fredag 31

För ett år sedan gick jag på pencillin och i år sitter hemma med mamma, pratar och kollar när hon dricker öl. Snart kommer Sara och gör mig sällskap för kvällen och jag är inte ett dugg deppig över att jag inte är ute på fest, detta måste vara en utav mina bästa idéer på många dagar. Det märks att man är något år äldre när man skippar Orbaden (äntligen) och sitter hemma nykter, jag är nöjd!

Yes, I've lost my mind

Under alla dessa jävla år i skolan har skolarbeten och prov fått mig att må riktigt jävla dåligt. Men ingenting är jämfört med hur det är nu. Idag var det droppen, jag orkade verkligen inte med det idag så jag bröt ihop. Och jag är så jävla less på att alltid få kämpa så jävla mycket och bara få ett jävla g på varenda uppgift och prov jag gör. Jag är helt matt, jag orkar inte det längre. Nu vet ni.

fuck you.

Jag och Adde tog ett gympass efter skolan, ett väldigt bra pass och nu ska jag dansa. lallaaaala vilken dag!

Lördag 24

Jag blir alltid så besviken när jag känner för att verkligen sova ut så vaknar jag runt nio. Jag är inte gjord för att sova länge, vilket säkert var bra idag så att jag fick lite plugg gjort. Eller snarare en hel sida som inte ens är klar en till Niklasuppsats. Lite stolt över mig själv är jag att jag sätter mig ner på en lördag och pluggar, men har man inte bättre för sig så har man inte.

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och börja göra mig iordning inför kvällen då det vankas fest, äntligen lite fest! Jag känner på mig att detta kan bli en kanon kväll på Tuppenz med mina härliga tjejer.
Och ett jätte stort grattis till Sigge på hans 20 årsdag!



Puss!

Fredag 23

Jag kan nu meddela att nationella för i år är klart! Det betyder att vi är jätte nära studenten, det är sisådär 48 dagar kvar. Hihi. Plus att det är en månad kvar tills alla arbeten ska vara inlämnade, känns som att jag har lite panik och att det kommer växa lite gran. Men fuck that, nu är jag glad för att nationella är över. ALDRIG MER NATIONELLA!

Torsdag 22

Nu ska jag umgås med Sara, M, J och BB. Det känns lite som back in the days. hihi.


del 2

Detta gympass med Adde var så jävla värt, det känns i hela kroppen. Fyfan jag är stolt över mig sjäv.

Onsdag 21

Ikväll är det dags för våran presentation av vårat projektarbete. Jag är klar och laddar bara upp tills vi ska öva, då kommer jag säkert inse att det fattas hur mycket som hellst så är det försent. Jag har också gjort klart Claes uppgift, det känns jävligt bra om jag får säga det själv.

Tre timmar kvar till skolans slut och då är det matdags för medianerna. Pizza står på listan, vart är inte besämt än och jag tror att jag håller mig utanför det så länge som det går ;)
Ikväll ska jag träna igen med Adde, jag känner för mer träningsverk haha. Skämt och sido.

Puss.

Tisdag 20

Det bästa jag vet när mitt lypsyl är på väg att ta slut är att mamma åker och köper ett nytt, då kan jag slänga det gamla och öppna det nya frächa! Jag tror att jag ska räkna hur lång tid det tar innan det nya försvinner, när jag upptäcker att det är borta och paniken börjar. Det är lika förjävligt varje gång och ändå så tappar jag bort det dagligen..

Denna kväll har jag faktiskt gjort klart ett manus som jag ska andvända till Claes uppgift plus att jag nästan skrivit en sida på Niklas uppgift, men jag har panik! Det känns som att jag vill sitta uppe hela natten för att göra klart den här uppsatsen även fast att det är en vecka kvar tills inlämning, vad har hänt med mig?

Jag vill också meddela att jag har förjävligt ont i tänderna, har träningsverk i armar och mage och jag åt en Ben & Jerry's. Hoppsan!

Måndag 19

Imorse vid fem tiden var jag och några till från klassen i skolan, herregud vilka skumma och verkliga drömmar jag har nu för tiden, Britta kommer med en skön kommentar
- Jaså, drömde du nu igen?
Haha, jag gillar att min pluppis har koll på mig ;)

Idag var jag ledig från skolan för att göra ett tandläkarbesök. Har även fått ett datum då tandställningen ryker, ge mig maj! Sedan tog jag och Adde ett gympass. Så otroligt jävla jobbigt men fan va glad jag är! Det här ska hända ofta det här ska jag göra ofta, därför passar det bra med ett nytt kort till veckan för nu ska jag bli snygg tills i sommar!
Var även och fixade min balklänning, så nu är den borta för en stund och när jag hämtar den köper jag en väska med som jag la undan. Detta kommer bli bra, super bra!

