kvällstvisten.

Jag åkte med mamma och Linus till Bollnäs ikväll för. ninus hade träning och jag skulle övningsköra. Sedan satte jag och mamma oss och kikade på handbolls tränig, Angelica ropar en fråga i stilen med ; Frida, du är bra sugen på att ställa dig i mål nu va?
Hade jag fått så hade jag sprungit och ställt mig där på en gång! Ibland så fattar jag inte varför jag inte fortsatte, typiskt tonåringar att göra dumma beslut.
Sedan var det match och en tyst minut innan, så himla sorligt när man ser hela Hällbo laget titta ner i backen och hålla om varandra. Det fick mig att tänkta på våran tysta minut som vi hade för ca 7 år sedan, det slutade med att vi vann med 13-0.

Nu ska jag göra situps och sedan läsa lite innan jag ska somna till en film, som vanligt. Allt är som vanligt!

 

.

Jag hatar dig, du bara förstör.

del 2

Det blev ingen bio tyvärr, får väl se den på nåt annat vis.
Istället så fixade jag låtar till min ipod, jag älskar Mell för det program hon skickat! Jag hade också ett stort krig med datorn som fick mig att bryta ihop. Man klarar ju bara av allt till en viss gräns.

Det snöar också upppe hos Fille i Åre eller Järpen eller vart hon nu är. Det är så orättvist! Jag vill ha snö, ljusstakar, tomtar och gran!
Men snart kommer snön hit med, den första brukar komma strax efter min födelsedag hihi!

Nu ska jag kika på gossip och sen läsa lite twilight.

28 september

Igår visade almanackan 27 september, alltså bara en månad kvar tills den stora dagen. Det visade sig också att jag haft min tandställning i två år, i två jävla år!!!

Idag hade vi svenska prov, jag är inte ett dugg nöjd men min insats varken till pluggandet eller till provet. En stor besvikelse.
En lycka är att jag och Sara ska på bio idag, eller ikväll, Flickan som lekte med elden. Blir ju inte att man umgås så mycket nu under veckorna när allt plugg börjat så det ska bli kul att få umgås med henne lite :)

26 september - kväll

Nu börjar lördagen gå mot sitt slut, har varit uppe med tuppen idag eftersom att jag, pappa och Linus skulle till Stockholm. Det var flyttdags! Jag hade absolut den största uppgiften av alla idag, jag skulle vara hundvakt. Så jag har gosat mycket idag, tro det eller ej!
Halv sju åkte vi från Falun imorse och runt elva ikväll kom vi hem hit igen.
Jag lyckades se två älgar, två rådjur, kungens slott och ett skepp som hade tippat. Jag och pappa blev också stoppad av polisen, rutin kontroll. Även fast att pappa redan hade blåst innan vi åkte (för att få igång bilen) så måsta han blåsa där med, jag hade blivit totalt överaskad om han slapp göra det!

Nu ska jag lägga mitt huvud med huvudverk och sova en skvätt, viktig dag imorgon - pluggdag!

nostalgi

I mitt kök finns det nu tunnbrömackor och skinkost, nostalgi - peace and love -09


24 september

Det är baby lyckor i byn, Grattis till moster Karro och faster Lina :)

Hade körlektion idag och höll på att krocka två gånger! Jävla blindstyren ute på vägarna.

För tillfället har jag inte mycket att säga.

22 september

Idag är det sista ledia dagen för oss medianer, på torsdag är vi tillbaka i hus 116 igen.
Jag sov ut till elva idag, åt frukost och sedan började jag städa mitt rum. Jag lovar att det behövdes. Dammsög också resten av övervåningen och dammade runt Linus dator, det behövdes mer än i mitt rum. Sen tog jag tag i svenska plugget eftersom att vi har prov på måndag, men jag känner mig inte alls så motiverad att börja plugga seriöst för det än..
Snart blir det plugg igen, då körkortsteori och turism & resor.
Det känns att det är sista året vi går, suck..

