Torsdag 27

Jag har nu gjort mitt sista prov och min sista uppgift idag. Det känns skapligt jävla bra och jag är så otroligt glad! Det är nära nu så nära! Och imorgon kommer den andra dagen som vi väntat på, Lena och "lillebror" M kommer till Sverige, det ska bli otroligt roligt att träffa dem även fast att det känns som att man redan har träffat dem hundra gånger förr, tacka webbcam! Så imorgon runt tio far jag och Mell mot Skavsta för att hämta upp dem, det kan bli en riktigt roligt resa med GPS och grejer ;) Därför håller jag på med att bränna en skiva, här ska det dunkas i forden!

Skickade ett sms till Modd idag och tänka sig, jag fick svar! 30 grader har dom och vill inte åka hem, ska man bli förvånad? Jag är skapligt avundsjuk!

Del 2

Herregud, jag är avundsjuk på 94.or, typ. Dom får åka fin buss på klassresa medanst vi får slita med det sista i skolan. Jag som tyckte att jag var häftig när jag fixade så att vi fick ha pappas dåvarande buss på våran resa, Linus lyckades betydligt bättre! Haha. Detta är patetiskt, men väldigt roligt enligt mell och mig.

Onsdag 26 - Lycklig tjej!

Nu ser jag ut som en människa igen, en riktig människa. En 18 åring som slipper se ut som en 13 åring, tack och bock. Som sagt, tandställningen är ur, borta puttsveck! Det känns otroligt skönt men nu har jag två skenor i munnen hela den här veckan. Det gör så att mina tänder är känsliga, det känns som att jag ska tappa dom vilken sekund som helst när jag äter. Och när det gäller mat så skulle jag ju äta mitt första äpple igår, i helvete heller det blev en pizza istället och jag har ännu inte vågat prova mig på det där äpplet som ligger och väntar i väskan.

Jag vill bara säga, jag är lycklig, jag är utan tandställning, det känns bra, så bra!

Måndag 24 - Big brothers birthday!

Idag är det ingen vanlig dag för det är storebrors födelsedag, Hurrrra Hurrra Hurra! For ner eller upp till Sockholm igår för att fira honom, efter att vi åkt fel två gånger så hittade vi äntligen vägen hem till det efterlängtade födelsedagsbarnet :)

Ett prov är gjort, betygsprat är igång och jag är ljusare i mitt hår. Träningen kom igång idag igen, det kändes skönt. Jag har också pluggat inför vårat sista prov som vi har på torsdag, kung!
Jag började räkna dagar, nu räknar jag nästan timmar. Så om sisådär 14 timmar har jag ett nytt utseende! Det här är en härlig känsla ska ni veta, dock är jag fortfarande rädd för att planerna ska ändras. Det skulle krossa mitt hjärta. Men vi ser possitivt på det!
Shopping, plugg, mys och bussresa väntas också imorgon. Det kommer bli en bra dag, jag känner det på mig!

Lördag 22

För det första så förstår jag inte hur min vän Jenny klarar av denna pollen, jag blir trött av min nässpray (som för övrigt verkar fungera) och jag känner för att klia sönder mina ögon. Detta är jobbigt, förstår inte hur ni som har riktig allergi klarar det. Jag är imponerad!

Igår tog jag och Cicci oss en riktig biltur, mot Vallvik med karta och allt. Bestämde oss för att inte åka efter kartan och hittade en lämpligare väg (trodde vi). Dålig väg och mitt upp i allt var det översvämmning. Mycket skratt och resan tog en timme! Men vi kom fram och var överlyckliga över det, men som vanligt hade killarna otur ute på planen och vi åkte hem med förlust. Lyssnade på Svantes vägbeskrivning hemmåt och det tog bara en halvtimme. Helt otroligt, förstår inte vad vi åkte för väg haha.

Också ett grattis till DH på 21 årsdagen!
Jag börjar nu min fina nedräkning, för det känns bra. 3 dagar(!)

