Italienare

- Jag ska ha sex juice och tre vodka för att kunna göra drinkar.
- Nej inge sex, jag är på semester!

söndag

Fy vilken rolig kväll jag hade igår! Hade en jättabra kväll med mina fina vänner, men som vanligt så tappade jag Cicci.. haha.
M.I.D spelade och minnerna kom upp från den unga tonårstiden. Jag och Mell rockade loss!
Jag tog mig hem och mådde bra, idag mår jag mindre bra..

Nu ska jag göra mig iordning och sedan åka till Flästa för att kalasa för min morbror som fyllde x antal år igår, och sedan blir det Bollnäs för att kolla på Ewelinas projektarbete! Sen ska jag ligga i soffan hela kvällen och kika på Wallander och feta mig, ikväll får jag äta onyttigt igen!

Lördag.

Igår hann vi faktiskt med att hänga på akuten bara för att smart Adde skar sig i fingret och gjorde läraren Karin jätte orolig. Ett limmat finger blev det. Jag har aldrig heller skrikit så mycket när jag åkt bil som igår, alla dessa jävla lastbilar gör mig tokig, jag skrek medans Joel och Adde skrattade..
En italiensk gris fest blev det på kvällen, jag fick vara Filles dejt och hade en riktigt rolig kväll! Men jag måste lära mig ett till språk, i mitt nästa liv ska jag kunna minst fem!

Idag är det beslutångest dagen. Det blir förhoppningsvis fest, vart och med vilka är det största problemet nu, nästa problem kommer nog inom kort! Men jag ska tamefan ha kul ikväll igen :D

FREDAG!

Med en lysande bensin lampa har jag tagit mig till Bollnäs, gjort mini sladdar i två rondeller och ätit max mat med Jennie på media. Det är fredag!
Om en timme ska vi åka ner på idrotten och boxas lite, sedan ska jag äta tacos och umgås med min Felicia. Imorgon hoppas jag på utgång med brudarna efter en skoter dag med Sara och Fille. Min helg kommer bli kung!

Torsdag

Idag har jag pluggat hela kvällen och ändå har jag bara lyckats gjort lite mer än en sida på religionen. Jag kan inte förstå vad som är fel.
Förutom det så har jag varit glad idag, jätte glad faktiskt! hihi ;)

Onsdag

Dansen blev inställd så jag fick följa med Addis på gymmet istället. Jag har blivit så duktig när det gäller träning!
Jag och Adde fick även skotta min uppfart för att vi skulle få ut bilen, 15 min, rekord! Jag har idag skrattat, skrikit, slirat,förlorat och vunnit med Adde. Han är bara bäst!


27

Igår blev jag så arg när min cimon åkte ut ut Paradise Hotel, min favorit spelare! Det kanske är därför jag är på lättretande humör idag, eller inte ;) Puss på Britta för att hon kommer att få stå ut med mig idag!

26 januari

Tisdagar är nog den onödigaste dagen i skolan, i stort sätt varje vecka. Efter att vi slutat tidigt tog jag och Mell en runda på stan och fikade på nk. Bestämde mig för att vara duktig och plugga men så blev det väl inte riktigt, jag gick på gymmet istället med Adde och Jimmy :)

Nu myser jag ner mig med mina fina serier och Paradise Hotel!

25 januari

För det första har jag ännu en gång fått skavsår efter skorna för att jag skulle vara duktig och gå ut och gå med Mell i andra änden av telefonen. Så nu sitter jag här med en blåsa på hälen och tycker lite synd om mig själv.
För det andra så är det ett år sedan Duva blev en ängel, tiden går så fort jag tyckte att det nyss hände..
Och för det tredje så har jag bloggtorka.
Tack för mig.


Söndag 24

Igår hade jag en super bra dag med Sara! Vi fixade lite åt hästarna sen åkte vi skoooooter, första gången för mig den här vintern. Trodde att jag skulle ha träningsverk i armarna idag men dom är väl mer vältränade än vad jag tror haha. Så tog vi en pizza i Arbrå :)
Kvällen sög. Kollade på have you heard about the morgans och sen fick jag sitta och spela sims. Så roligt var det faktiskt inte så jag har bestämt mig att jag ska köpa en egen bil på något sätt.

