss skrattade så jag fick ont i munnen hahahah! Ni är bara för bra tjejer!

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra,  mysa ner mig i sängen och kolla på Sex and the city kanske. Så satans kallt ute blåser och regnar. Skumt skumt det snöade i maj och det är höst i augusti och fortfarande har vi sommarlov!

Söndag

Denna dagen för två år sen var en utav mina bästa dagar i mitt (inte så långa) liv. Glömmer inte den dagen, 17 Augusti 2006.

Idag kommer iallafall Jenny och Britta till mig, vi ska äta pizza och sen vet jag inget mer haha. Kommer säkert ligga i min säng (Britt gillar den) och prata skit :p Så ja om ca en timme kommer dom och jag måste hoppa in i duschen nu.

Puss!


Rubrik'

Nu har Lillen åkt hem, vi har suttit och kollat på Anna Pihl hela kvällen. Gillar den serien ;) Så nu ska jag lägga mig snart för det blir nog att gå upp i tid imorgon för mina älsklingar Jenny och Britta kommer till mig imorgon, kanon as bra!

Lördag

Nu är jag redan inne på säsong 3 av Sex and the city. Snart kommer Sara så då måste vi hitta på nåt annat att göra har inte lust att sitta och inte göra någonting ikväll. Så någonting ska vi ju lyckas hitta på att göra tycker jag :)

Idag var jag och mamma i Bollnäs i någon timme, köpte nya block och pennor till skolan, nytt skärp och ett par as mysiga typ strumpor/tofflor, jätta mysiga men dom ser lite roliga ut :D

Nu ska jag fortsätta kolla innan  Lillen kommer :)

Lars Winnerbäck

Jag måste erkänna, det var en utav dom bästa konserterna jag sett!
AS bra kväll, AS bra pappa och AS braa vänner, kunde inte ha blivit bättre.

God Natt.

Nu är jag glad igen(!) jag och Sara spelade sten sax påse och jag VANN! Hur underbart är inte det? Tänkte att ni skulle få bevis men det gick tydligen inte att ladda upp bilden.. Men det blev iallafall 19-17 till mig -D
Nu ska jag fortsätta kolla på Sex and the city och sen ska jag försöka lägga mig i tid, ska upp kl nio imorgon. Tar elva tåget till Gävle och sen blir det övernattning där :)

Tänk er, Frida Ceder ska på Lars Winnerbäck?

hur sjukt är inte det?

seg dag,

Nu är säsong ett klar så nu har jag börjat på säsong två och helt seriöst det är ju sjukt bra :) Jag har legat i sängen hela dagen och kollat så nu ska jag gå ut på en promenad, om det har slutat regna..

Torsdag

Okej drömmen som jag hade inatt var ännu knäppare än den igår, fast den är var mysig också det är nästan så att man skulle kunna bli kär genom en dröm haha. Nej men början var mysig och slutet var helknäppt, blir nästan rädd för att det är så jävla sjukt. Men nu har jag väl kommit in i en period (igen) när jag drömmer så har sjukt..  Men ja idag vaknade jag vid tio av min granne, fattar inte att han måste klippa gräset då(!) men jag somnade tydligen om och vaknade efter ett. Känns som att det kommer bli jobbigt att somna inatt, suck jag som ska upp vid nio imorgon.

Och imorgon får jag äntligen träffa pappa och lillebror! :)

tevenörd

Sex and the city är faktiskt ganska bra, eller jag har ju bara sett ett avsnitt än men jag tror nog att jag kommer gilla det här :) Anna Pihl har jag redan kollat klart på och den serien gillar jag, tack vare Sara :p hihi. Känner mig som en nörd nu haha, klockan är ganska lite så jag kan kolla på många avsnitt av sex and the city ikväll :D


övningskörning,

Åkte till Faster idag :) Övningskörde för första gången(!) as kul och det gick jätte bra :) Så lånade jag hem hela Sex and the city boxen och fyra avsnitt av Anna Pihl så nu har jag att kolla på inatt hihi. Så när jag kom hem åkte jag och mamma ner på IP och körde lite, det gick bättre. Dock så gjorde jag en rivstart nära en stolpe haha. Nu ska jag äta lite nyttigt och kolla på teve :)

Onsdag

Inatt hade jag en hel sjuk dröm, haha. Förstår inte hur drömmar kan börja så verkligt och sen bli helt puckat, hur sjukt som hellst!
Ja idag kanske jag ska åka till Bollnäs och träffa faster, hon ville det och det kan ju vara på tiden :)

2 dagar kvar tills jag får träffa pappa, lillebror Edwin och umgås med bästaste Ewo!