Igår började jag kriga med min dator och kriget fortsätter idag, jävla skit sega skit dator!


O - I d w l y l t

Den här låten hadlar om en kille som saknar en flicka eftersom hon har åkt iväg. Och gan tycker om henne väldigt mycket och han vill inte mista henne.

Låten betyder mycket för mig för jag har haft det lite tufft nu i slutändan och varit väldigt konstig.
Men sedan träffade jag en underbar tjej som jag pratar med väldigt ofta nu.
Jag hörde den här låten en dag när jag var påväg till min stuga, när jag hörde den tänkte jag på henne väldigt mycket och kom på att jag saknade henne väldigt mycket..
Låter är väldigt lugnande, den får mig att slappna av och glöma allt skit som hänt och gör så jag tänker på henne.

 

- Det är inte mina ord. Men jag hörde låten ännu en gång så hittade jag den här texten som jag lagt undan. Vilket minne!

Egen sovmorgon kallar jag det.

Ingen bra början på dagen eller veckan. Jag har försovit mig! Och eftersom att jag försov mig nu när vi har en liten sovmorgon så tar det ännu längre tid att komma till skolan. Jag missar allt innan lunch.. Så det blev ingen hel dag i skolan idag heller. Och imorgon är vi ledig igen, då ska jag nöta driver!
Men se tio min innan jag ska gå till bussen, det var ju nyss en halvtimme sen. Den här veckan kanske kommer gå snabbt ändå.

20 september

Södagar är oftast så långtråkiga men idag kanske det blir en liten ändring på det. Idga ska jag umgås hah.
Gjorde klart historian nyss, lycka! och nu ska jag plocka ihop filmer och kläder som ligger på golvet och sedan kanske åka och umgås med Sara, måste ju åka och kolla på hennes nya häst.

Ikväll är det också One tree hill, jag spelar in det förhoppningsvis så kan jag kolla på det innan jag somnar så slipper jag alla pauser! Igår kollade jag när alla andra av mina serier börjar men det är dock ett tag kvar. Men när dom börjar har hösten börjat på riktigt!

Ha en tråkig söndag! hih.

lördagskväll

Lördags kväll och jag har precis kollat på Brudens bäste man, trodde faktiskt att det skulle hända lite mer i den men den var ändå bra! Har också varit på ica och köpt Cheese Dip och taco chips, mums! Jag vet att det vattnas i Brittas mun med haha.
Men snart så ska jag dra mig ner mot Fille en sväng, vet ju aldrig när jag får träffa henne igen om man säger så, snyft..

19 september - lördag morgon.

Lördag morgon.
Jag har inga planer varken idag eller ikväll, eller ikväll kanske vi tjejer ska åka till Roren och mysa, det skulle ju behövas fast Fille är ju sjuk så jag vill då inte sova bredvid henne hah.
Såg att B städade, det skulle jag också behöva men jag orkar inte. Jag tror att jag ska skriva klart historian först iallafall!

Min dryga fluga som är i mitt rum och surrar kommer dö snart, han är jätte slö! Det är lite lycka för mig så att jag kan sova utan allt surrande :D  

Filléeeeeeeeeeeeeeeeeeeeé time!

Efter att ha kollat på IDOL och tryckt i mig chips och dipp väntas en tur till fortbollsplan med Fille! Det kan kvällen behöva <3


18 - Snart är det fredagsmys!

Inatt var det verkligen svårt att somna plus att en fluga höll mig vaken, ska inte dom dö nu snart? Lyckades iallfall ta mig upp imorse för att åka på en lektion i skolan och efter den väntade Driver. Jag är så stolt över mig själv, klarade C fasen idag så nu väntar F fasen, jag måste läsa ännu en gång om bilen i den där jäkla boken så att jag klarar den fasen med :)

Som sagt äntligen fredag och jag hoppas på fredagsmys! Kanske ska kika på film och äta gott med Fille men den bruden har svårt att bestämma sig :p

Ha en fin fredagskväll!


