peace & love 2011

om två timmar börjar jag min resa till peace and love, idag är det dags, nu är det nära!


OHYEAH!

midsommarhelgen är över och den började så underbart jäkla dåligt. min bil gick såklart sönder (ovanligt va) så jag åkte hem från skräddrabo med tårar i ögonen, ja jag bröt ju ihop fast att det bara är avgasröret som gick sönder. hamnade istället på fest i orbaden och jag tror lite att det var meningen att jag skulle dit från början, många tecken som tyder på det om man ska tro på sånt :) kvällen blev iallafall bra och självklart oförglömlig, iallfall resan med bilen ;p

i lördags föreslog jag att vi skulle festa igen, vilket vi gjorde eller iallfall jag melanie sofie britta och andrea. vi hade kul, men jag har haft roligare på kära tranan!
och igår var jag med mamma linda och anders på järvsömarknad och åt langos, typ så hääääääääääääääääääär gott och sedan satt jag hemma hos viktoj med jenny och dennis och lekte  med lego ;)

har gjort en runda på stan idag, hittade lite fint åt albin som han ska få när jag träffar honom och även lite åt mig själv :) nu ska vi äta grillat och sedan fortsätta packa. PEACE AND LOVE IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!

fyller jag år?

igår kom karro förbi en sväng på kvällskanten och hade ett paket med till mig för att jag knäppte kort på hennes bal och hon har inte ens fått bilderna är, snäll kompis jag är! hon fyllde på min mobil också fick jag ljus och två jättefina ljuslyktor! idag gjorde jag min sista dag på dagis och även då dök ett paket upp! en liten vattenkanna med blommor i! jätte fin var den och jag blir så tacksam att mina arbetskamrater gav mig den! blir alldeles rörd! vi hade ju midsommarfirade, vi fick dansa runt en stubbe istället för att dansa runt stången men det gick det med ;)

nu ska jag åka till mitt andra jobb innan jag går på semester i en vecka! awesome!

070622 edwin

idag är det min lillebror edwins födelsedag, fyra år gammal blir min lilla skatt :)

sötnosen under sina fyra år.





Edwin fyller två år :)


jag älskar dig!

peace & love 2011

om en vecka är det dags!


ÄR VI NÅ LYCKLIGA? JA!

MEN ÄR VI NÅ LYCKLIG ELLER?! DET BLEV EN POJK, EN ALBIN. jag är fruktansvärt glad och kan inte sluta kolla på bilden som sara skickade på dom två. känns både ovärkligt och helt underbart på samma gång. min bästa vän har blivit mamma och min barndomsvän har blivit pappa, det är lycka!

är vi nå lyckliga idag?!

åååååh är vi nå lycklig idag?! Sara ringde vid halv tolv inatt och berättade att hon kanske skulle in till förlossningen eftersom att hon hade 13 min mellan värkarna. Hade fått ett sms vid halv fyra inatt och då var dom på plats, öppen 4 cm och vid ett idag hade vattnet gått. så ÄR VI NÅ LYCKLIG IDAG ELLER?! HELL YEAH!
men nu har jag inte hört någotning sedan klockan ett så nu vet jag inte alls hur det står till, men den är påväg! min älskade Sara blir mamma idag! eller ja, jag antar att den kommer idag, den borde ju göra det.


så kör vi på en bild från 2008.

PUSS

heeeeeeeeeeeeeeeey

såhär dagen efter har jag, jennö, erica och melanie fetat oss ungefär hela dagen samtidigt som vi solat ytterst lite och kollat på en as bra skäckfilm! eller nej så bra var den väl inte? det blev en fail.
och jag har fått nya blåmärken, förstår inte riktigt vad jag lyckas med när jag festar men det är säkert min kropp som jäklas.

ja så är det bara åtta dagar(!) kvar innan bebis är beräknad och 9 dagar(!) kvar tills peace and love. livet leker!

I got a dirty mind I got filthy ways

hela veckan har jag kännt mig pank, körde mamma och hennes vänner igår, plötsligt inte så pank längre. lördag = fest = pank igen. ungefär lite lätt värt jajjemen!
men innan allt detta händer ska vi åka till Falun på kalas för minibrorsan, jenny följer med! och det är tur att edwin fyller år nu för jag längtar så mycket efter honom och fredrik. känns som att jag inte har träffat dom på hundra år, minst..

så läste jag på facebook (vart annars?) igår och det var en kille som skrev att Ken Ring skulle vara i Arbrå och uppträda, bullshit tänkte jag! sen när jag kommer hem inatt får jag reda på att han varit på Terassen och på Max och jag var utanför max när han var där(!) eller så hade han precis gått när jag kom dit. då måste polisen och deras kamera team har varit och filmat honom. jag kanske också kom med på film, min rygg isåfall skit coolt va?! nej.

nu vankas det kalas! såhär ser ewdins paket ut, det fanns inget mer presentpapper..


