Home sweet home

Just nu ligger jag i min sköna säng, försökte få kontakt med Linus men det stod på dörren att jag inte fick väcka honom. Kul. Har hunnit träffa mormor och Lars-Göran, fille och Sara med familj :) tycker om att vara hemma!

love

när jag läser mina inlägg från julen känner jag hur ledsen jag var egentligen.. det var någonting som saknades, den viktigaste personen i mitt liv, min älskade lilla gris, min älskade erik.
att man fortfarande kan vara såhär kär efter nio månader, helt underbart! om någon dag är det ett år sedan jag träffade honom för första gången ♥

mora baby

våran mora resa var helt gaaaaalen, på både bra och dåliga sätt! det vi fick vara med om är någonting vi aldrig kommer att glömma. skratt tårar alkohol musik fotboll mat husvagn stuga polis trasig säng trasigt fönster eld lekar och ja mycket mer. fruktansvärt roligt helg lyckades vi med iallfall!
 
borta bra men hemma bäst. en ledig vecka för mig och idag får jag finfrämmande från arbrå, min älskade jennifer ska nämligen ta sig till byn och till mig. LÄNGTAR.
 

min

Som jag älskar den här killen

min

Som jag älskar den här killen!

är det en vanlig dag?

nej det är ingen vanlig dag för det är edwins födelsedag hurrrra hurrra hurra!!!
idag blir min älskade minibror 5 år, min lilla bebis blir fem år! vill krama om honom allt vad jag har men det spar jag tills nästa helg. Love you litle man <3
 

junior


what a day

idag har jag lyckats bränna mig på brännässlor när vi var ute för att plocka blommor till vårat lilla midsommarfirande med förskolan inte nog med det så har jag även fått en ful bränna.. hej och hå, tur att håret är långt och kan täcka den så fina färgen för ikväll ska jag iväg på fotografering!
 
för att berätta mer om brännässlorna så hade vi en salva på förskolan som jag använde och vart är det brända nu? BORTA! och jag har en långhelg att se fram emot med min fina erik och våra vänner. man kan säga att jag är en så lycklig tjej!

YEAH

har kläder i tvättmaskin och jag sitter i hallen för att resten av lägenheten har blött golv. har fått för mig att tvätta våra kläder och städa våran lägenhet men ikväll ppp-träff hos lula!


kung i baren

veckan har varit fylld med jobb och studentfirande! var hemma i arbrå i fredags för att fira min kusin Johan som tog studenten. god mat och många skratt med min fina familj. hann med en tur på bonden med josse och erik innan vi gav upp den dagen :) igår åkte jag till bollan för att umgås med faster en sväng innan jag och josse åkte till alfta för att fira älskade brittis på hennes 21 årsdag! kanon kväll!

idag har jag och josse legat i soffan hela dagen och kollat på film, helt slut efter helgen. nu är det bara att ladda upp för en till jobbvecka innan midsommar och mora väntar!

stolt som tuppen

uppe med tuppen på min lediga dag. känns konstigt att inte ha någonting att plugga på, konstigt på ett underbart sätt! jag ska därför ta mig i kragen och gå ut på en promenad innan sommarklänningen ska på för ikväll ska vi på studentmottagning, eriks kusin filip tar studenten idag!!! och imorgon är det dags för min kusse johan.
det är student men vart är solen en dag som denna? svenska sommaren är ibland helt otrolig.

älskar helg.

att jobba en fredag är ändå okej, för när man slutar för dagen då är det verkligen helg! solen skiner, humöret på topp och min andra halva har kommit hem. hoppas på en kanon helg!

love

första dagen på sommarlovet och solen var framme när jag gick till jobbet och lika så när jag gick hem. så otroligt skönt och humöret blir så mycket bättre! :) var på jakt efter en myra och hittade äntligen en på mitt bord och jag har nog aldrig blivit så lycklig över att se en. en myra betyder ju att jag kan göra klart ännu en uppgfit vilket jag nu har gjort.

försöker mig på en gång till att göra tjockpannkakor, lyckas aldrig med att få dom riktigt bra.. jag håller också på med absolut sista uppgiften till skolan, ska kolla på två avsnitt och skriva några rader om dom men det tänker inte jag hålla på med hela kvällen för jag ska mysa med tjejorna! erica, linnéa och andrea har kommit till alfta nu så ikväll ska vi mysa hos lula. imorgon är det en utav favoritdagarna, B kommer hem till ovan!!! älskar att sommaren är här, att vi alla får sommarlov och att nästan alla som flyttat kommer hem ingen. det får mig att må bra!

SOMMARLOV

sista dagen i skolan och vi tog bilen dit, guldvärt! hade vårat sista seminarium som gick bra, eller jag antar att det gick bra :) nu har jag fått sommarlov och gått mitt första år på förskollärarprogrammet! helt galet vad fort det har gått. men med mycket skratt och tårar ;)

kom hem från skolan tidigt och tänkte plocka ihop i lägenheten innan kassamötet började men det visade sig att min underbara sambo redan gjort det. jag älskar sambolivet och min sambo!
nu här på kvällen har jag varit på kassa mötet och gjort klart en uppgift, två småa kvar och sedan behöver jag inte plugga på tre månader!

förutom att sommarlovet började idag har jag två vänner som fyller år. Helena som fyller 21 och älskade melanie som äntligen fyller 20 år! Helena har jag träffat och grattat idag men inte lilla mellbo. jag kramar om henne hemifrån och längtar efter henne. hoppas att hon fick en underbar födelsedag även om hon inte fick fira den med oss ;)


love you

vinnst

idag ångrar jag att jag drack igår. har mått piss ungefär hela dagen, så onödigt men roligt var det igår. träffade fina kompisar som är hemma på en visit, love.
nu när jag mår bättre blir det bingolotto med alle och erik. sedan kommer det ännu mer folk hit och kollar på big brother finalen WOOOOHO.

nu vinner vi!

ny dag, nya tag.

igår kväll var jag arg och bseviken över hela högskolan i gävle, av allt som hänt under skolåret. idag känns det mycket bättre, nya tag och snart är alla uppgifter gjorda. fick jobba på förskola idag, lycka. skulle ha åkt ner till gävle för party med mina vänner men jobbet måste gå före, tyvärr hinner jag inte säga hej då en gång till men jag träffar dalkullorna under midsommarhelgen igen!

ikväll? ja jag vet inte, hela kroppen är sliten men klockan är bara tjugo i sex än så länge så allt kan fortfarande hända! WEEEEHO

RSS 2.0