Sista April.

Sista April idag och det beyder fest för min del. Fast vi vet inte riktigt vart vi ska vara men det slutar säkert i Orbaden, är inte riktgt sugen på det men ja.
Är iallafall as kalas glad idag och det känns super bra!

Justja, jag och Jenny har fått praktikplats på SVT idag, as härligt! Så tack till pappa som fixade det åt oss :) Så jag Jenny Brittis och Modd planerade lite smått om Stockholm idag, vi ska få med Martin ut och äta en dag med. En hel vecka försvinner jag från Arbrå ganska skönt.

Snart kommer Frida hit så ska jag platta Saras hår nu och sen så börjar kvällen!
Hoppas ni får en bra kväll!

You must remember to forget you ever knew me,

Nu är min blogg snygg!
Sofie är as grym på det här, och en tack till henne :)

Världens bästa Marre klippte mig idag, ska ta och klippa mig igen inom kort tid för det var så slitet.. Tur att jag har henne!
Jag har också städat mitt rum idag och efter teven ska jag plugga lite..
Jag har också käratner (stavning) mig i Wentworth Miller - michael Scofield. Han är så het!

Aja hejhej.

You must remember to forget you ever knew me,

jag blir så jävla besviken och förvirrad..

bebis.

Nu är jag och Sara i Falun hos papi, ska vara barnvakt åt Edwin ikväll :)  Så när han har somnat blir det chips och dipp ;) så längesen man åt det, hehe.

Ta dina egna ist för mina!

Tears don't fall

Fredag, äntligen!


Idag spelade vi in Brittas film, Vänner för alltid. Det gick bra ganska många omtagningar men så blir det ju. Mellis och Sofie var iallafall jätte duktiga och fick kämpa ganska mycket, haha.

                                                                                     

Sen så blev det kubbspel. Killarna VS Tjejerna, vi förlorade dock..
Jag fixade också så att den där som man ska häva ner bakom kungen, fast vi fick ner den till slut :p
                                                                                    

Chao!

Delight and Angers

Nu är det vår på riktigt!



Hate to play the victim

Idag är det strålande väder ute! Springer runt i min blåa klänning och mina nya ballerina skor som jag köpte i Stockholm.
Britta åkte hem för lite mer än en timme sen och jag tog en promenad ner kyrkan och hälsade på morfar. Har inte varit där på flera år.. 

Vid två inatt bestämde Jag och Britta oss att vi skulle ta en kvällspromenad, väldigt skönt fast man frös lite. Så vi kom inte i sängen först vid fyra. haha.
Försöker få tag på Jennifer nu med men hon sover verkar det som, tror att det blev en sen natt för henne med, haha.

Nejnej nu ska jag ut och prata med mormor som står och ränsar i blomrabbaten!

Cause I'm crazy!

Fredagen blev att jag och Sara först kollade på fotboll, Vallsta - Bogården. Så klart så förlorade Vallsta med 2-3 och jag måste bara retas lite med Adde. Hihi. Sen så spenderade vi kvällen hos Mange med dom där, mycket trevligt som vanligt med några små förändringar. Haha!

Idag har hela jag skakat, pyttelite bakfylla. Så har jag plockat ihop på rummet det såg hemskt ut! och såklart tagit en dusch.
Läst Kissies blogg, hon är seriöst pinsam men jag kan inte låte bli att kolla där ändå. Eller hur Brittisis? ;)

Ikväll kommer Britta och Jenny hem till mig, så får vi se om Sara skulle kika förbi utifall hon var rastlös. Haha. Så kanske vi ger oss ut på ett äventyr, jag gruvar mig lite. Men vi lyckas alltid med det bästa!  Så åker Jenny hem med nattbussen och Britta sover kvar med mig, hon längtade så mycket efter mig säng, haha jag säger ju det den är skönast! Sara åker nog också buss hem fast åt andra hållet än vad Jenny gör.
Hoppas på ännu en trevlig kväll :)


vår vår vår!

idag är det ännu en vårdag, helt underbart! synd att det är datan som gäller för oss.
Nyss så gjorde jag mitt nationella i engleska, det gick nog inte så bra skrev bara två sidor om den bästa sommaren, sommaren 2005!  Men jag hoppas att jag klarar det iaf =) 
kl ett ska vi kolla på när esteterna har sin slutproduktion, kul som fan :D

Jag och Jenny funderar på att göra en blogg, det var ju någon som skickade ut det på bdb så vi sitter och kollar runt lite på det. Kan ju vara roligt. 

Onsdag.

Idag är det vackert väder ute, super skönt! 
Är supertrött idag, sov jätte dåligt inatt.. Så då är det ju tur att jag slutar efter lunch någon gång idag, så vet inte om vi kanske skulle iväg och sola eller om det blir max.