Blev väckt klockan fem imorse med, då var det bara att kliva upp och vara en liten chafför åt det smarta paret Lina och Joel. haha. Sedan när jag skulle somna om så spelade grannarna musik, så att det hördes in till mig!!!
Idag ska jag städa mitt rum, ett måste! Och ikväll ska jag kolla på Johan Falk, äntligen!

fredag

Äntligen min efterlängtade fredag!
Idag har vi haft historia prov, det gick skit dåligt och det var helt enkelt för svårt.. Sedan skadade jag min armbåge två gånger så att jag fick vara kass på idrotten..
Nu känner jag mig lite små sjuk men hoppas att det går över tills ikväll då jag ska mysa med Mell!


heja Britta!

Idag fick min kära vän körkort!
Grattis stumpilumpi!


♫ jag är glad egentligen.

Idag känndes det som ett hopplöst fall på media när det var dags för den vanliga lektionen, tio i ett. Vilka jävla konstiga lärare vi har, helt knäpp i huvudet men man kan ändå inte låta bli att skratta ÅT dom. Jag kan heller inte vara tyst så jag säger lite små spydiga självklara saker. Men ni vet, "det är som med ketchup först kommer det ingenting, sedan kommer allt på en gång."
En dag som denna längtar jag efter studenten ännu mer!

Min kära dans börjar ikväll, kommer att kännas skönt att börja träna lite smått igen! Var iväg på gymmet igår ikväll med men det är så långtråkigt att vara där själv.. Som sagt, dans ikväll och jag hoppas att vi börjar med koreografin på en gång, jag orkar inte några konstiga övningar som jag inte alls är intresserade av.. Men lite träning tackar jag inte för!

"You’re just another one of last summer’s dreams"

J K

Okej jag har ändrat mig, han är skit snygg!

 


Tisdag och jag tog en sov morgon idag, tror ändå inte att jag missade så mycket den halvtimmen jag var borta.
Men idag måste vi fixa till Carmen lite och kanske plugga lite historia med Britta, det känns som att det behövs.

Jag hatar också den jäveln som uppfann boxern till teven, båda mina kanaler som jag skulle kolla på igår laggade ihop. Om dom inte hade gjort den där jävla uppfinningen så kanske det hade varit bra nu. Boxern bara krånlgar och går sönder iallfall. Kabel teve var kanon!

Min kära lillebror ska idag söka gymnasium. Tänk att han har blivit så stor! Han går ju ut nian till sommaren, men han är då fortfarande min lilla dryga och bråkiga lillebror som jag älskar över allt annat!

Så var denna helg nästan över och imorgon är nästan alla lediga på torsberg förutom lilla media. Det suger men tack och lov för att vi bara går till två!

Igår blev det utgång, igen. Denna gång nykter och chafför :) Förfestade hemma hos Cicci och Svante med dom och Sigge innan vi drog oss mot tranan. Där sög det rent ut sagt, skumt skumt skumt folk så vi for hem ganska tidigt. Men skönt ändå.

Denna dag har jag pluggat lite, måste alltså plugga lite till. Sedan ska jag krypa ner i soffan med chips & dipp (ovanligt va;) och Johan Falk.

skoooooool

Just nu sitter jag pa en fransk dator, alltsa sa fattas det bokstaver.. Men jag gillar Mells dator :D Vi har klassrad och det ar som vanligt. hihi.
Mys med Mell ikvall ;D

14 januari ♫

Imorse började det, jag är snorig! Jag har snorat hela dagen inte mycket men det blir väl mer, hängig är jag också. Därför är det en extra tur att det är helg imorgon så att jag slipper vara borta från skolan en dag till.
Även fast att jag inte är nå pigg så gick denna skoldag ovanligt fort för att vara en torsdag, men det uppskattades!

Pratade lite med pappsen och han hade hittat en bil, en Kalle anka bil som jag kallar dom efter att vi hade en för x antal år sedan ;) En bra första bil tyckte han och eftersom att jag skulle behöva en nu när jag ska ha praktik ute i skogen så skulle det vara riktigt bra, men så var det det där med pengar. Inte för att den är så dyr men jag har nog världens fattigaste familj, inklusive mig själv ;p Så då är det bara onödigt att lägga ut en massa pengar på bil när det finns viktigare saker att köpa, tyvärr men inom en snar framtid så har jag min första bil. Min första bil hihi.