Rubrik'

Var till Vallsta en sväng ikväll, spelade kort och självklart så förlorade jag. Blir så less.. Sen när jag skulle åka hem så var det kolsvart så helt plötsligt börjar min tuta tuta, så jävla äckligt och flera gånger dessutom. Men nu är jag hemma och håller på att bli galen på bästaste bäst, han vägrar säga en sak som jag tydligen har gjort eller sagt? också skrattar han åt det och jag har inte en aning om vad det är.. Har en stark känsla av att jag inte kommer få reda på det heller.

Så nu ska jag vara vaken ett tag till, är inge trött som vanligt. Håller på att vrida på dygnet igen.. Tror att jag ska spela kort med mig själv, Idioten tror jag att spelet heter spelade det alltid förr :)
Snart Fredag, längtar faktiskt!

tisdag

Den här dagen började inte bra, dåligt humör absolut.. suck. Men det ska bli bättre! :D
Så nu börjar jag bli ganska less på en person, klagar och skriver så jävla dumma saker om en utav mina bästa vänner, helt jävla världelöst och det är så jävla ovärt att säga det till mig. Så nu ska jag ha en förklaring och sen blir det inge mer snack för han om henne till mig :)
Idol-2007 kollar jag på nu, haha vissta är ju så klockrena :D HAHAHAHAH!

(S)

Tråkig kväll! Fyfan God Natt.


.

Städningen gick bra, drygt är det ju men det är ju pengar det handlar om :) Någon promenad har det inte bivit än, får se om jag går en kort om en liten stund. Men det blir mörkt så tidigt nu ju jätte dåligt för det är ju fortfarande sommar men det märks ju inte..
Nu ska jag käka äpple och sen vill jag gå ut :)

Måndag

Nu börjar jag komma igång med min träning, var ut och sprang idag efter att jag vaknade. Gick as bra sen när jag kom hem så gjodre jag situps. Så nu ska jag och mamma snart åka och städa, har inte gjort det på flera veckor. Sen när jag kommer hem kommer nog Sara hit och hämtar väskan också ska jag nog gå en promenad. :)
Nu är det inte långt kvar tills jag och Ewo ska på våran andra konsert tillsammans. Men den här gången är det i Gävle med en mycket anorlunda musik (Jag lyssnar INTE på den här musiken), jag går för Ewes skull :) Jo jag kanske ska säga vad vi ska på med, Lars Winnerbäck. Helt klart en annan musik än vad vi var på förra gången då var det Children Of Bodom, In Flames, Lamb Of God och två till band, men jag tror att vi kommer få det as roligt nu med :D

Och nu är det bara två veckor kvar innan skolan börjar, LÄNGTAR!


Should I regret or ask myself ARE YOU DEAD YET?

Children Of Bodom - ARE YOU DEAD YET?

Don't hear, don't deem. Drown in before you dive. 
Don't care, commit to your self destruction drive.
I kiss the ground with love beyond forever 
Flip off the sky with bleeding fingers till I die  

CHORUS: Enemy, take a one good look at me.
Eradicate what you'll always be 
Your tainted flesh, polluted soul through a mirror I behold. 
Throw a punch, shards bleed on the floor 
Tearing me apart but I don't care anymore. 
Should I regret or ask myself ARE YOU DEAD YET? 
 
Wake up, don't cry. Regenerate to deny the truth, 
The fiction you live in blindfold your eyes. 
Disclosure, self loathing. This time you've gone too far.
Or could it be, my nemesis that you are me?

CHORUS: Enemy, take a one good look at me. 
Eradicate what you'll always be 
Your tainted flesh, polluted soul through a mirror I behold. 
Throw a punch, shards bleed on the floor 
Tearing me apart but I don't care anymore. 
Should I regret or ask myself ARE YOU DEAD YET?

