hosthost

Nattvandringen igår gick jätte bra, kan vara för att det var jätte lite folk ute på. Kom hem runt halv tre och då var jag helt slut..
Vaknade av min jävla hosta imorse, nu är det värre och det suger!

Fotboll idag vallsta - Bogården och ikväll blir det nog Fest! :D

- Vad ska vi göra nu? När ska vi på systemet? ;)

Då var sista dagen på APUn avklarad, jag har faktiskt haft riktigt roligt dom här två veckorna. Men skolan är helt klart efterlängtad.! Tre dagar går vi nästa vecka och det känns bra. Sen är det äntligen SOMMARLOV. Dock så är jag inte lika pepp längre med det kommer :)

På måndag börjar det med att jag måste åka 7 bussen.. omprov, tänkte strunta i det men mamma såg brevet från Karin, otur :p Så det blir plugg i helgen plus fotboll :) Ikväll så ska jag och Sara nattvandra i Bollnäs, fjortistranan har utsparken :p höhö.

Riktigt hett ute, shit hur ska vi klara denna sommar? :p

Nu ska jag nog ta mig en dusch, hejsvejs!

om två år, då är det våran tur!

Jag trodde att jag skulle klara det men jag hade fel..

Kollade på bal idag, nästan alla var superfina!
Britta började nästan grina för att hon tänkte på att det var våran tur om två år ;)
Riktigt varmt var det idag med, tur att det blåste lite :)

Sista dagen på ljusnan imorgon och här kommer en bild på mitt och Jennys arbete :)

Del 2

Nu är städningen klar för denna vecka dock så måste jag nog städa mitt rum med. Men det gör jag när jag har ork och viljan. hehe.
Fick nyss jätte mycket godis av mamma som hon hade köpt på båten i helgen, efter det här måste jag nästan ta ett godisstopp.

Min huvudverk har också kommit tillbaka ikväll, jag undrar varför den gör det. Jätte jobbigt..

YeahYeah men nu ska jag nog dra mig mot sängen och förhoppningsvis lyckas somna, Nattinatti :)


fridaceder@bilddagboken - typ

Två dagar på ljusnan har nu, båda dagarna har gått fort kanske inte så jätte roligt men som tur är så är ju Dennis där med och då blir det ju lite roligare, höhö.
Imorgon måste ni läsa ljusnan (om ni har den) för mitt och Jennys arbete som vi har gjort dom här två dagarna kommer ut då.
Och imorgon ska vi käka på t-berg, inte roligt men pengarna är slut efter våran Stockholmsresa ;)

Börjar nog bli sjuk med.. Huvudet är så jävla tungt. Jag undrar hur mycket det väger.. Så mår jag illa osv. men allt är på kvällarna helt sjukt..

Nu blir det mat och sen ska jag städa, måste få lite mer pengar. Höhö


My secret combination

Första dagen på praktiken på Ljusnan. Fick springa runt på Heden och på T-berg för att intervjuva avgångseleverna, frågar var: vad ska du göra i höst?
Jag tror liksom inte att jag ska jobba på en tidning, jag ska nog bli studio man ;) Wiiiihoo det skulle ju vara as nice, höhö.
Jag längtar tillbaka till svt, riktigt mycket!

Yeah om en vekca och tre dagar får vi sommarlov, vet ni hur mycket jag längtar?! Vi har så mycket planer i sommar och jag hoppas att allt blir av.

Funderar starkt på att lägga mig nu. Mår inte så bra så sängen låter ju hur bra som hellst!
God natt,

storebror <3

Idag fyller värlends bästa storebror år, 21 och den firar han i Turkiet med Sofie Farfar Karin och Faster :) Jag vill också vara där, skulle vara as härligt!  Men nej jag är kvar i kalla Sverige, suck..
Hoppas att han får en lyckad födelsedag i år :)
 
Tranan var lyckad igår, hade skit roligt :D Skönt att träffa alla kompisar igen och att träffa André var superkul :D hehe. Efter tranan var jag och sara hos Danne en sväng och sen gick vi hem till Dennis innan Kickan kom och hämtade oss :)

Idag har jag bara legat i soffan, har en sån mensverk.. Men justnu är allt bra och jag kollar på Våra bästa år. Har inte sett det på länge men jag hänger fortfarande med, ett sånt segt program..
Ikväll skulle jag till Söderhamn men jag skiter i det, jag orkar inte åka så det blir nog myskväll hemma med chips och dipp till melodifestivalen :) Hoppas på att snobben vinner. Haha.

