30 december ♫

Jag pratar med Mell i telefon, det är såååååå underbart!!! Men snart kommer hon hem till Sverige :D

Tog en tur till Ovanåker idag för att umgås med Brittis en sväng, sedan åkte vi till Alfta för att umgås med Jen och Andrea :) Hamnade också i Vallsta för lite bastning och julklappsbyte hos Fille med henne Sara, Fanny och Alex :D Nu kommer jag inte träffa någon utav mina vänner först nästa år! Hur hemskt låter inte det..

Har packat allt för att åka till fjällen imorgon för att fira nyår där med pappa, Erika, Fredrik, Ninus, Edwin och Sofie. Det ska bli så skönt att komma iväg och att få umgås med dom. Så imorgon vid sex-sju drar vi oss mot Duved. Tack ock lov för att Fredrik kör, jag hade då somnat framför ratten annars..

Men vafan, GOTT NYTT ÅR!


29 december

Alltså -23 heeeela dagen, och om det inte är svin kallt så snöar det en massa istället. Så jävla roligt är det faktiskt inte.. Men trots denna kyla åkte jag mamma och Linus ner till Bollnäs för en tur på stan. Fick hem två par strumpbyxor och ben and jerrys, mums!
Faster kommer hit inom kort med min klänning och sedan kryper jag nog ner under täcket med glass och film. Sedan ska jag fortsätta planera nyår i mina tankar fast än att jag inte vill. Jag har ångest och vill inte alls bestämma mig..
Happy 2009 year..

28 december

Nej det är ingen vanlig dag, för det är mormors födelsedag. Hurrrra Hurrra Hurra!
Min fina mormor blir alltså 65 år idag, och hon ska då bli många fler år till. Kanske 100 år!!!

Idag blev det en shopping runda i Gefle med snygg brudarna Britta Jenny Malin och Elin. Vi såg Dregen med, eller okej det kanske inte var han men killen var iallafall snuskigt lik! Kom hem med fyra fina plagg, Jeans, kavaj, två tröjor. Jag är nöjd och beslöt mig för att rensa garderoben. Nu är det liiiite tomt och jag har ångest men den försvinner nog snart :)
    
Försöker bestäma vad som ska ske på nyår men jag orkar verkligen inte bry mig. Orka nyår egentligen, det är så jävla överskattat. Och för den delen så känner jag mig som Britta när jag skriver så, hon smittar av sig!


Jag är på såååå jävla dåligt humör! Och när det blir reklam på spotify så blir jag inte gladare!!!!!
Jag har iallafall varit och firat mormor i fem timmar. Min käraste mormor som blir 65 år imorgon.
Jag känner inte alls för att vara social ikväll så jag ska sitta ensam på mitt rum med mitt fina humör som jag är på.
 

Hade en jätte bra julafton med hela familjen, fick fina julklappar tyvärr så får min nya dvd åka tillbaka till Falun en sväng..
Idag åkte jag och lillebror tillbaka till Björktjära för att umgås innan pappa och co åkte tillbaka till Falun. Hälsade på farfar och Karin och spelade lite bandy ;p
Nu ska jag skjusa mamma sedan får vi se om hon ska ha hämtning inatt, annars vill jag nästan sova och kanske ta en tur till Sara :)

Dagen innan julafton börjar gå mot sitt slut. Jag spenderade förmiddagen på Björktjära med familj eftersom att storebror var hem en sväng :) Tog en pytteliten julklappsrunda med Linus. Mamma har också slingat mitt hår så nu är jag ljus igen, även fast att jag inte vill behöva göra något sådant med mitt hår så är jag nöjd!
Så fort att min nybrännda skiva som jag håller på med ska bli klar så tar jag bilen till Vallsta för ett litet julfirande med Sara Fanny och Fille, blir dock inte där så länge måste ju somna tidigt inatt så att mamma kan få en möjlighet till att ge mig en julklapp i julstrumpan ;)

God jul!


Efter att ha haft en rolig kväll med Addis, med godis provning av min Alladin och bilåkning så sitter jag nu och pratar med Britta och H. Vi har alltid trevligt när vi pratar :D
Men snart ska jag krypa ner eftersom att det blir en tidig morgon, ska träffa the big brother på Björktjära :)


Så var det igång, igen..

Så var denna dag över. Pappas juklapp är klar, har lämnat min klänning hos faster och vi har bakat kakor. En fin kväll tills jag fick vara med om min första krock, jag säger ju att det beror på att jag fick körkort på fredagen den 13.. Tack och lov gick det bra med oss, lite mer synd om bilen som nu står och väntar på att lagas..
Nu ska jag och min lilla chock kolla på film innan det är sovdags, detta blev en lång dag..

