Idétorka..

Oftast så har jag en bra idé att skriva om men när jag loggar inte och ska börja skriva så försvinner plötsligt allt.. Men mina vänner vet att idéer verkligen inte är min grej, tyvärr hah.

Snart så är klockan elva och jag ska nog lägga mig om en stund, äntligen kan jag bara säga för jag vill att det ska bli fredag. Fredag är lika med party för fulla muggar! B och Jen kommer till mig först på dagen och ska röja undan lite plugg (som nog inte blir av hih) och sen drar vi oss mot vårat älskade Corner och får i oss lite mat, troligtvis följer Fille och hennes kompis Ida med också. Efter det så drar vi oss längre från byn och hamnar i Filles lägenhet där partyt ska äga rum och jag ser verkligen fram emot den här kvällen, för mycket kanske. Har iallafall bestämt att vi ska ha den bästa kvällen på länge med sing star och dans, om vi får med Karro så blir det sjävklart en konsert med vårat luftband hahah.

Idag så har mamma hämtat min data, äntligen min egna data! Den har som sagt varit ute lite på vift sen min kära vän Adde skickade virus till den heh. Men nu har jag fått tillbaka den igen och det är mycket som ska fixas, måste även ladda hem mina mys filmer men jag får tyvärr inte det nu bara för att Linus sitter ute och lanar i vardagsrummet.. Som vanligt men jag är snäll och lyssnar på han för en gång skull.

Av någon konstig anledning så blir texten inte som jag vill, den har ändrats sig själv och det vill inte försvinna.. Jag som hatar eller ogillar att läsa med kursiv(?) text..


Puss
F

Massa onödig text..

Av någon konstig anledning och vana så går jag alltid in och kolla hur många det är som läst mig blogg, alltid. Märker inte ens av det längre för det blir bara av en ren vana. Måste sluta med mina olika vanor och tvångstankar, irriterande ju! Hade inte så många tvångstankar innan jag började media men när jag gjorde det så började jag ju känna en viss Jenny Amanda Vikström och hon hade as mycket tvångstankar, sånna där allmänt irriterande som alla hatar sånna hade hon och självklart blev det att man tog efter henne lite. Men ni märkte ju att jag sa att hon hade, ja för nu har hon inte alls lika många och irriterande längre nu har hon bara som mig. Fan jag vet inte ens vad jag skriver om hah, glöm allt heh.

Idag så skulle jag iallafall kliva upp klockan elva för att städa rummet och sånt innan jag skulle ner till Bollnäs med Sara, så jag ställde klockan igår kväll men självklart så vaknar jag ÅTTA, fattar ni ÅTTA på en vardag, på ett lov! Klev upp ur sängen kl nio och gjorde lite frulle och sen började städningen. När klockan blev elva så hade jag gjort klart allt som jag skulle, så då fick jag sätta mig och göra lite plugg.
  Sen blev den Bollnäs med Sara, gjorde lite ärenden och sen blev det max, mums! Hemfärd med tåget och jag tog en tur till Fille, planerade lite smått inför helgen så jag hoppas att hon blir frisk nu så att Britta och Jenny kan komma(!) :D
Så nu är det kväller och jag kollade på Greys för någon timme sen och snart ska jag lägga mig och kolla på det igen, dock gammla avsnitt som jag spelat in under dagen eftersom att jag inte följt serien från start..

Imorgon är det torsdag och jag planerar att ta en promenad på morgonen men jag antar att jag måste skotta först, om det inte har slutat snöa, hoppas att det har det! Sen ska jag göra klart allt plugg tror jag så att jag bara kan ha kul och inte bry mig om det i helgen.
Jag är inte längre fattig heller, jag skämtar inte, jag är nästan rik och på fredag får jag ännu mer pengar. Fast två tredjedelar ska jag spara till Frankrike!

