Fredag 31

Sista dagen i Juli ännu en gång och inte har det varit något badväder idag heller. Det här är nog det sämsta badsommaren jag varit med om, snart måste jag ju börja sola solarium om jag inte vill se ut som en albino till hösten. 

Justja, hösten närmar sig och jag fick Britta att längta efter skolan lite idag när jag lockade med att det inte är så överdrivet långt kvar tills jag fyller år nu, hon blev nästan helt till sig och det gillar jag mycket!
Börjar faktiskt att se fram emot vintern nu även fast att det är ett tag kvar på sommaren men det känns mycket mysigare med vintern nu, alldeles mörkt på kvällarna så att jag inte vågar vara ute längre än till tio haha. Sen när mammas alla tomtar kommer upp vid jul, jag längtar faktiskt!

Idag är det en såndär dag när ingenting händer för mig igen, har verkligen inte gjort någonting idag fram tills vid fem för då dök Sara upp. Vi satt här ute tills att klockan började närma sig halv sju för då hade hon en annan tid att passa, lycklig! :D
Jag och lillebror blev ensam hemma ikväll eftersom att mamsen drog ut och åkte båt, fusktigt måste jag säga!

Puss
F

Torsdag 30 - natt

Idag har det varit en åk dag, fram och tillbaka mellan Arbrå och Vallsta, det är nästan så att man börjar lessna på den där jävla 83.an.
Hamnade hemma hos Fille en stund innan vi åkte till Sara. Sen åkte jag hem för att äta god mat med mamma och lillebror som jag trodde men han var ute på.
Tog mig ner till Sara ännu en gång och där satt vi, jag Sara Fille Elin Sofia och Amanda. Ett helt tjej gäng med konstiga sms från Saras sida, alltså mycket sjuka sms hahah. Fille ställde sig vid spisen och gjorde hamburgare.
Åkte till Fanny och där började hon och Fille spela Wii, jag tycke dock att det var roligare att se dom spela mot varandra så ett spel var jag med på sen gav jag upp hihi.
Åkte den där jävla vägen tillbaka hem och nu ska jag bestämma vilken film jag ska somna till inatt :)

Imorgon är flickorna bjudna på fest så jag tänkte att jag kunnde umgås med B och J, men vafan då kom jag ju på att dom har åkt upp till Linnéas stuga..Välidgt onödigt. Så jag får väl hoppa på cykeln och ta mig dit då eftersom att dom tycker om mig så mycket, haha.

justja, tog iallafall tag i att dammsuga mitt rum idag dock så struntade jag i att damma, måste ta en sak i taget. Så nu snart ska jag gå och lägga mig i min ny bäddade säng som står på mitt rena golv. Äntligen kanske jag börjar sova normalt igen, man kan ju alltid hoppas.

Puss
F

Onsdag 29 - Del 2

Just nu trivs jag inte alls i mitt rum.. Men det kan vara för att det är dammigt och äckligt så jag får skylla mig själv för att jag är för lat för att bära upp dammsugaren, men snart så är det verkligen dags!

Kom hem för en stund sen igen efter att ha följt med mamma och Linda L till Orbaden för att tjuvkika på Sol Vind och Vatten, men kallt blev det så jag antar att det var därför vi åkte hem :)

Snart ska jag lägga mig och kika på en film och försöka komma upp i tid imorgon.

