22

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Eriks födelsedag Hurrrra Hurrra Hurra!!!
igår bakade vi, idag har jag städat lägenheten, snart ska jag till bollan med Malin för att köpa presenter och sedan blir det kalas! :D


pill pill

vi låg i en varsin soffa och spelade bowling på min telefon, jag vann fyra matcher av fem. jävligt grymt om jag får säga det själv! nu har jag knäppt på tv4 sport och ska kolla på dam derbyt mellan KAIS - Falun. sedan ska jag få massage av E, jajjemen det har han lovat!


VI DRAR TILL FJÄLLEN

okej för att sammanfatta hela resan så tar jag linneas (neger) blogginlägg ;)

Porrstudio, fjällya, Afterski, Pulka, Madrass, 
Skidor, Handboll, Bandy, HARRYS, Snyggvakt, 
Handlarn, IcaMaxiMän, Torrjuck, Luftgitarrsolo, Småpojkar, 
Hiphopgubben, Förskollärare, Karatefylla, Tåget, Scenhäng, 
Headbang, Dödsring, Schlager, Slagsmålsklubben, Dead by april, 
Tredrag, Experium, Sälfjällstorget, kåta killar, Mintu, 
rödvin, vitt vin, dooleys, shotts, tre apor, 
öl, naket, cyklop, underställ, spya, 
tacos, pizza, förfest, efterfest, huvudvärk, 
lite sömn, Taxi, backen där alla ramlade , oboy, dansband, 
plåsterpojke, vimmelfoto, videobloggar, fyllesamtal, fyllesms, 
fyllefacebook, popcorn, lockar, sminkproblem, trasigt skoställ, 
vad hände?, trasiga telefoner, myslimpa, rim, rock, 
80-tal, 90-tal, kärlek, nekad ingång, för mycket packning, 
bandage, glädje, lycka, minnen för livet!

myslimpa

nu är våran hälsoresa över för den här gången och vi vet redan nu att vi gör om det igen! ett jäkla bra avslut på våran resa fick vi i lördags. hamnade på förfest, blev bjuden på inträde på Harrys, skakade rumpa med tjejerna, stod längst fram till dead by april och fick en vattenflaska av dom + att dom tog på min hand, lagomt mallig tjej som sprang runt på Harrys efter det ;)

igår morse klev vi upp innan åtta för att städa och checka ut innan bilfärden hem började. ett stopp på mc donalds innan jag landade hemma i falun, åkte på kalas och sedan skjutsade pappa hem mig till ovan. borta bra men hemma bäst ♥

den här resan har varit en utav de roligaste saker jag upplevt, jäklar va roligt vi har haft!


After sko

gårdagen spårade, det spårade så mycket! hela högen stup fulla, fyllekörning med pulkan, några vurpor, visnning av rumpan och krossade glas. anna kom inte in på harrys så jag stannade hemma med henne, gick till dom för att äta tacos och bli galen på min telefon.. tänkte vara smart och sätta lås på den utifall att jag skulle tappa den men jag var för full för att komma ihåg vad lösenordet var och efter 15 gånger hade jag inga fler chanser på mig. skulle skriva i e-postadress och lösenord, öhm okej? svor och var förbannad, valde att lägga mig tiiiidigt och sova tills att mina pendlare kom hem. när jag vaknade på morgonen fungerade det fortfarande inte med telefonen så jag fick ringa till HTC kundservice och det slutade med att telefonen blev återställd. blev glad tills jag insåg att vissa nummer är borta och att spelen är borta vilket betyder att mina rekord också är BORTA! men telefonen fungerar tack och lov :)

idag gick vi på after ski och åt pizza samt drack alkohol. tredrag spelade, jag och linnea hamnade i en lång ringdans, sedan fick vi med oss mia och ställde oss framför grabbarna och rockade! lyckad after ski eller var det after sko?
nu korkar vi upp igen sista kvällen och öser till dead by april på Harrys!

