Torsdag 30

Först och främst måste jag börja med att gratulera Östen och kusin Emelie som fyllde år igår :)
Tog mig upp till Iste igår, kikade på film och sen solade jag en sväng :) Medanst hittade Sara ett spel Tjuv och Polis vilka minnen man får när man ser det spelet haha. Så vi bestämde oss för att spela det med Jimmy. Jag förlorade såklart och Sara vann, såklart.. Sen blev det till att sova och somnade väldigt fort med och det blev morgon väldigt snabbt!

Klev upp i min ensamhet men efter ett tag vakande Sara och Tindra med så vi gick ut en sväng och sen följde dom med mig till bussen :) På bussen blev det kortspel och jag förlorade ju där med! Spel är inte min grej tror jag..
Fin väder är det med! Kanske tar en tur ut och spelar lite kubb Mellis var ju sugen på det igår så då kanske hon är det nu med hehe.

Jag har beslutsångest inför ikväll, kanske blir en tur till Orbaden men känner inte för att vara där hela kvällen. Ska iallafall prata med Fillepille och lösa det där och bara hoppas på att jag inte blir sjuk igen.

Puss
F

Tisdag 28

Sitter i skolan och är på dåligt humör! Fick sämsta betyget i någon kurs och fick sämsta betyget på en uppgift, nu är jag riktigt arg!!
Har suttit i publiken med i Bergvald för direkt radiosänning och medieprogramet finns tydligen inte längre, det irriterar mig ännu mer att dom inte räknar med oss!
Får inte vara med och dansa idag heller, fast jag ska kolla på iallfall och om jag känner mig rätt så dansar jag till slut ;)

Nu ska jag muntras upp med Fall out boy, mums!!

Puss
F

Måndag 27

Nu är det bara 6 månader kvar till jag fyller år hehe.

Idag var det första dagen i skolan och det började jag och Jenny med att leta efter Diddi på torsberg och sen vidare mot idrotten. Var inte med eftersom att jag går på pencillin.. På lunchen började jag bli yr och illamående fick i mig mat men det blev bara värre så till slut fick mamma komma och hämta mig. Somnade lite smått i bilen och när jag kom hem slocknade jag på en gång och sov tills mamma kom hem igen.

Var mycket piggare. Sara och Jimmy kom och hälsade på en sväng med med nya hunden Tindra, underbart söt! Sen tog jag en promenad eftersom att det är så skönt väder ute :)

Imorgon är det dags för nationella i engenska, har pluggat lite på det men måste fortsätta ett tag till sen blir det sängen :)
Puss
F

lördag 25

Igår kom pappa hem hit med lillebror E. Passade han medanst pappa och lillebror L var på möte. Gick väldigt bra och det var längesen jag spelade så mycket innebandy haha, duktig är han på det med för att bara vara två år men han övar ju dagligen så :p Tog en paus och kollade på favoriten Emil och sen bjöd pappsen på pizza :D
Sen när dom åkt hemmåt drog jag och mamma ner till Linda och spelade Yatzy med henne och Anders sen drog vi till Flästa en sväng :)

Idag var det kaaaanon väder! Jag och mor tog en promenad upp till Jannica och Micke i det nya huset och sen har jag bara suttit ute hemma. Övningskörde lite också och det går bara bättre och bättre :)
Nu blir det film med chips och dipp :)

    

Puss
F

Fridipidi <3 moffa

Det är sånna här kvällar som är som värst..
Morfar jag saknar dig, snälla kom tillbaka!

Fridipidi <3 moffa

Det är sånna här kvällar som är som värst..
Morfar jag saknar dig, snälla kom tillbaka!

Torsdag 23

Idag har det hänt mycket måste jag säga, tog febern i morse och då hade jag ungefär 37,5 så det börjar sjunka. Har dock inte kollat sen kl nio men jag känner mig feber fri :)
Hade tid på hälsocentralen idag, tog bort ett födelsemärke.. Det kändes ingenting förutom bedövnings sprutan..  Sprutor är verkligen min största fobi och självklart börjar jag alltid grina som en barn rumpa.. Hoppas att jag kommer över det där snart :)
Sen tog dom nåt prov i halsen och det visade sig att Linus har smittat mig med nå Streptokocker, därför jag har ont i halsen och har svårt att svälja.. Så nu går jag på mycket pencillin.

