Moffa.

Av faster fick jag 300 på prisentkort och en shal (stava) av mormor 300 kr och av farfar en körlektion på Driver ;) Tack för alla prisenter! :D
Efter kalaset så åkte jag och mamma ut och åkte lite bil och tog en sväng upp till morfar, usch vad jag saknar han.. Men det var jätte mysigt på kyrkogården med alla ljus men imorgon så är det nog flera som är tända, mys! :)

Snart sängen!

WIIIIIEIIEI

Lillebrors födelsedag och det är snö ute! JIPPPPPIE! Dock så fick jag skotta och det var ju mindre kul.. Om ca 3 timmar kommer skäkten hit och då blir det kalas, men nu så är jag skit sugen på stuvademakaroner och falukorv! mumma.
Puss!


.

Nu är jag ny klippt! Den stora lyckan är att jag inte alls behövde klippa lika mycket som jag trodde runt en dm bara, hur underbart som hälst!

Imorgon fyller lillebror hela 14 år, gud va tiden går fort..

som vanligt..

Vafan ska det här hända för?! VARFÖR VID SAMMA TIDPUNKT SOM SIST?!  jag orkar inte det här.. jag vill inte! DU ÄR SÅ JÄVLA PATETISK!!!!!! Så nu ska en till få det som vi har haft det!
nej inte en gång till. INTE EN JÄVLA GÅNG TILL GÅR JAG IGENOM DET HÄR INGEN FATTAR DU DET!
Det här börjar bli min vardag..våran vardag..

Mys

Hade en liten mys fest hemma hos Lillen igår med Lillen Fanny Alex Fille J.Larsson Sebbe Johan Sara Lukas och StorSara :) Körde lite Eyetoy och mitt upp i allt kommer Alex Fanny Fille och Lillen och sjunger med ett paket och ett jätte sött litet rosa ljus som spelade någon sång :D Jag fick hur mycket godis som hellst! Dom är bara för bra ;D
Sen så fick jag och Jimmy sova kvar hos Sara för nattbussen går ju inte på veckorna haha. Kom precis hem och jag har svinont i min rygg..

Senare idag blir det dans och sen möte :)

Och ett STORT GRATTIS TILL EVELINA SOM FYLLER 18 IDAG!

Födelsedag

Ett stort grattis till mig själv på min 17 årsdag!


BOLLNÄS GIF ÄR DOM BÄSTA

BOLLNÄS KOM TILL FINAL! Så mamma fick skjusa ner mig till byn där finalen gick. Sjävklart blev finalen mot byn och Bollnäs spelade as bra i första halvlek, vi ledde med 2-0! Men tyvärr så är Edsbyn riktigt bra i andra halvlek så det slutade med 2-3.. Men jag är stolt över dom ändå :)

BOLLNÄS GIF

Nu har Eve åkt hem igen.. Är redan tomt här hemma.. Men hon är snart tillbaka igen! :D
Igår så var vi med kusin Emelie, kollade på GossipGirl och Beck, självklart så fetade vi oss med godis och glass. Gick och la oss ganska tidigt, var så trött sen fredagen.
Idag så färgade vi Eves hår, blev skit snygg i det! Tog en sväng upp till mormor med sen åkte vi till Bollnäs för att lämna av E.. Träffade grabbarna där, dom skulle till bandyn som är flyttad till Edsbyn. BOLLNÄS ÄR I SEMIFINAL! Vi spelar mot Dynamo så jag sitter här hemma och håller tummarna!

En dag kvar!

lördag.

Bandy igår, 4-1 till Bollnäs! hihi. En väldigt enkel match. och Ljusdals ända mål gjorde Brittas kompis.. hha.

Idag så åkte jag eve mamma och Linus till Bollnäs och gick på stan, köpte en jacka så nu är jag nöjd! Så nu har Eve färgat håret och så kom kusin nu :) Så nu ska vi försöka få Emelie att vilja åka på max så kan vi käka glass :D hihi.

Imorgon åker Eve hem..