Det känns bra att vara hemma igen men jag längtar tillbaka!

HEMMA

nu är jag äntligen hemma!
lite fest nu med lillen äm och lutten, as bra ;D kollar på talang 2008, jag och min älskade JENNY VIKSTRÖM satt där igår och idag. ni ska bara veta vilken härligt vecka vi har haft och jagälskar henne!
tranan ikväll, utsparken!

Martina Hermansson Ewelina Jonsson och Lina Selggren - jag saknar er!

HA EN TREVLIG ´KVÄLL

stockholm,

Seriöst, bolibompa är nog världens bästa program! höhö.
Svt är skitansroligt och vi har as snygga saker att åka på haha ;D

yeahyeah
jag och Jenny har det jätte bra med farmor men snart kommer vi hem och då är det tranan som gäller :D

love peace and publicservice -  haha Gunnar äger fett!


inte långt kvar,

Om fyra timmar går tåget mot Stockholm,

Det verkar bli finare väder idag, vakande tidigt och då var solen framme och snön var borta! Fast jag struntar i vad det blir för väder här denna vecka hoppas bara på att det ska bli superfint i storstaden :D

Nu ska jag packa klart det sista, duscha och äta frulle.
Det här blir nog mitt sista inlägg tills på Fredag eller Lördag
 
ni får ha det så bra!

FRebeccaMC

Nu har jag packat klart allt till Stockholm, eller lite saker fattas men det är sånt jag måste packa ner imorgon. Det är inte alls långt kvar innan vi alla fem sitter på tåget, sen när vi kommer fram går vi åt olika håll. Jag och Jenny till hennes farmor. Jennie och Britta hem till Malin och Martin till sin bror. Men sen träffas vi igen och käkar mat, haha. Jag längtar faktiskt dit, tänk att få slippa datan i ca fem dagar det känns bra!

Ikväll är blir det nog lite teve som gäller,
Svt1 kl 20.00 GLASKLART.
Medieprogrammet sitter i publiken, vi sitter bakom spelarna.

Idag har jag namnsdag, Rebecca.

kvällen blev en Alfta kväll.

Jenny & Britta - Tack för en jätte mysig kväll.
Ni är bara för bra.


fredag

Nu är jag klar med min utvärdering som vi skulle göra i skolan, jag gjorde om den så att jag skulle kunna ha någonting att göra denna dag. Men jag är helt slut i kroppen och snart slutar jag för denna dag jag ska till tandläkarn och jag längtar lite, är så less på hur slarvig hon är hela min mun har plågats i över en månad och idag ska dom äntligen fixa det!. Det är sista fredagen på hela året.. Vi har bara tre skoldagar kvar, dock så har vi APU i två veckor också och det ska bli fett nice! Längtar till Stockholm, ska bli roligt att träffa Jennys farmor. Får se vad hon tycker om att träffa mig haha ;D 

Britta är irriterad för att det ej går bra för henne och Mellis sitter och sjunger..


16 MAJ och det är snö? 

del 2

Äntligen helt klar med all plugg! Jag har ingenting kvar att göra och jag har nog inte några uppgifter kvar heller. Det känns bra. Men det som känns mindre bra är att det började snöa litte smått här, tur att det smälter bort. Vill verkligen inte ha tillbaka snön nu.. 

Har ingenting att göra, sitter och väntar på att teven ska börja. Dock så är det 45min kvar..

