Uttryck.

Idag har jag så mycket tankar. Jag vet inte varför jag ska tänka så mycket men det bara kommer. 
igår var det en ganska sorglig dag, Jenny kramade om mig och såklart så brast det. Tårarna började rinna helt utan förvarning och på ett sett fattade jag inte varför dom kom. Jag vill ju inte bli ledsen över det där för jag vill egentligen inte bry mig men jag kan inte hjälpa det. Det kom ju inte mycket tårar som tur var men jag åkte ändå hem, jag ville inte ha tanken i huvudet att du kunde sitta på bussen. 
Det är ju inte kärlek mellan oss, det bestämde jag mig för från första början, men jag fattar ändå inte vad det är?  Man kan ju egentligen inte rå för för vad man känner men jag tror eller jag hoppas på att jag tror att jag känner mer än vad jag gör. Det där kanske blev lite kompliserat men jag vet inte hur jag ska förklara det på annat sätt. Vi har ju ett ganska starkt förflutet och det verkar som att det förblir så.. 


Jaha?

Ja nu känns det ju mycket  bättre.. Varför ska jag bry mig? Du är ju ändå ett jävla svin!  Jag vill inte, jag vill inte!  ÄCKELBARN!  

Helgen.

Jag tror att jag börjar bli sjuk.. Mitt huve känns tungt och varmt plus att jag är helt slut i kroppen..

Helgen har väl varit bra förutom att det kom upp lite skumma saker som var lite tråkigt men hoppas på att det löser sig.
Fredag: Förfest hemma hos lillen :) Jag, Sara, Jenka, Frida och Petra, riktigt roligt :) Sen bar det av till tranan där jag också hade satans roligt, gjorde en vurpa på dansgolvet också ;)
Lördag: Jag, Jennifer och Joel satt hemma hos mig och käkade chips och dipp. Det blev ganska mycket prat i telefon med. Så kom Sara senare på kvällen så följde jag med henne hem till Vallsta. :)
Söndag: Jag och Sara åkte skoter från kl elva till kl fyra. Det var riktigt roligt :) Sen så sov jag och Jennifer där :)

Jag fattar liksom inte vad det är med er två grabbar. Vi kom ganska nära varandra och nu finns det inte ens ett litet hej att säga? Och du du är bara fram och tillbaka, du kommer och går.. 

Bollnäs

Ikväll blir det tranan, det kommer säkert att suga.. Eh shit the same ;D

Ett vad.

Idag kommer jag vinna mitt och Addes vad ;D Känner mig ganska stolt ;D WAHAHAHAHAHAHAH


Bollnäs - SAIK - 6-3 så jävla svinhärligt!!!!! ;D

...................

Jag och Lina gymmade igår, har as ont i arslet och i armarna idag ;p Uhhh. Så sov vi hemma hos Joel och så klart så sov vi över, fast vi han med halv åtta bussen :) Idag ska jag till tandläkarn också blir det väl bandy, om jag hinner hem till dess då ska var hos tandläkarn kl tre :( Har tappat min sak som jag har i gommen så den får jag väl tillbaka :S Blä!
Jaja hejdå! :)

mellanvägen

Nu har vi flyttat klart så nu är det bara att städa i lägenheten ;p Det är as skönt :) Hihi.

På fredag blir det väl tranan och jag är as suger på att dricka nu! :D

Fredag = Flytt

Inatt var det sista natten i lägenheten. Jennifer sa att hon kommer sakna lukten, jag kommer nog att sakna allt men jag har ju mina minnen.. :) Nä det ska väl bli skönt att flytta till hus igen.. 

Igår stod jag och Jennifer vid dagis också stog det två stycken inne i skogen och kollade på oss, jag hejade men dom ville inte heja tillbaka.. Jennifer var ganska rädd men vi såg att det var småbarn :p Det var lite kusligt.. 
Jag och Jennifer käkade också chips och dipp plus att det var handboll på teven ;D Fan va jag saknar den sporten.. 

Ikväll blir det att hjälpa till med flytten, sen om det dyker upp någonting annat mot kvällen får vi se :) På lördag är det iaf bandy BOLLNÄS - Sirius och efter bandyn vet jag inte vad som händer :p På söndag så ska jag iaf kolla på ONE TREE HILL och säkert så måste jag väl packa upp i mitt nya fina röda rum ;D HIHI ' 

Näe nu ska jag redovisa ett arbete som jag gjorde i fredags, har inte en aning om vad jag ska säga ;p HAHAHAH!

Musiiiiiiiiiic ! "

Music is my way of thinking .. 

Bara vissa..

Vissa dagar, men bara vissa dagar..  Dom ända är perfekt! 

08.30

Usch det är så tidigt på morgonen.. Ingen sovmorgon har vi kvar heller, blä! :p

Fredag & BANDY ;D

Wiiiiiiiiiiiiie ikväll blir det bandy på hällåsen (stavning?). Det kommer att bli en dunder match, eller vi hoppas på det ;) 
Sov hos Sarisen inatt, jag somnade ganska tidigt, HAHA ;D Så nu har vi inget att göra tills klockan tolv för då ska vi knäppa lite kort ;D Hihi. 


Jag passar på att vara glad när allt känns bra..

Födelsedagsbarn ;

Jen is 17 år idag! ;D  Grattis till min lilla gogris =) 








Blir det bara värre? 

:,(

Vad kommer att hända efter det här? 
Helt otroligt men nu vill jag bort härifrån, tänk er jag vill bort!.. 
Allt blir jobbigt men jag måste klara det, jag ska klara det..  För min väns skull.. 

Det kommer bara mer och mer känslor...

Onsdag.

Vaknade och var så jävla trött, fast jag kom upp :D Så nu sitter jag i skolan, jag och Jen har precis framkallat en film till våran redovisning så nu väntar vi på att den ska bli klar i vattnet ;p Helt otroligt så är jag på väldigt bra humör idag, hoppas på att det fortsätter så =) Hihi.
Ja, Jen ska hjälpa mig att få msn på telefon ;D Fett nice. 

Vad ska jag säga? Vad ska jag göra?  

Nu börjas allt igen..

Jag vill inte, jag orkar inte. Jag trodde att allt skulle sluta, blev det så? NÄ!!!!  Jag pallar inte att må dåligt igen, jag vill koppla bort det men det är ju lättare sagt än gjort..  Jag fattar inte vad det är som har hänt, vad är jag för dig? Ser du mig som en person som inte har några känslor som du kan komma och gå till?! Glöm det!!!
FUCK YOU!

?*?*?*

Det kanske var ett misstag? Varför skulle jag?
PSYKBRYT! ;

2008 HÄR KOMMER VI!

GOTT NYTT ÅR; 2008 HÄR KOMMER VI! ;D

RSS 2.0