Natten innan..

Ja om man ska tänka lite speciellt så är det ju nyårsafton nu dock så är det typ 14 timmar kvar till jag ska träffa Sara & Fille hah.
 Ja idag så åkte jag och mamma till thalins och bytte mina täckisar och jag fick sånna som jag bokstavligen älskar! Så nu jävlar ska jag ut i snön när det blivit lite varmare, pallar ju inte att vara ute i 19 graders kyla.. Jag har också varit väldigt duktig här hemma, eller lite iallafall. Diskade efter att vi hade ätit, städade lite på rummet och städade bort kläder och skor i hallen så mamma blev lite glad tror jag :)
 Sen har jag också varit riktigt jävla förbannad också, för jag skulle bränna en skiva men det gick ju inte till en början sen när det gick så skulle jag lägga in en låt på telefon men den går inte att spela upp så skulle jag lägga in den på ipoden med och det gick men då blev det dubbla låtar av vissa och sen så hakade den upp sig så nu har den fått laddat ur så får jag börja om sen..
 Så nu ska jag kolla på Twilight. Den filmen är faktiskt bra, jag gillar inte vampyrfilmer i vanliga fall men den här blev det ändring med hah.

Puss!

Förbannat halvglad flicka :)

Igår kväll bestämmde jag och Lillen oss för att vi skulle åka in till Gävle idag och så blev det. Träffade Fille och Pamela på tåget med och gjorde dom lite sällskap :) Hittade äntligen ett par uggs(!) Jag tror att jag är kär! haha. Jag och Sara fortsatte kolla runt i affärerna men hittade självklart ingenting. Det har blivit så förbannat jävla dåligt där, bara massa tantkläder.. Så jag har bestämt att ta en tripp till Storebror nåt tag :) Men det blev iallafall tre tröjor. Efter två timmar så var vi klar och less så jag och Lillen åkte till Bollnäs, kikade lite där och sen gick vi till hennes jobb så hon hittade ju några snygga fynd! Tog oss också en promenad till Dollar för att inhandla lite såg en liten såndär mini gris som är tam, snacka om att jag vill ha en sån! haha.

Åkte sedan till Vallsta med Sara och Fille, käkade lite på pizzan och planerade lite inför nyår och tyvärr så måste vi ändra våra planer pyttelite men jag hoppas att det ska gå bra, börjar bli ganska pepp igen men tiden räcker inte till.. Och jag är så förbannat jävla rädd att nåt ska hända och gå sönder, men det är kört för den/dom som förstör, den åker ut med örona först har Sara sagt hih (hon är ganska duktig på sånt hah). Men man kan ju ändå inte låta bli att oroa sig med tanke på hur det har blivit på alla andra fester..
Nog prat om det.

Imorgon ska jag också åka och byta mina täckbyxor som jag fick av mormor i julklapp, mamma min ska hjälpa mig att hitta ett par som verkligen passar. Sen så har jag lust att busa på kvällen men vi får se hur det blir med det :)

Puss!


Söndag

idag så finns det två födelsedagsbarn, min kära mormor och klassens Johan hah. Grattis till båda två!
Om någon timme kanske så kommer Jenny och Britta och myser med mig! Baka kladdmuffins och kolla på barnhemmet ;) Kommer absolut inte kunna somna inatt, jag är förjävla rädd för skräckfilmer.. Men ändå så vill jag se hah.
Har också fått iordning på ipoden nu, tror att jag har fattat hur man lägger in låtar också har jag testat mitt nya sing star haha skit kul men svenska hits haha.

För övrigt så kan jag inte sluta kolla på den här dansen, http://www.youtube.com/watch?v=Fv-cQrD4MS0 jag tycker att dom är grym och jag ska lära mig den där dansen helt klart, har börjat lite smått här hemma :p

Häftiga dagen idag, fick ett sms av mormor(!) haha också sitter jag och camar med farfar faster och pär, dom äldre kommer ikapp dom med hah.

Puss!.

-

har inte alls någon lust för att skriva ett inlägg men jag gör det iallafall :)
Ja julafton har varit och den vart bra fast att jag inte fick någon julkänsla.. Men jag fick jätte många bra julklappar så jag är hur nöjd som hälst! Sen blev det ju dagen efter julafton och den kvällen spenderade jag med Fille, var ute och busade en sväng med Sara med och hon gjorde ju såklart en vurpa! hahahah. Sov över hos Fille så att vi alla kunde åka till Bollnäs samtidigt på annandagen. Och den dagen var ju igår och då var det ju BANDY!!! 4-4 blev det men om vi hade haft en bättre dommare så hade Bollnäs helt klart vunnit! Efter bandyn så åkte jag och Fille hem till Vallsta medanst Sara Fanny och Alex stannade kvar i Bollnäs. Vi hämtade lite dricka oså och sen åkte vi tillbaka till Bollnäs och hamnade hos Jimmy på en skit tråkig fest tyävrr..
Ikväll ska jag nog bara ligga hemma och kolla på film, :)


23 december

Hehe inlägget igår hamnade lite på fel dag om man säger så, men det gör ingenting.

