tycker synd om mig själv

mår jäkligt dåligt med min förkylning. vill också vara frisk nu..

my life

brännbollsyran helgen var så jäkla rolig! matcherna förlorade vi men hade lika roligt ändå och förfesterna var perfekt! mitt lag var skit bra och jag hade jäkligt roligt ute på terran, dock inte på lördagen men bilturen hem lyckades rädda kvällen.
i söndags var vi alla bakis men drog ändå till leksand sommarland. lekte av oss i vattnet, åkte berg-ochdalbana, red häst, körde gokart och åkte frittfall!!!! frittfall är bland det värsta jag har gjort, skrek som en stucken gris och var överlycklig när vi kom ner på backen igen. jävlar vilken upplevelse, men det gör jag aldrig om. dagen var ett perfekt avslut på helgen!
kom hem och blev sjuk, låg i feber och var orolig för att inte kunna jobba i veckan men jag tog mig upp till jobbet ändå. idag är jag mycket piggare men snorar och hostar fortfarande.. thats life! ikväll ska vi äta grillat i ovan :)

home sweet home

Honey i'm home!

Gotland here we come!

om fem timmar sitter vi fem personer i bilen påväg mot färjan och gotland! längtar efter en roligt helg på bortaplan med fina vänner och värdens bästa!

Lille Alfred

pratar med nioåriga Alfred om Michael Jackson som hans kusin brukar dansa till.

Jag: du kanske ska lära dig dansen du med så att du och Oliver kan dansa tillsammans.
Alfred: Varför ska jag dansa till honom för? Han är ju dålig, det ända som var bra med honom var hans kläder för dom var äkta guld.

konversationer med barn kan vara bland det roligaste som finns!

Bröllop i bilder

 

in your wedding dress

idag är det dags, en dag som vi väntat länge på. BRÖLLOP!

WIIIIIIIIIIEHO

igår fick bästis körkort! jag är så stolt!
 
 
 
 

LIFE

fina fina helg som har bestått av mat med underbara vänner, skratt, shopping, kalas, studsmatta, familj, kärlek, säljning av bil och jobb. föhoppningsvis om jag får som jag vill så avslutas allt detta med grillning! denna helg har jag verkligen älskat mitt liv!

RSS 2.0