17 september

Idag har jag varit mitt gamla jag, en pluggis!
Började dagen med att göra lite svenska innan jag tog bussen till Driver ännu en gång och gjorde klart B fasen!  Jäklar vad jag är duktig på det där med körkort! Sedan när jag kom hem satte jag igång skolplugget ännu en gång, så nu är svenska frågorna gjorda och jag har bara 200 ord kvar på historian. Jag är nog lite stolt över mig själv idag.

Imorgon ska vi vara tillbaka på skolan igen, 08.00 - 10.00, en perfekt dag! Har egentligen idrott med kl ett men vafan jag tror nog att jag ska skippa den och plugga körkort istället hihi.
Fille har också kommit hem så jag ska nog träffa henne imorgon, fast på avstånd och kanske utomhus eftersom att hon har en jävla influensa, totalt jävla onödigt enligt mig!

Nu blir det en fortsättning med körkortet innan jag ska lägga mig, upp tidigt imorgon!

God natt

Jag har som sagt en skada i mitt knä efter att jag åkt pulka när jag var liten och slog i det i en stolpe, värre blev det i vintras när jag bokstavligen gick in i en sten! Det har varit till och från med knät men nu har det varit bra fram tills idag.. Gick in mot stan medans jag väntade på att dansen skulle börja och då började det, det iiiilade i hela knät och gjorde ont.. Var inte med i början av dansen men till slut så hoppade jag in och kände inte av det, jävla skit knä och förstöra.

Efter dansen får jag vänta i 40 min på tåget men idag satt jag där i över en timme och väntade, det var 35 min försenat. Är det så jävla svårt att sätta in en ersättningsbuss? Men jag kom hem till slut och nu tänker jag lägga mig, ska upp till Driver imorgon igen. Känns skönt när man ligger i!

Justja fick också reda på att vi inte har några mediaämnen fram till tidigast nästa torsdag. Det känns som att vi kommer att få plugga skiten ur oss sedan.. Det är tufft att vara student 2010. Åh vad fint det låter,
Frida Sötnos Ceder - Student 2010

Fy fan god natt!


16 september.

Efter en hel dag av slappande igår åkte jag hem mot Arbrå, hade jag haft alla plugg saker med mig så hade jag lätt stannat. Men jag får åkta tillbaka en annan gång.

Även fast vi är lediga idag så tog jag bussen ner till Bollnäs, träffade på Mell en sväng innan jag gick mot Driver. ´Klarade fas A och försökte mig på fas B, imorgon ska jag göra ett till försök på den eftersom att vi är lediga då med. Beställde tid för riskettan med så att jag får den gjord.

Nu ska jag försöka mig på historian igen innan det är dags för dansen.

15 september

Idag var det väldigt skönt med sovmorgon, har fått i mig lite frukost så nu har jag bäddar ner mig i soffan och kollar på teven innan det är dags för körkortsteori.
Får se hur många timmar det är kvar innan familjen kommer hem, men det är skönt att kunna vara här utan att Edwin ska höras ;p

Del 2

Det blev som sagt en tur till hallen och där hade dom gjort om mycket sedan jag var där sist, träffade också på två kända ansikten :)
Nu slöar jag och pappsen i soffan med en varsin dator och en skål med tacochips, mums.

Imorgon någon gång på gygnet ska jag dra mig hemåt ingen aning om när men innan idol börjar hoppas jag. Tror att det är ifrån Gävle så det kanske dyker upp ett känt ansikte.

Snart ska jag lägga mig och bara sova ut imorgon och förhoppningsvis blir jag inte väckt av min busiga lillebror..

God Natt!


ledigheter i Falun.

Måndag och en ny skolvecka, en ganska slapp skolvecka kommer det bli om jag får säga det sjäv. Fick idag reda på att dom ska sanera(?) på media så våra medialektioner är inställda. Det innebär att tis-ons är vi ledig, fick även ledigt på torsdag eftersom att vi kan jobba med historian hemma osv. Men på fredag har vi en lektion, 8-10 och sen hål i tre timmar innan idrotten börjar. Får se hur jag gör om jag är med på den, men vet aldrig med mig.
Som sagt en skön skolvecka kommer det här att bli och jag hoppas att jag kan göra klart allt plugg nu när jag har mycket tid.