STUDIOMAN

Denna skoldag går verkligen segt! Vi har ett arbete som vi måste bli klara med idag eller imorgon och jag har ingen fakta.. Snart kommer jag på egen fakta, eller så skriver jag om studiomannen som jag och Jenny tyckte var snygg, haha!
Halv tolv är det mat och det är så långt dit, efter det så ska vi kolla på esteternas viskonsert. kommer bli roligt :)
Vi gjorde prov idag med, jag ahde inte pluggat någonting men eftersom att det var kryss frågor så gick det nog ganska bra ändå :)

Nej tillbaka till det såkallade pluggandet nu. SUCK..

Push

Jag tycker att den här låten är as härlig! Självklart så är det Jennifer som har den och jag älskar hennes musik. Dock i måttliga mängder ;) HAHA!

Idag hade vi nationella i matten, sista delen och det är sjukt skönt att det är över nu. Jag vet inte hur det gick men man hoppas ju alltid på det bästa innerst inne. Sen hade jag ingenting att göra på svenskan eftersom att jag blev klar med mitt fördjupningsarbete IGÅR. En stor klump släppte när jag skickade iväg mitt arbete till Patricia, as skönt! Slutade en timme tidigare idag så jag och Adde köpte en glass :)
Efter skolan följde Jennifer med mig hem så att hon fick se ett One Tree Hill avsnitt, man ryser vissa studer av det programmet! Sen så kollade vi på Arbråskolans vårkonsert och jag märkte att jag längtar tillbaka som FAN till den skolan! Shit vilka minnen man har därifrån.

Träffade på Eew när jag och J skulle gå från skolan och jag saknar den tjejen grymt mycket!

Nu blir det att kolla på Desperata hemmafruar och sen ska jag försöka sova, sovmorgon imorgon med. LÄTT VÄRT!

10 maj

Det här är den varmaste dagen på länge, man blev riktigt sugen på att bada!
Jag och Huckelis cyklade ner på byn och köpte glass men det var inge folk ute, tror nästan alla var på fotboll.  Jennifer åkte hem nyss så jag ska nog kolla lite på svenskan så att den blir klar tills på tisdag. Jag har panik!

Igår så åkte jag och Lillen upp till Galven där Amanda gänget grillade. Så spelade vi lite brännboll och amanda hävde av pinnen, smart Haha! Så klättrade Fanny & Fille upp i ett träd så hittade vi en studsmatta som vi började hoppa på. Som tur var så gick den inte sönder. Sen så åkte vi tillbaka till Arbrå och spelade brännboll med massa folk, jag och Fille hamnade dock själv med ett kill lag :p Senare mot kvällen så var jag och Lillen hemma hos dh, folk som satt och drack där så vi hälsade på och pratade med dom osv. En skön kväll faktiskt :)

Ikväll ska jag Lillen och Jennifer nog till Forskarn. Vi ska spela tecken mot han och Jimmy, fast dock så får nog Sara titta på medanst fast det gör nog inget :) Jag och Jennifer ska vinna över fuskarna idag! haha!

Nu har mamma börjat grilla så maten väntar väl nu, fast jag är inge sugen men jag antar att jag måste.
Hoppas att ni får en trevlig kväll :)

Fredag igen,!

Idag bestämde jag och Modd oss för att vi ska ta hål i naveln. Troligtvis blir det på torsdag och jag är super nervös! Jag som är så nål rädd, jag kommer ju ligga och grina och skrika som jag alltid gör när jag ska få sprutor, haha. 

Jag har jobbat as bra, klar med båda filmerna som jag hade kvar och jag är stolt.
Nästa vecka är sista veckan och sen är det APU , känns underbart! 



Yes, I've lost my mind

När jag kom hem från skolan idag blev jag full av glädje! Inte en aning om varför men skönt är det iallafall. Pluggade idag igen men det går segt med svenskan. Jag gjorde klar min sista fråga och smarta jag skrev jätte mycket om vad jag själv trodde osv. så kollade jag i våra papper och vad står det inte där? Jo att man ej får skriva i eget.. Men jag orkar inte ändra, kanske gör det på måndag när Patricia kan hjälpa mig.
 
