lyckan som försvann

idag klarade jag av sista tentan!!! LYCKA.
sedan förstörde lärarna lyckan med ett mail. längtar så mycket efter sommarlov och att få slippa högskolan i gävle. behöver en paus och det gör nog lärarna med.

05.26

tänkte göra ett försök att plugga innan bussen går. öppnade böckerna och stängde dom lika fort igen. det här är för tidigt, böckerna sover fortfarande.. och jag önskar mig en riktigt näsa utan snor och pollen, tack på förhand!

/ trött_tjej_91

new place

nya lägenheten är färdig, några lådor som inte är uppackade än men som vi får vänta med ett tag till. gamla lägenheten är städad, om en stund ska vi dit och torka golvet i kök, badrum och hall sedan är den inte våran längre.. så tragiskt det låter. men vi trivs i nya lägenheten, behöver bara få lite mer hemkänsla.

igår strök jag två uppgifter på plugglistan och vi har två dagar kvar i skolan. har inte det här året gått fruktansvärt fort? har jag snart kännt mina klassisar i ett år och har jag bara 2 ½ år kvar i skolan? galet!

nu tänker jag inte plugga mer på några timmar, städning i gamla lägenheten och jobb på ica är det som gäller för mig ikväll :) 

 

helvetesveckan - off

glöm att jag kallade förra veckan för helvetesveckan. den var inte alls lika hemskt som vi hade förutsätt. fick några uppgifter färdiga, första introduktionen på ica avklarad, packa ner våran lägenhet i lådor, festa två kvällar, fredagsrocken på terassen, kalas för big bro, marknad, grillning x2 och flytt till nya lägenheten. det mesta har hänt nu i helgen, men jag klarade det med!

den här veckan blir också lite stressig med städning i gamla lägenheten, plugg, skola, jobb och party. men om en vecka, då har jag haft min sista lektion och jag har sommarlov! men nu, innan mitt sommarlov måste jag fortsätta att plugga inför tentan som jag har på torsdag. önska mig lycka till!


EURO

det här mina vänner det är stort. LOREEN!!!!!!!!

happy face!

igår fick vi en inbjudan till eriks mosters bröllop! nu försöker jag att hitta en klänning, lättare sagt en gjort!


love

småkryp

idag var vi ute och letade efter småkryp med klassen. vi hade bra väder och väldigt roligt!



tagga 5 dagar i skolan kvar. sen sommarlooooov!

önska mig lycka till.

helvetesveckan i skolan har nu börjat. men vi klarar det här med!

igår fick vi börja flytta in i lägenheten, vi var alldeles till oss när vi började packa in de första sakerna. känns väldigt bra. så jag blandar en massa plugg med packning, flytt och introduktion på ica denna veckan. på fredag ska jag fira på terassen!

snart sova så att vi kommer in på dag nummer 2. villattveckanskavaraövernu..

funny

slut med pluggandet för idag. snart fotboll med agnes!


05.31

ready for school


bff

jag hade en heldag med jenny igår, den jäkel lurade upp mig på en hög sten.
RESULTAT







men det var skönt att vara med bästis!
vi var hos farfar och hälsade på eftersom att båda mina småbröder, pappa och erika kom hem till bollan så vi samlades hemma hos farfar. faster och pär kom också förbi med rödsprängda ögon av pollen. jag älskar min medicin (tills den slutar verka). på kvällssidan hämtade vi upp malin och åkte till alle för bingolotto. erik och malin blev lyckliga vinnare till en varsin ny lott nästa vecka! 

idag var pollen förjävlig men det var tur att jag tagit min medicin innan vi gick ut i skogen med klassen, sandra däremot hade det liiite jobbigt. men nu, plugg!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

klara kemi och fysiktenta - check!

kärlek

jag älskar att komma hem till arbrå när man inte bor där längre. tog en omväg runt byn bara för att få njuta lite. tog ett extra varv inne på ica bara för att jag känner mig hemma där och att komma in på förskolan ska vi inte ens prata om. att svänga in på mellanvägen och se grodan stå på uppfarten framför vårat fina hus som alltid stått där är lycka. lukten inne i huset, min garderob, min säng och mitt nya rum är fantastiskt. jag älskar att komma hem till mamma och lillebror, att få träffa mina vänner och att krama om min mormor. att få prata ut hos morfar och berätta om mitt liv är det bästa.
jag älskar att komma hem även om jag trivs för himla bra här borta!
tänk om alla kunde ha det så bra som mig.

2 cool 4 you

vilken dag och så snabbt den gått, nu är det ju kväll igen! men jag har hunnit göra klart en liten uppgift, läst en engelska artikel som google översatt åt mig till svenska, tentaplugg, plockat ihop ett skåp ner i en flyttkartong, städat skåpet, knäppt kort till natur uppgiften, påbörjat rapporten om kärnorna , lagat mat, tvättat och en kvällspromenad! jag älskar när man får någonting gjort om dagarna. gillar studentlivet ibland faktiskt! men nu ska jag ta mitt skavsår in i duschen och sedan hålla mig vaken tills inatt så att jag kan hämta hem pojken.

imorgon, BACK TO ARBRÅ heeeela dagen!

love


måndag morgon, vårvärme.

vaknade klockan nio och ser att det är sol och +13 grader ute! försökte få erik upp ur sängen så att vi kunde ta en morgon promenad men icke så jag traskade själv. fruktansvärt skönt, nu är jag laddad för städning och plugg!

love

denna dagen har erbjudit en massa pluggande. hela dagen med lite stopp för städning, diskning och promenad. är riktigt stolt över det jag fått gjort idag även om jag kunde ha fortsatt ännu mer. men mat med sambon lockar mer ;)

och fint väder blev det med!

edsbybor

och vi har fått en ny lägenhet!

HÖH

sista april, valborg - vilken jäkla rolig kväll!
tog med husvagnen och åkte till joels stuga där vi var tolv personer som grillade och drack. jag och josse rockade loss på vårat lilla dansgolv och vid sextiden somnade vi i den sååå kalla husvagnen. igår var jag förkyld och mådde inte helt hundra men jag tog mig igenom dagen och kvällen. school today och nu sitter jag hemma med plugg framför mig. tyvärr har jag fastnat men har kommit en bit på vägen iallfall! :)

LOVE

RSS 2.0