Trött...

Imorgon är det nyårsafton och då blire fest hos LillSara :D Hoppas på att det ska bli super roligt ;) Hihi.

Usch är så jävla trött idag, kom hem kl 7 imorse och somnade inte först vid halv åtta, så ringde Sara och väckte mig vid 1. Fast det kanske var lite tur det så att jag inte hade sovit bort hela dagen..

Mys med flickorna nu!

Friday!

Soft nu äre fredag igen :D Och såklart så blir det bandy ikväll ;D  imorgon sticker jag och eew till järvsö och tar vårat första åk, haha det kan bli roligt att se ;) Så tar vi med oss Claris och JENNY med såklart :D Fast jag ska dock inte bara åkamed dom, har lovat Magnus med, och då får han nog se när jag stupar framåt eller bakåt! HAHA ; Nä jag längtar som fan! och pappa betalar mitt årskort och det tycker jag är väldigt snällt och bra :) Hihi. Han har nu tagit med min yngsta kära lillebror tillfjällen och där åker dom pulka, fick en söt liten bild idag :) Min äldsta kära lillebror kanske skulle åka dit till nyår :) och min kära storebror han håller jag inte reda på, han klarar sig själv hoppas jag :) Haha.
Har inte brstämt nåt till nyår än, kanske följer med Jennifer och dom till Bolläs, får se vad som blir :) Nästa fredag är det en stor dag, MARRE BLIR 18! Hon ska få en sån fin present av mig och Jejje, super glad kommer hon att bli ;) Hehe..

Nä nu ska jag dissa datan, hejhej :)

.....

PANIK PÅ DIG! FALSK SOM EN JÄVEL och a, blääää! Varför ska du vara såhär? Jag vill bara döda dig snart!!!

Gefle

Gävle idag med Sara :D Skor, halsduk, tröja, strumpor och en present till Marre ;) HAHA!  Ikväll så sk vi umgås med Addis, :)

Tänk om, tänk om!

Dagen efter..

Igår mös jag med lillebror och han har jag saknat.. Han satt så lungt och stilla i mitt knä när tomten kom :) Också fick jag träffa han en snabbis idag med :)

Usch och blä!

Julafton

Jag tänker på dig..

MYSPYS

Igår var det bandy och Bollnäs vann ju såklart, 9-4. UNDERBART!  Efter bandyn så bakade jag, Sara, Adde och Dennis kladdkaka, eller det gick ju inte som vi ville den var skit äcklig :p HAHA!

Idag har jag bara kegat i sängen och inte gjort någonting så nu är jag med sötaste Jennifer och vet inte alls vad vi ska göra ikväll ;p

Måndag igen..

I Fredags så var vi på Tranan och det var satans kul ;) Fast jag somnade inte först kl 7 på Lördagsmorgonen.. På lördagen mös jag bara men Jennifer och igår låg jag i sängen hela dagen :D

När man är full, det är då man erkänner ;)

12

Idag har det gått en månad, jag saknar dig som fan. Jag drömde ju inte en sån jävla bra dröm heller.. Jag borde gå hem till dig och hämta mina byxor och ge dig din nyckel men du är ju inte hemma plus att när du är hemma så är du ju bara full? Tänk om du kunde vara som förr.

Jag har precis gjort klart mitt engelska arbete så nu ska jag redovisa det, inte kul. Jag fryser jätte mycket, funderar på att åka hem fast det vill jag ju inte heller, jag vill nog ta tre bussen kankse ;) HAHA!
Om någonting får en att glömma allt annat då borde man få göra det va? 
Engelska nu! BLÄÄÄÄÄ! :p


BOLLNÄS

Om en halvtimme drar jag och Bästaste Jennifer till Bollnäs, hon ska spela vollyboll liksom ;)  Jennifer har klätt ut sig som en flygvärdinna, mycket fint men jag förstår liksom inte hur hon ska kunna spela i det ;p

Du skulle bara veta ;)

Seg tisdag,

Vi kom till skolan vid åtta som vanligt och märkte snabbt att vi inte skulle ha någon engelska, vi kom till skolan TVÅ timmar förtidigt!!!!! Så jag, Jenny, Adde och André åkte lite buss och skulle gå på MAX, som inte var öppet.  Dagen började ju inte så väldans bra. Så nu är det matte prov som gäller sen så ska vi kolla på en kort film på svenskan, hårga (stavning) filmen!  Sen tror jag att jag och jenny ska "fota" nere på stan, HAHA :p 
Ensam hemma idag, det är alltid lika roligt! :D

På fredag ska jag och Sara på tranan, plus lite fler folk :) Det ska bli superroligt! :D Sen på lördag blir det nog bara att slappa, hoppas jag iaf ;)

MATTE NU!

RSS 2.0