Rubrik'

Nu har jag fått nya låtar som ska in i min stackars mp3 ;) Hihi. Tack tjockkis.

 Kom hem från Falun igår, JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA OCH SÖTASTE LILLEBROR!  Så otroligt jävla underbar! fast han bet mig men vafan det får man väl ändå ta :p Han är hela åtta månader nu, två tänder och kan inte krypa :p Han kanske gör som storasyster - hoppar över krypandet och börjar gå igen? :D Fast han har ingen balans än, skit kul ;D kollade på när han va på babysim men han ville vara uppe med mig ist, hihi :) Han vill pussas jätte mycket också, han är bäst!
Så åkte jag till Sara och sov hos henne och ikväll ska jag tillbaka till henne igen för hennes tvillingsystar ska ha fest så vi ska passa den lite, man vet ju aldrig vad nybliva 13 åringar gör ;) Fast vi sätter oss och kollar på film ist. Så ska vi käka chips och dipp haha vi måste feta oss lite. Haha ;)
Så imorgon ska jag följa med Jennifer till Bollnäs på nån fest så drar vi och kollar lanet sen, HAHA. Plus att vi måste nog käka på max med, men bara kanske beror på hur mycket dipp jag och Sara käkar. . Man vet aldrig med oss.
Jag hoppas på två braa kvällar så att vi får lite nya minnen :) Hihi.

image50   <3


Rubrik'

Ny klänning, nya skor och nya leggins, ETT BRA KÖP IDAG ;)

Rubrik'

Idag är jag helt tom..

Rubrik'

Idag har jag köpat nya jeans, det var nog mitt bästa köp på länge =) Hihi.

Rubrik'

' Jag säger inget..

Pj

I Will Remember you ..

Rubrik'

Efter skolan började det med att jag och Marre var ute och gick en sväng, jätte mysigt :) Sen så gick jag hem och gjorde mig iordning så skjusade mamma mig till Sara. Jag kom dit till sex eftersom att Amanda och folket ville det men dom kom ju två timmar senare :p Så det var tur att jag och lillen redan hade börjat druckit :) Sen så kom folket och då blev det ölspelet, som vanligt :p Vi hade det trevligt också gick vi till tåget och åkte till Bollnäs. I Bollnäs så träffade jag KESO! :D Jag sprang till han och hoppade upp i hans famn eller vad man säger :p Haha. Sen så träffade jag Fredrik en sväng med innan vi gick in, :) Inne på tranan så blev jag upplyft på dansgolvet så vi ramlade, ingen av oss var ju nyktra så :p HAHA! Ganska lite folk men trevligt ändå. Vid tolv gick jag och Sara ut igen och kvart i två låg jag i sängen och sov ;)  Vaknade kl åtta imorse och mådde skit illa, kunde inte somna om heller eller a jag lyckades efter en stund så vaknade jag vid halv tolv av att mamma och Linda satt och pratade nere. Jag mådde inte lika illa då men jag skakade (jag gör det när jag är bakfull). Nu mår jag ganska dåligt igen men det går nog över för jag ska ha kul ikväll! :D

När man ska hämta jackan från tranan så säger man ju inte att man ska ha en cola - Eller hur Moddan? ;) HAHAHAHA!

Idag/ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska kolla med Jennifer om vi kan kolla på OTH och försöka få Sara till Arbrå :D Hihi. Tror att jag måste ha en ganska stillsam kväll ;) Och jag är nästan sugen på att lägga mig tidigt med. Haha. Och nu till veckan är det ju lov så på måndag ska jag och Marre till Bolläs för att kolla på byxor och på Onsdag så åker jag och Sara till Gävle och efter det så sticker jag till Falun :) Hihih. Sen så ska jag göra nåt riktigt roligt på lovet med, fast jag har inte kommit på vad än ;D

Skola/lov ;)

