tis

Igår så insåg jag ännu mer att jag inte ska ha bil och körkort. Min bil är nu trasig igen efter en krock med staketet.. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så jag blev en bitch och åkte med lillebror till bion för att se Harry Potter 7 och bra vad den!

27 - Monday Morning

Alltså denna veckan har varit så himla bra, dålig, irriterande osv. Jag har iallfall rättat till ryggen och känner mig nu mera som en människa igen, Jenny har jag haft på övernattning och vi har gjort två försök till att åka på ikea åt Jannica. Första gången kom vi inte ens i väg och igår när vi skulle åka fick vi vända i Tönnebro. Vilket jävla väder!

Igår var jag, Jenny, Viktor och Dennis på Spicy Cow och åt god mat. For vidare hem till Viktor för att dricka öl och leka med lego, jag älskar att leka med leksaker man känner sig som ett barn igen! haha. Jag och grabbarna for iallfall hem till Krug på fest medans J åkte hemmåt. Öl drickande med massa grabbar innan nattbussen tog mig hem.

Jag och Linus har hjälps åt här hemma idag, han har dammsugit hela huset och jag har skottat diskat och städat mitt rum. Gjorde en dålig upptäckt! Jag tror att det är en fuktskada i min tapet, nu kommer mamma bli lagomt glad..
Ikväll ska jag festa, hemma hos Ollas innan vi far vidare mot älskade tranan för att se Mustasch!

22 November - Battlefield

Först så vill jag gratulera Amanda som fick en dotter igår! Jag fick också någonting igår, min första pepparkaka för i år av min bästa vän!

idag är ett ljus tänt hemma hos mig. tänk att ett år redan gått..

lördag 20

Har varit på en grymt spännande innebandy match idag, Bollnäs som vann med 9-8 över serieledarna, kung!
Nu ska jag göra mig i ordning och åka på fest. Men va? Ska du festa igen?! :O - citerat av Melanie haha. Fast ikväll blir det nog nykter och jag hatar det.
För övrigt så snöar det jätte mycket, snart jul!

Puss!

101115


Mitt älskade brorsbarn!

pappa <3

Farsdag, min älskade pappas dag.
Jag älskar dig.


13 november - one year

Gissa vem som har haft sitt körkort i ett år? Grattis Frida!

12 November

Igår kom pappa hit med min efterlängtade bil! Och jag har inte hamnat i diken än fast att det är snöväder ute, så jag hoppas att pappa nu kan godkänna mitt körande och låta sovandes artister åka med mig :) hehe.
Nu ska jag hjälpa mamma med tacosen, göra mig i ordning och sedan fara på fest i Alfta, dags för att fira Andrea!

Puss.

9 november

Jag säger som killarna: Kom precis hem från ett skönt gympass.
Och det snöar!

Halloween lördag.

Tog en roadtripp med Linus till Orsa i torsdags, lämnade bilen på lagning och fick köra pappas "lilla bussen" som Edwin kallar den. Hade en sleepover i Falun och blev väckt klockan sex av att Edwin satt och hammrade inne i sitt rum, inte så populärt hos mig.. Hade morgon mys med båda mina småbröder innan vi for till stan. Jag och Edwin dansade framför spegeln inne på Jack and Jones Hahaha! Han har också lärt sig att pappa ska bli farfar och han kallar sig själv för farbror Edwin och blev överlycklig när han fick se ultraljudsbilden på bebisen :D

Nu inväntar jag Fanny, Fille och Alex. Vi ska häva i oss alkohol och dra vidare mot Halloween Tranan. Jag är i år utklädd till mig själv, kanske lite tråkigt men vad gör det. Jag har också pratat med Britta idag, min fina Britta!

Kom också att tänka på ett minne från förra Halloween, Modd som inte hör skillnaden mellan HaLLowen och HallowEEn. Ett gott skratt för en bra start på kvällen :D
Puss!


Onsdag 3

Gävle resan som jag och Jenny gjorde idag känndes inte så lyckad,  Sol i ögonen, promenad i spöregn, lång tur inne på Ikea, bilresa i spöregn och skapligt dåligt med kläder i kassarna hem. Men jävlar vad roligt vi hade det!
Tog ett 40 min gympass och sedan har jag hängt med grabbarna på sporthallen, och dom trivs jag med!

NOVEMBER 2

Jag tycker att helgerna går för fort, det gör dom men jag hade ännu en lyckad helg. Snacka om att jag är bra på det!
Blev lite fredagsmys hemma hos Sara och Hellsén i fredags, kikade på nya Beck filmen - Levande begravd. I lördags hade jag och Linus kalas nästan hela släkten var här och vi fick fina presenter! Bjöd även Olle och Jocke på fika innan jag, Jens och Jocke började häva i oss alkohol. Efter någon spya av Herr T så var vi framme i Bollnäs. Hamnade på Tranan i någon timme innan hemfärden hem väntade.

I söndags låg jag i sängen hela dagen innan det blev bestämt för att åka till Vallsta byn så att Jocke kunde fixa mina däck, riktig guldklimp till kille det där.
Igår gymmade jag igen och Peter Stormare var där! Den ni! Köpte mig ett nytt kort så nu jävlar ska jag få en fin kropp till jul.

Idag har jag varit på möte, på mammas jobb och på Vandra. Tråkigt! Avslutade med mat på Roy's med Dennis och Lingh :)

Snart gym och imorgon Gävle!

RSS 2.0