vänninorna och kompisen ♥

om tolv timmar är fina fina 2011 över och 2012 välkommnas med öppna armar i långhed med mina vänner! igår var vi där för att göra iordning allt och jag lovar er, detta kommer att bli grymt!

men 2011 hur ska jag kunna släppa det här året? det som jag och jenny inledde på en sjukt grym fest tillsammans med våra skatekompisar. när vi hängde på tranan nästan varje helg och bara levde livet som arbetslös, tro mig det var mycket roligare än vad det låter! när våren kom och min fina brorson pontus kom till livet. några vänner tog studenten och favortiten ploppade ut en söt liten goplutt vid namn albin.

sommaren tog fart och peace and love var höjdpunkten, våran extremt stora packning och alla bra band vi såg. hängde i langoskön med killen som skulle komma att bli min pojkvän och mitt livs kärlek ♥ alla fester och tok vi gjort och varit med om denna sommar och musiken som vi aldrig kommer att glömma!
legot som viktor placerat under sin soffa som en kväll bara råkade hamna i våra väskor? hahaha! åh vilka fina minnen vi har.

slutet på sommaren när vi for åt olika håll, uppsala örebro sundsvall oslo åre alfta ovanåker och jag blev student på nytt! min nya klass och mina härliga pendlare! några turer till falun med nisse jenny. 50 cent, idol och helgen när vi intog sundsvall. min bil som bara en dag dog och jag lovar för att det var för att den fick åka till söderhamn en dag för plugg med pendlarna haha.

våra helger på bonden, lilla blå,  lilla julafton, kvällen i stugan och bilen i diket. min älskade som tog med sig familjen och drog till thailand, julafton med min familj, juldagen på timotej, annandagen i ovan och nyårsafton i långhed.
2011 var ett händelserikt år och absolut det bästa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tack för ett grymt år mina vänner!

its over

så var julen och julhelgen över. juldagen var grym, förfest i en lokal på timotej med ett litet julbord och lekar. tyvärr så förlorade mitt lag på ölpingis fast jag satte faktiskt en! inne på tuppens hade jag grymt roligt, träffade massa folk och fastnade med foten i ett hål i govlet, sliten lokal? hahaha! bussresan hem gick bra när den väl startade och när jag kommit hem till ovan ställde jag mig ute på uppfarten och gled på isen på grund av den där jäkla dagmar.

på annandagen efter att bollnäs vunnit med 2-7 HOST tog jag hem fina vänner och förfestade innan vi hamnade på bonden, jäkligt mycket folk och riktigt roligt! tidig kväll hem men en liten efterfest hann vi allt med. bakispizza i byn och tjejhäng hos andrea.

igår tog jag med mig linus till falun för att fira lite jul hos pappa med alla mina bröder och min brorson. efter att edwin spillt kaffe på linus ben bjöd pappa oss på bio The Stig Helmer story sedan somnade jag fint i mitt gula rum med får på väggarna :)

drog med mig pappa och småbrorsorna på stan idag och fick med mig edwin in på systemet och när vi står i kassan frågar han hur gammal linus är och jag svarar 17 år. "man måste vara tjugo för att få gå in här" får jag till svar av min söta fyra åriga lillebror. fick även se och prata med erik idag, åh som jag längtar efter honom!!!

fick besök av addis ikväll vilket var hundra år sedan så jag stekte köttbullar sedan har vi suttit och pratat med mamma i tre timmar :)

för att sammanfatta julveckan, awesome!

julafton

första julklapparna är öppnade och man blir ju full i skratt när mamma, erik och svärmor köpt samma saker ;) nu ska vi börja göra oss i ordning sen åka till morfar och tända ljus innan vi åker till mormor.
God Jul!

julmys

nog för att jag har ätit julskinka på julbord och köpt hem en som redan är färdig och uppskivad i år men julskinkan som mamma gör slår allt! känner mig som mina vänner som bor på andra orter och som bara kommer hem ibland, jäklar vad man uppskattar det då!
har hunnit med att mysa med fillepille, försökte oss på bingolotto men ingen bil här inte, men vi fick iallfall äta lussekatter som var helt smaklös men vilken charm! nu ska jag knäppa på en gamal julkalender och slå in alla julklappar och även lägga julklapparna som jag fick av svärföräldrarna under granen :) nu ska julkänslorna flöda!