Nu slutar vi på Åke lektionen, hejhej!

mamma & pappa <3

Idag är det min mammas dag så ett GRATTIS till henne :) 
Runt kl 18.00 kommer mormor och alla hem till oss på kalas och sen på kvällen ska jag och Sara ut på nå tokigheter ;) Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men dricka blir det iaf! Fast egentligen är det nog inte så bra att jag dricker eftersom att min hals plågas av hostan.. Lillebror ligger hemma i hosta han med och mamma börjar få det, vi är värsta sjuka familjen nu. Sen är jag så grymt sugen på att åka till Falun, det är helt skumt har aldrig haft den längtan förr men nu så har jag den ganska ofta :) Tror att jag är lite pappa sjuk. :) 

Ska försöka dra till med lite plugg nu så att jag kan åka hem på lunchen och vila mig. :) 

Min grannes katt har gjort tre bebisar i min trädgård'

Fotograf: Adde
image59

Stockholmsresan blev hur bra som hällst! Dock fick jag väldigt ont i fötterna men det är väl sånt man få ta. Så om ungefär fem veckor sitter hela media i publiken på teveprogrammet Glasklart. Han som har programmet myror i brallan var programledare Ola Lindholm. Vi var också så tidningen Glamorsveriges radio, papyrus och på ett museum. Bussresan hem var väl kanske inte så himla kul eftersom att mina kära vänner skulle sova, så jag gick bak till killarna ist och körde nån lek. Inatt har jag sovit så bra men jag hade en väldigt konstig dröm, pappa skulle flytta till Gävle så skulle vi få en musikstudio inne i huset eller nåt sånt. Men drömmer var inte konsigare än vad Moddans drömmar är ;)

Kalle- Men egentligen så finns det ju inga fula personer
Lina- Jo jag såg en inne på HM
HAHAHAHAHA!

Lediga från skolan idag så jag klev upp vid tio för att jag skulle följe med Sara ner på byn men så blev det inställt så då fick jag åka postbil med mormor, mysigt. Ikväll ska jag till Bollnäs med Pappa, Fredrik, Linus och Sofie för att kolla på den där kända trollkaren, jag vet vad han heter men jag får liksom inte fram det..

Imorgon är det skola igen men jag känner mig inte ett dugg taggad för det eftersom att jag börjar bli sjuk, hostar och snorar :S Men jag måste ju dit annars kommer jag ju efter och det har jag inte tid med.

Fjollerna kommer!

Imorgon drar vi, så himla underbart!

I think about you all the time, i see you in my dreams,

Inatt kunde jag verkligen inte somna, låg bara och skakade hade så fruktansvärt ont i magen.. Det blev efter fem den här natten med. Jag fattar inte varför jag inte kan somna jag orkar inte med skolan längre, jag är för trött..

Imorgon blir det Stockholm med hela medianligan, super kul :D 
Ska kolla på en teveinspelning och gå på tidningen Glamor ;) Lite shopping hinner vi också med. Hoppas att jag inte hittar nåt, det är så synd om mina pengar :P

Idag blir det att städa rummet och packa till imorgon, sen ska jag belöna mig med lite one tree hill,

How do you do?

Tranan ikväll med Sara, Jennifer, Malin, Lina och Cissan ;)  As as as ROLIGT är taggad som fan nu.
Ska ha min nya svarta klänning och mina röda skooooor!

Idag så filmade jag och Jenny lite, såklart så höll jag på att tappa kameran rätt ner i backen men jag hade varit smart innan och satt fast det i handleden. Det var väl då en jävla tur.. Men roligt hade vi, hihi. Sen så bar det upp på Höghammarhallen det var skit tråkigt men jag fick iaf träffa faster :) Sen så missade vi bussen därifrån så vi liftade, så stannade en bil så fick vi skjus ner till station :) 

Nu blir det att göra sig iordning och sen kommer flickorna hit :)

ARE YOU DEAD YET?

Super trött idag! 

You remind me,

Jag och Jenny fick praktikplats på Ljusnan idag, super bra! Så fick jag G på engelskanationella muntligt, plus G - på mitt datagrundsprov :D  En riktigt bra skoldag om man säger så :)

Jag känner att min rygg/nacke verkligen skulle behöva masage nu! Allt bara värker, as jobbigt..


Vi vet hur det känns..

Gårdagen började med att jag sov över, vilket jag inte brukar göra så jag fick springa till bussen. As jobbigt.. Sen på bussen så funkade såklart inte min mp3 (!), Jag hade glömt att säga till min lärare att jag bara skulle på en lektion för att jag sedan skulle till tandläkaren. Sen så åkte en kompis in på sjukhuset :,( . Hos tandläkaren valde jag så att det ser helt cp ut. När jag kom hem så hade jag glömt bort mitt lösenord till datan. En jävla skit dag som sakt.

Idag var jag rätt så pigg när jag vaknade men sen så började jag må illa så jag stannade hemma från skolan. Mormor väckte mig för en stund sen så jag antar att jag måste kolla på lite plugg som jag har kvar :S

Kämpa nu Fredrik, vi tänker på dig!


RSS 2.0