FREDAG VAFAN

ÄNTLIGEN FREDAG!
Slutar om ca en timme och då blir det hem till en sjuk Evelina.. Ska gå och hälsa på morfars syster med och sen pizza med hela stora familjen. Senare mot natten blir det DEX. Längtar sjukt mycket efter bandyn! 

Men nu är jag sugen på fika så fika gruppen drar nog igång snart, kanon :) 

Torsdag

Nu när Eve är här så blir det inte mycket data, skönt! Igår så var vi på skolan på kvällen och det gick ju bra, Eve var också med där :) Sen så somnade vi elva! helt sjukt haha. Eve var också med i skolan idag så hon fick se lite hur vi hade det :) Men imorgon börjar jag åtta så då stannar hon hemma, haha.
Sen imorgon kväll blir det pizza med familjen och sen DEX, (håller på att övertala Eve om att åka med, hihi)

Puss!

Onsdag

Trött stel och nack/rygg ont idag..
Men idag kommer Evelina och imorgon börjar DEX! 
Tänk att bandy säsongen börjar igen, äntligen säger jag! Hoppas att det går något bättre i år än förra året och året före det osv hah. 
Idag måste jag också leta fram min orange och blåa halsduk, den kan ju inte ligga och gömma sig i lådan längre det är dags för andvändning på fredag! 

Kalle timme som gäller resten av dagen, hoppas att vi inte har en lång genomgång för då kommer jag att somna.. 

....

Vad fan är det för fel på folk nu för tiden?! Jävla snorungar och inte kunna stå för vad dom gör, väx upp för fan och ta erat ansvar istället för att skylla på dom som är yngre. Ni är ju fan patetiska!

Det här året blir nästan värre än förra..


SUPERFRIDA!

Att dansa är ju bara för roligt! Började först med en uppvärmning som inte gick så bra med tanke på att det var första gången, sen skulle vi träna magen och det var så jävla skönt! Sen var det armarnas tur, under två låtar skulle vi ha armarna uppe i luften och göra olika rörelser, sjukt jobbigt men nödvändigt.
Vi var också jätte många i våran grupp, nästan hela salen var fylld och det var ingen som kunde klaga på kyla iallafall hah. Dansen gick också bra men tyvärr så går inte jag och mitt knä ihop idag men det gick att dansa iallafall dock försiktigt. Taggad tills nästa vecka!

Imorgon så är det en speciell dag, ska stanna kvar i skolan efter skolan har slutat för niorna ska komma och kolla. Men det bästa är att Evelina kommer hit då! Tänk att ca 12 timmar är hon här hemma hos mig, kanon! :D På torsdag tar jag med henne till skolan om hon vill, hoppas på det :) Och på fredag drar jag med henne på DEX! Nattmatchen mot ljusdal och som jag längtar. Jag känner redan stämningen på läktarn!

Nej nu är det Prison Break som gäller och sen desperata hemmafruar, lovely!

tisdag

Prison Break är min grej!

Nu är det bara tre timmar kvar i skolan och jag orkar inte jobba.. Men snart så är det Niklastime och det betyder redovisning, inge pepp på det! Sen efter det så är det den efterlängtade dansen, känns så skönt att börja röra på sig igen kan också behövas :p 

XOXO miss Prison Break (enbart för B ;)

Tevenörd.

Söndag igen, det innebär OTH GG & AA alltså en teve nörd, hah. Plus det vanliga städa rummet och plugga..
Och imorgon vad händer inte då? Jo PRISON BREAK BÖRJAR! Haha ja jag är en teveserie nörd och jag älskar det!

Puss!

..

Denna dag har bestått av lite Prison Break och två High school musical filmer. Skulle också på bio ikväll men pengar är ett stort problem här i livet..
Ska kolla om mami har lust att köra mig till Lillen för att hämta min laddare som jag glömde igår.. Sen så blir det teve hela kvällen,.

Puss


Awwwiiiiwiiie

Ikväll var det meningen att det skulle bli till att dricka, allt var fixat förutom fest så tyvärr så blev det inget.. Så jag Sara och Frida satt och pratade hela kvällen, mycket bättre än att sitta hemma iallafall. Så vi försöker på fest imorgon istället ;)
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Prison Break, big love till hetingen! muma.

