Falun baby

drog med mig jennööö till falun idag, en älg och poliskontroll efter vägen. men fram kom vi! jenny lagade lunch innan vi tog med edwin ut till skogen där vi blev i någon timme och hann även med en visit till lekparken. en hackspett och en ekorre lyckades vi se!













när vi kom hem pysslade vi med pinnar, stenar och löv som vi plockad med oss från skogen. efter det en lyxmiddag på max som slutade med att E hävde ut sin dricka över sig själv, men vi lyckades ändå ta oss till ica maxi för lite götta till idol myset!



imorgon avesta sedan hemfärd. håll tummarna för att bilen startar!

WOOOOOHOOOOOOOOOOO

första kursen är nu avslutad, its a hallelujah moment!

oh my

denna helg, denna konstiga spontana världelösa tokiga roliga helg. en spontan förfest hemma hos viktoj med jennö och malin innan vi alla packade in oss i bilen och begav oss mot edsbyn och bonden. kalas lite folk men vi gjorde det bästa utav det och det slutade med en kung kväll, lördagsmorgonen var inte alls lika rolig.. inte dagen heller och på kvällen när det var dags för att korka upp hade baksmällen fortfarande inte lagt sig. vafan hände på fredagen? fem cider fick jag i mig i lördags, hade ont i huvudet och bröstet. kroppen var inte med och ville bara ligga hemma i sängen och inte alls gå på tranan. men jag trotsade och drog ut, men det där med att gå ut nykter är jag inte jätte roligt men jag lyckades iallfall ha en helt okej kväll.

i söndags mådde jag bra igen, gjorde klart en uppgift till skolan och drog till alftacity (som det nu heter) för att hänga med jenny, malin och emil. kyrkogårdar, chips & dipp och tv mys. perfekt söndag!
igår skulle jag plugga igen med det är så mycket roligare att umgås med jenny viktor och dennis. tog med killarna på ett äventyr. ögonbindel på dennis körde vi ut i skogen ställde honom framför vidkraftverken och lät han njuta. jag sköt upp pluggandet tills idag men så fick jag hoppa in och jobba istället vilket också är mycket roligare och nu sitter jag här med pluggtorka. totalt jävla världelöst när uppgiften ska skickas in inatt. bra frida du har lyckats igen!


ta mig tillbaka

jag sitter här och längtar, jag längtar ihjäl mig. ta mig tillbaka till sommaren 2011, den bästa sommaren någonsin. inga bekymmer ingenting bara ett liv som lekte!!!!! ååååååååååååååååh. love.


28 oktober


Gävle pedagogerna

Lambo

Sätt nu glaset till din mun!
Tjo-fa-de-rittan lambo!
Och drick ur, din fylle-fylle hund
Tjo-fa-de-rittan lambo!
Se, hur dropparna i glaset rinner ner i fylle-aset.
Lambo-Hej! Lambo-Hej!
Tjo-fa-de-rittan lambo!

Jag nu glaset druckit har!
Tjo-fa-de-rittan lambo!
Ej en droppe finnes kvar!
Tjo-fa-de-rittan lambo!
Som bevis jag nu skall vända glaset på dess rätta ända.
Lambo-Hej! Lanbo-Hej!
Tjo-fa-de-rittan lambo!
Ja han kunde konsten att att va en riktig fylle-fylle hund!



Finsittning.


give me your love

hela familjen ceder var i lördags samlade i farfars stuga. min fina familj. myst som en tok med min pontus och busat med vilma och edwin, men sjävklart blev det lite jobb gjort i våra arbetarbyxor! en lyckad 70 års present för älskade farfar!
jag skulle ha en nykter helg, det var bestämt så men när jennifer skickar och nämner någonting om utgång vad gör man inte då? Jo vi samlas hos olle och hamnar tillslut nere på tranan. och roligt hade vi!!!

Thomas säger att min dialekt är ändrad, att det är lite edsbymål i den. kändes ju inte okej så nu förstår jag lite hur britta känner sig när alla jäklas med henne. stackars oss..


good work friday!

såhär ser min nya älskling ut.



jag känner mig som en vuxen, har både köpt dator och telefon för egna pengar detta år. bra jobbat friday!

Åh! och sen maria ♥

det bästa med att alla serier börjat är mina sms konversationer med britta!


last friday night

fin fin helg. finsittningen var jätte rolig, mycket mycket skratt och god mat! ja ni läste rätt maten var god :) drog vidare till kåren och där blev det en tidig kväll, halv tolv drog vi oss hem.
men i lördags då hamnade vi på fina tranan efter en förfest hos jens och linnea, grimsan fick köra oss ner eftersom att hon precis tagit körkort! :D
igår var jag skapligt pigg så vi drog ut i skogen, för att ja kolla på stenar. hahaha trodde att dom ljög för mig först men icke :)

ny vecka nya möjligheter, pengar på kontot och snart en ny telefon. det känns ganska bra :)

Resten av ditt liv

finsittning och kårfest. nu känns livet bra!

put your hands up

oh shit my god det är september! ledig från skolan idag så jag åkte ner på salongen för lite arbete, inte helt fel att hoppa in och jobba några timmar faktiskt! lunchade på stan med jenny, linnea och anna en lite lång lunch på sisådär två timmar kanske. men så roligt vi hade!

nu roar jag mig med att prova kläder inför finsittningen imorgon. det är inte skit kul att prova kläder med en garderob som allt är använt i men allt går. snart ska jag packa upp ena väskan och packa ner i den andra, två nätter i gävle är väl kanske inte helt fel med jennifer och erika :)

RSS 2.0