bäääästis♥

idag är det prick fyra veckor kvar tills att saras bebis är beräknad, för första gången under denna graviditet känns det som att det är nära! jag längtar, vi allihopa längtar!


här var hon i v 28, det är allså nio veckor sedan. förstå vilken mystjockismage hon har nu! ♥

vad är det för dag idag?

vilken kung kväll det var igår! hade kunnat fått skjuts hem men nej jag skulle på max och där stod jag och melanie i kö i runt femtio minuter, såååååå jävla världelöst. fick till slut min mat och så började vi promenaden mot röste. slutade med att jag gick i bara strumpor, slog jenny med min sko, gick i rondellen (samtidigt som jag sa, "här åker jag nästan dagligen"), gick in i en hästhage och gjorde en kullebytta och vi körde "freeze" leken. när vi var nästan hemma kom en bil och jag liftade, tro på fan att bilen stannade dock så hoppade vi inte in utan gick dom 500 m som var kvar.

vaknade imorse och mådde toppen, gick till A&B för att köpa fet saker och sedan åt vi kebab sedan var jag död. ville absolut se en film och gärna en skräckfilm eftersom att jenny gav det förslaget men jag somnade så J & M fick kolla själva. men förbannat roligt har vi haft :D

och varför blev det tjock text?

åh vilken bra start på dagen! sara ringer och säger "ska jag berätta en sak för dig?", jag trodde att hon skulle in på förlossningen(!) men nej, hon hade fått körkort! :D så himla skönt nu är det gjort, nu slipper jag tjata på henne nå mer ;) stoooooooort grattis lillen! ♥


friday i'm in love

inte nog med att jag fick träffa älskade fredrik och mysa med min älskade bebis så sa faktisk denna underbara bebis till pontus sitt första ord igår (kom ihåg att han är en månad gammal), han sa mamma! han sa det så högt och tydligt, vi alla fick ju såklart en chock. ja alla förutom fredrik då som missade hela händelsen, hur kunde han göra det?! fasters duktiga älskling!

men nu är det äntligen fredag, jag fick äran att vara chafför åt mamma och co. fick även äran att åka till alfta för att umgås, så min kväll kommer att bestå av dessa saker. FRIDAY I'M IN LOVE!

onsdagnight

ligger nu i sängen, har ganska precis kommit hem från en spelkväll hos faster med henne, fredrik, linus och sofie :) hade junior i knät hela tiden, fasters lilla älskling <3
massage har jag hunnit med idag också och fy va härligt det var, det behövde verkligen min rygg! men nu är jag dock lite frustrerad över att jag inte fått min lön än, varför vill inte pengar vara hos mig?

one year

jag vet iallfall vad jag gjorde för ett år sedan. jag och mell åkte till gävle, shoppade lite och var hos tandläkarn och vad gjorde vi där? JAG TOG BORT MIN TANDSTÄLLNING!!! det var det bästa som någonsin kunde hända, känner mig som en helt annan person sedan den jäkeln försvann från min mun! 

junior ceder

men jag glömde ju att junior blir en månad idag, EN MÅNAD! fasters älskling blir stor :)


tisdag i'm in love

idag fyller min älskade storebror år och imorgon kommer dom äntligen hem! det firade jag med att trampa runt på järvzoo med fina barn och personal från jobbet. vi hade det super roligt och mysigt! men nu är jag bra allt slut i kroppen och om ett tag ska jag på gymmet. det gäller att ligga i, eller gör jag det? hahah nej.

tummen upp, eller ner?

jag var hos doktorn idag, trodde att jag skulle dö där en sväng eftersom att jag inte kunde andas efter min springtur. sa dom någonting vettigt? Nej. utan jag får fortsätta med min medicin och blir kallad dit igen i höst. tack och bock.

minus poäng

nej gårdagen får tyvärr ett minus poäng. fick kuta som ett as till bussen (som för övrigt var jätte snäll för att vänta på mig och jejje) i klackar så att astmamedicinen fick andvändas, känns som att jag aldrig blivit så anfådd! och melanie försvann med min plånbok. om vi hade lysnat bättre på vad vi säger till varandra, om hon hade haft en telefon eller om hon hade ringt en min tidigare hade kvällen slutat bättre. men jag och melanie är ett nötskal ;)

back in b-town

She is back in b-town, min fina melanie! Mötte upp henne vid tâget och sedan har vi ätit super god mat med mell, mommis och moffis. Och jag är stolt ägare till ett par svarta converse!

make it or break it

idag var det förskolansdag så jag och hela dagiset som jag jobbar på tog en promenad till byn för att sjunga några sånger och dom små är ju för söta! har också varit på ett möte i två timmar om sommarjobbet, det kändes som när jag gick i skolan i ettan och somnade när vi hade genomgångar. trodde helt seriöst att jag skulle somna idag (hur pinsamt hade inte det varit?) men så kom jag på att jag hade tuggummi med mig så då blev jag ju pigg! men nu är jag trött igen, skulle ha tränat men neeej. ska bli så bra att melanie kommer hem igen så kanske vi kan börja gå på pass och få jätte snygga kroppar, awesome! och snart är hon hemma, snart snart snart!

happy tjej!

nu ska jag skypa med mell och om två dagar är hon hemma! LYCKLIGAST!