Min mormor är också fast i Skottland tack vare den där askan från Island. Så vi får se vilken dag hon tänker ta sig hem till mig :)

Love.

SÖndag 18

Söndag och det är fotbollsdags! Bogården - Kilafors klockan sex på solrosen. Självklart kommer jag och Cicci att befinna oss där. Haha.
Sedan måste jag hem och plugga, dock kommer Wallander att locka mer.. To bad, då fick jag mer att göra på tåget imorgon då jag ska göra ett besök hos tandläkarn. Ska ställa mina frågor till dom om när den där skiten ska ut, känner att jag behöver ett riktigt svar nu för inom en månad ska den vara ute. Så är det bara.

Puss!

Lördag 17

Jag ska nu skriva ett dåligt och tråkigt inlägg.
- Vi har kollat på Carmen två gånger denna vecka, både Hannah och Emma gjorde det super bra och även resten av klassen. Man blir så stolt över dom!
- Igår hade jag en kväll med Sara och Mell. Mycket skratt och en jävla kyla. Men ack så trevligt vi hade det! :D
- Jag har idag legat i sängen hela dagen, ikväll vill jag. Jag vill.. Jag vet inte vad jag vill.

Fuck you.


Tisdag 13

Klockan är nu strax sju, för tre timmar sedan skulle projektarbetet vara inlämnat. Jag hade ett leende på läpparna när jag och B la ner våra arbeten i den gula lådan idag. Halleluja projektarbetet är över! Nu är en utav mina efterlängtade dagar över och det känns underbart bra!
Vi fick sluta tidigare idag, mycket tidigare. Jag låg som död i flera timmar när jag kom hem, vilket gör att det kanske blir en ganska sömnlös natt inatt. Känns mindre okej.
Föresten så har jag inte ätit någon middag idag eftersom att mamma och Linus skulle göra stan. Nudlar känns svårt att göra, bara därför ska jag göra det, en utmaning mina vänner ;)

För att pigga upp mig själv tog jag nyss en promenad i en halvtimme, nu ska jag vara duktig och börja med historian så att jag har den gjord och kan skryta lite imorgon.


...

Vila i frid.


Måndag 12

Skolstart, helt okej. Jag och Jennie tog en tur på stan efter skolan, köpte en present till mamma och fikade på NK. Gjorde en tragisk upptäckt med mitt bankomatkort, denna månad är döden trots alla pengar jag haft. Vad gör jag?
Mamma och jag tog även en promenad mot kvällskanten, svängde in och solade en sväng med, det var skönt och måste göras om tjugoelva gånger till. Det känns inte så okej men what to do?

Jag skulle plugga ikväll men det får nog bli en annan kväll, men situpps är ett måste för nu jävlar ska jag komma igång igen! ;)

Söndag 11

Lite tragiskt nog är mitt sista påsklov slut, det possitiva i det är att det inte ens är 2 månader kvar tills vi tar studenten. Den känslan känns ganska bra.
Igår umgicks jag med Sara hela dagen och på kvällen var vi och firade Karro, vi hade grymt roligt tills den blir som vanligt. Tack och lov inge bråk men annat. Jag har insett varför jag slutade festa här hemma, totalt jävla världelöst. Med mitt dåliga humör var jag chafför åt faster men även åt mell den kvällen. Satt även med Sara på Arbrå i över en timme och väntade, det fick mig på bra humör, faktiskt.

Idag fyller min älskade mamma år så min dag har bestått av tårta och negerbollar. Så nu säger mamma att vi måste ut och gå varje dag, 41 årskris?
Jag hann även med att se halva Bogårdsmatchen, vinnst med 4-1. Känns som att det kommer bli en bra säsong och det tackar jag och Cicci för ;) Haha.


Fredag 9

Tack vare min egna speciella väckarklocka (Sara) vaknade jag innan tolv, vilket gjorde så att jag städade övervåningen. Nu kommer mamma bli glad! Hon fyller föresten år på söndag, ingen blir lyckligare än jag för då får jag äta hennes smörgåstårta, det finns ingen bättre!


Torsdag 8

Efter gårdagens tokigheter är jag helt slut idag och har intagit sängläge med en massa serier, ja jag är värd det. Fick med mig mells telefon hem igår, efter vårat fina bråk på max, tack och lov att vi själva vet att det inte är seriöst. Men fy va omogna vi är haha. Men jag kan meddela våra vänner som tycker att vi bråkar "dagligen" att detta var första gången sedan, ja kanske innan praktiken. Hurra för oss! ;)

Jag vill också gratulera min vän Karro på hennes 18-årsdag! Ett stort grattis till dig kakel <3

Nu tillbaka till Melrose Place.

onsdag 7 del 2

Jag befinner mig nu hos mell, vi gör oss iording och mysdricker. Strax efter åtta drar vi oss mot stan för lite käk på Tranan, och jag gissar på att festen fortsätter där ;) Med min nya panik klänning och mina balskor kommer jag känna mig som snyggast ikväll. Efter ett par drickar går allt, eller hur?
Sara och Hellsén är snälla och hämtar mig inatt, det känns bra så att jag slipper gå hem. Jag får tydligen inte göra det för mell, som att jag någonsing hade tänkt göra det?