Nu är det iallafall bara en dag kvar till julafton och jag hade tänkt att jag ska julstäda mitt rum och ta en promenad till morfar kanske, sen så vill jag hitta på nåt roligt, kanske ska åka till Lillen en sväng eller nåt. Sen måste jag också ladda upp med lite filmer och sånt tills inatt, kommer ju vara vaken sjukt länge haha. Kommer inte att bli lätt för mamma att lägga nåt i våra julstrumpor iallafall hihi :p

Jag och mamma var till Bollnäs igår en sväng och vi köpte en såndär stoooor tomte, han är lika lång som mig, nästan iallafall. Mormor kommer svimma när hon kommer hit på lunchen, för det gör nästan jag när jag ska gå ner, hah.
Dags för städning nu,...

;(

Tänk att det redan har gått ett halvår..
Det gör förjävla ont..
Förlåt.

Nedräkning

Gud vad dagarna går fort, det är redan söndag och det är bara tre dagar kvar till julafton. Är det bara jag som inte har fått någon julkänsla än? Det kanske är för att vi har förlite tomtar i vårat nya stora hus, nästa år kommer vi absolut ha många många fler! Och snart ska väl granen sättas upp och jag tänker inte vara hemma när mamma ska sätta upp den och sätta dit ljusen, hon blir så jävla förbannad hah. Det kommer blir sjukt skumt att ha våran gran här i momo & moffas hus men det blir jag ändå bara glad för för jag älskar det här huset!
Mina julaftonsplaner är:
* Vakna skit tidigt på morgonen och hoppas på att mamma har gett mig en film i julstrumpan :)
* Äta frulle och göra sig iordning
* åka till Bollnäs till farmors grav
* sen upp till bästa faster och fira jul där
* åka tillbaka till Arbrå och gå på morfars grav och sen hem till mormor och Lars-Göran för mat och julklappar
Men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder på mig? Det kanske blir min nya svarta klänning med ett grönt skärp.
Sen efter julafton så är det ju bara en vecka kvar till nyår! Och då blir det fest i Vallsta iår igen. 2009 måste absolut bli bättre än det här skit året, det börjar ju iallafall inte som det har gjort dom senaste två årena (höhö Sara ;) så det kanske är ett tecken hah.

Puss!

efterlängtat jullov!

Idag fick vi äntligen vårat efterlängtade jullov, åkte faktiskt till skolan till klockan nio fast att vi började klockan ett för att göra klart ett arbete, det kallar jag jävligt bra haha. Dock så hann jag inte riktigt göra klart uppgiften bara för att jag inte hittade rätt typsnitt men det får gå ändå :) Efter att vi jobbat i några timmar så gick vi och kollade på es08 när dom gjorde sitt julspex, tyckte faktsikt att den var skit bra och jävligt roligt :p Träffade också ett barn som jag hade på Arbråskolan, sötfia!
 Sen så åkte jag hem med trebussen, åt lite mat och sen åkte jag till Vallsta och var med Sara & Fille, försökte fixa lite till nyår då vi ska ha våran fest ;) Men nu är jag hemma och ska kolla på lite fjortisfilmer, hah kände verkligen för att känna mig lite fjantig ikväll.
 Fick ju också läsa en förjävla dum grej i tidningen idag, blir så jävla förbannad! Inte fan kan dom skicka ner oss till T-berg! Aldrig att jag tänker gå i skolan där mer än vad jag redan gör. Imorgon kommer det ut i ljusnan igen men då är det vi på media som pratar, KD kommer också med på bild med lärarna haha och Jenny och Disse pratar, hoppas att vi får som vi vill nu ingen som vill ner till den där skitskolan! Och beslutet skulle inte komma först i Mars, piss långt dit..
 
