längtan efter sommaren

 

.

paniken närmar sig, VAD SKA JAG ÄTA FÖR NÅGONTING IDAG?

fin dag.

idag kändes det som att våren var påväg! fint väder och jag kände verkligen inte för att ha min vinterjacka på.. fick istället dra på mig mina nya brillor och åka till bollan med malin för lunch, träff med emelie och en runda på stan. nu har jag shoppat färdigt för denna månad ;)
åkte hem till mamma för att packa ner saker i TVÅ ikea påsar till. mitt rum är nu ganska tomt och lägenheten känns väldigt full om man säger så. oooops!

åkte till sara för att umgås och ge lille albin hans försenade julklapp. blev även biten i fingrarna eftersom att charmtrollet fått tänder, han tyckte även att det var roligt att slänga ner saker på golvet och låta mig plocka upp det ;) innan jag for hem igen hann jag även träffa karro, fille och fanny :)

fin dag.


Monday morning

hela förmiddagen städade jag lägenheten. samt slängde och pantade alla burkar och flaskor som fanns här hemma. jag handlade lite och insåg än en gång att jag inte alls är duktig på mat, hur ska jag veta vad jag ska äta hela veckan? detta är hopplöst. jag åkte till malin, sedan åkte vi till linnéa och sedan tillbaka till malin igen så att hon kunde klippa en karl innan vi åkte tillbaka till linnéa. vi tyckte också att vi åkte runt mycket! mer hårklippning innan Det okända. mysbrudar!

min hemtenta är nu klar dock så vågar jag inte skicka in den än. kan ju vara så att jag känner att jag vill ändra någonting i texten. minst troligt men jag klarar ändå inte av att skicka in den dagar i förväg. #tentaångestöver


min fina lillebror och hans morbror.

yesterday



så här bra mådde jag inte igår, sängen var mer lockande än tranan..

vin kväll med finaste vännerna med ett avslut på tranan!


EM

dags för skoter em med grabbarna. eriks kusin är med och tävlar idag :)


lycka

finaste överaskningen kom när jag gick in i köket för att hämta min hemtenta, vilka öppnar dörren och kommer in? JENNY OCH BRITTA!!! blev helt till mig och flög upp i jennys famn och bara skrek. helt i chock. åkte hem till malin, hon blev minst lika chockad. bästa som hänt på länge!




lonelyboy

jag har en hemtenta liggandes bredvid mig. någon som känner för att göra den åt mig?


krossa alla fönster

igår byggde erik ihop byrån så nu har jag packat ner alla mina kläder, tyvärr finns det inte plats för nya om jag inte väljer att flytta ur hans kläder och tar mer plats ;) på kvällen var vi bara hemma. olle pressen erik och julia kom förbi och det slutade med att vi stod efter en smal väg mitt ute i ingenstans och försökte dra upp en bil. killar ska inte köra.

eftersom att det var sånt fint väder ute idag med sol och plusgrader tog vi en skotertur, men ikväll vankas det kalas :) 

 
min fina lillebror.

frida och erik = sambos

igår var jag hem till mamma och lillebror för att städa och flytta ur mitt kära rum. linus blev väldigt glad när han fick veta om det eftersom att han längtat efter att få ta över det, så vi knäppte igång musiken och började städa och bånka på alla möbler, resultatet blev bra! :) men jag hittade en snus som satt fast under sängen, vem är den skyldige?!  

på kvällen var jag på bio med malin och camilla, Hamilton. sjukt bra film! och senare på natten hade jag erik och tall sista uppersittar kvällen för att kolla klart på tusenbröder, fast jag somnade såklart sista timmen. osis. somnade inte först i morse och vid nio tiden imorse ringde ikea och vi fick våra nya möbler!

 

nu bor jag i min första lägenhet med min första sambo. vi är så lyckliga!