Varit ute på med Jennifer och Marre ikväll, pinsamt som vanligt! Fast jag har börjat fundera på om det är vi som gör det pinsamt? Det kan faktiskt vara så tror jag, haha. Satte oss en sväng på kiosken med, vårat gammla häng ställe. och jag ska aldrig mer åka på min gröna bike, totalt världelös! Fast lite roligt var det ju med.

Men nu ska jag kolla lite på provet som vi ska ha nästa vecka och sen ska jag lägga mig och kolla på Prison Break :)

PP - Plugg/Promenad

Denna morgon började jag med att sova över, Jennifer ringde och väckte mig tio över åtta och då gick bussen så jag hann inte med den. Men det gjorde ingenting för vi hade idrott och jag skulle ändå inte vara med på den. Idag blev det också mycket skratt från mig och Jenny, som vanligt om man säger så. Haha. Modds solglasögon blev stulna utanför matsalen, helt jävla otroligt! Så på lunchrasten fick vi gå och leta efter dom fast vi hittade dom inte.. Men en sak hittade vi och det var Björns USB minne som hade kommit bort för någon vecka sen. Efter skolan så blev det MAX med Jenny och Andrea, alltid lika trevligt att umgås med dom. Jag kom hem runt halv fem och sen dess har jag bara pluggat.. fördjupningsarbete ska vara klart nästa vecka och jag har verkligen panik för det måste bli klart och jag har inte så bra fakta men jag ska lösa det. Sen på onsdag ska engelska boken vara utläst och jag har 17 kapitel kvar så jag har en lite press där med och jag har också omprov i Karin som jag ska ta och kika på om en stund. Så klart så har vi nationella i matte med på onsdag som jag inte alls är pepp för. Förra året fick jag som sagt 8 p på hela matten, det är så dåligt!

Nog om plugg nu för nu ska jag ta en paus och gå ut och gå med Jennifer, det är ju så fint väder ute men sen blir det tillbaka till plugget.. Som tur är så sitter jag ute och pluggar på altan :) hihi.

Dansband till bugg,

På det lilla dansgolvet var det mycket härlig musik, danserna blandades från dansband och bugg  till "vanlig" dans. Det var det bästa på hela kvällen!


PB

Nu har jag kollat klart på hela säsong 1 av Prison Break, lätt att det är den bästa säsongen så nu måste jag fixa säsong 2 med för jag var väldigt dålig på att följa den på teven..

Ikväll så var det meningen att jag skulle hem till Mellis med några från klassen men tyvärr så blir det inte så för jag har ingen skjus hem så det får bli en annan gång :)

Idag fyller ju min bästaste Adde år, äntligen 17 och jag antar att han är mycket glad nu för han har längtat efter den här dagen :D Grattis'

1 maj

Vilken kväll det blev igår. Fast vi hade ju det roligt även fast det altid blir små bråk.
Det började iallafall med att jag Sara Frida och LillViktor satt hemma hos Sara och Drack. Så käkade vi pizza och hoppade studsmatta, hehe. Så åkte vi till Orbaden och töntade oss där och vid halv ett åkte jag och Sara till Bollnäs. Lekte lite nattvandrare osv. Haha.! Vi såg också tre igelkottar (stavning) några grodor och en räv den kvällen, helt otroligt. Vi kom hem vid halv fem och då somnade vi fortfort.

Vakande imorse och såg att Modds pappa hade ringt mig, jag undrar vad han ville. Ska försöka få tag på henne med men mobilen är tyvärr av.
Jag och Sara gick på ica och köpte en glass, den brukar faktist vara godare. Så nu har jag kommit hem och funderar på att lägga mig och kolla på Prision Break och sen ta en dusch.

Justja idag är det min och Toms dag, haha! Kommer inte riktigt ihåg varför :p

RSS 2.0