Torsdag 20

Efter att jag suttit ute i två timmar och sedan kommer hem till nyklippt gräs sitter jag här i min ensamhet och nyser och är irriterad på den där jävla näsan. Nu har jag fått en nässpray mot pollen så vi får hoppas att den fungerar, annars är det kanske risk för ett läkarbesök(!), Jenny har skrämt upp mig så att jag inte vill gå dit längre. Jag gör allt för att undvika det!

Min klass har nu helg, känns väldigt bra. Ändå tar jag mig ner till Bollnäs imorgon för att kika på dansuppvisning och jag skår vad om att jag kommer missa den i vilket fall.. Mot eftermiddagen drar jag mig troligtvis mot Wallvik för lite fotboll med min hejarklackskompis Cicci ;)

Puss!


Onsdag 19

Det här med att vara sjuk är inte min grej, det är nog därför jag aldrig blir det och jag ska också sluta tjata om att jag vill bli sjuk. Mamma får ta hand och pyssla om mig iallfall!
Jag var bara i skolan i en timme idag plus att jag tog en timmes sovmorgon eftersom att jag inte alls mådde bra. Nu mår jag bra efter att ha vilat i sex timmar och ska därför åka ner på dansen ikväll, jag tänker inte dansa, eller kanske en gång men inget för ansträngade då blir jag ju aldrig frisk..

Känner också ett sug efter ett jobb, det är nog läge att försöka söka någoting iallfall för det är ju faktiskt så att vi går ut skolan, på riktigt! Hur overkligt det än är så är det sant, och jag får ju inga pengar om jag inte jobbar och jag blir lätt rastlös om jag ska ligga hemma hela sommaren. Så nu ska det till att sökas!


tisdag 18

Fortsätter med mitt hostande och obehag i näsan, nyger och kliar. Inte helt okej men vad gör man. Tog mig till skolan idag, dock helt i onödan och sedan gjorde jag en tripp till Gävle. Kanske hittat min efterfest klänning, är inte nöjd men finns det ingen annan så får man göra det bästa av situationen. Fick mina tänder slipade så nu ser det jätte bra ut! Längtar bara mer och mer tills nästa tisdag då det är läge att ta ut det, men jag kan inte sluta vara nervös över att det ska hända nåt så att vi måste skjuta på det. Det är min största mördröm nu!

Medanst den större delen av eleverna sitter med sina rester håller jag mig till att kolla på Beverly Hills och jag kan inte låta bli att vara stolt över mig själv att jag gjort klart att. Bra jobbat Frida!


måndag 17 - FRebeccaMC

Blev påminnd idag av mina kära vänner att det är min namnsdag, Rebecca. Så min namnsdag firade jag med att vara hemma och vara sjuk. Inte helt okej att jag hostar och nyser nu när jag ska till tandläkarn och att studenten närmar sig. Inatt var det andra natten jag drömmde om balen, känns som att paniken börjar komma nu när vi inte har någon aning om hur vi ska ta oss in till balen. Så det är någonting som vi måste lösa denna vecka, det är ju faktiskt bara två veckor kvar nu! Fick också reda på att vi slipper göra vårat svenska prov, svenska kursen är avslutad! Det känns väldigt bra och då märks det ännu mer att skolans slut närmar sig.. Och det var kanonväder idag igen, över 20 grader.

Beverly hills my love.

Lördag - Oh happy day!

Åh detta underbara väder älskar jag! Lyckades till och med ligga ute i solen i två timmar, helt själv med lite plugg. Så nu har jag fått lite färg och även lite plugg gjort, det kallar jag bra jobbat! Invigde en utav mina nya bikinisar och även min lilla jumpsuit idag och snart blir det även grillning! Åh jag är så lycklig idag!
Kvällen kanske ska spenderas med bästa vän, det var ju ett tag sedan så det blir nog minst lika bra som denna dag. I hope so anyway! Vi brukar ju lyckas med någongting bra så :)

Föresten så sitter jag och nyser hela tiden idag, och hostar även lite mer nu än andra dagar. Hädan efter ska jag nog hålla mig borta från Britta och Jenny när dom ligger i förkylningszonen ;) 

Puss!

fredag 14

Idag har jag en sak att säga, besviken.

torsdag 13

Som vanligt så är jag bakis idag, därför ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Igår hade vi det riktigt roligt, så fler tjejklassfester står absolut på listan för fy vad jag gillar dom! Men Britta började inte grina, jag hade fel..