Justja var också med på teven i förrgår, från när vi skulle på tranan i fredags haha.

http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=36029&a=1348943


En fin rubrik

Ett stort Grattis till Modd som fyller 17 idag!*
Nu har jag äntligen fått hem min kära data! Eller igår fick jag hem den men idag så fixade vi internet osv. Den är mycket bättre nu än vad den har varit det senaste halvåret.. Så nu är det lite dåligt med låtar så det är bara att skicka ;)
  Ja i lördags så åkte jag och Fille ner på byn för vi skulle kolla på lucian, vi kom 1 ½ timme förtidigt haha. Höll på att frysa ihjäl så vi stod med Thomas inne på ica till han skulle hem och då kom Bea :) Kollade på lucian och sen åkte jag och Fille hem till mig, packade lite och sen åkte vi till Vallsta mötte Sara och sen bastade vi i nån timme, drack lite lätt och sen fixade vi skjus till Bollnäs till Jimmy :) Satt och drack lite där och sen drog vi på max och sen blev det nattbussen hem. 
Så i helgen blev det mycket hos Jimmy hahah :)
  Och vi har en as bra skolvecka, idag så hade vi vanliga lektioner, imorgon är det innebandy men jag Jen och B åker till Modd och firar henne istället ;) Sen på onsdag har vi en vanlig skoldag och på torsdag börjar vi kl två och då ska vi bara kolla på esteternasjulspex ;) Sen är det jullov!

Nu tänker jag lägga mig i min sköna säng.
Gog natt.

Början av helgen.

Igår vart det Bollnäs med Sara åkte hem till Jimmy och var där mednast det var några som festade :) Så efter ett tag så gick vi till max och när vi kom ut därifrån så kom nattvandrarna med ett tv team, så jag tjockis och Lina började prata om att det fanns valrossar här och hur bra klimat det var osv hahah. Sen så filmade dom oss när vi gick in mot stan och självklart så var ju det en person som ramlade/halkade tjogoelva gånger haha. Gick utanför tranan och stod där och kollade på allt folk som skulle in och några som blev tagna, polisen kanske var lite väl hård igår? Sen gick jag och Sara tillbaka till Jimmy, efter en stund så åkte Lillen hem för hon mådde inte bra och jag gick till Max där Fille och Bea satt, sen tog vi nattis hem :)
- Torleif och Sven-Göran, dom kalla valparna. HAHAHAAHAHAH

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra men ikväll ska jag kolla på lucian sen kanske det blir ferre? ;)

Äntligen!

Imorgon får jag äntligen skicka iväg min data! Nu ska den bli normal igen, hur länge har jag stått ut med att den är såhär? Ett halvår kanske, eller kanske lite mer.. Fast nu är den ju värre än värst. Hoppas att det går att fixa bara :p
Ja idag så har jag pysslat med alla mina kort, fick till och med ta mammas nya fotoalbum och lägga kort i, så jävla mycket och mer ska det självklart bli!

Nu ska jag kolla på Prison Break avsnitt 13 -14 ;)

Torsdag

Ja den där matchen ska vi väl inte prata om så mycket. Sov iallafall hemma hos Sara inatt och idag är jag ledig från skolan, skönt! Och imorgon har jag inga lektioner vi ska bara ha skoj med media det är också super skönt! Sen på kvällen blir det nog tranan.
Puss1

MATCH!

Broberg - Bollnäs 
19.00 Hällåsen
IKVÄLL!

school

Första inlägget från skolan på lääääänge! Och den här morgonen blev upp och ner.. I tidningen stod det om vem som blev lucia i Arbrå och jag tyckte att det blev fel (man vill ju att det ska vara ens kompis :p) men sen så bläddrade jag till sporten och där hade dom skrivit om TIMO som ska komma hem igen! Hur jävla bra som hellst! Sen så berättade Bella att Sonic Syndicate ska spela i Söderhamn på fredag!!! Men tiden suger, kvart i ett på natten det är lite sent för då tar man sig ju inte hem så vi får se hur det blir :p 

Hejdå för en stund. 

Från fredag till måndag

Min helg besdtod av att i fredags åkte jag sara och fille till Bollnäs, där sög det så jag och Fille åkte hem till mig igen satt här och kikade på film och åt godis :p På lördagen blev jag väckt av Sara (inte ovanligt :p) Så åkte jag till Vallsta och åkte skoter med hon och Jimmy hela dagen och på kvällen var jag med Sara och Fille, likte lite i snön på lekis innan vi tog en långpromenad upp till Karro och hennes kompit Linnea :) Skrämde dom två också innan vi drog oss hem till sara igen där vi satt och pratade hur länge som hellst :p Sov hos Lillen och på söndagen drog jag sara fille och karro till piren och åkte lite skoter, grillade korv och gjorde jättefina snögubbar, HAHAHAHAH. Sen innan vi skulle på bio så gick vi hem och bastade hos Fille :)

Och idag är första dagen i skolan avklarad.. Hade idrott första timmen och det gick jätte bra tills hostan kom fram igen.. och efter det så mådde jag bara illa och det gör jag fortfarande.. Har inte tid att vara sjuk nu.
Nu ska jag vila igen :)

sista dagen och jag känner mig som ett barn..