Måndag morgon och jag blir väckt av Sara, känns lite som förr i tiden haha. Jag har iallfall skottat idag igen(!), fast bara den där dryga kanten som var hur stor som helst! Men nu är det gjort så inge mer tänk på den.
Om någon timme ska jag göra mig klar för att åka till Bollnäs, göra ett besök på um och hos faster. Senare mot kvällen hade jag tänkt göra en tripp till Vallsta :)

ett jätte kliv närmare julafton!

Jag har varit ut och skottat bort denna snö från våran uppfart två gånger idag, nu får det tamefan sluta snöa på någon dag. Jag älskar snö men det börjar kanske bli lite för mycket, jag ska ju faktiskt klara av att köra bil med hihi.
Jag har fixat ihop lite till pappas julklapp ikväll, som jag vet att han kommer bli överlycklig för, tur att han har en dotter med hjärna :) Imorgon ska det sista fixas hoppas jag, vill ju inte att det ska bli stressigt.. Imorgon har jag ett ärende på stan och sedan ska jag umgås med min kära faster, hon hjälper mig med julklappen och kanske även med min klänning, om jag har tur :)

Jag ser också fram emot att träffa min kära storebror som kommer hem på tisdag tror jag. Så jag och mamma måste åka och hälsa på honom, annars får jag inte träffa honom först nästa år(!) eftersom att detta är ett år då han firar jul på andra håll, sopa!

nu ska jag krypa ner till ett avsnitt av Mysteriet på Greveholm, det kallar jag julkalender!

busigt!

Hoppsan, jag öppnade Brittas julklapp i förväg ;o

20 december

Första helgen på lovet är nu nästan över och min fredagskväll var great hos Bella, jag älskar att halva våran klass var där. Fler sånna fester tack!
Igår var jag helt slut, detta skolår tog verkligen musten ur en. Jag var som sagt bara hemma och kikade på filmer. Jag behövde det.
   Idag behöver jag skotta snö, vare sig jag vill eller inte.. Men det får vänta, jag måste äta frulle :)



4 dagar.

18 december

Så var vårat sista jullov äntligen här! Jag har nyss halv sovit/sovit i en timme för att inte bli allt för trött denna kväll då vi ska fira Bellutt och även gratta Dennis vid tolvslaget :D
Jag kan också meddela att det var -26 grader i morse, alltså ganska jävla kallt. Dock så vet jag inte vad det är nu men det blir nog en riktig kylig kväll skulle jag experten tro :) Tacka vet jag täckbyxor och täckjacka <3

Trevlig kväll!

17 december

Alltså gårdagen var så jäkla kanon! Jag tror faktiskt att vi måste börja fira Jennie liiite oftare om vi ska få sådär roligt mer gånger ;D Men idag var det inte lika roligt, sliten som jag var drog jag mig ner till Bollnäs för att kika på innebandy tunering. Min kära klass är bäst, vi förlorade alla våra matcher ;)
Britta gjorde mig också sällskap till Gävle för att hälsa på tandis och lite julshopping för hennes del, men nu ska jag då bli varm i heeeeela kroppen och bara tjocka mig. Igen..
Imorgon firas födelsedagsbarnet nummer 3 och vi får jullov, den dagen har jag längtat efter!

15 december

Det var längesedan jag vaknade och upptäckte att snön var högre än mina converse, nästan så att uggsen inte syntes. Men det är så härligt! Dock så har jag fått skotta hur mycket som helst bara för att min lata lillebror hade match på cs, vilken jävla cp spel det är. 
    Snart ska vi göra oss iordning och åka mot Bollnäs, jag tänker då inte åka fortare än 50. Jag har aldrig kört på snö förr, kommer nog att börja böla eller något liknande.
Pratade också en sista gång med Mell, då satt hon på flyget och väntade på att lyfta..

Min snygga kompis Jennie fyller som sagt äntligen 18 idag, ett jätte stort grattis till dig stumpan!

14 december

Idag hade vi världens onödigaste dag i skolan, men riktigt skönt att komma hem med tolv bussen och lägga sig ner och sova en timme. Det är värt! Jag har också lyckats gjort klart min textanalys, det känns riktig bra eftersom att den ska vara inlämnad efter jul. Nu har jag bara en bunt med historia att göra..

Nu har jag en fin konversation med Britta, en stressad Britta som för tillfället borstar tänderna haha. Sen måste jag nog prata med Melanie också, hon åker ju hem till Frankrike imorgon! Jag kommer då sakna min surfitta! Och imorgon fyller min snygging Jennie Modd äntligen 18, äntligen! ;)
Nu ska jag nog forstätta nöta It girl, mina favorit böcker för tillfället.

13 december

Efter några olyckor hos Erica igår så kommer min och Mells födelsedagspresent bli as bra! Och jag fick även gosa med hennes hundvaplar, världens sötaste!
På höga klackar tog vi oss till tranan, eller vissa utav oss ;)
På hemvägen hade jag en sån tur att jag fick åka bil istället för buss, värt.

