28 oktober

Igår var det som sagt min 19 årsdag. Firades med mat på Spicy cow med Jenny och Dennis, efteråt spöade jag och Jenny Dennis och Viktor i bowligt, vi blev lagomt malliga om man säger så :D Fick två helt perfekta och underbara presenter, av mamma fick jag så att jag kunde rätta till ryggen så om en drygt månad ska jag göra det och jag längtar så sjukt mycket! Den andra presenten var ett samtal från Frankrike av min bästa vän Melanie! Kalas blir det på lördag så jag antar att det dyker upp någon till present då, jag älskar ju att få det. Men min födelsedag var kung och jag är super nöjd!

Och idag hade jag fått in lite pengar på kontot, inte helt fel om man säger så jag har ju varit pank sedan jag kom hem från Frankrike :)
Och min underbara släkting Evelina fyller 20 år idag, grattis sötnos!

26 Oktober - Last day

Min sista dag som artonåring, det är egentligen helt omöjligt att det är den sista dagen tiden går ju för fort! Jag har iallfall varit med Dennis på Vandra (företagsskolan som vi går på genom arbtetsförmedlingen) och ikväll kanske jag också ska hänga med DW. Är man i Bollnäs är Dennis skyldig att umgås med en, så är regeln :)

Okej då jag erkänner att om jag kollar på klockan så kan det bli lite små pirrigt, men absolut inte som det brukar vara! Tänk om jag blivit vuxen nu och inte alls bryr mig om att jag fyller år?! väldigt dramatiskt.

Måndag 25

Det blev ännu en fin helg, jag älskar helger! Tråkiga högskoleprovet är nu gjort och det blev ett fint avslut på lördagskvällen när jag och några utav mina fina vänner firade mig. Jag fick en jätte bra present av Jenny och Dennis som jag kommer få väl användning av nu till helgen när släkten kommer för att fira mig och ninus :D Jenny vet ju att köket inte riktigt är min grej men nu ska det då bli lättare haha ;)

Idag har jag tvättat rutan på bilen, som mamma tjatat på att jag måste göra innan det blir för kallt ute plus att jag flyttade på gammel bilen som hon också ville att jag skulle göra så nu är hon nöjd :)

Friday night!

Ja nu blir det ju ännu en liten sammanfatting, men vafan gör det egentligen? Jag har iallfall ätit tacos med underbara flickor, tagit en promenad med min bästa vän, fått krama om min nu norska bästa vän och vaknat upp när första snön fallit som jag för övrigt har kort på men inte alls orkar lägga in på datorn nu, det får allt bli en annan gång :)
Imorgon ska jag göra Högskoleprovet, TRÅÅÅÅÅKIGT. Men sedan samlas ett härligt gäng med tjejer + Dennis och Viktor hemma hos mig för lite tidigt födelsedagsfirade. Jag fyller ju tydligen år på onsdag, fyllde jag inte nyss arton?

Föresten så har jag haft Jenny och Bella (eller sa vi Belle?) på besök ikväll!
Puss mina älsklingar!

18 oktober

En hel vecka har redan gått sedan jag lämnade underbara Frankrike och jag har hunnit med så mycket dom här dagarna känns det som vilket är otroligt skönt! :)
Helgen gick fort, det är ju så när det är roligt! I fredags hade jag och Jen mys kväll med Idol, film och självklart lite godis. Och i lördags hade vi eller iallfall jag en utav dom roligaste party kvällarna på länge! Det kan vara för att det var natten mot den 17 oktober, förra året hade B sin finaste dag då som ledde till någonting bra nu hoppas vi för att det gör det för mig med. HEHE skämt och sido.




Viva la France!

11 oktober - viva la france <3

Nu börjar min underbara resa närma sig slutet. Om en timme âker vi mot flygplatsen och och jag ska säga hej dâ till denna underbara familj.. Dom här tvâ veckorna har gâtt otroligt fort, lite för fort. Men jag ska göra om det igen sâ fort som möjligt!
Och jag gör allt för att târarna inte ska börja rinna..
Och jag kommer att sakna dig melanie, sâ otroligt mycket, min andra halva <3

8 Oktober

Igår gick jag i sanden med mina nya skor, jag doppade fingrarna i havet och såg folk bada, det var 30 grader ute och det var alldeles underbart!
Idag var det minst lika varmt. Mell och jag tog oss till Aix en sista gång för att köpa det sista, vi ska nog dit imorgon med men då med lite alkohol i kroppen, hihi.
Nu är det min sista helg i Frankrike för den här gången och det ska vi fira med pizza och kanske att jag och Melanie sätter oss i garaget och går igenom gamla lådor :)
Idag fyller två vänner till mig år, grattis på Födelsedagen Cicci och Johanna <3
* Och nu får jag äntligen avslöja en utav de bästa hemligheterna jag burit på, JAG SKA BLI FASTER! Min älskade storebror ska bli pappa, en helt underbar pappa, precis som våran! Jag är så himla glad och tycker att tiden går för sakta, jag vill ha slutet av mars/början av april nu!
Puss!

6 oktober - shopping dag!

Idag var det nog en utav vâra roligaste dagar! Som vanligt sâ skulle vi shoppa (vilket jag absolut inte säger nej till!), tyvärr sâ hittade vi inte sâ mycket, eller inte jag iallfall men vi hamnade pâ IKEA :D Jag och Melanie har suttit i en jätte skön soffa och bara skrattat med vâra rottor, hittat värsta coola grejen (tyckte vi) inne pâ toaletten och ätit god mat :) Tagit en promenad med Teddy och nu spelar vi tv-spel, som jag tycker är super roligt :D
Idag var det 26 grader varmt vilket var otroligt skönt sâ jag hoppas att det är dâligt väder hemma ;)
Pussar och kramar!

Vilket datum? 4?

För att egentligen berätta vad vi gör här borta i Frankrike sâ finns det egentligen bara en sak. Vi äter. Jag tror att jag aldrig har gâtt hungrig här, vilket faktiskt är otroligt skönt! Men har jag inte gâtt upp minst fem kg när jag kommer hem sâ är det nât fel ;) Underbara goa familj!
För övrigt sâ gick vi ute i regnet, riktigt ös regn! Vi skippade att âka till stan pga det sâ vi tar det imorgon, ska hitta nâgonting att ha pâ mig pâ lördag, Party party! :d
Förpartaj i torsdags!

3 Oktober

Klockan är tjugo i nio och vi är redan uppe! Idag ska vi pâ marknad igen och det är därför tiden är sâ tidig.. Jag hoppas nu pâ att hitta mina presenter annars fâr det bli till veckan när mell har lovat att vi ska vara i stan alla dagar :D
Och jag började fundera pâ en önskelista igâr, vafan önskar man sig när man är nitton âr?!
Puss

1 Oktober

Kan ni tänka er att det redan är första oktober!
Igâr var vi ut, pâ en krog som inte alls var som hemma. Rök i hela lokalen och man fick inte sitta om man inte hade en flaska att dricka ur. Men vi hade väldigt roligt och vi träffade mycket konstiga och roliga människor :D Men när vi kom hem halv âtta imorse sâ var jag helt död, Melanie sover för övrigt igen haha.
Jag har nyss pratat med min underbara mamma vilket var otroligt skönt! Senare ska jag ocksâ ringa till min älskade pappa :)
För övrigt sâ snarkar Teddy fruktansvärt mycket, och han är en hund!
Puss <3

RSS 2.0