är man inte kung?

det här med försäkringskassan har jag aldrig förstått mig på, men det strular ju lite ibland och nu har det gjort det igen. åååååh va tokig jag blir och inte har jag fått min lön från åhlens heller så jag lever nu på 101 kr till ja inte vet jag, fk pengarna blir ju försenade eftersom att pappret skulle skickas tillbaka. go friday!

och grattis till mig själv på namnsdagen, rebecca.

bakis söndag

jag ligger i soffan, kollar på serier och tycker synd om mig själv. dagen efter är inte helt okej.


Judas

jag sitter inne i mitt badrum och kollar när jenny duschar. drapperiet är fördraget, lika bra det så att man inte får se någonting som man får ångra haha! sedan ska vi göra oss iordning och öppna en cider, eller flera och dricka lite vin eller mycket för ikväll kör all in!
har även varit i gävle och inhandlat nya jeans eftersom att mina gick sönder i måndags.. fick även med mig lite mer hem så nu hoppas jag på att jag får min lön från åhléns på måndag annars är jag lagomt körd!!!

första veckan är gjord på dagis och jag trivs bara mer och mer för varje dag som går. fin personal och fina barn, bättre får man ju faktiskt leta efter! har även hunnit med en utav mina utbildningsdagar här i veckan, fick lära mig hur jag ska lyfta de gamla människorna i sommar. och jag tror att jag redan glömt bort det, fatta man ju..



jenny in action!

I love rock'n roll

jag trivs så himla bra på nyhemsgården. barnen och jag kommer väldigt bra överens och likaså med fröknarna. när jag varit där ett tag så kommer jag verkligen att trivas som fisken i vattnet känner jag! och imorgon efter praktiken ska jag på utbildning inför sommarjobbet på lundan, känns inte som att det är sådär skit roligt att lära sig att lyfta gamla männsikor men det är ju självklart att man ska lyfta rätt, hur kul är det att ha problem med ryggen? jo, nej det suger.

nu har jag precis sagt hejdå till melanie och hon berättar för mig att det är ungefär åtta dagar kvar innan hon kommer hem, ÅTTA DAGAR!!!!!!!!!! ååååååh vad jag längtar efter min bästis!!!!

fuck yeah

men ååååååååh pollen förstör mitt liv!!!!! och vafan har jag fått ett myggbett på låret för? nu kommer jag att få en konstig sjukdom och dö. awesome?!

pollenlover

jag sov dåligt inatt i en varm stuga och pollen som irriterade i näsan, tog mig upp för min första dag på nyhemsgården. det gick super bra men jag ser fram emot när jag kommit in där och vågar ta för mig lite mer. har även varit på en dålig derbymatch mellan arbrå-vallsta, 1-9. vart är borgården när man behöver dom?! OCH POLLEN DÖDAR MIG ÄNNU MER NU. min näsa är full i snor (för den som vill veta) och jag nyser tusen gånger om dagen och på fotbollen blev det värre då ögonen började klia med. ååååh vad jag älskar det här!

har jag tråkigt?



denna bil är tillägnad till min fina vän nissejenny! hahahahahah!

tråkig_tjej_91

det är skapligt skönt att vara ensam hemma, lite synd att det bara var över en natt. och jag borde städa, jag skulle ha gjort det hela veckan men nej, tråkigt.

fuck off

trött_tjej_91

jag är trött. tror att jag har sovit lite dåligt eftersom att vi somnade på soffan, vaknade av att dom skriker på filmen men sedan somnade jag fint i sängen. meeen jag vaknade tidigt eftersom att jag höll på att kissa på mig just då önskar man att man hade haft en blöja. nej men jag sov först dåligt och sedan bra, men jag är sjukt trött i vilket fall.

fick precis reda på att älskade clara äntligen fått sin älskade son! nu längtar jag tusen gånger mer efter saras bebis! ♥

uhm?

jag förstår inte grejen med att det ska snöa i maj?

mellboooo ♥






jag

jaaaaaaaaaaaag pratar med melanie!!!!!!!!!!!!! jag hatar att det snöar ute, jag älskar att jag beställt en klänning för 119 kr, jag är trött ass hell idag, jag måste städa mitt rum, jag ska få ett par nya converse (okänd färg) av melanie :D

valborg

nej valborg var ingen höjdare, men fotbollen på dagen var bra och jag och jenny hade det bra innan vi hamnade på tranan. vi var dömda att inte ha roligt denna kväll.

RSS 2.0