Puss
F

090224

Tråkigt nog så blev lördagskvällen inte alls som vi planerat.. Lessna och irriterande som vi var tog vi tio över tio tåget hem på söndagen  och somnade fint i sin egen säng runt ett igen. Så vaknade jag upp vid tre och var inte alls pepp på att åka pulka som Sara och Fille var så vi struntade i det och tog skotern igår istället. Sara och Fille fick tolka medans jag och Jimmy körde. Fina vurpor blev det med så det med väldigt mycket skratt hah. Sen så blev det mat på pizzan för tjockisarna och sen tog vi en tjejkväll med bastu och lite alkohol. Skulle titta på en film men Sara somnade så jag och Fille fick kika ensam. Sara promenerade hem när vi väckt henne och jag och fille kollade på en till film, eller ja en bit av den iallafall för sen somnade vi.

Blev väckt av Filles pappa imorse kl sju som undrade om vi inte skulle till skolan, han hade ingen koll på att det var lov för oss hah. Fortsatte kolla på mys filmer och sen tog vi tåget till Arbrå.
Jag promenerade med min stora väska och en stor kasse upp för backarna i tjugo min innan jag äntligen var hemma.

Snart ska jag dra mig mot Bollnäs och umgås med Faster :) Var väldigt längesen nu så det ska bli roligt. Ska försöka komma hem med åtta bussen så att jag kan plugga lite ikväll och kolla på mina program på teven :)

Puss
F

Lördag - 090221

Äntligen har det blivit lördag och jag kom hem för ungefär en timme sen och var ny piercad, igen hehe. Världens nålräddaste tjej (jag) lyckades göra sig fin i neveln ännu en gång :)
Och nu ska jag börja göra mig iordning för Gefle, blir ju att vi sover kvar där med så jag måste packa också, men det får inte bli för mycket packning för jag ska få ner allt i min lilla väska.

Igår så spenderade jag ju min kväll/natt i Vallsta med Sara och Felicia :) Var på pizzan så dom fick i sig lite fet mat (ibland är jag glad att ajg är fattig, heh) och sen drog vi oss mot FillePilles hus. Kollade på När lammen tystnar och bara mös. Men självklart när man ska gå hem med Sara mitt i natten så skrämmer hon alltid upp sig själv och mig! Så man börjar bara gå fortare och fortare ju närmare järnvägen man kommer, haha. Somnade vid tre tror jag och sen upp med tuppen vid åtta bara för att Jimmy väckte oss och sen blev det Bollnäs.
Ha en trevlig lördagskväll!

Puss
F

090220

Till och börja med så säger jag Grattis till Amanda som blir 17 år idag :)

Och vi fortsätter med våran tidning (som snart är klar!) och nu börjar det bli riktigt tråkigt med den faktiskt.. Men vi ska väl försöka få ihop allt på våra fusk sidor som sitter på väggen tills vi kommer tillbaka från lovet. Men innan lovet så blir det helg, en helg som jag ser fram emot för ikväll ska jag mysa med Sara, får se om Fille också är med och imorgon ska vi tre ner till Bollnäs runt elva och senare under dagen drar vi oss mot Gävle för lite fest!
Men nu måste jag fixa och trixa lite till den där tidningen i en timme till, sen är helgen och lovet mitt!

Puss
F

090219

Inatt så sov jag i Vallsta, känndes förjävla bra och sov hur bra som helst! Jag och Sara bara låg och hade tjejsnack (ett måste!) och träffade Fanny och Alex en stund :)
Somnade runt tolv halv ett tror jag och sen var det bara att gå upp klockan halv sju igen, känndes tungt.. Plus att det var jätte mycket folk på bussen upp på Heden och sen när jag äntligen hade kommit fram så kommer Karin och säger att det är bestämt att media ska flyttas ner på Heden nästa år.. Sen så hade jag ingen jobbar vilja så jag satt i stort sett hela morgonen, fast jag skev ett cv iallafall. Efter lunchen så tog sig jag och några till oss ner till Torsbergs för att prata med Herr Rotter, gick jätte bra och vi fick också höra hans version av det hela och han lyssnade även på vad vi hade att säga, jag tror nästan att vi har varit lite för hårda mot han men egentligen är ju inte det så konstigt..

