it's my life

skolan började idag, lite på riktigt liksom. gick jätte bra och lyckades skaffa några vänner :) var även upp och hälsade på farfar med pappa en sväng innan vi gjorde ett avslut på max. men nu är det då slut med fetmat, eller? haha. nu ska jag packa min väska och fara iväg, imorgon "bor" jag i gefle och festar med mina klasskompisar. awesome!

Almost everything

så var det fredag igen, oh friday im i love! om en halvtimme befinner jag mig på tåget till gävle, ska spendera lite pengar på stan med jennö och mell. ikväll kör vi sista kvällen på parken för i sommar, tragiskt men sant sommaren är över..

igår hände en helt sjuk grej! jag jenny och melanie tog bilen för att åka till mells stuga där mathieu och kevin befann sig. dimma på vägen så jag var tvungen att ha halvljus på och när jag knäpper på helljuset igen gör vi upptäckten av två älgar!!! dom bara stod där, hade jag inte knäppt på ljuset ja då hade det nog blivit en fin smäll. Jenny fällde några tårar med tanke på rädslan för älgar medanst jag och melanie bokstavligen as garvade! vi kunde inte sluta skratta, chocken och adrenalinet satte sig i kroppen och jävlar va kul det var!
jenny fick sms där det stod någonting om att hon skulle typ döda älgarna och sedan bränna dom över en öppen äld samtidigt som jag fick ett sms "meeh ni kunde ju ha dött!" hahahah vilken upplevelse!

110824 skolstart

skolstart för fröken ceder! önska mig lycka till tack.

och det märks att skolåret är igång, inatt ringde en full britta. bara love it! ;)

summer of 2011 del 2

summer of 2011 del två i bilder från nära och kära.

melanies bilder.






























































jennys bilder.








lillmalins bilder




Linnéa V



Ericas bilder






Jennifer


Linas bilder






peace love


vart jag mig i världen vänder

vaknar upp med en nervös magkänsla, hallå detta är min sista lediga dag imorgon är jag student på nytt! det känns fruktansvärt läskigt men jag ser verkligen fram emot det, hoppas på att jag får uppleva 3,5 roliga och oförglömliga år!  men jag har ingen aning om vart jag ska imorgon, har varit på skolan en gång vilket är kanske två år sedan. jag vet inte hur jag ska ta mig dit, eller ja bussen från stan dit som går två gånger i timmen men vilken tid är det och hur ska jag kunna hitta inne på campus, jag får gå som en turist med karta och grejer. det är det här som skrämmer mig. men mina fina vänner och min älskade familj stöttar mig, hur hade jag klarat mig utan er?





samtidigt som jag har denna nervösa magkänsla taggar jag ändå, jag taggar tills ikväll för ikväll ska jag ÄNTLIGEN börja träna igen! kände mig som ett barn på julafton när tjockis ringde igår och frågade om jag skulle med på gymmet så det var nog bra med en lång vila över sommaren :)

jv

mitt namn är jenny vikström och jag är en bitch åh släpvagn släpvagn! hahahahaaaaaaaaaaahhaha

jennöööööööö

jennööö är här. hon har sovit med mig. vi har umgåtts med andrea, käkat på max, varit på systemen, varit på lindex, ätit frukost. nu ska vi på banken och hämta ut mina skattepengar (LYCKA) sedan ska hon med mig på jobbet. hihihihihihihihihihihhiihhihiih

LEGO OCH FEST IKVÄLL, JAJJEMEN!

summer of 2011

Sommaren 2011 i mina bilder och med lite text.

först ut, lille Pontus föddes i försommaren. 110424 ♥ mycket stolt faster!


melanie tog sig hem från frankrike och även från new york. hon fyllde hela 19 år och det firades hemma hos jennö :)











Karro hade bal och Sara var överdrivet tjock på grund av graviditeten.







10 juni kom, ett år sedan studenten firades med klassfest!








en utav mina favoritsommarbilder!!!!


våran fina trio!