Var också till doktorn idag i Gävle för att kolla på ett födelsemärke, inget problem med det skönt! Så eftersom att jag är ledig imorgon följde jag med pappa till Falun. Har redan hunnit springa efter Edwin på cykeln, spelat match, ätit och nu kikar vi på filmen Bilar. Gud vad jag tycker om min lillebror <3

Ska ta och plugga lite körkort senare och kanske till och med följa med pappa till hallen, längesen jag var där nu..

Söndag eftermiddag.

Matchen slutade 2-1 till Bogårn, Svante fick till ett snyggt mål och Bull gjorde en snygg räddning! Men jag har fått den där oturen att bollen kommer till mig där jag står, brukar vanligtvis vara Marre det är så för, fast det kanske fortfarande är så.
Efter matchen så övningskörde jag lite inne i stan innan vi åkte på Prix, eller Coop heter det väl. Börjar bli litte bättre på det där med att parkera, känns skönt.

Nu har jag fått lite plugg gjort och fått i mig god mat, stuvade makaroner och falukorv, mums! Om en stund ska vi åka till flästa och fira min kusin Johan som fyllde 16 igår, Grattis!
Ska även säga till mormor att staketet är klart så att jag kan få en liten lön för det, kan behövas eftersom att båda mamma och pappa ska pröjsa min balklänning. Som för den delen är hemma nu fast det kanske jag redan berättat.

One tree hill har ju som sagt säsongspremiär dock så missar jag det eftersom att jag är på kalas men tack och lov för att man kan spela in!

Fotbollsdax!

Nu är det slut på helgen ännu en gång och innan jag sätter igång med städningen och pluggandet så ska jag och mamma ner till Bollnäs för att kolla på fotboll, Bogården - kilafors tror jag.
Jag är ju inte så mycket för att kolla på fotboll men när det gäller Bogårn så går det, sen flera år tillbaka. Konstigt.
Det blir nog jag som kör dit, ;) får se om jag har min vanliga tur i rödljusen. hehe.


stolt och besviken.

Nu är en stor del av religionsplugget klart tack vare Britta! Tog också tag i att plocka bort alla kläder från rummet. Tänkte dammsuga och damma med men det får bli imorgon. Är lite stolt över mig själv att jag tog tag i plugget idag och att jag plockade ihop på rummet som jag skulle ha gjort för flera dagar sedan. ;p Känns också som att det är dags för lite rensning av alla saker och kläder. hehe.

Ikväll var det meningen att jag skulle spendera kvällen med Britta men eftersom att hon hade mycket att göra så struntade vi i det så jag tänkte spendera kvällen med Sara med det verkar inte bli någonting av det heller och nu är det försent att åkta till Ovanåker. Känns inte som en händelsfull lördag som jag hoppas på..

serienörden_91

Imorse när jag kikade runt i Ljusan så jag lyckan, One tree hill börjar imorgon! Nu börjar det bli höst, alla mina serier på börjas igen och det är lycka!


Fyra tjej gänget.

Ikväll blev det äntligen mys med tjejerna, där satt vi alla fyra runt Saras bord på våra platser. Det känndes som sommar. Men Karro var barnvakt så hon måsta gå hem så jag Sara och Fille åkte till Arbrå. Där satt vi hemma hos Fille och spelade kort innan Monica skjusade hem oss. Nu får vi se när nästa fyra tjej kväll blir eftersom att Fille åker tillbaka till Åre på söndag igen..

Imorgon kommer nog Britta hit, mys!

fredagsmys

"snart är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör!"

Den här skoldagen gick fort! Hade en timmes sovmorgon och sedan ingen lärare på Karins lektion så vi tjejer spelade spel, tetris <3
På idrotten fick jag springa runt med modden, hon lyckades med två vurpor men jag blev inte ett dugg förvånad haha.