Favorit låten ikväll, har också nött Three Days Grace och Breaking Benjamin <3. MUMA sänger jag bara! 
Jag älskar Rock musik, hårdrock med vafan! Mys musik som fan och den gjorde mig på as bra humör ikväll.
Fast tyvärr så gjorde den mig typ pigg, irriterade höhö.

Du är den bästa!

Morfar är den bästa som finns, han kan jag alltid prata med och jag mår oftast bättre när jag går därifrån. Tänk om du kunde ha levat.
Jag saknar dig så mycket <3

Söndag

Äntligen hemma! Eller ja egentligen har jag varit hemma i över en timme. Nu är City Festen över och det var väl ändå inte så jätte lyckat. Men vissa stunder så hade vi super roligt, skrattade as mycket och vissa stunder ville man bara lägga sig och sova för att det sög. Men som sagt, det blir vad man gör det till :)
Idag så hade jag tänkt att jag skulle träna en sväng, men jag vet inte om jag orkar göra det nu eller lite senare. Måste iallafall packa upp mina saker och slänga lite i tvätten och sen får vi se vad jag orkar med. Kanske är skönt att springa nu och kunna ligga och slappa i soffan sen :)

City dag 3

Nu är vi hemma i lägenheten igen efter ganska många timmar på stan, sög ganska mycket där om man säger så :p Men det är roligare än att sitta hemma :) Men det är kallt och jag fryser lite smått.. Ska väl sova snart tror jag. Ska försöka åka tolv tåget hem imorgon, skönt att komma hem och bara slänga sig i sängen eller näe jag ska ju träna för nu har jag ätit mycket fet mat haha!
Snart börjar skolan och jag längtar fett mycket(!).

Efter mitt kära ful öga Jenny ;)
Min käraste skrik kompis Britt ;)
Bästaste puckadeste Modd! ;)
Sur Fittan Mellis ;)
Tjejen som slår kärringar på fyllen, Sofie ;)
Vårat egna Emo, (får man säga så?) Bella ;)
Världens bästaste DW!
Brorsan Adde Addis AddeP :) -Ohja vi är kompisar igen! :)
Coola Per :)
Tacklar Martin :)
Taskiga Joel :)
Juice(?) Johan :)
Seriösa Björn :)
Världens bästa klass, MP07!


City dag 1

Gick och träffade bästaste lillebror igår, han är bara för bra!
Vi gick runt på stan, käkade och gick ännu mer, Sara och Jesper åkte en karusell men jag och Henke stod säkert på backen och kollade på, haha. Var lite folk ute och vädret var inte så bra så vi gick hem till lägenheten vid tio elva. Satt här och kollade på teve och skrattade.
Ikväll ska vi dricka, hoppas på bättre väder(!) sen så åker jag och Sara tåget hem inatt. Men vi kommer tillbaka imorgon igen, Jens och Jalmar skulle kanske med då också :)

Gävle

Sitter i regniga Gefle nu, sen ska göra mig iordning lite snart och sen ska jag och Sara nog gå upp till en lägenhet och träffa min lilla lillebror :) Måste ju träffa han nu när han är så nära mig :p
Ikväll blir det inge dricka men imorgon och på lördag blir det, höhö. och jag och Sara har varit väldigt nyttig idag, köpt jätte mycket frukt och gjorde en fruktsallad till oss två och Jesper & Henke. Känner mig duktig haha.

Puss!

.

Jävla skit spel det finns på msn! Ett fattar man inte ett skit om och ett förlorar man bara i.. Ja jag måsta ju ge upp när det stod 9-22, jag suger verkligen på sten sax påse..

Nu ska jag packa lite, vi åker imorgon hihi! :D Men jag vet inte alls vad jag ska ha för kläder(?) Inte för att jag är en sån person som bryr sig så mycket men vafan det är irriterande när man inte vet hah. Kommer säker vara kallt och regn i Gävle med men jag vill inte ha jeans på mig, hatar dom nu hihi.
ska kolla om jag kan få träffa lillebror Edwin en sväng imorgon med. Vill det! :D

Glad gladare GLADAS

Nu är jag ännu gladare! Ni vet mina bilder som jag har beställt, do  har kommit idag! Åh dom är så fina, vissa iaf ;p Så nu har jag suttit och sysslat med dom ett tag, nästan 100 bilder tror jag att det var. As glad! Jag som älskar kort :) Fast nu behöver jag ett nytt fotoalbum för mitt tog slut, ska beställa mer bilder snart så då måste jag ha dom i ett album ju, mysigare då :)

Justja jag är en Harry Potter nötare nu, har kollat på 1 2 3 så nu ska jag starta 4 och sen blir det 5 (den är bäst). Haha jag känner mig som en nörd ;)

Bra humöR!