Sen så blev det mitt och Jennys kära tre timmars hål och vi gjorde en runda på stan, lämnade cv och hamnade på banken, sen så tog vi en väldigt god glass på Max höhö. Sen var det äntligen dags för sista lektionen, Engelska B i en timme och vi frågade lite snällt om vi kunde få strunta i att jobba och spela spel istället och det fick vi(!), troligtvis imorgon med och det känns verkligen kanon, tur att vi har en snäll lärare :)

Nu ska jag kolla på teve hela kvällen plus att jag ska lägga mig tidigt för att jag är så förbannat trött.. Justja min kära Eew åker till Skottland på söndag! Jag kommer måsta oroa mig hela tiden i tre veckor(!), jag kommer att behöva ett till lov hah.
Puss
F

världens bästa dag?

Jag har precis gjort ett utav min bästa prov hittils! Och jag är stolt över mig själv hihi. Har pluggat sten hårt så nu hoppas jag att det står VG på pappret som vi får tillbaka efter sportlovet, tyvärr..
Justja snart är det soprtlov, äntligen! Det behövs verkligen eftersom att jag blivit lite skoltrött (för första gången). Och då ska jag bara mysa på med tjejerna och på lördagen blir det ju inflyttningsfest!

Men idag är det ju bara onsdag så det betyder att det är två dagar kvar till helg, ser fram emot helgen igen! Så vi behöver bara jobba fram till halv två ungefär och sen ska vi kika på es08as Saga, sen så blir det att strosa runt på stan och göra några ärenden, drömde om det inatt med(!) hoppas att det förverkligas hah.

Nu ska vi ha Niklas, och jag är klar med hans arbete med hehe. Så jag tänkte göra lite naturkundskap men då ligger dom paprerna hemma, otur som fan! Så jag kanske kan jobba med lite engelska.

Puss
F

Helgen :)

Helgen var helt perfekt! På fredagen så skulle det bli mysdricka med Fille och Sara, som det blev och sjukt roligt hade vi haha. Sen så kom fyra besökare, satt och sjöng sing star :) Blev en ganska sen kväll höhö.
På lördagen så kom B hit och Karro, så satt vi här och dansade för fullt och även lite sing star blev det då med och skrattade för fullt :p Sen så tog vi nattbussen med B ner till Bollnäs och sen så åkte vi med den hem igen. Satt vaken till halv fem för att några killar skulle hit på efterfest (Hos Fille ;p)  men dom kom aldrig så vi var vaken helt i onödan haha.

Puss
F

LÄNGTAR

Om fyra månader har vi fått sommarlov!

Torsdag.

Klockan är halv nio och jag vi har våran första lektion som ingen orkar med egentligen.. Igår var jag iallafall duktig, jag och Fille bestämde oss för att simma lite och det gjorde vi, Jenka var också där så vi tog en simtur med henne. Sen somnade jag tidigt (som vanligt numera) men frössen i min sköna säng, hiih.
Idag har Jenny hål timme och hon planerar att åka till Gävle, jag har inte bestämt än om jag ska stanna i tre timmar eller om jag ska åka hem och ta hand om min sjuka lillebror.

Imorgon är det iallafall fredag och det ser jag verkligen fram emot eftersom att det äntligen blir en Frida & Sara fredag, som inte har hänt det här året(!)  Vet inte alls vad vi ska göra, men jag är glad bara att få umgås med henne i mer än en halvtimme som det har blivit som seanste veckorna.. Jag vet jag gillar det inte heller..
På lördag, alla hjärtans dag blir det ju mys hemma hos Fillepille,  ska äta fruktsallad och kolla på film, jag tänker då rösta på skräck! hihi och kanske lite sing star med. Hoppas att B vill följa med och kanske Karro med :)

Puss
F

.

-20 grader ute och den här skolan har ingen värme heller, känns bra.
Ska iallafall jobba med tidningen nu, men för min del blir det väl att ringa efter sponsörer men jag är lite seg på att komma igång eftersom att jag  tycker att det är fruktansvärt pinsamt att ringa av någon dum anledning. Men idag så ska jag ta tag i det.