Onsdag 7

Igår blev jag femhundra kronor fattigare efter en shoppingdag i Falun, och jag handlade bara fyra saker(!) rena stölden för fan. Vi tog också en tur ut till Lager, mell hittade lite, jag gick mest och beundrade hur butiken såg ut efter ombyggnaden. Träffade också massa fina arbetskamrater :) 
Pappa fick lov att skjusa oss till Gävle så att vi kunde ta tåget därifrån eftersom att vi båda var pank efter dagens shopping! 

Ställde upp som chafför under kvällen och natten, upptäckte att Edsbyn ligger långt bort och att det verkligen tar hundra år att ta sig dit. Mell upptäckte att det fanns så mycket kyrkor i Ovanåkers kommun. Det gav mig ett gott skratt!

Ikväll blir det utgång igen, blir ni förvånade?

måndag 5

Jag befinner mig i Falun med Mell denna dag. Vi har varit barnvakt åt min underbara men sjuke lillebror, tack och lov har det gått bra iallfall, inge grin och skrik utan bara mys. Pizza blev våran mat och självklart lyckades vi med en fotbollsmatch :)

Imorgon kanske vi ska ta en runda på stan, kan behövas om vi ska ut på onsdag. Nu fick jag panik! Nu tillbaka till min fina Joel Kinnaman.

en dag i Falun.

- Är du bajsnödig?
- Nej
- Bra, för jag har inte råd.

söndag 4

Jag letade fram kameran för att få se dom fina bilderna från igår, fail. I stortsätt alla bilder är suddiga.. Fast jag fick mig ändå ett gott skratt efter att sett bom, vi hade en fin kväll, en sjukt rolig kväll! Men tiden bara rann iväg, från att sitta ensam på mells trapp med en cider i handen sitter vi i bilen in till Bollnäs, nämner för mell att det är en timme kvar innan vi ska på max, helt plötsligt sitter jag i bilen påväg hem. Efter några sms somnar jag tydligen. Och fyfan va dåligt jag mådde runt sisådär halv åtta imorse. Nu är jag pigg fast sliten, som vanligt och min säng är skönare än vanligt! 

Nu måste jag plocka ihop på rummet, ringa pappa och sedan göra mig iordning för att åka till mell. Vi ska äta tacos och kolla på film, för det är vi värda efter denna helg!

lördag 3

Gårdagen var rolig, riktigt rolig. Hamnade ute på isen i galven och i snaten. Med hela sjön i skorna åkte vi runt i Filles bil, gjorde oss iordning och drog till Galven ännu en gång. Mycket skratt och tokigheter, ett försök med att bada slutade med brända fötter, kräftfötter.. Men vad gjorde det, vi hade ju roligt iallfall! Haha.
Blev upphämtad av "favorit" killarna och spenderade dom två sista timmarna av kvällen i en bil åkandes överallt.

Men nu är långfredagen över så nu taggar vi om inför ikväll. Förfest hos Mell ser det ut som och sedan utgång på tranan. Så ja, denna kväll kommer bli minst lika bra!
Och ett jättestort grattis till min vän Karro som förlovade sig idag!

Puss!

100403

"Men klockan är ju tjugo i tolv så, vi måste ju åka och lägga oss snart"

citerat av Britta Wikman,


hareharry

Jag fick nyss en 3 m hög påskhare som jag ska äta upp, eller var den 3 dm? Min mamma är i vilket fall bäst.

Torsdag 1 april.

Imorse sov jag över, igen. Jävla skit telefon jag har. Men jag tog mig ändå till skolan i rättans tid och kämpade med den sabla projektrapporten. Den är nu inne för ett sista utkast och när vi kommer tillbaka till skolan blir det säker några små ändringar, sen är jag klar! Målarboken är inskickad för tryck så den får jag nog också tillbaka när skolan börjar, eller jag måste rättare sagt ha tillbaka den då.

Påsktrafiken är i full gång och jag hatar alla jävla bilar med takboxar på som inte kan följa hastighetsgränsen inne i Lottefors och ska köra om på dom dummaste ställerna, man borde ju sätta ut en bättre skylt där det står något i stilen med att två tragiska dödsfall hänt där. Dock skulle det säker inte spela någon roll, turisterna har så jävla bråtomt och skiter i vilket, fan åk i tid istället!

Tack för mig.

RSS 2.0