Sleep fint, hih.


FREDAGVAFAN

Sitter i skolan, har Åke men om en timme är det matte prov som gäller.. Så jag tycker att ni ska hålla tummarna för mig och J! 

Snart helg! 

SUPERGLAD

Det är inte varje dag man får mysa med Ewo inte. Men ikväll så  fick jag prata av mig lite hos henne och hjälpa henne att välja kläder tills i helgen ;) hihi. Och jag kanske också ska få börja dansa med henne i en ny streetdans grupp! Jag blev hur glad som hällst när hon pratade om det, jag som älskar den dansstilen! Hoppas bara att jag får vara med nu :D Så det gäller ju att komma i form nu, tur att man har börjat på lite småttsmått.

Matte prov imorgon, ska kolla på det nu. Lovade Jenny att jag skulle be till gud ikväll med så att vi kanske klarar provfan :D

Pyss!


lycka!

Nu är det bara en vecka kvar tills Eve kommer hit! Trodde att hon skulle komma på torsdagen men hon kommer på onsdagen istället :D Så om hon vill får hon följa med till skolan ;) Sen på fredagen ska vi på nattmatch, fast det vet hon ingenting om än men jag tror inte att det ska vara nå problem :) Tänk att hon äntligen kommer hit! Var ju flera hundra år sen hon var här sist haha. Kommer bli en sån bra början på höstlovet!

Puss

@ School

Kalle timme nu. Tror att jag är klar med min uppgift men jag känner att jag inte orkar börja på den nya uppgiften än, kanske om en stund :p hihi. 
Jag fick också praktikplats på Arbråskolan! Ska vara med min gammla lärare Ulla i fyra veckor, ska ha ettor och tvåor :) Tror nog att det kan bli roligt. Adde ska ju också vara på skolan så jag träffar nog på han med. 
Och tänk att inte behöva åka buss ca 4 gånger om dan på 4 HELA VECKOR! Få äta i skolans matsal, usch vad jag längtar! haha. Töntigt låter det men jag längtar faktiskt tillbaka dit. 

F

Möss och människor är nu utläst, fast jag fattar inte vad boken handlade om egentligen den var ganska skum. Så nu väntar bara provet på den, tur att vi får ha boken med oss.

Vi fick strunta i svenskan imorgon bitti så jag kan åka tio bussen men Matten går före nu så det blir åtta bussen.. Men får iallafall en timmes sovmorgon som verkligen är värt nu!
Sover så dåligt och jag antar att det är pga fullmånen.. Sara sa att det fortfarande var det så jag antar att det blir en dålig natt igen med.
Ja jag har också gått och blivit typ beroende av att kolla mitt horoskop, vet inte varför men det blev efter att det stod en sak ca två veckor sen som stämde in bra. Men jag måste sluta med det, kan ju inte bli beroende av det som jag blev med tetris ;) höhö. (B skratta och känn dig utpekad när du läser det ;)

Nu ska jag kolla på ett Prison Break avsnitt (säsong 2). Tänkte att jag skulle köra den säsongen nu, vet inte riktigt vad jag ska ta efter den men jag kommer på nåt ;p Och han är ju så jävla snygg! och hans tatuering passar så bra på han, mina vänner vet att jag är helt såld haha!

TISDAG

Jag har varit duktig idag, ringe om en apu plats på Arbråskolan! Tyvärr så svarade dom inte, kom på att dom har ju slutat :p hah. Hoppas att jag får vara där med småbarnen hihi.

En timme av dagen kvar nu, Niklas lektion nästa!

KVÄLLER!

Klockan är äntligen över tio och då kan ajg snart gå och lägga mig, äntligen! Somnade jätte sent inatt och sov jätte dåligt.. Säkerligen för att det är full måne ute.. Hatar det..
Idag efter skolan så blev det max med Jenny Ollas Mellis och Bella :D Gott som fan men nu måste jag komma igång med träningen, igen.. Behövs verkligen nu. :p

Nu ska jag läsa lite ur våran engelska bok och sen sussa (S)

.

