30 september

Nu sitter jag i en fransk soffa och har det bra. Vi har ganska nyligen klivit upp och ätit frukost och snart blir det nog en dusch :) Ikväll ska jag fâ uppleva det franska nattlivet för första gângen, vilket kommer att bli super spännande! :D
Jag är ocksâ pâ jack efter presenter till min familj. Edwin hittade jag ât igâr, det är ju faktiskt lättast att hitta till honom, tur att jag ska vara här ett tag till sâ att jag hittar till alla andra med :)
Idag ska jag ocksâ försöka fâ tag pâ mamma och pappa pâ telefon, jag har ju inte pratat med dom pâ tre dagar och det känns som en evighet! Lika sâ har jag inte pratat med Sara pâ tre dagar heller, vilket inte har hänt pâ dom närmsta fyra âren..
Puss mina älsklingar!

Viva la france!

Jag befinner mig äntligen i Frankrike!
Allt gick bra igâr förutom när Mell skulle lämna in sin väska, sex kg övervikt eller nâgonting liknande. Det var bara att packa om och ta emot bötet, jag blev egentligen inte ett dugg förvânad haha. Landningen var väl inte heller den bästa men jag apploderade som mânga andra när planet var pâ marken.
Idag har vi varit pâ stan, hittade ett par skor som är super snygga. Grâa pumps, äntligen en annan färg :D VI har ätit god mat och gottat oss till serier, nu väntas en film :)
Och jag saknar min mamma och pappa sâ otroligt mycket, även mina bröder och vänner, men det är faktiskt samma mâne här som hemma <3

Måndag27

Det näst bästa med den här morgonen är att det är minus grader ute! Det gör mig mer taggad på att åka till Frankrike, som jag för övrigt åker till om ca elva timmar :D
Det bästa med den här morgonen är att jag hann gosa lite med Edwin, det är det absolut bästa och det är också därför jag är vaken så tidigt :)

Hej då Sverige, Hej Frankrike!

JS

Jersey shore: It's t-shirt time!

lördag 25

Hej och hå vilken vecka det har varit! Mys mell är ju hemma så vi käkade lite på roys och drog en liten medianmys kväll hos bella i måndags, spelade spel och garvade hur mycket som helst! Jag och mell åt också pizza i onsdags, vilket inte händer allt för ofta men gott var det!


Spelkväll hos Bellut.

Träffade min underbara Sara igår på dagen och B, Jen och mell hamnade hemma hos mig en sväng igår kväll med. Britta fick tvätta mitt hår (och ansikte) och vi pratade om allt mellan himmel och jord som vi inte gjort på.. Jag kan inte ens komma på när sist var!
Ikväll vankas det klassfest! Det är mitt hus och mina bilar vi är i och jag ska vara näst intill nykter! Tänkte egentligen köra en all in med Britta men fick en arbetsintervju tid tidigt på söndagsmorgonen, så håll tummarna för mig!

Och vill ni veta en sak, på måndag åker jag till la france!

lördag 18

På tal om träningsverk i tidigare inlägg så kan jag konstatera att den ej är över, mina vader gör förbannat ont efter ett träningspass på nästan två timmar igår med Adde, men förjävla bra känns det!
Igår kom två utav mina älskade vänner hem, Melanie och Felicia! Det känns ännu bättre än träningsverken faktiskt!

Ha en kanon lördag!

16 september

Om jag vill att Anders Bagge ska komma till Alfta den 10 januari, hur gör jag då?

15 september

Jag är nu på hemma plan igen efter tre dagar i fina Falun. En otrolig träningsverk i armar och ben fick jag efter två gympass med Erika, det märks att jag är ganska otränad just nu men nu ska det bli ändring på det! Haha.
På vägen till tåget idag svängde jag och pappa in i Valbo, var in på IKEA och liknande så vi fick med oss lite smått och gott hem. En perfekt far och dotter dag :)

Nu ska jag sitta här med min träningsverk och kolla på underbara serier och vänta på att Sara ska ringa, som kan ta ungefär tusen år :)
Och grattis till Grimsan på 19 års dagen! :D

12 september - Frida ligger i!

Först och främst så vill jag gratulera min kusin Johan på 17 års dagen! Så dit var jag och mamma på kalas idag innan pappa kom och lämnade Linus, så följde jag med pappa tillbaka till Falun så nu befinner jag mig här. Och det känns bra att vara här, få mysa lite med Edwin som jag för övrigt ska lämna och hämta på dagis imorgon, jag undrar om det är jag eller han som är mest lycklig över det. Haha. Jag ska också söka jobb imorgon på Lager 157, lämna in cv och kanske en intervju eller vad det är som kommer att hända där, jag vet inte alls och är därför en aning nervös.

Imorgon öppnar också gymmet i Arbrå, efter x antal månaders renovering, eftersom att jag befinner mig här så följer jag med Erika och tränar istället och det är minst lika bra! :) Jag ska också be Erika om lite hjälp med att söka skola till våren, kanske inom dagis/förskola och då är ju hon den bästa hjälp jag kan få och jag ska också skrapa ihop trehundrafemtio kronor tills på onsdag så att jag kan anmäla mig till högskoleprovet.
När man är i Falun så händer det grejer, önska mig lycka till!

Och nu börjar min nedräkning tills mell kommer hem!
5 dagar.

10 September - medianbarn

Just nu i denna stund pratar jag med en utav mina bästa vänner, MELANIE! Känns otroligt bra och nu mår jag bättre än någonsin!
Britta var hemma igår och jag kunde inte träffa henne, vilket suger.. Men imorgon ska jag och Jenny kolla på Carmen ännu en gång, och tidigare i veckan har vi varit på max och Roy's plus att hon sov över hos mig :D
Nu bröts mitt samtal med Mell efter en timme ungefär..


Tisdag 7

Fredagskvällen var kung! Lördagsdagen mindre bra och kvällen kung! I söndags var jag bra allt sliten efter en tvådagars, Bogårn förlorade och jag mådde inte alls bra på kvällen.
Igår hängde jag med Sara, käka på stan med Jenny, hängde med Jennie Lindén, efter x antal timmar kom Dennis och Matte hem till mig och Jenny och Jenny slaggade här.
Så fruktansvärt intressant!

Men min älskade farfar fyller år idag!


fredag 3

Jag lyckas för det mesta med dåliga saker när det gäller att köra bil. I början av veckan råkade jag förstöra mammas däck (igen) eftersom att jag inte såg kanten, hoppsan! I förrgår så råkade jag backa in i en stock, det slutade med att mitt avgasrör nu ligger i skuffen.. Britta sa faktiskt en gång att det alltid händer saker under första året med körkortet.

Ikväll ska jag ut på Terassen en sista gång denna sommaren, med Dennis och lyssna på rock!

RSS 2.0