14 februari. alla hjärtans dag

det är inte ens roligt att sitta vid facebook idag, bara massa gullans som flickvännerna fått från pojkvännerna. känner att jag inte blir ett dugg avundsjuk, inte alls. men min fina har iallafall tvättat idag, guldvärt!

jag älskar dig. idag, imorgon, föralltid.


oh happy day

äntligen en ny vecka och ett nytt humör! att det är fint väder ute gör saken bara bättre :)

i lördags efter att vi hinkat i oss vin hos cam hamnade vi på bonden i en timme ungefär, så himla härligt att få umgås med tjejerna, även andrea hade hittat hem till skogarna :D igår mådde jag dåligt, väldigt dåligt så jag missade det fina vädret ute eftersom att jag låg i sängen under täcket och tyckte synd om mig själv. love it.
på kvällen spelade vi bingolotto med tall, ingen vinnst med vi åt god planka nere hos svärföräldrarna!

efter att jag vaknat idag låg jag i sängen och läste jag lite i en utav böckerna som vi har i skolan, DEN DU SANDRA! städdag står på toppen på schemat idag, hela lägenheten är kaos. men ikväll då ska jag mysas med malin!


I say boom boom boom now let me hear you say wayoh

malin, camilla, andrea och vin = lördag

friday i'm in love

friday i'm in love. uppe med tuppen och försöker få kontakt med melanie som nu befinner sig någonstans i Australien :)
igår skolkade jag och sandra för första gången. eftersom att det framkommer stora diskussioner om tillexempel vilken tid på dygnet betygerna kommer in (hettsande) beslutade vi oss för att denna skoldag skulle suga och vi hade inte heller läst boken vi skulle ha seminarium på och kände att vi inte bidrog med så mycket så vi åkte ner på stan för att köpa hem två tröjor och två skrivblock #tomtiplånboken. men när jag kom hem fick jag ett samtal från nisse! kändes som att det var tusen år sedan jag hörde hennes röst, väldigt skönt och snart är hon hemma igen :D

fredag morgon klockan är tjugo över åtta och jag har dragit på mig mina älskade klackar på 15,5 cm, fråga inte varför jag tycker om att springa runt hemma i min ensamhet i mina snygga skor precis som att vissa springer runt naken, för kallt här för det! njuter av sista vakna med the voice som fröken Crafoord är med på och tycker att det är ganska trååååkigt att hon slutar.

ikväll? ja ikväll finns ingen planering. men att ligga i soffan är uteslutet!!!

nu har hon åkt, min fina vän ♥


just can't get enough

klockan är snart tio och jag har redan hunnit tagit en promenad in till byn och gjort en rundtur på Drivex, nu ska jag göra mig i ordning och åka till Kesam för att hämta saker och sedan lunch på stan med världens bästa faster :)
 bra start på dagen!

wild ones

lördagen i stugan var rolig och en aning mysig! även fast att vi bara satt vi bordet hade vi kul och efter många timmar fick vi äntligen igång bastun, så sent på natten satte vi oss i den innan vi alla somnade (vissa somnade innan). 
-35 grader ute under natten och min bil kände inte för att starta på söndagen. till slut fick jag igång den så att jag och emma kunde fara hem medanst olle och erikfick sätta sig på skotrarna, kändes som att bilen var mycket varmare! på kvällen var vi på spicy cow och åt, lite ovanligt att vara där med andra folk en jenny och dennis men lika gott som vanligt :) 

idag är jag fortfarande sliten och skapligt trött. gjorde en kort skoldag och efter myste vi pendlare på waynes med en varsin sallad. när jag äntligen kom hem hade erik plockat ihop i lägenheten, varit på affärn och skulle påbörja maten. jag har världens bästa pojkvän ♥


Almost everything

igår var jag på årliga ljusnan cup med mina arbråtjejer, såg några matcher innan jag begav mig hem. iskallt ute med -22 grader fast man kanske inte ska klaga min vän uppe i kiruna hade -37. döden. resten av kvällen hade jag telefondate med melanie som lämnar mig och åker till austalien på tisdag och blir borta i ETT ÅR :( fy bubblan va tråkigt..

men nu ska humöret upp för ikväll tar jag med mig emma och kanske linnéa upp till eriks stuga för att mysa med våra grabbar. alkoholen är packad och jag hoppas att bastun är varm när vi kommit fram! :D


kom hem


05.40

uppe med tuppen och dags för jobb på hamregård!


RSS 2.0