Söndag 31

Vilken underbar helg måste jag säga, ett underbart väder och ett bra sällskap och träning ;D

Efter skolan i fredags tog jag mitt pick och pack och åkte hem till Mell. Tog en cykeltur eller två cykelturer ner till Bollnäs, gungade, sprang en runda och åt nudlar. En jätte rolig kväll!

Lördagen bestod av rekord värme och vi var inlåsta på torsberg hela dagen eftersom att vi hade genrep och fick inte lov att gå ut pga larm osv. Men vi klarade av det tillslut haha. På kvällen tog jag min cykel och cyklade upp till Karro och efter ett tag kom Lillen med, satt ute i solen och bara mös innan vi åkte ner på byggdegården där det var party! Eftersom att jag var trött efter dagen och skulle upp tidigt cyklade jag hem innan tolv, dock kom jag inte i sängen först vid två hehe.

Idag var det uppe med tuppen som gällde, och morsdag är det med Grattis mami! Tog mig ner till Bollnäs ännu en gång och började med att göra ett steg fel i dansen haha. Smög in och kikade på hela föreställningen med Julia eftersom att vi dansat klart och inte hade nåt annat för oss. Senare under dagen var det dags att dansa igen, fast det gick mycket bättre den gången och jag och Julia bestämde oss för att kolla på föreställningen ännu en gång, danserna är ju så jäkla bra!

När avslutningen var slut åkte jag med pappa Erika och Edwino till Falun och ska sova här inatt eftersom att det är tandläkartime imorgon.. Ska också köpa mig ett par skor, mums!

Puss
F

Torsdag 28

Igår var det en bra dag en väldigt bra dag till och med för jag och tjejerna i klassen hade pengar över på media som vi totalt glömt bort så vi fick tillbaka dom och drog till Gefle, hittade en ny boddy med en jätte fin färg och en ny kjol jag är förjävla nöjd! Tjejerna drog tillbaka idag igen för att det är rea så Jen skulle köpa med en t-shirt med hem till mig som jag inte hade råd med igår, hon är guldvärld!

Nu har det börjat blivit fint väder igen så jag ska nog ta mig en promenad och ta ut mina aggretioner som jag fick nyss! Och ringa bästa vän :)

Puss
F

Tisdag 26

Väldigt dålig uppdatering här jag vet..

I lördags blev det iallafall ändrade planer, drog med Fille och Bea till Söderhamn på crusing och hade en väldtigt trevlig kväll!
i söndags så var det ingen vanlig dag för det var storebrors födelsedag, hurra! Tog mitt pick och pack (Linus och resten av familjen) och åkte till Stockholm över dagen på lite kalas, underbart att träffa resten av familjen!
Tog oss hem mot kvällssidan med faster :)

Igår var det skola som gällde och med solen på himmelen hade jag och Jennie våran egna idrottslektion, inte den bästa kanske men vi gör nog om den nästa år haha.
Jag B och Mell stannade lite längre på skola för att kolla på es07 när dom hade genrep av klassiska, jag och Britta satt den största delen och kommenterade, det gillar jag!
Efter skolan åkte jag och mami till Knåda och bytte ut min fina cykel mot en annan, en som är bättre för min rygg och som råkar vara mammas kompis Lindas gammla cykel, tänk vad världen är liten ändå hah. Så nu har jag äntligen en cykel med cykelkorg <3
Hade också fått ett paket igår från Nelly där min nya klänning ligger som jag ska ha på bröllopet på midsommar.

Idag gjorde vi ingenting innan lunch, satt ute och njöt i solen istället och spelade äntligen lite kubb! Tyvärr så tog det roliga slut när det var dags för lunch och efter det måsta vi verkligen jobba enligt Karin, men jag och Mell hann iallafall göra klart våran reklamfilm så vi fick sluta tidigare, B och Modd med btw hih.
Åkte hem i en timme och sedan tillbaka till Bollnäs och upp till Heden igen för den sista dansträningen, tiden har gått fort och för fort! Och på söndag är det redan dansavslutning och jag vill inte sluta med det här, ångrar verkligen att jag inte började tidigare som jag ville..

Men nu blir det lite plugg och sen desperatahemmafruar innan jag och B ska förhöra varandra på telefonen till provet imorgon..

Puss
F

Lördag 23

Nu är det den lördagen B har längtat och tjatat efter hela veckan men jag har fortfarande inte blivit helt taggad än men det kommer.
Klockan är inte ens tolv men jag och mamma har redan hunnit vara till Bollnäs och städat.. Så nu kan jag bara ligga och slappa fram till en tre fyra för då är det samling hemma hos Mell för ännu en tjejfest! Och denna gång får jag inte glömma kameran hemma, mobilen är tyvärr inte lika bra har jag märt haha.

