AlftaJenny! WOOHO

Drog mig till Alfta en stund idag, Jenny fixade till mitt hår lite så kom Britta och hennes kusin med, as kalas roligt :D Missade kladdkakan eftersom att min buss gick. Jag blir så less på dom där bussarna man måste alltid passa dom, suck..
Ja men iaf så har min mobil gått sönder, kan inte ta emot sms. Tänkte att jag kunde ta min gamla telefon då men den laddaren är ju sönder, så nu får jag leta efter Linus gamla telefon tills han kommer med pappas gamla på söndag :p

På Torsdag ska jag och Lillen till Sundsvall! På gatufesten där, kommer bli as roligt! Så sover vi i Hudik och på Fredag sitter vi på ett ställe och håller tummarna!

hyele ena dagen ockelbo den andra

Hyele igår, trevlig kväll och såklart slutade det som det alltid gör, med bråk. Fast det här året var det mer bråk än vad det var förra året. Vi blev kvar till sist, som vanligt haaha! Sen var det bara att cykla på hemmåt mitt inatten när ljusnan var ute och körde :)

Om en halvtimme typ åker jag och Sara till Ockelbo. Hoppas att det blir bättre väder ;)

Hyele!

Ikväll är det hyelekväll i Arbrå på Esplanaden :)En stor fest i Arbrå om man säger så, haha! Förra året hade vi riktigt roligt där och självklart blev vi kvar till sist, så iår hoppas jag att det blir lika roligt :D Har precis öppnat en cider, får se om det blir mer än så ;) Sara kommer också ner lite senare så då ska vi dra ner på byn och skratta åt våra fulla mammor :D HAHA.
Igår festade vi med, satt och spelade öl spelet osv. :p

Nä nu ska jag kolla med mamma om vi ska åka och käka, har inte ätit riktig mat sen i söndags, äter jätte dåligt nu, ingen mat alls. Är inte sugen nu heller men jag måste ju få i mig någonting, det får inte hända som förra året liksom.
 Hejsvejs! ;)

Tidig måndagmorgon.

Känner mig grymt duktig, klev upp elva! Tur att man har Sara som sin väckarklocka, hon är duktig! HAHA
Och nu är jag riktigt rastlös vet inte vad jag ska göra, funderar iaf på att duscha en bra början liksom. Mormor kommer väl också hit snart och ska äta sin mat, det var fan längesen jag träffade henne. Pappa med, ska väl dra mig till Falun någondag med, jag åkte inte dit igår som jag skulle så pappa blev lite ledsen så jag får väl dra mig dit snart Edwin måste ju få sin födelsedagspresent, han blev ju 1 år igår, riktigt stor kille nu :)

Haha jag märkte också nu att jag sitter och lyssnar på min mp3, vet ej varför. knäpper nog på musiken på datan ist :P


Skratt skratt och ännu mer skratt

Halv åtta somnade lilla Frida imorse, så idag blev det en övertrött dag.
Myst med Sara heeela dagen och det var nog längesen vi skrattade så mycket åt ingenting! Så sjuktroligt, HAHA.
Vi åkte till Bogården och kollade på fotboll,
F - KUUUUUUUKEN!
Dommaren gav han inget rött kort (Tur var väl det)
Å & K - Nästa gång han tänker skrika så  blir det upp till bevis.
F & S - Lillsonorre ;D WOOOOHO!

på TOOOK för övertrött, måste göra någonting annat nu. Hejsvejs!


Sara & Mamma <3

Tack för inatt Sara :)



Jaha här går man ner och kollar på tvättmaskinen vad ser man? Min tändare, haha. Så typiskt mamma, :p

Hejsvejs

Igår på midsommar var vi hemma hos Fun på fest :) Sen så sov jag hos Lillen :p  Och bilder finns på http://fridaceder.bilddagboken.se/p/main.html.

Idag så ska jag följa med mammi till Järvsö och imorgon åker jag till Falun för att fira lillebror som fyller 1, får se om jag stannar kvar en natt med, pappi ville det iaf.

duktig flicka, javisst!

