Lillsöndag 29

Yesterday var det dags för att fira mig. Sex tjejer tog plats hemma hos mig, vi åt, spelade spel och körde sing star. När vi alla fått i oss lagomt med alkohol så drog vi oss till Bolläs och in på tranan. Det var en GREAT kväll, jag tycker om er tjejer!
     Imorse syndes det att det varit fest, tog tag i allt så nu är det fint igen hihi. Och på lördag laddar vi om igen!

Imorgon ska jag ta och gå på fest med mina Vallsta brudar, det gillas överdrivet mycket!


Frida R M Ceder - 911027

Idag är det ingen vanlig dag, för det är äntligen min födelsedag!!! HURRRRA HURRRA HURRA!!!
Halkbanan stod på listan imorse så nu är den avklarad, tack och lov! Har även varit till Vallsta och myst med tjejerna en sväng :)
Shoppade lite mat till tacosen som ska lagas här hemma imorgon eftermiddag då vi ska fira mig med utgång på Tranan!

Tusen tack för alla presenter och gratulationer - Fick nyss ett samtal från min nu gammle broder, då blir jag glad :D Dock så bröts det..

Puss!

26 oktober - dagen före

Min sista dag som sjuttonåring.
Hade två körlektioner som gick jätte bra idag, dock gick det inge bra med pluggningen var så okonsentrerad..
Ska ta tag i svenskan idag igen och försöka få klar den plus övning i mina nya skor! Ska också försöka somna tidigt (kommer inte gå) för imorgon bitti är det halkbanan som gäller, övade idag på åsen i lera.Det kommer gå great!
Jag ska också tillbringa min födelsedag med Sara tror jag, hon ville ta en runda på pizzan haha.

Söndag 25

Idag har jag haft en jätte bra shopping dag med Jen och Mell. Efter all tvekan och surhet så lyckades jag komma hem med några fynd, det är jag nöjd med!
Fick med mig en kort kavaj, två linnen ett normal lång och ett längre, en kjol, ett par skor, en tunika, ett par trosor, två par strumpbyxor och en väska :)

   

2 dagar.


Lördag natt.

Åh vilken fin kväll jag haft med tjejerna. Födelsedagsfika, mys i soffan, uppladdning av gamal musik tills på onsdag och fixat chafför. Det är great! Mell fick också en läxa, att lära sig svensk musik så hon lånade hem två barn skivor haha.

Imorgon drar jag Jen och Mell till Gävle för lite shopping, det kommer bli ännu mer great hoppas jag!
Nu blir det vinter tid, great!

Lördag 24 Oktober

Först och främst, Grattis till Jennifer som blir 18 år idag :)

Mamma åkte hemifrån vid åtta imorse, då tog också min sovmorgon slut.. Så jag testade att våga håret, jag fick affrokrull! Så jag tror att det blir lite övning hehe.

Senare under dagen kommer förhoppningsvis flickorna och jag hoppas att dom stannar i kväll med för jag är nog ensam hemma.

Puss.

lycka

Åh vilket bra kalas! Jag är verkligen supernöjd med mina presenter, tusen tack! Mer presenter blir det på tisdag från mamma, det gillas!

Fredag, höstlov!

Igår fick Adde körkort och igår beställde jag och Britta studentkryssningen! Jag tror denna vecka har varit en bra vecka.
Idag har jag äntligen fått tillbaka min mobil(!), den är så liten! Och om en halvtimme kommer det 16 personer hit för att fira mig och ninus. Det betyder att det är höstlov nu! Detta lov kommer bli ett plugg lov, körkortsteori haha.
/F

21 Oktober

Igår fick vi en ny boxer, jag kan kolla på teve igen!!! Idag beställde vi våra studentmössor och ett par mysbyxor där det står Student 2010 Frida Ceder!!! Jag och Britta ska beställa Studentkryssningen ikväll eller imorgon!!! Min mobil är lagad och jag ska hämta den i helgen förhoppningsvis!!!
Det kallar jag lycka.

suuuuuuuuuuuuuune

Åh, jag har kollat på Sunes jul. Dom äter jul skinka och åker pulka. Jag vill också ha vinter, jul och snö. Gud vad jag längtar!


schooooool

Vi ska skriva fem blogg inlägg på denna lektion. Jag har skrivit ett och är inte nöjd. Nu när jag ska göra mitt andra har jag raderat all text flera gånger. Hur svårt kan det vara att skriva om musik egentligen?
Den här uppgiften, som många andra gick hyfsat till en början och nu står det still. Som vanligt.
Jag kan egentligen skriva om vad som helst inom musik men jag vill att det ska vara bra, jag vill kunna vara riktigt nöjd med en Kalle uppgift för en gångs skull..