Efter skolan har jag planer att kolla på skräckfilm med Lunie, får se om det blir så :)
Sen i helgen har jag faktiskt planer(!), på fredag ska jag äntligen få vara med Sara. Sen på lördag är det ju alla hjärtans dag och den kvällen ska ajg spenadera med Fille och försöker också få med Britta att mysa med oss, om hon inte planerar att bli sjuk då..
Sen ska jag och Fillepille börja träna också, kan behövas känner jag!

Puss
F

Pluggisen Frida, :o

Måndag, ångest måndag som alla andra måndagar det här året.
Tog iallafall en promenad när jag kom hem efterskolan och sen så satte jag igång med pluggandet. Är nästan klar med arbetet som Niklas gav oss, ska nog skriva om lite plus att det ska renskrivas. Sen fick vi två uppgifter av Marry idag och en utav dom var frågor som vanligt och jag gjorde precis klart dom. 
      
Känner mig så jävla duktig i år med skolan, hah känner absolut inte igen mig men jag har en mamma som är stolt över mig och som justnu gör mat åt mig tills imorgon då några av oss i klassen ska ta med egen mat till skolan eftersom att vi har typ friluftsdag imorgon men har valt att stanna i skolan och göra klart tidningen som ska vara klar nästa vecka(!) och som absolut inte är på väg ens att vara det..
Sen efter en kortare skoldag hoppas jag nästan på att det inte är någon dans för att då kan jag åka hem tidigt men jag vill ju ändå ha dans eftersom att vi inte hade någon förra veckan. Men som sagt efter skolan eller dansen så ska jag göra klart så mycket plugg som möjligt så att jag inte har något liggande fram till lovet, som jag verkligen ser fram emot!

Puss
F


söndag

Seg söndag.. Har legat i sängen hela dagen och kolla på barnfilmer, jag älskar barnfilmer. Sen efter alla miljoner filmer blev det säsongsstart för två utav mina favorit serier, först ut OTH och nu kikar jag på GG. Love it!  Sen ska jag faktiskt kolla lite på svenskan eftersom att vi har prov nästa vecka och jag känner att ett VG skulle sitta riktigt fint faktiskt :)

Och imorgon är det skola igen och jag tror att jag har blivit skoltrött.. Men snart så går det över med :) Ute idrott imorgon och det känns absolut inte lockande med all snö som kommit. Känns som att det måste bli ett pulka race snart ;)

Nu ska jag kika klart på teven och sen blir det som sagt plugg och lite träning på dansen.
Puss!

dålig rubrik'

Igår blev det tranan med Alfta/Edsbyn brudarna, förfesta i Edsbyn hemma hos Madde och sen blev det bussen vidare mot Bollnäs. En lätt värld kväll, tack brudar!

Idag eller nu snart ska jag dra mig mot Bollnäs igen dock med annat sällskap och på andra äventyr. Bandy med Magnus och Jens :) Sen ikväll har jag inga stora planer, är som sagt Sara och Fille fri i helgen haha. Och A/E brudarna skulle nog ut på tranan idag igen så det blir nog bara att ta det lungt hemma framför teven med Melodifestivalen.

Puss!

.

Inte mycket till bloggande här inte höhö men det är för att jag för tillfälligt är datalös för att en viss världens bästa Adde skickat virus till mig och som jag var så duktig att acceptera det. Så nu är den i Bollnäs och ska fixas lite :) Sen så har jag inte haft någon riktig blogg känsla heller men jag tänkte att jag skulle skriva ett litet iallafall.

Som sagt igår eller inatt hade jag sov sällskap av en viss Jenny, världens bästa Jenny :) också skulle vi kolla på skräckfilm inatt men båda somnade så jag fick låna dom, kollade på en nyss, helt själv! och det var riktigt bra inte så läskig men man höll ju fingrarna framför ögonen en stund haha :p

Nu ska mamsen ha datan,

Puss!

.

Ikväll så får jag sovsällskap! Ska kika på skräckfilm, hua!

RSS 2.0