Idag är det första dagen på sommarlovet som jag har gjort någontig ist för att ligga hemma hela dagen :) Först fick jag sova ut till halv ett. Vid två kanske åkte jag och faster till Hudik, gick på stan där och faster köpte lite kläder till mig :)  
Sen så åkte jag till Bollnäs och träffade Jenny och Dennis, vi gick eller små sprang till max (det regnade ute) och åt lite. Sen när vi var på station igen och skulle hem träffade vi käraste Jennie Modd!
Mamma hämtade mig på station i Arbrå och jag åkte hem och kollade på en tråkig fotbollsmatch.. Dåligt Sverige dåligt.

Sen har jag och Amanda suttit och planerat inför midsommar, fast det går inte så jätte bra. haha. Men vi kommer på nåt.
Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film så att jag somnar, Hejsvejs!


Brittis <3

Britta fyller 17 idag, ett stort Grattis!

-_-

Skit bra sommarlov, bara regn och skit. As roligt verkligen..

Jag förstår inte varför jag är så trött hela tiden..
Igår började det iaf men att vi satt hemma hos Forskarn och kollade på fotboll, höll på att somna i soffan.. Sen gick vi hem till jimmy en liten stund och sen åkte jag och Sara hem. Gick och la mig innan tolv för jag var så jäkla trött. Sjukt jobbigt. 

Kom nyss hem från kyrkogården, hälsade på morfar och gammelfarmor Thullie. <3 

Rederiet är min nya drog. Kolla på säsong 1 och håller nu på med 3. Säsong 2 har jag inte fått hem än men jag pallar inte att vänta, haha.
Nu ska jag kolla vidare,
Hejsvejs!

13 - Fredag - Otur?

Bästaste bäst fyller 18 idag, Grattis :)

Öhm?

Gårdagen var ju bara skit, var på så jävla dåligt humör och det gick inte bort! Hoppas att det är bättre idag :)

Idag vet jag inte vad som händer men tror att det blev filmkväll hos Jimmy ikväll. Vi sket i det igår, (var nog lika bäst) så ska kolla om det blir av idag ist.
Det suger att det är så dåligt väder ute! Jag vill ju ligga på stranden nu när Jennifer är borta så att jag blir lite brunare så slipper hon skratta åt mig ;)

Ja så nu är två utan mina vänner i samma land, Frankrike. Dock inte på samma ställe. Men jag saknar båda redan och dom har inte varit där en dag än! Fast Jennifer kommer hem på söndag tror jag men Mellis kommer inte först till vi börjar skolan. Låååångt kvar..

Eh frulle nu!
Hejsvejs!

en röd skorpion?

Sveriges national dag firar vi med en sönderbränd kropp, känns ju kanon liksom!

SOMMARLOV

Kan inte fatta att skolåret är slut. Det har gått så grymt fort!
Men nu är det iaf sommarlov och vi började med att åka till Orbaden och låg där i fyra timmar, kanon väder!

Fest nu! Hejsvejs ;)

tiden.

Om ca 2 timmar och 40 min har jag klarat av första året på gymnasiet och självklart har vi fått SOMMARLOV!

Grattis på födelsedag, Körkort och till studenten!

Idag fyller Mellis år, äntligen 16 år ;) Grattis sur fittan ;D Höhö.
Och kusin Emelie har fått körkort idag, GRATTIS! :D



Var och kollade på studenten idag, längtar som fan tills det är våran tur! :D  Men det var jätte varmt idag men man ska ju inte klaga, hehe.
Imorgon är det våran tur att få sommarlov! Jag har lånat en blommig klänning, jätte fin :)

Men nu ska jag ut en sväng, hejsvejs!

Det trodde ni inte om mig,

Nu är det klart, jag är stolt över mig själv! :D

 Idag behövde vi inte ens åka till skolan, helt ovärt :p Sen har jag städat, det är jobbigt men det betyder ju pengar! höhö.
Jesper skulle fixa min data idag men det funkade inte.. så det är fortfarande värdelös.. Men min älskling :) Tog en tur ut med Jennifer med, och henne är jag stolt över idag. Hon börjar förstå saker som måste hända med henne nu..

sovmorgon imorgon och det är as kalas :D
Jenny sa att jag måsta skriva i bloggen att jag inte gjorde mitt prov idag, men imorgon så blir det att jag gör det. Hoppas på det bästa :)

Nuru Brittis, nu är jag klar :D

Sommar!

Vilket väder det var idag! Jag och Jennifer roade oss lite på skeppis och sen med Forskarn och J.Larsson. Våra gokillar som sagt :D höhö.

Igår så blev det fest, hade skit kul ;D

a men sängen nu!

RSS 2.0