Egentligen ska jag redigera vårat manus nu men jag behöver en paus.. Jag har redigerat grunden så nu är det bara ljudefekterna kvar, suck! Fast egentligen så är det här ganska roligt man lär sig ganska mycket. Fast jag har tröttnat på vårat manus nu! Haha jag kan det nästan utan till känns det som. Men om en halvtimme ska det vara klart, inte för att det kommer bli det men jag funderar på att iaf lyssna på våra "braa" ljudefekter det är ju en bra start iaf. 
Jag och Britta sitter och kollar ut genom fönstret och känner att vi får en ny energi då, HAHA.
 - veckan efter lovet så ska vi göra ett arbete i svenskan om fotografer och vem tror ni jag ska ta? BINGO RIMÈR 
-Sen i engelskan så ska jag skriva om en låt - I will remember you - RYAN CABRERA 


Haha men nu ska jag ha lov i en vecka. På måndag så ska jag försöka ta mig ner till Bollnäs och kolla på byxor och på onsdag ska jag och Sara till Gävle och shoppa så åker jag till Falun på kvällen och hälsar på där :)  Men idag när jag kommer hem så ska jag ut och gå med Marre :D Saknar hon! och sen så blir det förfest hos Sara och sen vidare till Tranan ;) 

Måste jobba vidare nu :s 

Feast ;D

Ikväll blir det feast! Först förfest hos Sara och sen blir det av till tranan ;D HAHA! Justnu är jag taggad som fan!
Jenny ringde nyss och kollade om vi fick praktisera på ljusnan och det kanske vi fick :D Så den här dagen har börjat bra så då hoppas jag att kvällen fortsätter att bli det ;)

:s :)

Men vafan 8-5 ?! Vi ledde ju med 2-4.. Mycket kan hända på kort tid..


Tranan imorgon med Sara Jennifer och Malin ;) Sen om det blir fler folk vet jag inte men jag antar det, WIIHOOOO!
Hoppas på en bra kväll iaf :)

.....

Ge mig lov nu! 

Suck..

Efter den här drömmen så saknar jag dig mer än någonsin!
Jag älskar dig fortfarande och jag hoppas att du får det bättre nu.. Jag hoppas att hon lyckas få dig att må bra och att hon inte gör dig lika illa som jag gjorde.. :(


Kissimissen

Bara så ni vet så har jag en ny kille - Elton ;) Och Saras nya tjej heter Saga ;) HAHA! Domär så otroligt söta ;p Mys att vara kattvakt ;)

Vavava? ;)

Du vill köpa min bingolotta va? ;)

Wiiiiiee

Ikväll blir det nog myskväll hos Marre :) Så kanske vi ska klippa mitt år, (Det behövs!) ;) 
Träffade Thomas och Viktor Rooos igår :D Usch vad jag saknar dom! Och Emelie med! 
Imorgon så ska jag och lillen vara kattvakt ;) Hihi.

Ankor, är dom dum i huvudet?

Har ankor en hjärna? Har ankor ett hjärta? Har ankor känslor? 
Det ända en jävla anka har är dom där jävla "fötterna"! 
Dom tänker med dom med..

Mys

Igår så badade jag, Sara och Jennifer :) Skit mysigt och Jennifer slog till mig i ansiktet TVÅ gången! :@ HAHA! Sen så blev det övernattning i Vallsta ;) Sen så hände det en rolig sak på morgonen men det får ni inte veta, HAHAHAHAHA! :D

Jennifer nu har vi fått nog av ankor va? ;)

Helg

Den här veckan har bestått av mycket sms med Tom ;) Haha! Så gym, sol och bad. As härligt ;D Så i helgen blir det antagligen mycket sms, fotboll också kanske skoter om allt blir som det planerades :p Hihi. 
Sen har jag ju ett litet problem som kan bli stort, men det fixar sig idag hoppas jag väl :p 

<3

Minnen är det bästa som finns ;D 









   







F ;

Det ska bli ett slut på det här om ingenting löser sig..


Oss ;)

Frida Rebecca Margareta Ceder - Jenny Amanda Vikström <3


=)

Idag ska jag, Sara och Magnus åka skoter :) Jimmy  och Tessan kanske också skulle med så det kommer nog att bli skit kul :) Synd bara att det inte är helg så man kunde vara ute och åka hela dagen!

<3

hihi.

Idag har jag varit duktig och gjort ett manus som skulle vara 5 min långt, jag känner mig stolt ;) 

Januari är över, Februari nu kommer vi ;D


RSS 2.0