Heja Bogården!

Det blev iallfall vinnst i fredags och det firades med en nykter utgång för mig med fyra killar. Det var både värt och ovärt, nästa gång är jag iallfall inte nykter haha!
Nu har jag en nervös känsla i kroppen, eller det kanske är adrenalin eftersom att detta är en spännande söndag. Det är derby mot Vallsta och vi vinner. Vi måste vinna!

Fredag 27

Ikväll är det fotboll, på hemma plan, mot Marma, vi vinner. HEJA BOGÅRN!

Torsdag 26

Skolan började denna veckan och det känns lustigt att Linus nu ska kliva upp klockan sex på morgonen för att ta sju bussen till skolan och sedan komma hem halv fem ungefär och jag kan fortsätta sova. Det som inte är helt okej är att jag imorse fick kliva upp kvart över sju för att skjusa han till skolan, vanan vid att kvliva upp har inte riktigt kommit till honom än.

För övrligt så tycker jag att det är skit tråkigt att bara gå hemma om dagarna, men jag tränar faktiskt varje morgon. Jag cyklar en mil, eller oftast så gör jag det, inte alla dagar som jag orkar så idag blev det bara 5 km. Och jag försöker hjälpa till här hemma, som med disk, städning av hus och även av bilarna. Städning av huset blir det till veckan. Jag känner mig som en ensam hemma fru! Haha.

Ett utav mina favorit program har också börjat igen, Fångarna på fortet. Jag skiner som en sol i varje avsnitt och iallfall när det är samma grenar som back in the days. Två film kvällar med Olle och Jocke har jag också haft och hängt med Dennis en kväll. Det är jag och killarna, tjejerna är ju utspridda på olika håll. Men Sara kommer väl hem någon dag nu, hoppas jag och bestämmer jag! Och Britta flyttar imorgon, till sitt jäkla Uppsala. Så vi har käkat på Roy's idag, en liten avskedsmiddag på två timmar, vi fick även sällskap av Anders :)

Btw. Jag har nu varit utan tandställning i TRE månader och en dag. Och imorgon får jag lön!
Puss!

20 Augusti - Åre baby!

Jag är nu hemma från våran lilla roadtripp vilket var super roligt! Vi åkte med fullpackad bil (och då menar jag verkligen fullpackad) och hade det riktigt nice, som Dennis skulle ha uttryckt sig. 
Tyvärr så surade jag ur till slut, mina nära och kära vet hur jag kan bli och tyvärr blev det så denna gång men jag tycker att vi hann ha riktigt roligt innan det! Jag sökte även jobb på ica i Duved så nu hoppas jag att jag får något utav de jobb jag sökt för jag vill verkligen dit och absolut efter denna resa, vilket ställe!

       

18 Augusti.

Om jag börjar skriva så slutar det ändå med att jag tar bort det. Jag gör nästan ingenting om dagarna, jag är arbetslös eller arbetssökande som dom sa på Edwins dagis (som jag för övrigt skjusade han till igår. Vi åkte min bil och det tyckte han var hur kul som helst, min älskade lillebror!).
Imorgon ska jag på en lite roadtripp med Fille och Dennis upp till Åre. Sover över en natt och sedan åker jag och Dennis hem igen, han är mitt snälla sällskap :) Kanske att vi behöver ha en karta med oss, för jag hittar varken dit eller hem.


13 Augusti




- Jag bokstavligen älskar svartvita bilder.

6 Augusti

Jag är nu hem kommen från mitt favorit ställe, våran stuga som jag, mamma och Linus semestrade i förra veckan. Eller vi har rättare sagt varit hemma sedan i måndags.
I tisdags fyllde min älskade faster år så jag, pappa och bröderna var och grattade henne. Mot kvällen blev det pizza så att mamma också fick träffa Fredrik lite, eftersom att det inte alls är varje dag som det händer tråkigt nog.
Egentligen borde man kanske tycka att jag är less på att åka bil i långa längder efter resan till Blekinge men icke. Så i onsdags följde jag med E.Paai och hennes familj till Gävle för att umgås och shoppa lite. Dock ingen shopping för min del. Jag har aldrig kännt mig så fattig som jag känner mig och är nu, därför så tog jag mig i kragen och sökte jobb igår. Någonting måste ske nu, jag lessnar :)


RSS 2.0