Nu är sista dagen slut.. Åh det var så sorligt, barnen har suttit och ritat teckningar till mig hela dagen och när jag höll på att dela ut läxorna innan vi skulle sluta så fick jag en liten bok av alla barnen, dom hade ritat teckningar och skrivit till mig, tårarna bara rann, jag skämtar inte det är pinsamt hah. Och jag saknar dom redan.. Kommer bli skitjobbigt på måndag..

Men nog prat om det, ikväll kommer nog Lillen och Fille kanske dricka lite och kanske ut och leka i snön? ;p haha känner mig så otroligt barnslig!
Jenny, jag ´har börjat trott att man kan förändras ibland ;)
Puss!


Arbråskolan <3

Stog i mitt horoskop att jag skulle ha en otursdag.. och självklart så blev det så, först när jag vaknade tänkte jag duscha  och vem står inte i duschen då? Jo Linus, arg blev jag och gick och la mig i tjugo min igen, klev upp men då var det försent för att duscha plus att varmvattnet fanns det inte mycket av. Åkte till doktorn och där gick det väl ändå bra, jippie! Åkte till skolan och får redan på att Ulla är sjuk.. Paniken började komma, vem är det som ska ha barnen?! Innan lunch gick det rätt så bra med på lunchrasten brakade allt. Tårar och skrik bestod rasten av och första halvtimmen efter.. Sen var det dags för rytmik, utan lärare skulle jag och en till praktikank ta med alla 12 barn, alltså inte världens enklaste.. Men vi fick hjälp när vi behövde det men helt slut var vi när det var dags att säga hej då.. Lite orolig är jag också över att det är min sista dag imorgon (tårar) och jag vill inte att den dagen ska bli som den här.. Men jag har världens bästa barn ändå, har inte kunnat haft någon bättre praktik plats än den här! Kommer bli så otroligt jobbigt imorgon.. Förvånar mig inte alls om det kommer rinna tårar (jag är så mesig haha)..
Hur ska jag klara mig på måndag? Utan mina kära barn.. Mina kära klasskompisar kommer bli behandlade som om dom är sju år ;) - Stäng jackan. - Du måste ha hjälm på dig om du ska vara på isen - Sluta kasta snöbollar - Men vart är din mössa och dina vantar? - Alla kläder som är blöt ska hängas in i torkskåpet! Ja jag skämtar inte, dom kommer inte få der lätt ;)

Rubrik suuuuger

Idag har jag varit så dutig, jag har skottat åt mamma och diskat med. Känner mig rätt duktig :) Nu skulle jag också verkligenm behöva plugga men jag har ingen ork för det idag.. Fullt upp med att kolla på Jerry Springer ;) haha.
Imorgon bitti blir jag sen till min näst sista dag på Arbråskolan för att jag ska till doktorn.. Hoppas att jag kan få med mig lite hostmedicin hem så att min jävla hosta kan försvinna snart!

som sagt imorgon är det näst sista dagen och det suger! Jag trivs så bra där och jag längtar verkligen inte tillbaka till skolan, jag vill inte sitta på en buss minst 4 gånger om dan. Fan att vara på Arbråskolan får mig att tänka på så mycket annat och det gillar jag, istället för att grubbla på samma saker om och om igen. Världens underbaraste barn är det också där och vem ska nu säga att den personen är kär i mig hur många gånger om dan som hellst och vilka ska sitta och göra gulliga teckningar till mig och vem ska tjata om vad min kille heter?.. Jävla skit saker :p
Puss!

snösnönsö!

2 december och äntligen har det kommit snö! Hoppas att det här håller i sig nu så vi slipper allt regn och blask.. Imorgon blir det iallafall teckisar så att jag kan åka i backen med barnen hah.
Igår så var jag bara på skolan i 1 ½ timme sen gick jag hem, mådde inge bra.. Gick tillbaka till skolan idag igen och jobbade hela dagen men jag gick hem istället för att vara på fritids.. Blev piggare så jag åkte på sista dans träningen innan juluppehållet och vilken rolig dans vi har fått nu haha och skit svår är den än så länge ;p

Nu ska jag lägga mig och kolla på Prison Break avsnitt 12 säsong 4 ;)
Så hoppas jag att jag somnar bättre inatt..

RSS 2.0