När jag äntligen kom hem så såg jag att mamma hade hämtat mig bal klänning, jag hade nästan glömt bort hur den såg ut på bara en vecka.. Även fast att det är 8 månader kvar till balen så känns det ändå bra att ha klänningen fixad men ändå inte, för då vet jag ju att det är på riktigt! haha.

Ikväll kommer ju Fille hem så vi kommer väl att hänga i Vallsta, förhoppningsvis så hittar vi väl på något att göra men är lite tveksam över det. Men vi kommer att ha fredagsmys, helt klart!

10 september - kvällskvisten

Kom på idag i skolan att idag är det åtta år sedan jag kom hem från cypern då vi hade varit där och firat farfars 60-års dag. Då var jag brun, jätte brun!

Idag efter skolan har jag målat klart nästan hela staketet, lite kvar som jag måste ha hjälp av mamma med så snart är det äntligen klart och jag har bestämt mig för att aldrig måla ett staket igen..
Försökte mig också på religionen som ska vara klar på måndag men det känns omöjligt, hittar ingenting om dom där jävla kykrorna och vad det nu är. Det är inte vanligt att vi medianer har så här mycket plugg som vi har nu, snacka om att vi är bortskämda.

Kikade på IDOL nu ikväll och det fick mig verkligen att skratta!
- Jag tycker att du ska sjunga för blommorna
- Nej! För då kommer dom dö!
Klockren kommerntar helt klart, hahah.


Men nu tror jag att jag ska rensa tankarna med lite Sex And the City och sedan lite körkortsteori, jag får inte heller glömma att packa idrottsväskan vi ska ju ut i skogen imorgon med karta och allt..

God natt!

Tidig skolmorgon!

Ännu en tidig torsdagsmorgon sitter vi här vid datorerna och det är lika roligt varje gång.

Fick sovsällskap av Sara inatt, hon tog tåget till mig i Bollnäs och bytte sedan där och åkte med mig hem till Arbrå och imorse tog jag bussen till Vallsta med henne och bytte till bussen mot Bollnäs, vi är allt för onödiga vi! haha.

Som sagt idag är det torsdag och det betyder att Fille kommer hem!!! Imorgon ska vi alla fyra mysa igen eftersom att det var allt för många veckor sedan nu..

Nu tillbaka till verkligheten. Puss!

mor och dotter kväll.

Ikväll är det sista bil bingon så mamma och jag ska ta och åka dit. Skönt att umgås med bara mamma en kväll! Sedan blir det hem och titta på pyttelite plugg innan jag ska sova. Skoljoggen imorgon men hela klassen tar sovmorgon fram till lunch, så går det när man är en median och sitter framför datorn hela dagarna. Man orkar inget haha.

Fick det också bekräftat att våran lärare Ove slutar nästa vecka, totalt världelöst tycker jag!

BRITTA WIKMAN MP07

Britta är så jävla dryg när hon sitter här och försöker sjunga.. Jag blir tokig!

7 september

Idag är det farfars födelsedag, hurrrra hurrra hurra!

Imorse hade jag min andra körlektion och det gick jätte bra hoppas att det fortsätter så. Efter skolan så gick jag till Driver igen för att plugga lite så jag ska försöka vara där tre dagar i veckan för det här körkortet ska jag tamefan ha!

Gjorde klart svenskan idag och ska försöka jobba med religionen men jag har totalt glömt bort vad det var jag skulle ha..

Nu ska jag prata klart med Sara och sen blir det Sex and the city!

Övningskörningshelg

Jag tror att jag aldrig har kört så mycket bil som jag gjort i helgen och iallfall inte idag.
Idag skulle vi ju fira farfar i hans stuga, så jag övningskörde med mamsen till Faster och bytte sedan bil och övningskörde med Pär mot stugan.
Där blev det fika och självklart bus för småbröderna. Tog en tur ut med pappa så att jag fick köra hans bil och det gick väl sisådär i början, men blev lite smått arg på bilen. Eftersom att det är disel så är det annorlunda att köra den och det kunde ha förstört min dag helt klart men jag klarar då allt, haha.