Puss
F

Onsdag 29

Nu kommer det en liten uppdatering från helgen :p

I fredags så åkte jag mamma och Sara till Bollnäs för att kika på brännbollsyran, såg några riktigt snygga vurpor som dom gjorde hahahah. Var där i några timmar och sedan bar det av hemmåt.
Hann bara duscha för sedan var det dags för att åka upp till Roren på Fille och Pamelas fest. Hade väldigt roligt där, dock så hände det väl lite saker men det är smällar man får ta.. Fick skjus med Amanda hem till Sara på natten :)

Lördagsmorgonen var slitsam men det gick över när klockan började gå och då var det bara att göra sig iordning igen för att åka till Bollnäs så parken och crusing. Mormor skjusade mig och Fille hem till Sara så hade vi en liten förfest där hemma på tre personer först haha. Sen fick vi skjus med puppi och Micke ner till Bollnäs. Gick upp till en lägenhet där Saras pappa var och hade sin svensexa så där stannade en stund innan det blev dags att gå till Parken. Där inne blev vi hela kvällen, dock så tappade jag bort tjejerna men hittade Mamma och Jennifer som jag sprang runt med i jämna mellanrum ;p 

I Söndags så orkade jag inte göra någonting, låg hela dagen men halv ett på natten åkte jag och hämtade Fille i Vallsta och sedan sov jag hos henne i Arbrå :) 

I måndags så var det Grillnatta, så jag Fille Sara och Fanny åkte ner mot kvällskanten :) Träffade på några från klassen, underbart! 
I Bollnäs strosade vi runt i någon timme innan jag Fille och Fanny åkte till Vallsta och Sara åt andra hållet. I Vallsta hamnade vi hos Fanny och hade en fin konversation hahahahah och sedan spelade vi barnspel, Ali Babo ;D
Sov även den kvällen hos Fille :) 

Igår satt vi hos Fanny hela dagen och passade småbarn :) bestämde oss för att grilla så jag och Sara fick gå och bära på en grill och sen var det bara att grilla, mycket gott var det. 
Spelade lite spel och Wii innan vi bestämde oss för att busa. 
Blötte ansiktet i vatten och rullade i mjöl, tog på oss svarta sopsäckar och sprang ut på Vallsta haha ;D  
Vi avslutade kvällen med en verklighetsbaserad skräckfilm som jag trodde skulle vara jätte läskig så jag satt med händernsa för ansiktet i stort sätt genom hela filmen men märkte i slutet att den inte hade varit så läskig ändå haha.
Jag och Fille sov över hos Fun :)

Nu blir det en dusch och sedan åker jag säkert mot Vallsta igen :)

Puss
F

Onsdag 22 - pappa <3

Nej idag är det ingen vanlig dag, för det är pappas födelsedag hurrrra hurrra hurra!

Igår tog jag mig till Vallsta för att umgås med Sara och Amanda :) Hamnade mitt i regnet så jag var helt klart dyngsur! Efter ett tag kom Fille och Karro, gick upp mot pizzan och medanst vi väntade på maten körde vi sjuan, as usual. Gick hem till Sara och fortsatte spela även Idioten spelades med också as usual haha.

Ikväll kanske jag och Sara ska ta och göra det som vi har pratat om i nåt år, sova på studsmattan och käka chips & dipp. Om bara vädret tillåter haha :D

Puss
F

Söndag 19 - E.Paai 18

Nej idag är det ingen vanlig dag, för det är Ewelinas födelsedag hurrrra hurrra hurra! Och eftersom att E.Paai fyller år idag så betyder det också att det bara är 100 dagar kvar innan jag fyller år haha.

Min fredag började med en cykel tur till Vallsta och sedan vidare mot Orbaden med Sara och Fille :) Tog mitt första dopp för sommaren(!) och efter ett tag började vi cykla tillbaka till Sara. Tog oss upp till pizzan och åt, till slut kom Karro med så vi åkte tillbaka till Sara och spelade lite kort och hoppade lite studsmatta haha. Varmt som det blev bestämde vi oss för att bada ännu en gång och tog oss ner mot ljusnan nere vid Sara, doppade oss en stund och sen cyklade vi mot båtbryggan och bara mös :)
Sedan hamnade vi hos Sara igen dock bara jag sara och fille men det stoppade oss inte från att fortsätta spela kort. Huvudverken som jag hade haft sen vi satt på pizzan blev bara värre och värre..
Bestämde med Karro att vi skulle komma upp till henne så vi tog cyklarna och tog en jobbig omväg..