dan före dan.

vilka dagar det här har varit med jobb och plugg.
i onsdags fick jag en ros av två barn på dagis som önskade god jul och gott nytt år, blev jätte glad men sjävklart glömde jag att ta med den hem..
igår följde jag med erik till uppsala för att träffa doktorn, fick glädjande besked att han får börja måla igen så jag åkte hem med en mycket glad pojkvän! landade hemma i arbrå eftersom att mamma ville bjuda på mat så där blev vi i några timmar innan vi åkte hem för att fixa min bil. ny pumpade däck, min gamla stereo sitter nu i och vindrutetorkarna ska gå bättre än dom gjorde. har en jäkla tur att erik kan allt!

imorse blev det jobbigt, att säga hej då till den man älskar är bland det jobbigaste som finns även om det bara är för två veckor. jag ville inte släppa honom! lyckades självklart grina även fast att jag bestämt att jag inte skulle. efter att han åkt satte jag mig ner med vfu-rapporten och grinade över den med men nu är den äntligen klar!!! bara framsidan kvar men jag vet inte riktigt hur jag ska göra den än. MEN DEN ÄR KLAR!

om en stund ska jag dra mig mot ica och inhandla mat innan jag far hem till mamma och lillebror, imorgon bitti far vi mot mormor för julfirande och på kvällen intar vi fasters hus för ännu mer julfirande :)

onsdag 21

födelsedagsmys hos jullan igår med paketöppning, kladdkaka, pepparkakor och en massa prat. fem av tretton pinglor!
har nu jobbat två av tre dagar, sista dagen idag och sen ledighet. SKÖNT! dock så har jag min uppgift kvar att skriva som just nu känns som döden. men idag efter jobbet far jag hem till jenny och gör ett försök till plugg där är väl tvungen att släpa runt på datorn imorgon med när vi ska till uppsala.

hey ya

måndag eftermiddag sitter jag här i soffan och försöker mig på att skriva klart min vfu-rapport som ska vara klar på julafton, 300 ord färdiga bara 2700 kvar. hade varit mycket roligare om man slapp att koppla till litteraturen. men ikväll är det bara att kämpa med den här så att jag slipper ha så mycket ångest när jag sitter och ha trevligt hos julia imorgon istället för att lägga ner energi på den här.. (mycket roligare att vara hos lula!)
jobbat har jag också hunnit med idag och jag fick vara kvar tills på onsdag! rygger värker och gör ont efter gårdagen bara längtar tills att jag har råd med att rätta till ryggen så att jag slipper det här ett tag men man är väl en kämpe och kämpar sig genom dagen och klagar och gnäller när kvällen kommer ;)

and congratulations on your 21 birthday big D!


we found love

har haft en kanon helg! i fredags drack jag och jenny vin, andrea kom förbi en stund med innan dom traskade mot bonden. jag själv somnade som en stock.
igår åkte vi till eriksstuga och hade en väldigt rolig kväll med hans familj och deras vänner! kortspel, god mat, alkohol och bastu ända in på natten. mycket trevligt hade vi! idag när vi skulle åka hem fick vi sladd på bilen, åkte fram och tillbaka över vägen innan vi for ner i diket fast mot en hage. chockad som jag blev började jag skratta när vi satt där i bilen. lyckades ta oss ur och inväntade hjälp. väldigt mycket bilar som åkte förbi och det tog lång tid innan första bilen stannade men våran hjälp var redan påväg. fick tag på en traktor och bilen kom upp och vi mår bra!

friday night

har nu tagit min bil från falun och hem. gick väl jäkligt bra och jag gillar den!
nu har vi precis kommit hem efter middag på pelles och ikväll hoppas jag att tjejerna kommer förbi och dricker vin och pratar skit :)

skype

befinner mig i fina falun med edwin och jenny. hämtade honom på dagis och nu har vi kommit hem efter en tur på max. vi har åkt min nya bil, mycket finare i verkligheten och det känns som att vi passar bra ihop! imorgon ska vi upp med tuppen och åkta med lilleman till dagis innan vi ska hemmåt igen. jag och jenny ska dricka vin tillsammans, min fina fina jenny!