 
Lite spex ;)

Måndag morgon,

Om en halvtimme är det dags för vårat spexfoto! haha vi kommer ju vara så otroligt snygga (kan man hoppas på ;). Jag har min jul i blåfjäll mössa! LoVELY! hihi. 

Puss

söndag kväll

Idag har jag gjort allt som jag skulle göra! Då är det väl okej att vara lite stolt över sig själv. hih.
Imorgon är det skolfoto som gäller, måste åka till skolan tidigt imorgon för spexfotot och stanna kvar längre för klassfotot. Och vi har ju sånt jävla dåligt tema på vårat spex haha, men vafan vi gör vårat bästa när klassen har svårt att komma överens och när det är dåligt om idéer. :p Kan nog bli roligt iallafall ;)

Mamma mia, skit mysig film! Kollar på den flera gånger om nu. Älskar när dom sjunger abba låtarna, så kan man sitta och sjunga med lite också  hihi.

Justja snart ska jag klippa mig, gruvar mig som fan för jag kommer få kort hår! Men det är mitt eget fel eftersom att jag är dålig på att sköta det.. Men det känns bra att det är Marre som klipper mig, känner mig säker :) Men vilken dag vet jag inte än, frissörn skulle höra av sig ;)

Puss!

löv?

Hur ska jag kunna knäppa fina höstbilder när det inte finns några löv kvar på träden? Hoppas att jag fick någon bra bild iallafall och gud vilket fint väder det är ute! Tror att jag ska ta en till promenad senare för nu tror jag att jag ska sätta mig ute och läsa våran svenska bok, ni vet jag är ju nya pluggisen i klassen ;) haha.
Justja måste städa rummet med innan alla teve program börjar! OTH GG och AA, jag älskar söndagar ibland!

Nu till pluggandet :)

.

Snart är lördagskvällen också över. Skönt för snart blir det en ny vecka och det längtar jag efter!
Den här veckan har bara varit skit! Blir så otroligt less och förbannad.. Men förhoppningsvis så löser det kanske sig till slut, men jag hoppas ändå inte på för mycket..

Ikväll blev det film kväll, mamma mia var ju riktigt bra! Supermysig film :D Men barnfilmerna gillar jag mer ;) haha. Ska kolla på någonnfilm till sen så ska jag nog sussa, är faktiskt redan trött fast jag sov till halv två. lovely!

Stornötarn.

Jag älskar barnfilmer!
Jag är stor nötarn på det, dom är ju så jäkla mysig ;) Skönheten och odjuret såg jag i torsdags och igår natt började jag kolla på Toy Story, sen blir det Oliver och gänget ;) Men skönheten och odjuret är nog min favorit! Så jag vet inte om jag ska spendera den här kvällen med barnfilmer eller om jag ska hitta på någonting annat, sånt som visar sig :)

Puss!


Borta bra men hemma bäst

Äntligen hemma! Det var iallafall sista gången jag följde med för att hämta lillebror från fjortistranan, jävla sega ungar att gå ut därifrån! :p
Var med Sara ikväll, passade hundarna och kollade på idol! Alice var lätt bäst ikväll men mina favoriter är Lars och Johan ;) höhö.

Nu ska jag få i mig någon macka och kika på en film sen blir det att sussa.

God Natt.

!

2 1/2 timme kvar nu, sen helg! 

.

Först ett stort Grattis till Cicci som fyller år idag! :)

Nyss varit ute och övningskört med mamma och faster, gick skit bra ibörjan men sen så blev det väl lite fel men jag lär mig ju av det iallafall :p haha.
Nu ska jag kika på teve heeeeela kvällen!

Puss!

...

Jag förstår inte grejen med att inte ha värme i skolan? 

Tisdag,

Det är så skönt att inte behöva plugga ikväll! Provet som vi gjorde idag gick nog ganska bra, tror nog att jag iaf lyckas få ett G. Har inte tid för omprov iår och jag behöver inte göra det heller för jag är så jävla duktig i skolan nu ;) hahaha Modd försökte få mig att skolka från en onödig lektion idag men det gick då inte, tror till och med att B var stolt över mig! :D
Efter skolan så hjälpte jag mamma att städa eftersom att hon inte är nå pigg nu, sen blev det desperata hemmafruar och nu lite O.C ;)

Puss!

perfekt!