Imorgon kommer pappa och den yngsta lillebror! Ska passa Edwino lite medanst pappa och Linus går på möte på skolan. Passar nog på att vara ute och spela fotboll eller innebandy med lillplutten :D

På måndag är jag tillbaka på skolan igen, känns som att jag inte varit där på flera månader hehe.

Puss
F

Onsdag 22

Uppdatering av mig sjuka vecka.. Feber börjar gå över lite smått men jag har fortfarande ont i halsen och blir nog hemma hela veckan, igen..
Fick nyss ett uppmuntrande samtal från pappa, han ska ta med Edwin hem hit på fredag! Medanst han är på möte på Arbråskolan så ska jag vara barnvakt och då jävlar ska jag vara frisk :D

Idag har jag iallfall legat i sängen och kollat på pistvakt hela dagen, innan jag somnade i några timmar..
Nu ska jag ta tempern igen och hoppas att den inte alls är lika hög längre..

Puss
F

Tisdag 21

Igår började skolan igen. Började med att jag var väldigt duktig på idrotten heh. Sen efter skolan åkte jag på gymmet med Adde fast att jag hade lite smått ont i halsen.
Senare skulle Jenny komma och slagga hemma hos mig och när hon dök upp låg jag och frös i soffan.. Övningskörde ner till affärn och när vi kom hem var det bara att lägga sig ner i soffan igen och ta febern, självklart hade jag feber..
Den här natten har varit den längsta på länge, för både mig och Jenny :p Hon fick åka själv till skolan idag och jag har legat och sovit..
Andra gången jag är sjuk på en månad typ, väldigt konstigt!
Nu satsar jag på att bli frisk tills imorgon men blir nog hemma från skolan då med.. Det suger att vara sjuk!

Puss
F

Söndag 19

Nu kan man väl säga att lovet är över och det har gått i vanlig takt :)
Gårdagen spenderades i Galven med Fille Karro Danhard Galven och Jimmy, badade tunna i två timmar och fick isiga skor och en isig handduk.. Sen så fortsatte vi att små dricka tills klockan var stax efter fyra och det var dags att åka hem. Hehe.

Idag väckte mamma mig runt två, första gången jag sover till över tolv på hela lovet!
Så snart kommer hon med mat och sen blir det teve och lite städning :p

Puss
F

Fredag 17

Igår så kom E.paai hem till mig, kikade på film och gjorde en hussyn eftersom att hon aldrig varit i nya huset :p Sen så sov hon över :)
Idag så gjorde vi en tur till banken och sen hamnade vi hemma hos henne, käkade glass och lyssnade på gammal musik.

Jimmy klarade körkortet idag så nu sitter jag här uppe i Iste hemma hos dom och ska snart göra iordning mig för sen blir det utgång :D

Puss
F

Torsdag 16

Det blev ännu en natt i stugan. Jag och Karro gjorde mat medanst Fille och Sara åkte ner på Vallsta och gjorde ärenden. Efter maten tog vi fram datan och började kolla på Youtube haha, skrämde upp oss själva och det var där alla skratt började. Vi gick ut för att kissa och där började allt hahaha, längesen jag skrattade så mycket och jag har fått Brittas tårar, helt klart!
Sen spelade vi lite spel och jag förlorade då igen och självklart kom allt skratt tillbaka. Sen blev det sängen och då knäppte Karro på mys musik, jag tror nog att vi somnade till Metallica hihi.
Halv sex var det bara att kliva upp med Fille en sväng såg att det hade kkommit lite snö ute.. och sen somna om tills Sara vaknade och vi gick ut en sväng innan vi två skulle hem och då var det ännu mer snö ute! Trodde inte att det skulle blir en lätt väg hem på moppen men vägen var inge snöteckt som tur var.
Kom hem tiiidigt.