I onsdags hamnade jag i Alfta på eftermiddagen och mot kvällskanten drog vi oss mot tranan och runt två drog jag och Sara oss hemåt, helt slut i kroppen åkte jag hem och hamnade mitt upp i ett lan med 5 små killar men jag hade tur och kunde somna iallafall. hehe.
Torsdagen spenderades enbart innomhus och en ganska tidig kväller tror jag, var lite sliten efter ondagen.
I går (fredag) tog jag mig upp ur sängen och åkte mot Bollnäs med mamma och Linda, köpte Fredriks present och en filt tll PL, hittade fina gummistävlar med men dom får köpas en annan dag haha.

Puss
F


Onsdag 20

Natten två år sen..

Just nu sitter jag i skolan fast att vi har sovmorgon till kl tio men det går ju inga bussar från Arbrå.. Jen sitter och gör prov medanst några av killarna pluggar svenska(!) så helt ensam är jag inte.
Idag är det sista dagen vi går i skolan denna vecka, skönt! Och det firar vi med utgång ikväll och vi håller tummarna för att jag ska komma in! Ska också hämta storebrors födelsedagspresent idag så att han får den när han fyller år på söndag. Tänk vad tiden går fort, redan 22 år..

Resten av långhelgen är inte riktigt planerad, imorgon tror jag att jag ska måla lite hos faster och på lördag blir det ferre hos Mellbo. En repris från sist hoppas jag på ;) Sen på söndag åker jag med familjen till Stockholm på kalas.

Nästa söndag är det också dansavslutning och biljetterna kan man köpa nu på bibblan i Bollnäs, så ni vet familjen.

Puss
F

Vårlåten -09



Första vackra dan i maj - <3

Fredag 15 - Discogymmare!

Äntligen fredag och det har varit en sån bra dag hittils! Var lediga idag eftersom att det är Heden på stan så vi hade inga lektioner, tack och bock för det. Men jag och brudarna tog oss ändå ner till Bollnäs för att kika på esteterna när dom hade dansuppvisning och gud så duktiga dom är! Kollade också på es08 när dom hade sin viskonsert igen och sista låten/dansen är ju helt klart bäst! Fast för tillfället har jag glömt bort texten till låten så jag kan tyvärr inte skriva den här, irriterande!
Fixade också med storebrors födelsedagspresent eftersom att han fyller 22 om en vecka, hen kommer verkligen gilla min present ;) Kommer ut en bild sen när han har fått den :)

Ikväll kommer iallafall Britta hem till mig men hon kommer inte först halv elva så jag har ingen aning om vad jag ska göra tills dess förutom att jag ska slå en pling till Sara och sen ska lite plugg bli av.. Men sen får jag göra vad jag vill haha.

Puss
F

torsdag 14

Idag är det ingen vanlig dag för det ärJoels födelsedag, hurraaa huraa hurra!

Den här dagen börjar nästan lika som i tisdags och det menas med att jag inte har något arbete att göra och ändå sitter jag här klockan åtta på morgonen.. Men förhoppningsvis så ska jag och Mellis börja filma våran reklamfilm så att vi blir klar med den nån gång hihi.
Idag går vi i skolan till fyra men tror att vi gör ett break vid tolv och kollar på es08 när dom har vi viskonsert och sen kör vi med individuellavalen.
Har jag någon tid över så ska jag ta en tripp på stan och kolla efter ett par efterlängtade skor (om dom finns kvar vill säga..)

Tog en tripp med faster till Gefle igår, fick äntligen med mig ett par byxor hem! Jag kan meddela att jag blev väldigt lycklig eftersom att jag annars har väldigt svårt med att hitta perfekta byxor.

Puss
F

måndag 11

Måndagar är alltid dom sämsta dagarna på heeeela veckan.. Och idag hade vi vårran redovisning i svenskan, tycker att det gick ganska bra och hoppas på att jag får det betyget jag vill ha!
Efter skolan så blev det fika med brudarna hann också göra lite plugg till naturen som vi har prov på nästa måndag.. När klockan blev stax efter fyra hoppade jag och min bästa vän på bussen hem och hem till Vallsta! Det gjorde min dag, saknar det där stället så mycket och det blev verkligen lite back in the days haha ;)

Snart blir det sängen för min del med en liten titt av Greys, mums!

Puss
F

Söndag 10

Min helg.
Fredagen började med nationella i två timmar, fösta delen gick inte bra i sista minuterna kom jag på vad texten handlade om och jag gissade mig igenom hela provet typ.. Andra delen gick bättre bra det att jag inte riktigt hann med på allt men hoppas ändå att det ska gå bra. Sen på Åkes lektion försökte vi göra klart svenskan som ska vara klar imorgon..
Efter skolan följde jag och Mellisplutten med Britta hem, satt och pratade och åt en större del av tiden men tog även en promenad till Bs storebror och hämtade hennes cykel och Melanies talang är verkligen inte att cykla! haha vilken stjärna hon är! Vi tog halv tio bussen till Bollnäs och hann hälsa på Arbåfolken en sväng innan det bar hemmåt. När jag väl var hemma somnade jag fint i soffan :)