Hos karro var min huvudverk värre så vi tog nåt att äta och det blev mycket bättre, men när vi bestämde oss för att gå till en bro så började huvudet igen.. Det slutade med att jag låg i Karros säng och mådde illa av smärtan i huvudet medanst brudarna sminkade sig så fint hahahaha.
Mamma fick iallafall hämta mig och när jag kom hem kunde jag äntligen ta en alvedon och det var så hima gott! (Jag tar brustabbletter). La mig i sängen och somnade.

Igår, lördag hamnade jag på stranden igen. Men denna gång med mamma och Linda i Galven, tror till och med att jag fick färg på mig :) På kvällen låg jag bara i soffan och kollade klart på One tree hill.

Idag är det söndag och Prison Break säsong 2 är nu min nya drog, så medanst jag har legat och kollat på det har Lars-Göran fixat min moppe, tack!

Även Grattis till Sara på namnsdagen!

Puss
F


Onsdag 15 - Natt

För ett år sedan, samma natt och samma tidpunkt mådde jag så himla bra. Kan det inte bara komma tillbaka igen?


Tisdag 12 - Eller natt

Ibland så älskar jag att ha min blogg eftersom att det dyker upp gammla minnen här och där och det gjorde det verkligen nu hah! Jag kan inte sluta skratta, vilken jävla sjuk kväll/ natt det var för ett år sen :D

Vid ett idag tog jag cykeln och cyklade mot Vallsta till Sara, mötte upp henne vid byggdegården och sen hamnade vi i regnet en liten otur hade vi allt. Suttit och pratat sen kom sarro en sväng med :) Helt plötsligt dök Galvenbona upp och Fille så resten av kvällen blev det kortspel :D Fina tjejer jag har hihi.

Men imorgon blir det tandläkarn igen med mamma och sen hoppas jag på en kväll med Vallstabrudarna :)

Puss
F

Söndag 12

vart är du när jag behöver dig?

Lördag 11

Igår gjorde jag min sista dag på Ängslunda och jag måste erkänna att jag kommer sakna stället, helt otroligt hah. Sen på kvällen åkte jag och mami till Bollnäs för att hämta upp Britta! :D Sen satt vi ute och pratade i över en timme, la oss i sängen en sväng och sen gjorde vi våran nattpromenad och hamnade på ett par gungor tills det visade sig att vi var helt blöta eftersom att det hade regnat på dom hihi.

Imorse drog stumpi tidigt och jag la mig och nötte One tree hill som vanligt nu för tiden, mums! Sen hamnade jag ute på altan med mamma och co innan vi drog till Esplanaden och åt :)
Ikväll blir det nog altan med vin med gamlingarna hehe.

Puss!
F

Onsdag 8

Herregud vad dagarna går fort! Snart har ju jag jobbat klart mina två veckor på Ängslunda och då har jag sommarlov igen, mitt sista sommarlov fortsätter. Det är tragist..

Fredag 3 - Födelsedagar & Uppdatering

Idag är det verkligen ingen vanlig dag för idag är det morfar och Filles födelsedag hurrra hurra hurra! Var ut idag och plockade massvis med blommor ur rabbaten och någon ros som jag la på morfars grav, min älskade morfar! La också några hos kusinernas mormor som fyller år imorgon och hos mammas kompis som också fyller år imorgon.
Hoppas även på att få träffa Fille idag för att ge henne en grattis kram men det kan vänta tills imorgon med :)