Ikväll tror jag att det blir en hemma kväll, fast bara kanske och imorgon blir det troligtvis utgång!

Puss
F


Onsdag 15

Igår ikväll så for jag upp till Roren och mös med Fille Sara och Karro. Spelade spel och var allmänt dryg och det måste göras om! :D Dock så sov jag jätte dåligt, alla somnade innan mig, Karro pratade i sömnen med ;) hehe.
Idag finns det inga planer mer än att gymma med mamma när hon har slutat jobbat.
ikväll kanske det blir utgång, hoppas på det iallafall!

Har också hjälpt till i farfars stuga nu i två dagar, så att jag får ihop lite peningar till Peace and Love!
Biljetterna dit har också kommit fram till Alfta, nu är vi verkligen på väg!

Lite bilder från när jag och lillebror var hos pappa sist :)
  

Puss
F

Söndag 12

Långfredagen spenderades ju i Alfta hemma hos Andrea. En helt okej kväll och jag hann till och med på nattbussen med, mycket härligt!
- Britta, vart är båtarna? hahahahhahah

Igår var det mamsens födelsedag, hela 40 år! Det firade vi med att åka till mormor och fick lite mat :) Sen skjusade kusin mig till Fille så var jag där och drack lite men var inte så sugen på det så jag tog en promenad hem tidigt och somnade :p

snart ska jag dra mig mot Röste, umgås lite med Britta Jenny och Melanie!

Puss
F

Fredag 10

Äntligen långfredagen!
Sov uppe i Iste inatt hos Lillen och Jimmy, hade lite tjejkväll så vi stängde ut Jimmy i hallen så att  han fick spela lite :p

Idag när vi vaknade så gick vi ner till isen och kollade när Jocke R och Danne P anglade. Dom fick upp en när vi var där hah .
Kom hem runt tolv och snart ska jag åka igen, mot Alfta! Ser fram emot en toppen kväll hemma hos Andrea med nytt folk :)

Puss
F

Onsdag 8

Idag har jag både varit på bra humör och på dåligt.
Fick reda på att min mobil var klar idag och det var ju bara det bästa som kunde hända! Åkte och hämtade den idag innan jag och mamma skulle åka och städa. Men den är ju fortfarande sönder så jag vet inte alls vad dom gjort med den. Det brusar fortfarande ibland när jag pratar och nu är det någonting som "tjuter" i där man lyssnar. Världelöst! Ska ha den en vecka sen om det inte blivit bra igen så måste den iväg igen, och det gjorde mig på dåligt humör!

Fick nyss reda på att biljetterna till Peace & Love är beställda!!
Så jag börjar med att tjäna pengar tills det redan på tisdag, ska hjälpa farfar ute i nya stugan :)

Imorgon är det torsdag och den här veckan betyder torsdag lov! Påsklov dessutom och det betyder att det är sista lovet innan vi får sommarlov, underbart! Hoppas att lektionerna efter lunch är inställda, känner inte för att gå till klockan fyra..

Puss
F

Måndag 9

Måndag och jag klev upp tjugo över sex(!). Enbart för att åka på idrotten och simma, så sen var jag väldigt trött när vi slapp svenskan och gick fel när vi skulle till Värmeverket. När vi väl kom dit höll jag på att somna när vi satt där (som vanligt) Sen blev det en rundtur bland soplukt och otroligt höga höjder!
Sen fick vi vänta på bussen då något roligt hände..

Jenny såg sin mormor komma när vi stod och väntade på bussen.
Jen: Yes nu får vi åka bil hem.
Modd: Ja lätt!
B: Nej inte du Jennie, du ska inte till Alfta.
Hahaha, Lilla Jennie fick sätta sig på backen igen och fortsätta vänta på bussen.

När jag äntligen kommit hem efter den långa hemfärden försökte jag mig på att fixa lite musik till på fredag, gick väldigt bra tills jag upptäckte att låtarna inte funkade. Efter två timmar gav jag upp, får försöka imorgon igen.