VEM FÅR GÅ IN PÅ SYSTEMET?!

så glömde jag att berätta det viktigaste av allt denna dag. BRITTA FYLLER HELA TJUGO ÅR! jag kör den här, VEM FÅR GÅ IN PÅ SYSTEMET?! BRITTA BRITTA BRITTA!!!
stooooooooooooooooooooooort grattis min älskade vän ♥


Give me everything

denna vecka i regn har gjort mig fruktansvärt trött, typ dödstrött. men fick ändå vara med om mina vänners fina student och jag fick vara sjukt avundsjuk att många fick gå ut både i tisdags och i onsdags. det är inte alltid lika roligt att jobba dom gångerna.
igår hängde jag med dennis, var ute och gick med viktoj och kollade när aina hade stor koll eller nåt och stoppat bilar och grejer. och den här dagen har varit bra, det gick super bra på dagis, har fixat mitt hår, gick bra på jobbet och har varit på utbildning på ängslunda. MEN imorgon är det fredag och det betyder helg, jag längtar ungefär såhääääääääääääääääääär mycket! kalas och fest, man gillar ju läget :)


så tog jag jennys bild för jag tycker att den är awesome!

So many boys in here, where do I begin?

vilken grym helg vi har haft! i fredags packade jag, fille, jennö och grims in oss i min ny tvättade OCH ny vaxade bil och drog på malins student i gävle! så sjukt varmt men så fint! drog oss hem och laddade upp för att fira att det var ett(?!) år sedan vi tog studenten, vilket blev en klassfest! och en lyckad sådan! men har man världens finaste klass så har man. somnade fint i jennys säng och vaknade upp och rummet kändes som en bastu. efter några timmar var det bara att ladda upp igen, malinsstudent skulle firas! ett helg gäng unga som gamla samlades hos malin i skuggan och sedan fortsatte festen för oss ungdomar hemma hos jenny! tranan blev våran slutstation, för ovanlighetensskull!

idag är jag skapligt piggmen det känns att det blev en tvådagars. tack mina fina vänner för våran kanon helg!


klassfest.


studentfest!

karro = bal

karros bal är nu över för min del, dock inte för hennes. är väl sisådär åtta timmar kvar innan dom börjar trampa sig hemmåt efter efterfesten. jag kan ju meddela att jag inte var nå avundsjuk, ingenting alls. fuck that jag vill också gå på bal!

såhär såg min fina vän ut



och såhär tjock är min bäääästa vän just nu.


och det är för övrig bara 20 dagar kvar ♥

storasyster ♥ lillebror


lillebror är här och leker med mig, min fina edwin ♥

melanie fuchs 19 år.

igår fyllde min älskade mellutt  hela 19 år! det firades med kebab för mig och mell och stekt mat för jenny, britta, erica, linnea, malun och lindén hemma hos jennööö. fortsatte med att dricka och avslutade våran kväll på kära tranan där min stortå blev dödad, inte riktigt helt okej faktiskt. jag och mell skulle egentligen gå hem till henne igen men jag har så fina kompisar som skjutsade hem oss istället och tur var väl det för jag somnade så fort jag la huvudet på kudden. sliten tjej!

såhär såg vi ut när mell fyllde 18 år!


såhär såg vi ut igår!



LOVE YOU MELLBOOOOOOOOOOO ♥

just can't get enough

i onsdags tänkte jag att jag skulle besöka sara men så blev det inte, slutade med att jag satt på jennifers balkong och drack grogg. vi hamnade ju självklart på vårat tranan och hade en rolig kväll där! mamma fick hämta upp mig och melanie i bollnäs och skjutsa hem oss innan vi skulle skjutsa linus och hans kompisar till falun :) roadtrippen slutade med att jag kom hem strax efter ett inatt eftersom att vi passade på att stanna ett tag hos jenny för att välkommna älskade b hem!

men nu är det långhelg och det känns otroligt skönt! fast idag jobbar jag mina två timmar igen men sedan fortsätter långhelgen :D

RSS 2.0