Snart kommer Sara hit och då ska vi nog göra en runda på byn för att kika på lucian, eller vad det nu är där iår..


Hipp hipp hurrrra för Erica, som fyllde år i tisdags.

Ikväll vankas det fest i Alfta för att fira fina Erica, sedan tar vi oss på höga klackar till tranan där vi sedan kommer ha en oförglömlig kväll, hahaha.
Jag har iallafall lite smått börjat gjort mig i ordning, ska inte åka först vid fyra så det är en stund kvar :)
 Vi kan säga att signalen för födelsedagsfirandet på födelsedagsbarnet nummer 1 har börjat!


11 december

Idag fyller min kära barndomsvän 18 år, ett stort grattis Bellutt!


Bellutt i rött :)


10 december och ett jätte kliv närmare julafton.

Jävar vad jag slog i tån!!
Fick sluta en timme tidigare idag eftersom att vi skulle på ett drog möte. Jag tycker verkligen att vissa personer skulle ha varit där och lyssnat så att det kanske skulle komma in något i deras hjärna..
Jag har också skaffat mig lite hals ont så jag och mamma ska snart åka ner på ica och handla halstabbletter och sedan måste jag plugga, igen!

14 dagar, mysdagar!

9 december

Jag har lyckats läst ut min svenska bok på 46 sidor, och det är en utav de sämsta böcker som gjorts! Typiskt att jag alltid ska hamna med en sån. Men nu har jag fått lånat tre bocker av Mell, dom är great ;)
Jag ska också plugga på svenska orden innan jag somnar, som det känns som att jag kommer göra nu men icke sa nicke!

Imorgon är det torsdag och en kliv närmare julafton och firandet av Ericas födelsedag!

...

Hur kan dom sätta ett sånt avsnitt som säsongsavslutning, man blir ju fan frustrerad!


8 december - och ett kliv närmare julafton

Alltså vart är min älskade snö?
Idag höll jag på att somna på lektionen när jag låg och kollade på film, haha jag var inte så aktiv i arbeten de första timmarna.. Men nu ska jag faktiskt börja läsa min svenska bok som förmodligen kommer suga, men what to do?
Sedan ska jag kolla på sista avsnittet av Desperate housewives innan juluppehållet. That sucks..


trötttjej_

Jag har kommit på helt själv att jag måste börja lägga mig tidigare, så jag bestämde mig för att göra det igår eftersom att jag var så jäkla trött. Det slutade med att jag låg och kollade upp i taket i två timmar. Alltså så var det inte så lyckat.
   Därför är det skönt att sluta tidigt på måndagar för jag har börjat med tupplurer, känner mig som ett barn :D
Ikväll ska jag mysa ner i sängen med chips och dipp till en film, skulle försöka kolla på Bolt tidigare men som sagt, jag somnade..

andra advent

Jag och Melanie har nog sett en utav Sveriges bästa filmer, Lufftslottet som sprängdes, en jäkligt bra film och enligt mig den bästa utav de tre filmerna.
Igår tog jag bilen till Alfta för att umgås med Jenny och Ollas, och jag säger bara TEAM ERIK!!! Jenny kommer få fnatt snart hihih.
Vi tog oss till tranan, där det tyvärr sög så vi gjorde ett försök på max och vi fick en skrattfull kväll. haha. Jag har också börjat fundera på om det var så bra att ta körkort på fredagen den 13.. Hahahaa!

Idag har jag tagit tag i den där pepparkaks degen, några blev lite nästa svarta men det var faktiskt på första försöket. Precis som att det var klackarnas fel igår ;)

Oh happy day, andra advent!

December 3

Idag sov jag ut till nio, tog en promenad ner på byn och gjorde en intervju sedan åkte jag mot skolan för att ha en lektion på 40 min, knappt.. Fick ta tåget hem igen och promenera upp för alla backar. Tack och lov för att mitt hus är varmt!
Jag har precis kollat på nya American Pie filmen, The book of love eller nåt liknande, ganska bra men jag gillar dom andra mer :)

Justja! Igår kväll när jag åkte hem från dansen så var jag nära på att köra över ett rådjur.. Det hade ju varit en jäkla upplevelse och göra det, nej tack.

Nu ska jag kolla på en till film och sedan åka till Bollnäs för att kolla på mamma, morbror, mormor och gammel morbror som ska sjunga :)

slutproduktion.

Så var Carmen igång!

1 december!

Det är minus grader ute och igår kväll snöade det! Dock så hoppas jag att snön väntar tills på torsdag, känner inte för att köra hem i snö och halka halv tio på kvällen..
   Första december, jag har öppnat första luckan på min chokladkalender och faktiskt tittat på första avsnittet av åretsjulkalender, julkalender var bättre förr!
Men nu ska jag krypa ner i soffan med lussekatter/bullar och titta på desperate housewives, mys tisdag kallas det.
                                             

RSS 2.0