Tisda 20 oktober

blogg.se kan ta sig.
Det är en vecka kvar tills jag fyller år.
Festen i lördags var skit bra.
I söndags mådde jag som förtjänat.
Igår Kom första snön! men försvann lika fort..
Igår städade jag hela övervåningen, nu är det rent!
Det är snuskigt dammigt på media idag, var är städerskorna?
Media kommer bli nya dagiset..
Imorgon ska vi beställa studentmössor, lycka!!!

YEY

I gotta feeling that yesterday was a good night, I gotta feeling that tonight's gonna be a good good night!


Lördag 17

Flickan som lekte med elden var så jävla bra! Och jag hade en jätte bra kväll med Mell, lyckades till och med somna på soffan :D

Idag har det varit innebandy hela dagen, Linus och mamma fick åka in på sjukhuset för att han blev skadad på matchen så jag och Nike stannade kvar och såg en till.

Ikväll kanske det blir edsbyn, kanske. Jag har beslutsångest!!!

fredagsmys!

Fredags mys med Mell, bio och sedan kanske lite idol!

FRedag

Fredag, äntligen fredag! Veckorna och dagarna går så himla fort så snart står vi där på trappan i våra studentmössor och är alldeles lyckliga, det längtar jag till.

Idag är det ännu en minus dag, regn och prov plus dålig mat, som alltid.
Men ikväll känner jag för att gå på bio, hoppas att någon vill gå med mig för jag har inte sett Flickan som lekte med elden än..

Just nu lyssnar vi på en mycket annorlunda låt som inte alls är Jennies smak, men jag gillar den nog inte ändå, inte än iallfall.

15 oktober

Först och främst så gillar jag Brittas nya utseénde på bloggen!

Denna dag, denna sjukt konstiga dag. Datorerna fryser på grund av kylan ute enligt Karin, vad som är sant i det kan man ju undra.
Jag är sjukt less på betyget G! Hur svårt är det att lägga till ett V egentligen? Nästa gång då jävlar då har jag mitt fina betyg!


Onsdag 14

Att det alltid ska bli samma sak när det gäller skolfoto, aldrig blir man nöjd även fast vi övat på det i flera år! Men det är väl någon sorts charm antar jag.

Tog en runda på stan med B och hittade en underbar klänning, den vill jag ha!
Dansen var jag inte med på fast jag satt där och kollade, dom är så duktiga och dansen kommer bli så jäkla great! 
     The white stripes - Seven nation army

Sweet dreams!

MORE HAPPY DAY

Den 27 oktober klockan åtta gör jag min halkbana. Jag är lite nervös!!
Fick också reda på hur mycket jag har kvar på körningen också klarade jag fas F när jag satt och pluggade. Snart är det klart, hoppas jag iallfallall haha.

Britta har gett upp sin sång karriär, nu visslar hon istället..

oh happy day!

Körlektionen som jag hade imorse gick super bra! Även teorin som jag gjorde efter skolan gick hyfsat.
Tog en fika med Jen B och Mell, dock så hade jag lovat mig själv att inte äta nåt skit denna vecka men jag är dålig på att följa vad jag bestämt. Som det märktes idag.

Det var meningen att jag skulle plugga på allt som denna vecka har att erbjuda men jag tänker göra ett försök med att färga Filles hår istället. Det kan bli roligare haha.


Bild lånad av Elin.
Dansuppvisningen i lördags.

Söndag 11

Jag gjorde en halvspontan grej idag, tog tåget, eller tågbussen till Gävle för att möta upp Britta och göra henne sällskap hem. Vi gjorde en runda på stan och hittade snygga skor som B köpte, mycket bra köp! Vi åt också på donken innan det var dags att åka hem. Självklart fick vi sitta på olika bussar, otur. 10-0 för bussen tillslut ;)

När jag och mamma kikade på One Tree Hill gjorde jag upptäckten att Gossip börjar nästa vecka! Dock har jag redan sett de tre första avsnitten men det skiter man väl i.

Mormor skjusar mig till Bollnäs imorgon, dags för körlektion igen!

lördag 10 O

Lördag och jag var uppe med tuppen, dansuppvisning och handbolls match har min lördag än så länge handlat om. Dansen gick jätte bra, hoppas jag iallafall men inte handbollen, förlust med 23-26 tror jag.. Men jag fick ett litet "erbjudande" om att börja spela igen. Det skulle vara så himla roligt att börja igen men jag vet inte. Ska ta mig en riktig funderare och kanske åka och kolla på träningen på tisdag.

Ikväll är det ändrade planer, som vanligt.. Och jag är jävligt less på det.

FREDAG

Jag vaknade halv fyra inatt, ett samtal från BB - Det gjorde min natt och denna dag!