Malin, Karro och Amanda tog studenten. Karro firades hemma hos henne dock utan bilder, malin firades hemma på hennes gård samt en förfest hos jennö innan tranan.










glad student med första hjälpen påsen redo!





så kom dagen, 110620 då lille Albin tittade ut ♥


lillebror fyllde 4 år, kalas hemma i falun :)


midsommar, dagen då allt gick snett. saker glömda hemma som skulle med på en fest, bilen går sönder innan vi kommit till festen, en less frida vänder och åker hem, hamnar på en annan fest och kvällen blev awesome!















så kom sommarens höjdpunkt, PEACE AND LOVE!!!!!


























LANGOS!

del två kommer när bilderna ligger på datorn.


edwin älskling

nu sitter jag här med min underbara minibror. jag försöker prata med honom samtidigt som han kollar på teve och han häver ur sig ; tyst jag hör inte vad dom säger. han är väl för go min edwin.
han har även bestämt att vi ska äta mat, bullar och ostkrokar ikväll men att vi även ska kolla på smurffilmen. men först en innebandymatch!

idag ikväll imorgon

idag hade jag bebismys med saras albin och han somnade i mitt knä, gofisen. ikväll gjorde  jag och karro våran årliga tur ner på ip för att vara med på bilbingo, ingen vinst men fuck that. imorgon tar jag en tur till falun för att hämta mini på sitt nya dagis, sedan ska bara vi två mysa hela kvällen! det är mysiga tider nu.


pluttpontus

har precis insett att faster älskling blivit en stor kille nu!
och på bilden är min älskade faster med. :)


MALIN TJUGO ÅR

idag är det ingen vanlig dag för idag är det malins tjugoårsdag!!!!!
ikväll firar vi självklart henne!


I wanna go

vindrickaronsdag hemma hos mell innan tranan. är riktig jävla kung kväll!

 

FF- fröken frida

jag är nu en student vid högskolan i gävle, nu vet jag vad jag ska göra i 3,5 år. passa er småbarn här kommer fröken frida!

måndag 8 augusti 2011

ännu rolig en party helg över.. i lördags satt jag på förfesten och ville bara hem och sova, hallå vad är det för fel på mig?! har väl aldrig hänt! men det slutade med att jag var sjukt taggad och pigg, thank god. inne på terran tror jag att vi hade väldigt roligt, inte lika som i fredags men roligt hade vi! bussresan hem slutade med att vi var några stycken som inte fick hoppa på bussen för att den var full, tack och lov finns det snälla busschafförer som ställer upp och hämtar en till buss eftersom att orginalchaffören inte kunde göra någonting. halv fyra hoppade jag av bussen och somnade kort där på.

den ända bilden från helgen och det är fail.

rosa moln

Hamnade på terran igår med jennifer och några boys, riktig skum med sjukt rolig kväll. vad hände liksom? haha. efterfest i byn (av alla ställen) och tre timmars sömn, sliten tjej som ska korka upp ikväll igen för nu är det födelsedagspartaj för soffiepropp!

wonderland

att jag inte har badat än detta år är minst sagt skandal men jag tänkte lägga mig ute i solen idag för att få lite färg eftersom att den jag fick i början(!) av sommaren försvunnit meeeen jag sov till halv fyra.. så nästa vecka när jag äntligen är ledig hoppas jag på sol, så att jag också får steeeka i sommar!
 
min älskade faster fyller år idag så jag och linus var där en sväng på ett minikalas och sedan har jag faktiskt städat OCH möblerat om rummet. känndes som att det var på tiden och rummet såg förjävligt ut men nu är det fint. garderoben har lite mindre kläder i sig men det syns ju inte så mycket och jag fick även hem en jumpsuit i brevlådan idag som hänger så fint där i  den nyränsade garderoben. nu känns livet bra!

mina vänner festar ikväll, hade mer än gärna varit med men jag jobbar min sista natt inatt så dom får allt klara sig utan mig :)

sliten_tjej_91

nu tänker jag sova efter att ha varit vaken i tjugo timmar, myst med filleplupp, jobbat och jobbat. sliten tjej.

RSS 2.0