Idag är jag på as bra humör, skillnad på från igår om man säger så.. Men gårdagen slutade också bra, var med Fredrik Mange Jimmy och en sovande Dennis haha. Satt hemma hos J kollade på teve och halvsov typ :p Sen vågade jag inte gå hem själv i mörkret från byn eftersom att det bor polacker (stava) vägg ivägg typ och dom där läskiga sakerna vid fotbollsplan, så jag fick vänta tills det blev ljust ute. Så med min onda hälcena (?) traskade jag hemmåt och somnade vid sex. Vaknade tolv, duktiga mig :)

Så idag måste nog jag och Sara kanske åka till Bollnäs och fixa biljett till City Festen, hu mina stackars pengar!

Tisdag - Segdag

Festen igår började ganska segt vi kände inte så många när vi kom dit men sen när alla våra vänner kom dit så blev det as bra, hade super kul men det suger att ingen palla köra ölspelet förutom mig och lillen haha. Vi var ganska många där, vet inte om alla var där som skulle dit. Det blev inge slagsmål (inte vad jag vet iaf) och det var skönt :) Dock så hände det andra tråkigheter.. och jag gick runt vallsta (inte hela men en bit) i regnet och utan skor, Lillen hade tagit mina. Strumpbyxorna gick sönder, sen när jag skulle kissa ute (toan var upptagen) så höll jag på att sätta mig på en igelkott, haha! Sen var jag inte på hömör längre, var säkert otrevlig med förlåt för det. Så jag gick hem till Sara och vi somnade ganska tidigt :p

Imorse ringde Kickan (Saras mamma) och väckte oss, jobbigt läge! Så Sara sprang upp till sin frissör och jag låg kvar i sängen. Hade en sån sjuk dröm med, nästan läskig fast slutet var så töntigt ha. Vid tolv så hämtade mamma mig och nu orkar jag inte göra någonting, ska nog bara lata mig och kolla på film idag skulle jag tro.

.

Sitter hemma hos Lillen nu, Fun Alex och Galven kommer snart och då ska vi gå hem till Fille :) Hihi.

.

Sitter hemma hos Lillen nu, Fun Alex och Galven kommer snart och då ska vi gå hem till Fille :) Hihi.

laddad till 110 %

Snart åker jag till Sara, ska fixa oss och börja dricka lite smått =D Ni får höra lite om kvällen imorgon, Puss!

Måndag

Om ungefär fem timmar kanske, drar vi på den efterlängtade festen! Ska städa rummet, hoppa in i duschen och göra mig lite smått iordning för att sen kunna ta den första groggen. Vet inte rinktigt vad jag ska ha för kläder på mig heller, funderar på att ha nya kjolen för den är det fickor på och det behöver jag ikväll till telefonen osv. Vet inte heller vad det är för folk som ska dit, men om alla kommer som dom har sagt blir det ca 50 pers. Kommer bli kanon kul!

Nu har mamma börjat dammsuga i hallen, måste plocka bort alla mina kläder som liggen i min garderob (pågolvet) så att det bara är att dammsuga sen :)

-

Gossip Girl, stor nötarn av det är jag. I början påminner det om vad som har hänt här, till en viss del om man säger så. Idiotiska saker som inte ska hända händer..
Nog om det, håller också på att skriva och rita ut mitt lilla block, fattar inte varför jag har så mycket att skriva om idag men jag mår bättre nu än vad jag gjorde när jag började skriva, allt känns bra nu och jag hoppas att det håller i sig :)

Ska prata klart med lillen i telefon nu sen ska jag lägga in bilder och musik på telefon och lämna över mp3:n till Linus igen..

tråk dag

Idag är jag väldigt känslig. Har skrivit om mina känslor nästan hela eftermiddagen (heter det så?). Det är ganska skönt att få ur sig allt så att man kan börja om på nytt, jag kan ju inte vara såhär imorgon ikväll när det är party, glöm det isf går jag och lägger mig! Sen har jag också ritat, jag vet att jag inte är den bästa på det men jag måste ju öva nu när jag och Jenny ska ha bild till hösten, haha.