Puss
F

Del 2

När jag mådde som dåligast,
då kom du och drog mig upp ur gropen,
gropen av smärta, sorg och hat!
1,5 år med dig har gått,
och jag vet att det kmr bli flera!
Många flera år tillsammans,
du och jag,
När jag mår dåligt finns du alltid där för mig och lyssnar och säger;
det kmr ordna sig Sara,
jag finns alltid här när du behöver prata och jag lyssnar alltid!<3
Du förstår inte hur det känns att ha en sån vän som dig Frida!
Du är det bästa jag har och om jag tappar dig nu kmr jag aldrig
förlåta mig själv!
älskar dig mer än livet!
Du betyder allt för mig, alla borde ha en vän som dig,
du är underbar!<3

10 februari 2008

Söndag 5

Sista dagen på denna vecka, skönt! Jag och Fillepille sov väldigt länge idag kanske lite för länge.. Sen har jag hjälpt mamma att städa hela huset igen så nu är det rent och fint :)
Sitter och pratar med B nu och snart blir det att kolla på GG sen ska jag ta tag i plugg för det blev inte av igår för att Fille kom :)

Hade överaskningsfest för mamma igår, hon har nog aldrig blivit så lurad som hon blev!
22 personer satt uppe i vårat vardagsrum medanst jag och Fille satt ute och vaktade. Sen blev det en överaskning!!
Mormor kom en sväng också :)
Sen åkte vi upp till Iste en sväng och sen hem igen till 40 årsfesten. Vi hittade några nya moves som vi ska köra på fredag ; )  hehe.

B hälsar!

Puss
F


Lördag 4

Lördag morgon och det är underbart väder! Jag och mamma har hunnit gymma i en timme sen har jag suttit ute i solen en sväng :) Min lånetelefon är söder, går inte att skicka sms från den längre.. Så jag har Erikas telefon nu :)
Ska ta och duscha sen kanske ta en litt på lite plugg innan jag måste göra mig i ordning för att åka på fest :) Dcok vet vi inte hur vi ska komma dit än hehe.

Puss
F

Fredag 4

Dålig uppdatering denna vecka.. Det har hänt ingenting och lite allt möjligt om man säger så. I tisdags så fick vi tillbaka tidningen som vi gjorde, måste hålla med B att jag inte är överdrivet stolt över den men jag har hört att folk tycker att det är den bästa tidningen som gjorts på länge och det blir man ju glad över iallafall! hihi. Sen på kvällen blev det dans och jag måste börja öva på den för att kunna sätta den! Sen tog jag mig en promenad ner på stan och det skulle jag ju inte gjort, fick tillbaka skavsåren igen.. Hamnade uppe hos faster eftersom att jag inte köpt nåt nytt busskort så jag kunde ej ta mig hem. Var ut och övningskörde lite med Pär också :) Sen kom mamma med pengar så jag kunde ta mig hem.

I Onsdags så tog jag och mamma ett kort gympass efter skolan sen så övningskörde jag ännu en gång, måste erkkänna att det går bra faktiskt. :)

I igår, torsdags så åkte jag och mamma till Bollnäs för att städa sen övningskörde jag från röste och hem, så nu är jag ännu mer stolt över mig själv hah. Kom hem och började med att baka dom godaste negerbollarna på länge och sedan blev det till att plugga till naturprovet..

Idag är det äntligen fredag, på engelskan satt jag enbart och pluggade till naturen och jag tror att provet gick bra, fick tänkte till lite men ett godkännt är det väl iallafall tycker jag. Sen var det dags för fika gruppen och jag hade ju bakat dom godaste negerbollarna på länge, tyvärr fick inte Jen smaka men det blir ju fler gånger hehe.
Sen skulle klassen till Edsbyn för att gå på UFmässa. Stod ute och väntade på bussen i en timme, sen fick vi reda på att den åkt utan oss. Så vi blev less och åkte hem. Tack och bock för det :)

Ikväll vet jag inte om det blir att fara till byn/alfta eller om jag ska ner till Fille en sväng, sen imorgon ska jag på inflyttningsfest och fira Sara och jag har glömt att köpa en present.., du får en senare favoriten!

Nu väntar städning med mamma,

Puss
F


RSS 2.0