En perfekt dag!
Övningskörde och det gick skit bra, as lycklig nu! Sen har jag pluggat på bra som fan så jag hoppas att det ska räcka tills provet imorgon. Men klockan är bara tjugo i elva så jag kan plugga ett tag till, plus att se på ett till O.C. avsnitt ;) Shit nördFrida, först bara plugg och sen nöta serier hah!

Som sagt, bara tre veckor kvar nu tills födelsedagen ;)
Puss!

.

Nu är jag hemma igen efter min långa skoldag ;) hihi. Så nu ska jag käka mat och kika på O.C sen träffa Cicci en sväng och resten av kvällen blir det plugg. För så duktig har jag bestämt att jag ska vara ikväll!

Litet och onödigt inlägg men,

teve plugg.

Igår kväll kom Cicci hem till mig och sov över här :) Hon kom hit vid tolv sp vi hann inte göra någonting, kollade på en film men hon somnade nästan på en gång haha.

Idag så blev det att nöta O.C. One tree hill och snart nya Gossip avsnitt ;) Snacka om att jag känner mig som en nörd.. Men sen så ska jag faktiskt vara duktig och plugga för fullt! Måste komma igång med det nu med tanke på att det är prov på tisdag. Känns så bra att jag tar skolan mer seriöst i år, tar tag i mitt pluggande mycket mer nu också och det känns jätte bra, ska få upp mina betyg nu så att jag blir riktigt nöjd :)

Imorgon är det måndag igen och det betyder att jag har en riktig kort dag men det är också bara tre veckor kvar tills jag fyller år! Jag är jätte barnslig när det gäller min födelsedag ;)

Bästa B!

Det är tur att Brittas hund måste till till Arbrå ibland så att hon kan komma och hälsa på mig lite! :) Vi kollade självklart på one tree hill och pratade lite om gårdagen haha. Två timmar med B på en lördag är inte så himla tokigt :)
Ikväll så blir det en hemma kväll, mamma ska iväg på fest och lillebror håller sig i Falun så det ska bli en skön kväll :)

Puss!

.

Tranan igår och det beskriver jag med lite ångest och en tråkig kväll! Det var som Thomas sa, en riktig besvikelse.. Men den stora och bästa höjdpunkten var att J.Larsson följde med! Killen som har blivit världens bästa grabb, tro det eller ej men han har det! hihi :)

Nu är det en seg lördag och jag ska kolla på OTH, hej!

Del 2

Nu har halva skolveckan gått, igen. Klockan har också hunnit blivit halv sju och det är inte alls långt kvar tills idol börjar! Och efter det så är det säsongspremiär på Greys anatomy! Gillar att mina serier börjar igen ;) Ska också hinna med plugg idag, ett måste!
Ja och jag var duktig och gick ut och gick nyss, i 15 min.. Det började regna redan när jag kom ut till vägen men jag gick vidare iallafall men tillslut så ville jag bara hem, hela jag var ju blöt haha. Plus att jag inte sköter om mina skavsår som jag ska så det var lika bäst att gå hem, jag lovar er det kunde ha gått illa annars hah :p

Puss!

Skoldag

Det ända som jag skulle göra igår var att kolla på idol och desperata hemmafruar, hihi. Gick och la mig ganska tidigt, fattar inte hur jag kan somna runt elva nu det kunde jag verkligen inte förra året och absolut inte i sommar då kunde jag inte somna innan två på natten ;) 

Kalle uppgiften som skulle vara klar idag är nog klar nu, eller jag hoppas att den är det. Kan iallafall hjälpa B lite med hennes uppgift med tanke på att det är ganska tomt på den. :) 
Ja tycker inte ni att det känns som fredag nu? Det tycker iallafall jag och B, men det är tyvärr bara onsdag men den är slut snart eller skoldagen är slut om 2 1/2 timme. 

Just remember this. 

RSS 2.0