Nu ska jag fortsätta lägga in låtar och bilder så att det är klart tills Linus kommer hem :)

.

Nu har jag betsällt ca 100 bilder, längtar efter dom(!) Nu kan jag äntligen börja bläddra i mitt album ist för att kolla i mapparna på datan, det är inte lika mysigt. Det blev ganska mycket gammla bilder men också några nya. Vill dra ut alla bilder jag har på datan men det kommer kosta as mycket men jag tar väl lite i taget så har jag jätte mycket bilder :)

Söndag

Nu har jag fått hem tre fotosidor från Erika som jag ska kolla på, ( ska ta ut massa bilder). Men hur ska jag kunna välja vilka jag ska ta ut? haha jag har ju så många :p Många gammla bilder kommer det bli iallafall, gud av kul jag älskar kort!
Det är as dåligt väder idag, bara regn.. Sara kanske skulle komma hit till mig så ska vi kolla på film och käka godis, så försöka lägga sig i tid måste ju vara pigg imorgon till Filles stora fest(!). Dom hade räknat och ungefär 65 st skulle komma dit, längtar! :)

(S)

Nu spelas filmen upp för femte gången, måste knäppa av den nu..
Börjar känna mig trött så jag ska lägga min i min bästaste säng(!), men bara för att jag är trött nu kommer jag inte att vara trött efter att jag har borstat mina tänder, så blir det ju alltid as irriterande. Det börjar också bli varmt här inne, har både teven och datan på och fönstret är stängt, bra jobbat Frida.

God Natt :)

Lördag

Nu är det fjärde gången samma film startar idag, jag orkar inte knäppa av den det blir så tyst då men jag skulle nog behöva byta film iallafall. Ont i hjärtat har jag med idag, det gör ont :(
Försöker lista ut vad jag ska göra inatt, jag kommer inte kunna sova än på några timmar eftersom att jag vaknade halv tre idag (vet inte varför). Har iallafall ingen lust att sitta vid datan så det blir nog att kolla på film ist, måste köpa nya spel till vårat tv-spel! Blir galen när jag inte har någonting att göra..

Oj nu låter det som att jag är jätte sur men det är jag inte :p Nu ska jag återgå till min tråkiga lördag, haha.

<3

Tack för en as bra kväll Martina! <3







Fler bilder finns på fridaceder @ bdb

Taggad som fan!

Nu är jag nästan helt klar inför kvällen,  jag ska gå om ungefär 10 min. (tar 20 min att gå till station plus att jag ska hämta upp M ;) ) Jag undrar om jag kommer frysa ikväll, tar med mig en filt utifall och ett paraply.  Kameran är också med så bilderna kommer upp på min bdb och kanske att någon dyker upp här med :)

Ha en trevlig Fredagskväll :)

DIGGILOO

Om ungefär två timmar skulle mammas bil rulla in på gården, längtar efter dom! Så nu har jag städat huset, eller jag har plockat undan allt som inte ska vara framme också har jag diskat.
Ikväll ska jag och Marre till Järvsö och gå på Diggiloo, kommer bli as kul! :D Vi åker tåget dit så att vi är där kl sex också tar vi nattbussen hem. Så jag är väl hemma vid halv ett tror jag.

Eftersom att det inte var fint väder ute idag så ska jag bara ligga i soffan, tycker om den :) Har också märkt att jag faktiskt har blivit brun, känns underbart(!) eftersom att jag har så svårt att bli det..
Nej nu ropar teven, täcket och soffan efter mig, hihi!

kvällen

Hemma nu, blev ingen tältning och vi drack inte heller men det var trevligt ändå :) Åkte ut en liten sväng med Robbins flotte, Jonas Galven och Hannes höll i sig i ett snöre och åkte efter :D Sen satt vi bara vid stranden och pratade och nästan alla drack och var full :)

Men jag är riktigt trött och ska därför ta och lägga min i sängen :)
Nattinatti,

RSS 2.0