Vilken resa jag var på förra veckan!
Peace And Love stod på listan och förra onsdagen åkte jag Mell B och Jen ner, Mells snälla morfar Sune skjusade oss och han fick lyssna på väldigt bra musik på vägen, om jag får säga det så.
Väl framme försökte jag bära min packning som var alldeles för tung så jag bytte lite med någon utav tjejerna och för en gångs skull så hamnade vi inte i en kö, varken när vi skulle lämna in biljetterna och när vi skulle in på campingen, våran ända tur när det gäller köer..
Fick upp två tält, ett till oss och ett till Andrea Frida och Malin som kom senare under kvällen.
Satte oss och började sola eftersom att Borlänge var en bastu.. Började också dricka så småningom hihi. Inga konserter kollade vi på den kvällen utan vi hade det bra utanför tältet med vårat underbara gäng!
Vi gick och la oss vid fyra och vaknade halv sju av en ovanlig "väckarklocka", någon låg och spydde utanför tältet vid våra huvuden! Tjejerna gick upp men jag somnade om i två timmar till :)

På torsdagen var det dags för utomlands värmen och verkligen ingen blåst. Britta kom på att dom borde skaffa ett vindkraftverk, helt klart!
Vi gick mot Willys som vi gjorde varje dag och satt på kupolen och hamnade i köer till toaletterna och köer i kassorna, hela resan bestod av köer hhaha!
Vi brände oss allihopa den dagen men det stoppade oss ändå inte från att se den bästa konserten i år, VOLBEAT! För mig blev det en rätt lung kväll med drickandet men ändå så hade jag en sån himla bra kväll!

Sedan blev det fredag och vi var väldigt sugna på att ladda mobilerna och för att duscha! Lämnade in mobilerna för 40 kroner(!) och sen ställde vi oss i ännu en kö, en lång kö in till badhuset för att få duscha. Tröttande fort och ringde efter pappa och han var så snäll så att han hämtade oss och skjusade oss till hem till Falun. Det är verkligen den bästa duschen jag varit med om, har aldrig kännt mig så ren efter haha. Denna dag blev det dags för att kika på Erik Hassle! Han var verkligen bra men klår inte Volbeat.
En party kväll och vi blev bara tre i vårat tält hhaha.

Helt plötsligt var det lördag och vi var verkligen slitna på morgonen. Gick hela gänget och köpte frukost som bestod av mackor, våran älskade skink ost , Melon, Jordgubbar och chips hah. Satte oss i skuggan och bara mös. Gick ännu en gång mot kupolen, det blev lite shopping för vissa och till slut vandrade vi äntligen tillbaka mot campingen. Började dricka ganska tidigt och alla var på g till slut! Jag satt och bara längtade på att äntligen få se Sonic Syndicate! Och självklart så fick jag det, Malin och Frida var snälla och följde med och efter en stund hamnade vi på Lasses konsert och sen vandrade vi tillbaka till campingen.
Men jag och Britta var verkligen inte sugen på en till natt i ett varmt och trångt tält så jag ringde pappa så hämtade han oss så fick vi sova hemma i Falun. Ingen var lyckligare än jag eftersom att båda mina småbröder var där så jag passade på att mysa med båda två!
Sedan var vi tillbaka i Borlänge och plockade ihop tältet och sedan hämtade Brittas mamma oss :) Kom hem vid fyra och somnade fint på soffan innan det var dags för lite brännboll i Galven och en biltur till Bollnäs för att gå på max :)
Tack till Världens bästa Peace And Love gäng och för en kanon upplevelse!
Bilder finns på facebook och bilddagboken.

Den här veckan var det dags för jobb på Ängslunda. Hade verkligen ingen lust för att jobba eftersom att jag hade bränt mig på läpparna och fått munsår och det har aldrig sett värre ut! Grinade och sökte tröst hos mamma och pappa. Mamma tog mig till apoteket och fick smörja och allt. Sedan hamnade jag på jobbet och jag trivs verkligen! En bra personal och roliga tanter och gubbar. Nästa vecka är sista veckan och den kommer vara lika bra som den här veckan har varit! :)

Om någon timme kommer Sara och då ska vi äntligen umgås! Och imorgon blir det Björn Rosenström ännu en gång med Fille och resten :)

Puss
F

RSS 2.0