peace!

sälen levererar

efter sju timmar kom vi äntligen fram till våran pytte lilla stuga i sälen. sex stopp på tre mackar, Lager 157, Mora och Stadium, alkoholen smög sig fram i bilen och vi satt alla sju tjejor i våran stuga och förfestade innan vi ställde oss i världens kö på Harrys. Dansade till 90-tal och såg slagsmålsklubben men tyvärr så såg jag inte övningsköra SKRÄLL! dansade loss med brudarna och somnade fint på överslafen i mitt och mialottas rum :)

idag tog carro och sandra på sig skidorna medanst jag mia anna linnea och natalie gick för att leta efter en pulkabacke, hittade vi någon? NEJ. gick hem till stugan och påbörjade alkoholen. nu ska vi laga mat och sedan dags för after ski! 
 SÄLEN LEVERERAR!

we run the night

uppgifterna är inskickade, packningen är färdig och en heldag med jenny är gjord. nu kan jag somna fint i min älskades armar och imorgon drar vi till sälen!!!!!

oh happy day

alla uppgifter är gjorda och tentan är klar tack vare all hjälp från mina fina pendlare! kursen är nu avslutad och allt ska vara inlämnat senast fredagsnatt men här sitter jag en tisdagskväll och har precis gjort klart allt. MYCKET NÖJD ÖVER MIG SJÄLV. det gör att jag längtar efter helgen ännu mer!
för att fira kursavslut valde jag att göra någonting som jag aldrig gjort förut. jag lagade pannkaka till middag!!! det gick och äta men nästa gång blir den bättre ;)



samtidigt som jag äter pannkakan kollar jag på handboll på teven och jag följer bandyn på datorn. det går en aning bättre för sverige som leder med 15-10 än för bollnäs som ligger under med 6-2.
snart ska jag ta en dusch och mysa ner i soffan och invänta tolvslaget ♥


the important thing of my life

"last person you see before you fall asleep at night? Derek Shepherd"

last person you see before you fall asleep at night? Erik Ladänges - and I love every minute of it!

 


piece of my heart

kylskåpet är tomt, skriver en inköpslista men vet absolut inte vad jag ska äta ikväll.. ändå känner jag mig lite extra vuxen när man får ta tag i allt det här själv. njuuuuter en aning faktiskt! sedan har jag en tenta som ligger här bredvid men som inte blir gjord. känner att pressen börjar smyga sig fram eftersom att vi har kursavslut imorgon och allt ska vara klart innan onsdag för sedan DRAR VI TILL FJÄLLEN!


söndag 15

idag mår jag bra men vid sju tiden imorse mådde jag förjävla dåligt. men vi hade en fin kväll hos jenny med väldigt god mat och fina vänner. en vurpa senare var vi på efterlängtade tranan! träffade gamla vänner och hade en jätte bra kväll. maxmat och bussresa hem innan jag somnade fint.

snart kommer agnes och peter förbi, vi ska kolla på film och äta taco dipp som erik har gjort :)

you are still a part of the team Q

fredagskväll, jag for hem till mamma för att lämna tvätt och umgås lite. åkte upp till jannica och myste med nike. vi kollade på eric saade som prinsessan är helt galen i och lekte affär :) "kolla va svettig han är, vilka muskler, jag vill ta på honom!" ord från en snart femårig tjej ;)
kom hem till ovan och satte mig ner för att plugga! förstår inte att jag gjorde det men jävlar va bra eftersom att jag lyckades göra klart tre uppgifter under hela dagen. AWESOME!

jag går nu runt i mina nya skor med 15,5 cm klack. övar mig inför kvällen då vi ska fira jenny. mat alkohol och tranan står på kvällens schema :)


tummen upp, eller ner?

