31 Juli

Två par skor fick jag med mig hem efter gårdagens shopping runda. Jag och Eve var på bio, Bröderna Karlsson. Vi skrattade, skämdes och drack cider. Fortsatte den lilla förfesten hemma hos henne innan vi bestämde oss för lite utgång. En nitlott blev det. Så här säger vi, det var mer öken än vad det är i Bollnäs, eve var helt förtvivlad och jag skrattade för att jag hittat en till öken stad! Haha.
Vi gör om det ikväll, med lite mer människor och förhoppningsvis så får jag uppleva bättre partyliv i denna underbara stad!

Nu sitter jag här i ett par nya party skor, korta shorts och en pösig tröja och vet inte alls vad jag ska ha på mig ikväll. Såg en tjej igår som var ut i sandaler, sånadär som föräldrar har och då skämdes jag.
Önska mig lycka till i detta klädval!


28 Juli - Happy face!

Idag har vi gjort ett besök hos Elving och Anita, det måste vara minst hundra år sedan jag träffade dom så det var riktigt roligt! Hann även med att shoppa lite mer, enbart i svart haha. Fast mitt bästa köp idag är min resa till Frankrike som avgår den 27 september! Jag skiner som en sol just nu för att jag är så glad, trodde aldrig att jag skulle komma iväg till Frankrike såhär snabbt och det kanske ingen annan gjorde heller ;)

Puss!

Tisdag 27

Jag befinner mig på min favorit plats i hela världen, där jag egentligen hör hemma. Vi anlände igår kväll efter många timmar i bilen och efter ett långt stopp hos farbror med familj för lite lunch och mys :)
Idag har jag hunnit shoppa lite till min gerderob och sko hörna. Det blev ett par gummi stövlar, shorts, leggins och en tröja. Allt är svart och dyster men helt underbart! Och eftersom att jag är på så himla bra humör idag så har jag även kollat på lite biljetter till en resa som ska göras, dock hemlig än men avslöjas inom kort :)

Nu ska vi äta stuvade makaroner (det var inte jag som bestämmde mat, jag röstade på tacos!) och sedan ta en promenad.

Puss!


25 Juni, förstörd människa.

Jag har hunnit torka bort tårar flera gånger idag, lyssnat på flera minnes låtar och gråtit ännu mer. Jag är sur och otrevlig och allt är för att Melanie tänker lämna Sverige imorgon. Jag vet aldrig när jag kommer att få träffa henne igen, om jag ens kommer att få träffa henne igen. Hemska tankar men jag kan inte låta bli. Jag vill inte att min fransyska till surfitta, till 92.a, till skit unge, till min älskade vän, till min underbara person ska åka. Det här är fruktansvärt jobbigt och jag vill inte vara med om det längre.
Jag hatar att skolan är över och att vi skills åt olika håll, jag är inte redo för det. Jag är fortfarande bara ett barn!

Jag älskar dig och jag saknar dig redan!

23 Juli

Igår så fyllde världens bästa pappa år, alltså min pappa! Stort grattis på födelsedagen, jag älskar dig!

Beställde ett par 14 cm höga skor igår, 89 kr på Nelly. Fick dom idag(!). 14 cm gör ju så att dom blir en aning höga men jag älskar dom, undrar om jag älskar dom lika mycket efter en party kväll? Haha.

Nu ska jag och mamma åka och kolla lite på yran, imorgon blir det utgång på terassen, sista partykvällen med Mell.. Men det tar vi igen eftersom att pappa tycker att jag kan flytta med henne till London!

Puss!

20 Juni - M

Idag fyller lillebrors mamma år, Grattis på födelsedagen Erika!
Det är ju även så att jag, mamma och mormor råkar ha namnsdag idag för det är nämligen Margareta så mormor kom nyss hit med lite glass till vårat lilla kalas.

Snart ska jag skjusa Sara upp till Bogårn och sedan ska jag och mamma äta tacos och sakna Linus lite och mot kvällen blir det en tripp till Mell för att hänga med henne och Jenny, vi ska även sakna Britta och Modd lite :)

19 juni

Den här helgen var grym, mys fredag med Fille och skum tranan med Mell och Fille på lördagen och ett avslut med bio och tjej mys hemma hos Fille med henne och Mell under söndagen.
Idag fyller en nära vän till mig år, det går tyvärr inte att fira dagen med henne eftersom att hon befinner sig i Norge, ett stort grattis på födelsedagen min älskade vän Ewelina <3

Tisdag 13

En hel dag på stranden med Cicci igår, kom hem röd som en kräfta i ansiktet över näsa och kinder och sedare mot kvällen upptäckte jag att det var på bröstet med. Idag är det borta så idag är jag nöjd, jag älskar att vara brun! Dock så hatar jag bikini brännan, kan inte säga annat än att den inte är så vacker och hur ska jag någonsin få bort den? Haha.
Hängde med Sara och Fille på kvällen, åkte bil till hästar, båtanläggning, fotbollsplan och strand. Vi kollade också på en hel störd film, en gubbe som gör om tre människor till en tusenfoting, syr ihop dom med munnen i röven. Inte en läskig film men en skum film, vem får ens idéen att göra en sådan film.

Pussssss.

12 Juni - Akutbesök

Ja ett besök på akuten i sju timmar blev det igår. Fick reda på att jag har pollen, astma och en förkylning så nu vet jag absolut varför jag kan blir så dålig när jag anstränger mig, tack vare astman som jag troligtvis har haft i flera år. Det känns bra..
Fick andvända en "andningsmask" två gånger igår för att rensa luftvägarna tror jag också fick jag tolv tabbletter av någonting och tog stick i fingret UTAN att grina, den ni! Fick feber och spydde i bilel påvägen hem och mådde inte alls bra. Yrade, skakade och var rastlös som om att jag hade fått en sne fylla ungefär.
Idag mår jag bättre än jag gjort på en vecka, febern är borta, hostan är betydligt bättre och snoret håller sig borta ganska bra. Jag är en ny människa!

Söndag 11

Jag håller på att avlida av hosta och snor. Det blir bara värre så om två timmar ska vi göra ett besök på akuten, inte helt okej enligt mig men någonting måste göras. Jag vill sova!

9 Juli

Ett ord - SEMESTER!

.

´This is the end of everything. Vafan längtade vi efter studenten för?


Söndag 4

Jag vill börja med att gratulera min älskade morfar och min älskade vän Felica som fyller år igår. Ett jätte stort grattis till er båda två, jag älskar er.
Idag har jag äntligen fått använda min julklapp som jag fick av min faster, en konsert biljett till Takida. Så ikväll har vi varit på en jätte bra konsert och det vill jag absolut göra om! Tack Ulrika <3

1 Juli - Aldus 10

Jag sitter nu och skriver detta blogg inlägg från min mac-dator! Min fina dator som jag suttit vid i tre år och nu har min älskade vän Melanie köpt den åt mig, tusen tack! Det som jag är lycklig över idag med den är att jag nu har internet till den, mamma blev hundra kronor fattigare och jag en nätverkskabel lyckligare! Mamma köpte mig också en fläkt till mig, denna fläkt kommer att göra min sommar, den kommer iallfall göra mitt rum lite svalare, jag har nog väntat på detta i nästan 19 år! Haha.
Puss.

RSS 2.0