Ikväll kanske jag ska träffa Fille en sväng om hon hade tid för mig så att säga, annars vet jag inte vad som händer. Men nu ska jag ringa min fina britta!

Körkort i ett halvår!


Onsdag 12

Det här med kortveckor är verkligen någonting för mig känner jag. Nu har vi helg och det firas med utgång, utgång med mediabrudarna! Den här kvällen kommer bli kung, våran förfest kommer att bli kung. Det är ju faktiskt första gången vi alla tjejer är samlade och festar tillsammans, mycket roligt kan hända och det skulle inte förvåna mig om Britta skulle börja grina, hon är ju så känslig så hon kommer väl få en ångest attack över att vi ska skiljas åt snart ;)

Idag fyller min kära släkting Martin 18 år, ett jätte stort grattis till dig plutten!

Tack och förlåt.

Jag vill tacka och be om förlåtelse till mina vänner och familj, ett tack för att ni alltid finns hos mig, att ni alltid ställer upp för vad det än är. Ni är underbara! Jag vill be om förlåtelse för att jag allt för jämnan är så sur och otrevlig, skolan tar alla mina krafter och det går ut över er. Jag vet att ni förstår men jag får dåligt samvete iallfall. Jag älskar er allihopa!


Foto: Björn Skoglund

Tisdag 11

Britta och Jenny börjat smitta mig med deras dumma förkylning, känns inte helt okej när mitt huvud börjar kännas tung. Bara för det och för att jag har en hemtenta som måste göras ikväll kan jag inte träna. Jag som känner ett behov av det nu men det får bli imorgon istället innan vi börjar häva i oss massa alkohol! Jag hoppas att det blir mycket folk ute nu när jag ska missa min speciella dans, haha skrattretande.

Vill också meddela Sara att dina bilder är nu fixade och finns på usb-minnet :)

Mândag 10 - en mânad kvar!

Vilken fin mândag tvâ lektioner sedan mys med Mell och Modd i Röste innan vâran spontana biltur, det var värt det, sâ värt det ;) Tog ett gympass med Mell och vi hann ocksâ med att bli lite brun, jag tänker spendera min natt här! 
Nu hâller Melanie pâ med att skriva sitt autograf i min bok, japp jag fick den första!

Jag har för övrigt väldigt ont i ryggen och är godis sugen..Stackars mig :) Det är ocksâ bara en mânad kvar till studenten och jag längtar sâ otroligt mycket! 

Puss!

Fredag 7

Vilken match Bogården gjorde igår! Vinnst med 5-3 mot Hällbo. Jag är fortfarande ivrig och skulle nog kunna prata om matchen hela kvällen om det vore så dock tror jag inte att Sara och Fille skulle uppskatta det eftersom att det är dom två jag spenderar min kväll med :) Så om en timme ungefär blir det mat på Esplanaden och sedan får vi se vilket äventyr vi hamnar på ;)


happy tjej

Nu har jag äntligen fått stryka en till sak från min att göra lista, det känns underbart bra dock tror jag inte att provet gick så bra men jag har mig själv att skylla. Fast det gör jag inte, jag skyller på att vi har för mycket att göra. Men listan blir mindre och mindre men snart fylls den på med yttligare någon uppgift tror jag.

Men vem bryr sig om det nu, jag fick stryka en sak idag!

WOOOOOOHOHHOOOOO

Jag har sett ett rykte på facebook att självaste maria montazami kommer till Bollnäs den 21-27 juni! Hennes mormor bor tydligen här. DET ÄR UR HÄFTIGT!

<3

Britta gör mig alldeles blödig, hur skulle jag klara mig utan henne? Och utan resten av mina fina vänner..
 

<3


Jag älskar min lillebror <3


Söndag 2

Nu är äntligen den här veckan över, nu börjar vi om och hoppas att dom närmaste veckorna blir bättre. 39 dagar kvar tills studenten och ingen kommer vara lyckligare än mig för det här är jobbigt, riktigt jobbigt..

Jag vill också passa på att gratulera min älskade vän Adde som fyller 19 år idag.

RSS 2.0