Nu ska jag kolla på historian och sedan ska jag lägga mig tidigt, för nu ska jag bli frisk!


13 januari ♫

En otrolig onödig dag i skolan men ett bra slut i Rengsjö med mina fina tjejer. God mat och skratt, tyvärr för lite tid men det är helt klart tanken som räknas! Mamma fick hämta mig i den läskiga skogen, tog en tur förbi ica så nu ska jag mumsa i mig chips och dipp, usch vad jag älskar det!

Fick ett mail idag om min praktik plats, jag ska få vara på Lager 157! Jag är väldigt glad just nu och kommer också att få bo i Falun i fyra hela veckor. Det känns faktiskt skit bra! Så jag längtar tills februari nu, väldigt mycket.


♫ 11 januari ♫

Då var första dagen i skolan avklarad, vi slutade två som vanligt så det blev inte alls en lång dag tack och lov. När jag kom hem så däckade jag i soffan och mådde inte alls bra. Men jag har iallfall varit och rättat till ryggen så nu känns den bra iallfall, än så länge :)
Imorgon blir det nog ingen skola, känner mig inte riktigt pigg så då stannar jag nog hemma en dag och vilar upp mig. Inte likt mig men jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu när det är det är så mycket som ska göras denna period innan studentetn, åh studenten!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på HP innan det blir spårlöst försvunnen och Paradise Hotel.

<3



Ett jätte stort grattis till min fina fina Jenny som fyller 19 år idag. ♫

8 januari ♫

 Igår var det dags för att säga hej då till Felicia, igen. Det slutade med en kanon kväll i Bollnäs efter att vi kört bilkurragömma i några timmar. Fick hämta upp Dennis för att vi skulle klara av det. Men ack så roligt vi hade! ;d

Ikväll kanske jag tar en tur till Röste för att välkommna min kära vän Melanie hem igen! Det var på tiden! Och imorgon blir det fest med utgång för att fira min fina Jenny, 19 år redan :)

5 Januari ♫

-22 ute. Det är på tok för kallt enligt mig!
Ikväll blir det troligtvis utgång med Cicci och kanske några till :D Det kommer bli greaaaaat!
Nu ska jag leta fram bikinin och gå till sporthallen för en simtur med Cicci, och även prata klart med Brittis! ;)


Jag tänker nu härma min kära vän Britta med att göra en sammanfattning av 2009.

Januari.
Nyår från 08-09 firades i kära Vallsta med mina fina vänner, stod ute på Saras gård med champange och skrattade in det nya året, som vi hade bestämt skulle bli det bästa.
Jenny, Viktor och J.Larsson fyllde 18 och kära Marre 19 :)
Det blev en del skoter åkning med min bästa vän och hennes dåvarnande pojkvän eller vad han nu var under denna månad ;p Jag och Fille hade lan och HP-maraton. Min gamla klasskompis var med om en olycka och misste sin pappa. Min familj fick ett plågsamt dödsbesked efter att mammas bästa kompis somnat in. 
Januari var pest och pina.

Februari.
Lunie fyllde 18 och min dator fick virus. Hamnade på torsbergstranan med fina vänner från Alfta och hamnade på Åsen för en bandy match med Jens och Magnus.
Jag tog tag i skolan på riktig och började bli kallad för pluggis i klassen, någonting som aldrig hänt för hihi.
Magazine gjordes och hela klassen blev osams men lyckades ändå få till en bra tidning.
Dagen före alla hjärtansdag mysfest med Fille, Sara, Forskarn, MoppeD, Rickard och Peter(tror jag). Alla hjärtansdag fortsatte mysfesten i Filles härliga lägenhet med Karro, Britta och självklart Fille.
Jag lyckades än en gång pierca naveln och slutade månaden med en fest i F's lägenhet där Britta brännde armen.

Mars.
Sara, Olle, Emil och Jimmy fyllde 18 år.
Sofies mobil blev stulen på skolan. Jag och B hamnade på förfest uppe hos Karro för att sedan hämta dom med nattbussen i Bollnäs igen ;)
Gjorde Stockholm på stan och sov på samma hotel som snygga killar!
Jag slingade mitt hår och blev sjuk. Två gånger på samma månad tack vare att min lillebror smittat mig med streptokocker. Sista och första gången jag blev sjuk det året.
Åkte till Falun och mös med familjen där.