2008

Frida: Jag tänder bara på fula killar... Adde?
Jenny: Har du någon snygg killkompis?
Frida: NEJ!
Adde: Tack!

åh fina minnen.


someone like you

sovmorgon till nio på en vardag är lyx. idag skulle jag på lucia på torsberg men fick hoppa in och jobba på nyhems istället, vi summerar det som lycka!

all this way

fredagens festligheter slutade ungefär såhär, eller var det förfesten som blev vild?



ja vi hamnade på bonden, hade roligt, blev snöbollskrig och fick skjuts hem med kickan. gjorde ett försök till att somna fint, lyckades efter någon timme. inte okej!
lagomt sliten på lördagsmorgonen, fick se erik överlycklig när han var ut och testade skotern för första gången denna vinter innan det var dags för julbord.

mycket mätt och belåten somnade vi tidigt, innan elva? fruktansvärt skönt och vaknade därför tidigt i söndags, tog en promenad till edsbyn för att hämta bil. ååh va hurtiga vi är!
middag hos svärföräldrarna och det bästa på hela dagen, JAG HAR KÖPT EN NY BIL! och det är mycket viktigt att alla vet att det är erik som hittade den. min nya blåa golf, längtar som en galning tills på torsdag då jag ska hämta den i falun :D så nu är det bara att köra bort audin, "bara och bara".



långdag i skolan, bokat stuga i fjällen med pendlarna och kanske att vi lyckas få med några fler också. men det viktigaste av allt, vi måste ha nära till Harrys! hahahaha!


åh fina helg

igår lunchade jag på stan med jenny och andrea innan vi tog bussen mot alfta. hann umgås en sväng sedan måsta jag åka hem och förbereda min överaskning! En middag åt erik. för första gången har jag lyckats laga mat och den blev god! tycker att jag har lärt mig en hel del om mat i år faktiskt.
min första lediga fredag på år och dar. vaknade när erik klev upp och såg att det var snö ute, LYCKA! somnade om och nu har jag precis vaknat och ligger fortfarande i sängen och försöker komma ikapp med julkalendernavsnitten :) är på avsnitt tre har en del kvar! ikväll ja, troligtvis fest and i love it! imorgon, julbord and i hope i love it!

bollnäs gif är dom bästa

kikar på bandy på teven Bollnäs - Hammarby med Erik och Peter. HEJA BOLLNÄS!

<3

tack för att du får mig att skratta älskade vän!



pang

vin drickning med jenny, erica, malin och lula i fredags och jag känner en ilska mot idol när moa åkte ut istället för robin, INTE OKEJ! men vi fortsatte festen på bonden istället innan efterfesten och hemfärden i en röd liten skruttbil. somnade fint vid fem.
julen med familjen Ladänges/Gunnarsson/Forslund är nu förbi. var till pingskyrkan och kollade när amanda blev krönad till årets lucia, åt väldigt god mat, träffade en liten rolig tomte och fick en jätte mysig morgonrock av erik! :) för första gången har jag firat jul med en annan familj, det luktar vuxenpoäng!
var också upp till öjung där det både var mycket snö och fest. PANG!

idag var det dags för skola igen, kände att jag inte alls ville. vill tillbaka till nyhemsgården!!! som sagt, skolan känns förjävlig just nu med alla arbeten som man inte har någon koll på osv. men när denna veckan är över kanske det känns bättre! ska bara till skolan imorgon och på onsdag och det klagar jag inte alls på, sedan har jag långhelg med idol final också ska jag på mitt första julbord med eriks jobb. sa jag att jag längtade efter helgen?

RSS 2.0