Lördagen blev en tidig morgon med en bilresa till Sandviken till äventyrsbadet med Sara Jimmy Ottilia och Hilma :) Badade i flera timmar och kände mig liten på nytt haha. På vägen hem blev det ett stopp på max. Kvällen spenaderades bara hemma framför teven med chips och dipp eftersom att alla vänner var borta på andra äventyr ;p 

Idag har jag pluggat lite på svenskan, måste öva på vad jag ska säga eftersom att jag har svårt med att prata högt framför folk.. och dammsög rummet lite med och det behövdes! Får städa mer en annan dag när jag har ork för det.. 
Snart blir det söndags teve och ett försök med att komma i säng i tid så att jag orkar med skolveckan igen :)

Puss
F


Torsdag 7 - Bra dag!

Ja den här dagen har varit väldigt bra måste jag säga!
Vaknade hos Sara runt sex imorsen och tog bussen till skolan och i skolan gjorde jag klart Oves uppgift och Karins med så då blev jag nöjd. Sen blev jag och Jenny barnslig och började kolla på Pokemon och Sailor moon, fina grejer det! Hittade lite gamla julkalendrar med från -95 som Jenny blev tokig i och jag minns den inte ens haha. Åkte och köpte lite godis - kanske mindre bra. Men sen blev det bild och jag gjorde en ganska fin fågel, eller som Jenny sa: Den bästa du gjort som jag sett- nåt sånt sa hon plus att jag fick reda på att jag får VG i betyd på bilden! Ett svagt vg men ändå det är ett VG :D
Engelskan började och jag började ladda för muntliga nationella med Melanie, tränade i en kvart och sen pratade vi på ganska bra, hade sagt två svenska ord som jag inte viste om haha och där fick G+ nöjd där med! En bra dag måste jag säga!
Nu ska jag ut och mysa med Fillepille!

Puss
F

Tisdag 5

Idag gjorde klassen och  en liten del av torsbergs en liten resa till Gefle, gjorde ett studiebesök på högskolan. Efter så stannade brudarna kvar men för mig var det bara att hoppa in i bussen igen och åka hem till Arbrå och till en sjuk lillebror, igen.. Efter en timme var det bara att sätta sig i en buss igen mot Bollnäs för då var det dags för dans och den gick ju sådär..
Hjälpte mamma med städningen igen också innan det äntligen blev dags för att åka hem och hemfärden hamnade i regnet.. Snart så får det vara slut på det tycker jag!

Imorgon ska klassen tydligen göra ett besök på brandstationen och det betyder också att vi får gå lite längre i skolan imorgon men det gör väl inte så mycket antar jag.
Snart börjar DH och sen blir det nog sängen skulle jag tro :)

Puss
F

söndag 3

Gårdagen var verkligen lyckad, hade inte kunnat blivit bättre!
Men idag var det mindre bra men det är smällar man får ta efter en lyckad kväll :D Eftersom att jag har varit riktigt sliten idag så har jag legat i soffan i 147 timmar och kollat på Life of Ryan, min heting!

Ska snart ta mammas cykel ner till fotbollsplan och träffa Fille där och fotbollsplanen är också vårat nya ställe skulle jag tro ;p


Puss
F


Lördag 2

Nej det är ingen vanlig dag för det är Addes födelsedag, hurraaa huraa hurra!
 
Ska snart dra mig mot Röste. Grillning och party med mediabrudarna + esteter mat freaks och en samhällare med skulle jag tro ;D
Bilder kommer troligtvis upp imorgon,

Puss
F

Fredag 1

Väldigt lyckat väder på den första dagen i maj måste jag säga och vi vaknade klockan åtta imorse av värme och trånghet, fyra stycken ska inte sova i en säng..

Gårdagen började med att vi satt ett gäng nere på stranden nere på Orbaden, spelade fotboll grillade badade och började dricka smått. Sen tog vi oss upp för alla trappor och hamnade vid vikingahuset fortsatte med fotbollen och det lyckades bli två vurpor, fina vurpor måste ju också sägas! hahah.
Blev kvar där uppe hela kvällen, det kom lite fler folk och herr blå kom också förbi en sväng.
Påvägen hem stannade jag Fille och Karro vid Jimmys bil och skrämmde dom tre sovande killarna där inne, hehe. Tog med oss dom till Arbrå och fortsatte med drickat där eller vi tjejer iallafall.
Sen somnade alla, två på soffan och fyra i sängen..

Idag har jag iallafall tagit bort mina stygn på ryggen och det gick otroligt bra lika så gick övningskörningen, börja kunna det där nu :)

Imorgon har jag planerat in lite party hemma hos Mellanbellan denna gång och jag ser fram emot det! Sol mat och alkohol kommer nog min lördag gå ut på, underbart!

Puss
F

RSS 2.0