April.
Började gyma med mamma och började övningsköra efter mitt uppehåll under vintern. Vi fikade med våran dåvarande fika grupp och jag led av mina skavsår på hälarna..
Mamma fyllde 40 och vi ade 22 personer uppe i vårat vardagsrum som överaskade mamma så att hon ramlade ner i trappen, en fart fylld fest som både jag och Fille uppskattade!
Jag och mamma städade för fullt en gång i veckan i Bollnäs och Jenny beställde våra Peace and love biljetter!!!
Långfredagen spenderade jag hemma hos Andrea med fina fina människor! Tog en tur till Roren i två dagar med Fille, Sara och Karro. Det gillades!
Tog bort mitt första födelsemärke.
Sista april spenderade jag i Orbaden, gick på pencillin med drack ändå. Tog med ett gäng till Arbå och somnade fint hemma hos fille :D

Maj.
Storebror fylle 22, Thomas, Adde och Joel fyllde 18.
Drog en fest hemma hos Mell med brudarna och några killar. Det blev kanon!
Började hänga med Fille på fotbollsplan på kvällarna för att prata av oss och blev kär i Ryan sheckler!
Vi hade plågsamma nationella prog och jag hamnade på äventyrsbadet i Sandviken med Sara, Jimmy, Hilma och Ottilia.
Jag och Britta hittade våran vår låt, Silly Boy.
Jag lyckades komma in på 18 tranan men gjorde aldrig om det igen haha. Jag bytte ut min cykel, åkte till stockholm och firade storebror och var på crusing i Söderhamn.
Blev inlåst på torsberg en hel helg för dansträning och uppvisning. De två varmaste dagarna på året!!

Juni.
Edwin 2, Mell 17, Britta och Jocke 18.
Kusinens Bal och Student. Skolavslutning med party hos Fille, pinsam vurpa på Esplanaden och ännu en dansuppvisning.
PEACE & LOVE med ett helt gäng av underbara brudar! Sommarjobb i två veckor på Ängslunda och min mun var sönderbränd, neger läppar!
Midsommar med bröllop och efterfest i Arbrå där Karro bodde en del av sommaren.

Juli.
Pappa 46, Erika 36, Vilma 3, Fille 17, morfar 68, Ewelina, Ollas och Viktor 18 år.
Björn Rosenström ännu en gång och en helkväll på parken där jag kunde köpa alkohol själv, utan legetimation.
Cyklade för det mesta mellan Arbrå och Vallsta. Nästan inge Orbaden eftersom att vädret hade gett upp..
En dag/kväll fick jag världens plåga till huvudverk! Käkade pizza och spelade kort på saras balkong. Brännbollsyra och Rorenfest, en trumhinna gick sönder.. Grillade hemma hos Fanny.

Augusti.
Emelie och Magnus fyllde 18.
Första kvällen for vi ut på sjön med flotten när det var Orhalla för att lyssna på Tomas Ledin, hamnade i ett jävla oväder men hade en rolig kväll för det.
Faster och Farbror hade sina födelsedagar och jag satte igång med att olja staketet..
Mina älskade släktingar från Blekinge kom på besök!!!
Gjorde stan i Gävle med Britta och Sara och jag gjorde mitt sista matte prov för livet, jag fick G!
Sara stack utomlands och mitt sista skolår började. Jag började hata tandläkarn ännu mer.
Jag började också hänga på Driver.

September.
Kusin Johan 16 år och Farfar 68 år.
Medianerna tog en dag på Järvzoo, som visade sig vara riktigt roligt! Mediahuset blev sig inte likt när våra fönster försvann och det blev till och med sjuk. Vi fick vara ledig i mer än en vecka.
Min kära dans började! Vi hade en mys kväll hos Modd och jag köpte min balklänning!
Åkte på bilbingo några gånger med mamma, utan vinnst..
Jag målade klart staketet!
Lunie blev faster och Karro blev moster :)
For till Stockholm för att hjälpa storebror att flytta.