idag var det dags att träffa pendlarna för en pluggdag i Ockelbo! jag älskar hur vi tar tag i pluggandet direkt när vi kommer fram men efter några minuter har vi tappat ämnet och börjar prata annat istället, vi pendlare är för underbara ;) när jag och mia försökte oss på att göra uppgiften påbörjade sandra våran packlista till sälen, det blev ungefär en punkt. en viktig punkt! åh vad jag längtar, fyra dagar i sälen med härliga blivande förskollärare!

ikväll skulle jag fortsätta plugga, vilket jag gjorde tills att det slog tillbaka och jag kunde verkligen inte koncentrera mig. började diska men det hjälpte inte så jag drog mig ut på en promenad i ett kolsvart ovanåker för att rensa tankarna och få ny energi. tror att jag lyckades så nu ska jag få klart mitt anmälningsbrev!

congratulations

nisse 21 år!


shut up

ny vecka. nya brillor. nya linnen. mat i kylskåpet. plugg på att göra listan. skolan börjar. erik är hemma. nu känns allt bra igen!
inatt har jag sovit så bra, inga konstiga drömmar bara legat i eriks famn hela natten. längesedan jag sov så bra! och nu står han i köket för att laga middag åt oss. romantik.

imorgon ska jag hem till nisse på födelsedagsfika, stackars flicka och blir 21 år. nu blir hon gammal! ;)

E

idag är det dagen som jag längtat efter så länge, idag kommer han hem. min erik kommer äntligen hem! om några timmar har jag honom i min famn igen, idag är jag världens lyckligaste tjej!


YEY

laddar upp för party med malin, erica och camilla, tranan here we come!

4-1

FÖR VI ÄR BOLLNÄS OCH ÅSEN ÄR VÅRT HEM OCH INGEN JÄVEL KOMMER HIT OCH TAR POÄNG!!!!

Heja Heja Heja Heja Bollnäs!

vi har precis ätit mat, nu ligger vi med en varsin dator i sängen och följer Bollnäs-Edsbyn matchen, vi är lite lagomt nervösa!! snart ska vi börja göra oss i ordning och börja dricka grogg för här ska det festas!

BOLLNÄS GIF ÄR DOM BÄSTA!

uppis

jag befinner mig i uppsalalalalalalala hos mell, myst på stan och nu har vi precis kommit hem. känns skönt att vara här och absolut nu när hon tänker åka iväg till Australien! :/

3 dagar ♥

Bal & Student 2010

rensade i mina lådor, hittade en skiva med bilder från balen och studenten som jag inte hade sett förr, ett gott skratt för dagen!

 
















längtan

två veckor kvar tills pendlarna intar sälen!
 citerat av Sandra "Strunt i backen bara jag har nära till Harrys så vi kan dricka vin!!!"

and it felt so good

bara älskar att det är andra januari och är utan pengar, just love it! därför köpte jag ingenting när vi gick på stan idag, INGENTING! men vi åt mat istället förjävla gott med mackerian på krockis. upptäckte halka på vägen hem och vi fick skrika lite när snön blåste upp på rutan, vart kom den ifrån?! hahaha!
när jag kommit hem ringde en gammal vän, fruktansvärt längesedan men alltid lika roligt :)

bestämde mig för att gå igenom mina bilder på datorn i brist på annat så hittade jag ur gulliga bilder på edwin från när han var liten, nu mår man bra!
  
 

happy new year!

gårdagen blev som förväntat awesome! god mat med tjejerna innan resten av folket kom. vi hann också med att fylla hela lokalen med rök och vi trodde att det var kört att vi skulle behöva flytta hela festen men det gick bra efter att vi öppnat dörrarna. fick ett samtal från thailand där dom firade nytt år sex timmar innan oss.
festen fortsatte efter tolvslaget och vid fyra tiden åkte de sista personerna hem, jag och britta bestämde oss för att sova kvar. kanske en aning dumt gjort eftersom att vi sov på golvet UTAN kudde så idag känns det en aning i nacken..












RSS 2.0