En lektion avklarad, nu ska vi ha klassråd vilket vi inte har, ingen orkar bry sig. Jag har peppat Mell till att skriva ett blogginlägg, jag tyckte helt klart att det var på tiden!
Och ikväll hoppas jag på mys med brudarna, FillePille kommer hem!

8 okt

Tog med mig Britta hem efter skolan. Makaroner sex and the city & negerbollar, sen bussen hem.
Nu, promenad!

jjjjjjjj

Dagens körlektion gick bra, fick tanka och sen åka samma väg fram och tillbaka. Men nu fattar jag vad jag ska träna på haha.
This day at school, jag orkar inte plugga. Skrattar med B och Mell istället, mychet roligare!

YEY

Dagens danslektion, blev lyckad!

YEY

Dagens danslektion, blev lyckad!

Tisdag 6 oktober

Besöket hos tandläkardoktorn gick bra, än så länge iallafall. Om jag ska ha tur i det de handlar om så ryker piercingen ganska snabbt, det känns inte helt okej..
Kom tillbaka till Bollnäs halv tolv så då åkte jag till skolan och gjorde lite nytta där. Käkade på stan med B, Jen och Mell. Jag åt köttfers!!!!

Ikväll är det äntligen säsongspremiär på Desperata hemmafruar och innan det ska jag ta mig i kragen och gå ut på en promenad. Jag ska som sagt komma igång med det igen!

Så var det tre veckor kvar.


5 okober

Idag tog jag bussen ner på stan och köpte mig två tröjor, eller en är nog mer som en tunika.Är skapligt nöjd! MEn inga bilder kommer för kameran är sönder och mobilen är på lagning, inte okej!
  
Nu får jag sitta och kolla på Tåget Tomas som Edwin absolut skulle titta på.  


/ F

4 oktober

Igår blev det en nästan spontan Sara kväll. Vi hade ju planerat lite smått om att vi skulle ses efter att hon firat mormor sin. Halv åtta sprang jag ut i regnet i vinter jacka och uggs ovh hann med bussen mot Vallsta. Där spenderades kvällen innan skjusen hem kom.

Tog tag i körkortet idag igen på datorn men det är totat världelöst. Kan inte förstå att jag får så mycket fel där men inte på körskolan, jag blir lika galen varje gång!

Åkte också till Falun idag, pappa och Erika hämtade upp mig i Falun så körde jag nya bilen hem därifrån. Första gången jag kör 110 (även 120) och jag gjorde även mina första omkörningar. Pappa och jag har även suttit och kollat på bilar för mig, hittade några som var ganska bra för att vara en första bil.

Imorgon har jag planer, förhoppningsvis går dom som planerat.

Del 2

Efter 5 utvisningar för Falun och 1 i sista sekundern för Bollnäs så vann Falun med 5-3. Grattis till pappa måste jag ju säga men jag tycker att dina killar är lite väl kaxiga haha. Linus gjorde en jätte bra match, synd att hjälpen hemmåt var någon annan stans.
Pappas intervju om matchen:
http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.1278465/1.1339954/1.1398426

3 oktober

Denna morgonen har jag stressat för mammas skull och nu när jag är klar har jag inte behövt stressa, onödigt.
Idag eller om tjugo min åker vi till Bollnäs. Ska lämna in min mobil och sedan kolla på innebandy. Pappas lag är här och spelar och Linus ska få hoppa in i Bollnäs laget.
Dock är  pappa inte här, han är på NHL, som att hocky är så roligt.. Fast han blev då jätte besviken över att han missar det, men det kanske kommer fler gånger.

Ja och jag ska lämna in min telefon igen, den brusar fortfarande så jag passar på att lämna in den innan garantin går ut. Så idag får jag leva med Erikas gammla Samsung men imorgon får jag förhoppningsvis låna en nyare av pappa.

Yeeeeey!

2 Oktober

För första gången i mitt liv fick jag skrapa bilrutan! Just då kände jag inte för att ta körkort och skaffa bil, men var ändå påväg mot Bollnäs för en körlektion.
Firade med max mat med Mell Jennie och Adde. Värt pengarna, mycket!
Jag har också investerat ett nytt fritidskort och en röd t-shirt till dansen.

Min kväll var bra! Mys med B i Ovanåker, men jag tänker inte åka bussen hem när det är torsbergstranan. Poliser, "vakter" och fulla ungdommar är inte en bra kompination, det fick jag klart för mig ikväll.

Tack för mig!


1 OKTOBER

Nu är det oktober, min månad!
Nu börjar minus graderna sakta komma, lika så mörkret på morgonen..
Idag var jag på Risktettan, satt där i fyra timmar! Men nu är det gjord och imorgon väntas körlektion.

Idag är det dags för att plocka bort alla kläder från rummet och sedan blir det nog en promenad, iallfall bort till Lina och lämna hennes pass. Sen ska jag tamefan plugga!

Peace!

RSS 2.0