Oktober.
Linnea, Tom och Jennifer blev 18 år. Linus blev 15 år :)
Jag lämnade in min mobil på lagning för andra gången. Jag tog ut min piercing i läppen..
Jag fick tanka en bil för första gången. Bästastebäst ringde mig mitt i natten och gjorde både min natt och dag!
Dansuppvisning ännu en gång, jag bokade halkbana.
Knäppte vårat sista skolkort och jag drog med Mell på bio, Flickan som lekte med elden.
Adde fick körkort, jag och Britta bokade studentkryssnings biljett! Vi beställde nog student mössa med.
JAG FYLLDE 18 ÅR!!!

November.
Första snön kom och jag tog tag i mitt projektarbete.
Lars-Göran fick en hjärtinfarkt och mina vänners vän blev en ängel.
JAG FICK KÖRKORT!!!! Ewelina fick körkort!!!!
Jag backade ner i ett dike.
Bloggen fick ett nytt utseende och vi firade Andrea.
Jag Mell och Modd tog en biltur till Falun för att gå på bio, lätt värt!
Jag blev skaaaapligt less på skolan och ville verkligen hoppa av.
Förfestade med käraste BB och hamnade på Tuppenz med brudarna för att se Björn Rosentröm igen. Och jag hade dansuppvisning igen.
Ljusstakarna kom upp och det luktade lussebullar i hela huset!

December.
Jennie blev äntligen 18 lika så Bellutt och Dennis drog iväg och blev 19.
Jag var nära på att krocka med ett rådjur och bil, men lyckades krocka med en släpvagn.
Jag och Mell gick på bio igen, Lufftslottet som sprängdes.
Vi drog igång med Carmen och Lunie fick körkort!!!!
Vi fick äntligen vårat efterlängtade jullov.
Firade Erica, Jennie och Bella på samma vecka. Mycket fest så att säga!
Jag firade jul med min kära familj och drog upp till fjällen med bröderna, pappa, Erika och Sofie. Firade nyår där och det är ett utav de bästa val jag gjort -09.

2009 var ett dödsår, fler dog än vad som står i denna sammanfattnig.
Så jag säger det detta år med, 2010 kommer bli bäst!

3 januari ♫

Borta bra men hemma bäst.
Nu är fjällen dagarna över och jag ångrar inte alls att jag följde med. Det är nog ett utav mina bästa val som jag gjorde -09.
I fredags gjorde vi en häftig kvälls utflyckt till en igloo. Efter att pappa och Edwin halkat och att jag åkt skridskor på mina hala uggs så tog vi oss ner till igloon och till forsen som var täckt av is och snö. Det var vekligen värt pengarna.
Igår lördag tog vi en tur till backen iallfall, det visade sig inte alls vara lika kallt i Åre som det var i Duved. Så Edwin fick prova på att åka och han har en lite dålig balans men det ska tränas bort!
Jag och Edwin la oss i Linus säng när vi kommit tillbaka och kollade på Tom och Jerry, vips så sov båda två middag :)
Kvällarna gick åt till spel, godis och alkohol. Det kallas semester!

Men nu har vi kommit hem och jag lider så fruktansvärt eftersom att min rygg gör tio gånger ondare nu när jag åkt bil och i stort sätt delat på 1 ½ säte.. Men snart så ska det fixas till!
Jag sökte också jobb och praktik plats i helgen, så nu håller jag tummarna för det bästa!

  

1 JANUARI 2010 ♫

Första januari 2010 och jag ser på det såhär; Undra vad det är för jävla skit saker som ska hända denna månad som ska sätta sina spår resten av året.
Förshoppningsvis kanske detta blir en bra månad för omväxlingsskull så att jag kan bli lite mer possetiv, det skulle kännas skit bra!

Jag befinner mig alltså i fjällen, i Duved. Här firade jag nyår med min familj och jag upptäckte att jag är ganska bra på vem vill bli miljonär, bättre än vad jag trodde iallfall. ;p
Min mini bror håller nu på och hjälper pappa med frullen som jag verkligen längtar efter, dock så är jag sugen på godis.. Men Edwin undrar istället om vi ska dricka snapps till frukosten? Haha, han är då allt bra han min lillebror.

Det är ganska sådär i väder här idag, jag tror att det är kyligare idag så det blir nog innen åkning i backen idag. Inte för att det gör mig någonting för jag har lagt ner med det.
Nu tillbaka till verkligheten då minibror grinar och skriker för att han inte får som han vill. Han kanske är lite lik mig ändå.

RSS 2.0