Sedan åkte jag faster, Pär och Linus till max för lite mat innan jag och Pär tog en övningskörningsrunda på stan. Testade på att parkera osv.
Fick lite kläder hem från faster med också lånade jag Sex and the city boxen igen så nu ska det nötas!

5 september

Åh vilken roligt kväll vi hade igår! Sammarbetade med maten och den blev väldigt lyckad, alla var mätt och belåten inklusive Jennies mamma hah. Efter maten så spenderades kvällen med film Män som hatar kvinnor, as bra film! Fetade oss med chips och godis sen tog vi nattbussen hem. Mer sånna kvällar tack!

Idag har jag och mamma varit hos Jannica, hittade min balklänning så nu är det fixat och klart. Blev även masserad och det behövdes verkligen!
Har också varit ute och övningskört med mamma i en timme och snart ska jag och lillebror åka till Bollnäs för att spendera kvällen/natten där med familjen på pappas sida. Farfar fyller år på måndag så vi ska fira honom imorgon bitti.

4 september - Fredag!

Nu är det äntligen fredag och vi är uppe på Heden igen, känns bra att vara på hemmaplan.  Kort skoldag idag och sedan drar vi ju mot Modd!

Nu ska jag redigera bilderna från igår och sen har vi väl klassråd eller något liknande.

Puss
F

3 september

Åh vad jag behövde dansen! Det var nog en utav dom bästa lektionerna jag varit på, alla skrattade och bara toka, precis vad jag behövde för att få tillbaka mitt humör! Nu är jag taggad för dans igen.

Nyss när jag kom hem från skolan så hade jag fått ett brev från ljusnan. Ett grattis brev där jag kunde skriva om mig själv så att det kommer ut i tidningen, det skulle skickas in åtta dagar innan födelseagen. Men om inte jag minns fel så är det ju två månader kvar, det känns som att dom var lite för tidiga..

Ikväll när mamma kommer hem ska vi ut och övningsköra, plus att jag har lite plugg att göra innan.. Och imorgon är det redan fredag och då ska vi ha tjejmys hos Modd, efter längtat!

Knäppte lite snygga bilder idag med ;)
   

2 september - väggdansbok

Idag var vi tillbaka i skolan igen och fick nästan en chock när vi tagit oss upp för alla trappor. Våra fönster var borta! Vi har fått fula väggar istället så nu är det tragist och mörkare i klassrummet. Hoppas på att dom kommer att göra en snygg vägg, annars blir det nog en protest!

Dansen börjar också idag och jag är inte så speciellt sugen på det nu.. Hoppas att tjejerna från förra året är kvar så att det inte blir en grupp med småskitar och mig i, då slutar jag på en gång.
Det känns som att jag kommer att kunna ha lite träningsverk imorgon eftersom att jag inte har tränat på hela sommaren..

Har planer på att öppna körkortsboken men jag tror att jag ska vänta lite med det måste få i mig mat först, magen kurrar bara.

1 September

Nu månad, och det betyder att vi kommer närmare hösten och vintern!

Idag var det program dag för torsbergsskolan så vi medianer drog oss mot Järvzoo! Vi gick och gick och såg nästan alla djuren. Men vargarna var nog häftigast, iallafall när dom ylade. Modd hittade också en kossa som hon blev bästis med, vars namn var Frida..

Det var bestämt att vi skulle åka därifrån halv tre men vi var ju klar vid tolv så stax efter halv ett åke vi hemmåt. Eftersom att klockan var så lite så satte jag mig ute för att måla en liten bit av staketet, jag hatar att det aldrig blir klart men det är väl mitt egna fel när jag är lat och inte orkar måla.

Nu ska jag plugga lite körkortsteori och svenska sen blir det bil bilbingo med mamma Linda och Karro. Jag hoppas på en stor vinnst!


RSS 2.0